دستور العمل مافین لیمو پاپیسی | منتقد دستور العمل

مافین های لپه Poppyseed ، کلوچه های روشن و شاد هستند که به لطف آب میوه تازه و آبغوره با رایحه تازه لیمو بارگذاری می شوند. لطیف و مرطوب ، این کلوچه ها صبحانه یا همراهی مناسب برای شما هستند!

هیچ چیز روز را روشن تر و شادتر از لیمو نمی کند! این میوه ترش و مرکبات یک طراوت طبیعی را برای همه چیز به ارمغان می آورد! لازم به ذکر است که کلوچه ، بهترین غذاهای خوشمزه برای سرو در زمان صبحانه است! اگر به دنبال دستور العمل های مافین بیشتری هستید ، حتما این کلوچه های ریواس ، کلوچه صبحانه دونه دونه یا این کلوچه های Apple Crumb Apple را مشاهده کنید.

کلوچه خشخاش لیمو با نیش بیرون از آن.

کلوچه پوره لیمو

این کلوچه های لیمو Poppyseed بهترین ، شادترین راه برای شروع روز هستند! این کلوچه ها که با آب لیمو تازه تهیه می شوند و از روی پوست آنها بسیار طعم آور هستند! به علاوه آنها به لطف استفاده از مقداری ماست یونانی بسیار لطیف هستند. جمع شدن دلپذیر خشخاش باعث می شود که اینها صبحگاهی لذت بخش باشند. جمع آوری سریع و آسان این کلوچه ها می تواند اولین کاری باشد که در صبح انجام می شود ، به عنوان برجسته در یک برانک یا حتی از قبل ساخته شده و منجمد می شود تا در صورت لزوم سرو شود.

این کلوچه های لپه Poppyseed:

  • سریع و آسان برای ساخت. درست کردن آنها برای صبحانه عالی!
  • لطف و مرطوب با کمی ترد به لطف کوکنارها.
  • یخ زدن و لذت بردن از آن در صورت لزوم آسان است.
  • با تشکر شیرین و ترش به دلیل استفاده از پوست لیمو و آب لیمو FRESH.
غذای پیشنهادی  شیب عالی 7 لایه | منتقد دستور العمل

طرز تهیه کلوچه کوکنار لیمو:

  1. پوست لیمو را با شکر مخلوط کنید.
  2. باقیمانده مواد مرطوب را با شکر لیمو ترکیب کنید.
  3. مواد خشک را در یک کاسه کوچک دیگر با هم مخلوط کنید.
  4. ترکیب مواد خشک را درون مواد مرطوب هم بزنید.
  5. در گیاهان خشخاش هم بزنید.

فرآیند ساخت کلوچه های خشخاش با استفاده از کاسه شیشه ای.

ذخیره سازی و انجماد:

باقیمانده: هر نوع کلوچه باقیمانده را در یک ظرف در دمای اتاق به مدت 3-4 روز ذخیره کنید.

انجماد: این کلوچه ها با شگفتی یخ می زنند پس از خنک شدن ، مافین ها را درون یک ظرف یا کیسه امن فریزر اضافه کنید. آنها 2-3 ماه نگه می دارند. با برداشتن و قرار دادن در یخچال یا پیشخوان ، ذوب کنید. همچنین می توانید آنها را به مدت 15-20 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا ذوب شوند و گرم شوند.

نکاتی در مورد ساخت این بهترین کلوچه ها:

  • جگر لیمو: شکر را با عصاره لیمو آغشته کنید تا به طعم لیموترش در کل دسته کمک کند.
  • ماست یونانی: برای رطوبت اضافی از ماست یونانی استفاده کنید. گزینه های دیگر استفاده از خامه ترش یا حتی کره است.
  • پخت در حرارت بالا: اولین انفجار گرما ، در دمای 425 high زیاد است. این باعث ظهور خوب مافین می شود. بعد از 5 دقیقه اول پخت ، گرما را به 350 350 تبدیل کنید تا به پخت خود ادامه دهید. در حین پخت درب را باز نکنید.

کلوچه کوکنار را با یک نیش بیرون از آن و روی بشقاب را با یک برش لیمو به عنوان یک چاشنی بریزید.

بیشتر دستور العمل های لیمو برای لذت بردن:

کلوچه پوره لیمو

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 18 دقایق

زمان کل 28 دقایق

نویسنده سرنه هررا

خدمات 12 کلوچه

مافین های لپه Poppyseed ، کلوچه های روشن و شاد هستند که به لطف آب میوه تازه و پوست آنها از طعم تازه لیمو پر شده اند. لطیف و مرطوب ، این کلوچه ها صبحانه یا همراهی مناسب برای شما هستند!

  • ¾ فنجان قند
  • جگر 2 لیمو
  • 8 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده و سرد می شود
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • ½ فنجان ماست یونانی
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • ¼ فنجان شیر
  • ¼ فنجان آب لیمو تازه
  • 2 فنجان ها آرد همه منظوره
  • ½ قاشق غذاخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
  • ¼ قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش
  1. فر را از قبل گرم کنید تا 425. خط قلاب مافین با آسترهای کاغذی. کنار بگذارید.

  2. در یک کاسه بزرگ مخلوط کن قند و شکر لیمو را با هم ترکیب کنید تا قند را با طعم لیمو تزریق کنید ، معطر خواهد بود.

  3. در کاسه ای با شکر کره ذوب شده ، تخم مرغ ، ماست یونانی ، وانیل ، شیر و آب لیمو را ترکیب کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.

  4. در یک کاسه مخلوط با اندازه متوسط ​​جداگانه مواد خشک را ترکیب کنید: آرد ، نمک ، پودر بیکینگ و جوش شیرین. هم بزنید تا ترکیب شود.

  5. مواد خشک را درون مرطوب اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. سپس دانه های خشخاش را اضافه کرده و هم بزنید تا پراکنده شوند.

  6. حدود 1/4 فنجان خمیر را بچسبانید ، یا از یک قاشق بزرگ کوکی بزرگ را در قلع مافین استفاده کنید. هر فنجان کلوچه باید در حدود 3/4 پر باشد.

  7. برای 5 دقیقه در دمای 425 ake پخت و پز کنید ، سپس گرما را به 350 turn تبدیل کنید و 14 تا 16 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. درب فر را باز نکنید.

  8. پس از اتمام پخت ، کلوچه ها گنبدی می شوند و یک خلال دندان که در مرکز قرار گرفته است تمیز می شود. قبل از سرو چند دقیقه آن را جدا کرده و بگذارید خنک شود.

ارزش غذایی

کلوچه پوره لیمو

مقدار در هر خدمت

کالری 222 کالری از چربی 81

٪ ارزش روزانه*

چربی 9 گرم14٪

5 گرم چربی اشباع شده25٪

کلسترول 49mg16٪

سدیم 142mg

پتاسیم 153mg

کربوهیدرات 30 گرم10٪

فیبر 1 گرم

قند 13 گرم14٪

پروتئین 5 گرم10٪

ویتامین A 284IU

ویتامین سی 2mg

کلسیم 83mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *