دستور العمل فلفل دلمه ای سرخ کن

یک شام فوق العاده آسان و خوشمزه در اینجا با Air Fryer Stuffed Peppers آغاز می شود. مملو از مخلوطی شیرین و پخته شده تا کمال لطیف ، قرار است مورد علاقه خانواده قرار گیرد!

این فلفل های سرخ کن هوا به خودی خود یک وعده غذایی کامل است ، اما می توانید آنها را با کناره نیز سرو کنید. این فلفل های دلمه ای شکم پر را با این سالاد ، نان سیر و میله های کوکی برای دسر سرو کنید.

سرخ کن هوا فلفل های پر شده با پر کردن برنج پنیر.

دستور العمل فلفل دلمه ای سرخ کن

فلفل های شکم پر یک غذای راحت است که در واقع برای شما بسیار مناسب است. و پختن آنها در سرخ کن باعث بهتر شدن آنها می شود. سرخ کن هوا کمی ترد به فلفل اضافه می کند اما داخل آن را آبدار و خوشمزه نگه می دارد. سرخ کن هوا فلفل ها را از ته خیس شدن باز می دارد. به همین دلیل است که من عاشق پختن این فلفل های پر شده در سرخ کن هوا هستم! و در نیمی از زمان طبخ می کنند. وقتی لازم است سریع شام را روی میز بخورم ، روش جدید و پز من است.

فلفل ها از چنین طعم و تردی عالی برخوردار هستند. و بسته به رنگ ، به عطر و طعم بستگی دارد. فلفل دلمه ای سبز دارای طعم ملایم تلخی است که در واقع در حین پخت شیرین می شود و به خوبی با طعم دهنده ها ترکیب می شود. فلفل زرد و نارنج شیرین تر و فلفل قرمز از خانواده فلفل شیرین است. هر نوع فلفلی را که انتخاب کنید ، این دستور سرخ کن هوا با همه آنها برنده است. بعد از اینکه این دستور را امتحان کردید ، برای همیشه فلفل دلمه ای را در سرخ کن هوا می پزید.

مواد تشکیل دهنده فلفل شکم پر مکزیکی

مواد ساده و مفیدی به فلفل های پر شده سرخ کن هوا وارد می شوند. این یک روش عالی برای استفاده از برنج باقی مانده است. سالم است ، پنیر است و پر کننده است!

  • فلفل کامل: هر نوع متنوعی کار خواهد کرد ، سبز ، قرمز ، زرد یا نارنجی.
  • روغن زیتون: برای تفت دادن پیاز و گوشت گاو.
  • پیاز: پیاز کوچک خرد شده همه آنچه شما نیاز دارید است.
  • گوشت گاو بدون چربی: می توانید از مرغ چرخ کرده یا بوقلمون استفاده کنید.
  • می توانید گوجه فرنگی خرد کنید: من دوست دارم از گوجه فرنگی های خرد شده خرد استفاده کنم.
  • سس گوجه فرنگی: سدیم کم به خوبی کار می کند.
  • برنج پخته شده: می توانید از هر نوع برنج پخته شده استفاده کنید.
  • ادویه ایتالیایی: ترکیبی باورنکردنی از طعم ها.
  • پودر سیر: عطر و طعم عالی اضافه می کند.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید.
  • پنیر کلبی جک: خودتان را خرد کنید تا بهتر ذوب شود. پنیر قبل از خرد شده دارای مواد ضد پخت است که ذوب آن را سخت می کند.
غذای پیشنهادی  سالاد تخم مرغ آووکادو | منتقد دستور العمل

طرز تهیه فلفل شکم پر در سرخ کن هوا

تهیه این فلفل های پر شده آسان است. مکش و پخت گوشت گاو چند دقیقه طول خواهد کشید. سپس سرخ کن هوا همه کارها را انجام می دهد. شام در کمترین زمان!

  1. قطع کردن: برای تهیه فلفل ، قسمت های بالایی آن را برش زده و هرگونه رگ یا دانه داخل آن را بردارید.
  2. تفت دهید: در یک قابلمه با اندازه متوسط ​​و روی حرارت زیاد ، روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید. تا تقریباً نرم شود بپزید.
  3. اضافه کردن: گوشت گاو را اضافه کرده و بپزید و خرد کنید تا دیگر صورتی نباشد.
  4. پور: گوجه فرنگی های خرد شده ، سس گوجه فرنگی ، برنج ، ادویه ایتالیایی ، پودر سیر و نمک و فلفل را اضافه کنید.
  5. پر کردن: فلفل ها را با مخلوط پر کنید و در سبد سرخ کن هوا قرار دهید.
  6. سرخ کردن هوا: فلفل ها را در دمای 360 درجه بپزید تا 10 دقیقه نرم شوند. روی آن پنیر بگذارید و سپس 2-3 دقیقه دیگر آن را بپزید.

پر کردن و قرار دادن فلفل و سرخ کردن هوا.

نکاتی درباره فلفلهای پر شده با سرخ کن آسان هوا

فلفل دلمه ای Air Fryer بسیار خوشمزه است و ساخت آن بسیار آسان است. برای اینکه مطمئن شوید فلفل دلمه ای شما همانطور که دوست دارید بیرون می آید در اینجا چند نکته وجود دارد.

  • فلفل: هنگامی که به دنبال فلفل هستید ، به دنبال فلفلهایی باشید که تقریباً هم اندازه و ته یکنواخت داشته باشند تا در جای خود بایستند.
  • فلفل های لرزان: اگر فلفل های شما نمی توانند به تنهایی بلند شوند ، می توانید ته آن را مرتب کنید تا صاف بنشینند.
  • به یکدیگر تکیه دهید: وسوسه نشوید تا آنها را به هم متمایل کنید تا صاف باشند. شما می خواهید هوا به بهترین وجهی در اطراف آنها گردش کند.
  • فلفل را برش بزنید: اگر فلفل ته ناصافی دارید می توانید فلفل ها را از وسط نصف کرده و پر کنید.
  • تنوع: با خیال راحت از انواع فلفل ها استفاده کنید ، سبز ، قرمز ، زرد یا نارنجی همه خارق العاده خواهد بود.
  • بالا ترد: می خواهید پر از پنیر را پر کنید تا برنج در سرخ کن هوا ترد نشود.
  • پنیر خود را خرد کنید: پنیر قبل از خرد شدن معمولاً مواد ضد پخت در خود دارد که می تواند ذوب شدن آنها را به خوبی حفظ کند.
  • سرخ کن خود را بشناسید: ممکن است وقتی دستورالعمل های سرخ کن هوا را می خوانید ، یک رکورد شکسته به نظر برسد اما هر سرخ کن هوا متفاوت است. دما و زمان سنجی من راهنما هستند. برای راهنمایی و تجربه در مورد بهترین نتیجه برای دستور العمل های سرخ کن هوا به دفترچه راهنمای خود مراجعه کنید.
غذای پیشنهادی  Chili's Copycat Skillet Queso | منتقد دستور العمل

فلفل دلمه ای سرخ شده در هوا.

تنوع برای فلفل قرمز سرخ کن

بسیاری از تغییرات وسوسه انگیز برای فلفل دلمه ای سرخ کن هوا وجود دارد. شما فقط محدود به تخیل و سلیقه خود هستید.

  • گوشت: سعی کنید از مرغ آسیاب شده ، بوقلمون یا گوشت خوک استفاده کنید. سوسیس ملایم ، تند یا ایتالیایی باورنکردنی است. برای یک ضربه تند Chorizos را امتحان کنید. برای طعم دهنده ایتالیایی ، پپرونی اضافه کنید
  • برنج: برنج را برای برنج قهوه ای ، کینوا یا گل کلم مرغوب که دارای کربوهیدرات کم است استفاده کنید.
  • افزودن اطلاعات: لوبیای سیاه یا سفید اضافه کنید. کدو سبز ، کرفس ، قارچ یا سیب زمینی شیرین را ریز خرد کنید تا به مواد پر شده اضافه شود. روی آن را گوجه خرد شده و پیاز سبز قرار دهید.
  • سس ها: می توانید از سس مارینارا یا سس پیتزا خود استفاده کنید تا با پر فلفل دلمه ای مخلوط شود. حتی می توانید از BBQ Sauce برای یک شعله ور غربی استفاده کنید.
  • ادویه ها: ترکیبات مختلف ادویه را اضافه کنید تا طعم های متنوعی ایجاد کنید. به Taco Seasoning ، مخلوط سوپ پیاز ، مخلوط سس گوجه فرنگی یا طعم دهنده های فجیتا فکر کنید.
  • پنیر: چدار ، جک مونتری ، جک فلفل ، سوئیس یا موزارلا همه پنیرهای خوشبو هستند که امتحان می کنند.

ذخیره و انجماد فلفل های شکم پر

فلفل دلمه ای سرخ کن هوا در واقع برای انجماد ایده آل است. آنها شکل خود را حفظ می کنند و در صورت ذخیره صحیح مواد پر کننده ، طعم دار باقی می ماند. لوازم اضافی درست کنید و آنها را برای یک روز دیگر منجمد کنید.

  • در یخچال قرار دهید: مواد باقیمانده را تا مدت 4 روز محکم بسته و در یخچال بپوشانید. 2-3 دقیقه در سرخ کن هوا دوباره گرم کنید.
  • یخ زدگی: اجازه دهید فلفل های پر شده سرخ کن هوا کاملا خنک شود. به صورت جداگانه در بسته بندی پلاستیکی و سپس ورق آلومینیوم بپیچید تا از سوختن فریزر جلوگیری شود. در کیسه یا ظرف ایمنی فریزر قرار دهید و تا 6 ماه نگه دارید. فلفل های پر شده را یک شب در یخچال ذوب کرده و برای مدت 3-5 دقیقه در سرخ کن هوا مجدداً گرم کنید و در نیمه راه بررسی کنید تا میزان لطافت آن بررسی شود. در صورت نیاز می توان مستقیماً از فریزر دوباره گرم کرد. فقط چند دقیقه به زمان پخت و پز خود اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  دستور تهیه سالاد سزار مورد علاقه من

با جمع کردن فلفل دلمه ای پر از شور.

دستور العمل های سرخ کن هوا را امتحان کنید امروز

سالم ، سریع و آسان که کاملاً توصیف می کند آشپزی با سرخ کن هوا چگونه است. این یکی از بهترین اختراعات آشپزخانه است. غذایی که تولید می کند بی عیب و نقص است و بسیار متنوع است. سرخ کن های هوا از شام ، مهمانی ها و دسرها می توانند همه کارها را انجام دهند. این دستورالعمل ها را با سرخ کن هوا خود امتحان کنید.

فلفل دلمه ای سرخ کن هوا

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

کل زمان 30 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 فلفل شکم پر


یک شام فوق العاده آسان و خوشمزه در اینجا با Air Fryer Stuffed Peppers آغاز می شود. مملو از مخلوطی شیرین و پخته شده تا کمال لطیف ، قرار است مورد علاقه خانواده قرار گیرد!



  • 4
    کامل
    فلفل دلمه ای
  • 1
    قاشق سوپخوری
    روغن زیتون
  • 1
    کم اهمیت
    پیاز
    قطعه قطعه شده
  • 1
    پوند
    گوشت گاو بدون چربی
  • 1
    15 اونس قوطی
    گوجه فرنگی خرد شده
  • 1
    8 اونس قوطی
    سس گوجه فرنگی
  • 2
    فنجان ها
    برنج
    پخته شده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • 1
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • نمک و فلفل
  • 2
    فنجان ها
    پنیر کلبی جک
    خرد شده



خدمت: 4

کالری797کیلو کالری (40٪)کربوهیدرات ها79g (26٪)پروتئین47g (94٪)چربی31g (48٪)چربی های اشباع شده17g (85٪)کلسترول133میلی گرم (44٪)سدیم481میلی گرم (20٪)پتاسیم633میلی گرم (18٪)فیبر2g (8٪)قند1g (1٪)ویتامین A709IU (14٪)ویتامین سی3میلی گرم (4٪)کلسیم512میلی گرم (51٪)اهن4میلی گرم (22٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *