دستور العمل سرخ شده کره ، غنی و خامه ای

دستور العمل سرخ شده کره ، رستوران غنی از سبک رستوران با خامه ، کره تا آن را به سطح بعدی برساند. فیلم کامل ، تصاویر مرحله به مرحله.

برای من dal به معنای ساده با طعم و از نظر مواد تشکیل دهنده ، آماده سازی نیز هست. من قبلاً سعی کردم شیر را با شیر درست کنم اما روش مناسب نبود. برخی چگونه همیشه به سرخ کردن سرخ معمولی من چسبیده اند. همه ما دوست داریم طعم دال ماخانی چگونه باشد؟ چرا به دلیل مقدار قابل توجهی خامه و کره در کنار خوب بودن بافت اوراد دال.

غذای پیشنهادی  Murungai keerai podi ، طبل برگ پودر برای برنج
butter-dal-fry

وقتی Vj سال گذشته من وقتی فقط به هند رفتم بداهه گویی کرد ، هرگز فکر نمی کردم که این چاشنی را چشیده باشد. Aj فقط آن را دوست دارد. او همچنین اطمینان می دهد که ادویه را متعادل کنید تا طعم آن مزه نباشد ، بلکه همیشه مورد توجه است. او به هر حال مقداری مواد معدنی معمول مانند اضافه کردن یک پودر پودر سمبار و چند پودر دانه‌ی رازیانه دارد ، اما در پایان ، آن را فقط طعم دار و خوشمزه می کند.

غذای پیشنهادی  Bajra dosa ، روش تخمیر ارزن مروارید مروارید

او از مخلوطی از toor dal و moong dal استفاده می کند ، اما من از Organic Masoor dal استفاده کردم Wildseed.com، همه پودر ادویه ها نیز از آنها هستند ، همه چیز تازه و خالص و طعم دهنده است.

کره-dal-fry-دستور

چاپ پین

دستور سرخ کردن کره

دستور العمل سرخ شده کره ، رستوران غنی از سبک رستوران با خامه ، کره تا آن را به سطح بعدی برساند. فیلم کامل ، تصاویر مرحله به مرحله.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1/3 فنجان داس ماسورال
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خیلی ریز خرد شده
  • 1 گوجه فرنگی
  • 1/4 فنجان خامه و پز در صورت استفاده از خامه ضخیم ، فقط از 2 قاشق غذاخوری استفاده کنید
  • 3 فلفل سبز خیلی ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری برگهای kasoori methi
  • 1/8 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری قه
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • نمک در صورت نیاز

پودر ادویه

  • 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر garam masala
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
  • 1/8 قاشق غذاخوری پودر دانه رازیانه

دستورالعمل ها

  • Dal را برای 30 دقیقه خیس کنید. طبخ فشار با کمی زردچوبه ، زنجبیل ، آسافوئیتدا ، چند قطره چای و 1 فنجان آب برای 4 سوت.

  • مش آن را یک بار انجام داد. کنار بگذارید. تمام مواد لازم را جمع کنید.

  • یک تابه را با قهوه گرم کنید. در حرارت متوسط ​​، دانه زیره ، asafoetida را اضافه کنید. سریع بهش بزن

  • زنجبیل ، فلفل سبز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

  • گوجه فرنگی ، همه پودرهای ماسالا ، کمی نمک را اضافه کرده و بپزید تا گوجه فرنگی تبدیل شود.

  • کاسوری متی را اضافه کنید و به آن ترکیب خوبی بدهید.

  • یک فنجان آب ، آب پخته شده را اضافه کنید و آب بیشتری برای شستن ظرف رقیق شده اضافه کنید و آن را به آن اضافه کنید.

  • نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 5-7 دقیقه بجوید.

  • حتماً مخلوط کنید تا دچار سوختگی نشود.

  • خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. برای 4 دقیقه دیگر بجوش و خروش بمانید.

  • پس از غلیظ شدن ، کره شعله را خاموش کنید و شعله را خاموش کنید.

یادداشت

  • بعد از افزودن dal ، فراموش نکنید که هر بار و یکبار هم بزنید تا از سوختن خودداری کنید.
  • خوب جوش دهید تا دیل ضخیم و خامه ای شود. زمان مشخص شده ممکن است بسته به کشتی مورد استفاده شما ، از اجاق گاز خود تغییر کند. بنابراین در صورت لزوم تنظیم کنید.
  • به اندازه کافی نمک اضافه کنید ، در غیر این صورت ممکن است طعم دهنده مزه خوبی نداشته باشد.
  • آخنک می شود ، ضخیم تر می شود ، بنابراین اگر می خواهید بعداً آن را داشته باشید ، مطابق با آن خاموش کنید.

روش سرخ کردن کره:

  1. خیس خوردن به مدت 30 دقیقه طبخ فشار با کمی زردچوبه ، زنجبیل ، آسافوئیتدا ، چند قطره چای و 1 فنجان آب برای 4 سوت. مش آن را یک بار انجام داد. کنار بگذارید.
  2. تمام مواد لازم را جمع کنید. یک تابه را با قهوه گرم کنید.
  3. در حرارت متوسط ​​، دانه زیره ، asafoetida را اضافه کنید. سریع بهش بزن زنجبیل ، فلفل سبز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  4. گوجه فرنگی ، همه پودرهای ماسالا ، کمی نمک را اضافه کرده و بپزید تا گوجه فرنگی تبدیل شود.
  5. کاسوری متی را اضافه کنید و به آن ترکیب خوبی بدهید.
  6. یک فنجان آب ، آب پخته شده را اضافه کنید و آب بیشتری برای شستن ظرف رقیق شده اضافه کنید و آن را به آن اضافه کنید. نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  7. 5-7 دقیقه بجوید. حتماً مخلوط کنید تا دچار سوختگی نشود.
  8. خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. برای 4 دقیقه دیگر بجوش و خروش بمانید. پس از ضخامت ، شعله را خاموش کنید.
  9. کره را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

با گرم سرو کنید برنج و سبجی در کنار.

masoor-dal-fry
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *