دستور العمل مالوی لادو ، پودر شیر دستور العمل مالای لادو

دستور مالای-لادو

دستور العمل مالویی لادو با پودر شیر. فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. فیلم سریع ، دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله.

پودر شیر که من خریدم هر بار برای برخی از دستور العمل های دیگر همیشه در آنجا باقی می ماند. این را برای ساختم نان خانگی با استفاده از دستگاه نان من ، این دستور العمل خواستار پودر شیر است. اما همچنین آموخته است که با شیر نیز معلوم می شود. بنابراین من این پودر شیر را تمام کردم. اتفاقاً یک دوست پیروان نیز برای این دستور غذا درخواست کرد.

غذای پیشنهادی  اورزو با کدو سبز و گوجه فرنگی (غذای جانبی آسان!)
شیر-پودر-مالای-لادو

من یک ویدئو را در یوتیوب دیدم که به اندازه کافی ساده برای دنبال کردن بود. اگرچه هیچ اندازه گیری وجود نداشت ، اما تقریباً آن را با دیگر تجربیات لادو انجام دادم. خیلی خوب شد این بسیار غنی و مناسب برای موارد خاص است. پودر شیر مورد استفاده اصلی ماده ای است که باعث طعم و مزه می شود. بنابراین از یک کیفیت خوب استفاده کنید.

غذای پیشنهادی  شیر گل رز نونگو ، شیر گلاب نخل

استفاده از دستکش را برای جلوگیری از چسبیدن پودر شیر به دستان توصیه می کنم در حین ساخت لادو. باعث صرفه جویی در وقت می شود.

دستور مالای-لادو

چاپ پین

دستور مالوی لادو

دستور العمل مالویی لادو با پودر شیر. فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. فیلم سریع ، دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان پودر شیر
  • 1/4 فنجان قند
  • 1/4 فنجان + 1 قاشق غذاخوری قهوه
  • 2 هل
  • 10 کاشوبادام هندی
  • 1 قاشق غذاخوری کشمش

دستورالعمل ها

  • 2 قاشق غذاخوری گرم ، آجیل بوقلمون کباب شده را تا طلایی و ترد ، در شعله متوسط ​​قرار دهید. کنار بگذارید.

  • کشمش ها را سرخ کنید تا زمانی که نفخ شوند و کنار بگذارند.

  • پودر قند را به همراه هل تا زمانی که به خوبی تالک نباشد ، خوب نشان می دهد.

  • بادام زمینی بو داده شده را در ziploc قرار داده و با استفاده از یک پین نورد به آرامی آن را خرد کنید.

  • در یک کاسه مخلوط کن ، پودر شیر ، شکر پودر ، آجیل خرد شده ، کشمش و گز ذوب شده را بگیرید.

  • خوب مخلوط کرده و مخلوط را به لادو شکل دهید. فشار دادن و شکل دادن آن به مدتی طول می کشد ، بنابراین برای شکل نگه داشتن لادو محکم را فشار دهید. برای سهولت کار و نتایج سریعتر از دستکش استفاده کنید.

یادداشت

  • ابتدا 1/4 فنجان گه را اضافه کنید (بگذارید گرم شود) و در صورت لزوم یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
  • در ابتدا پودر شیر تمایل دارد به دست بچسبد و برای حفظ شکل آن مدتی طول می کشد. برای نگه داشتن شکل ، محکم فشار دهید.

روش مالای لادو:

  1. 2 قاشق غذاخوری گرم ، آجیل بوقلمون کباب شده را تا طلایی و ترد ، در شعله متوسط ​​قرار دهید. کنار بگذارید.step1-roast
  2. کشمش ها را سرخ کنید تا زمانی که نفخ شوند و کنار بگذارند.step2-raisin
  3. پودر قند را به همراه هل تا زمانی که به خوبی تالک نباشد ، خوب نشان می دهد.مرحله 3-پودر
  4. بادام زمینی بو داده شده را در ziploc قرار داده و با استفاده از یک پین نورد به آرامی آن را خرد کنید.step-4-crush
  5. در یک کاسه مخلوط کن ، پودر شیر ، شکر پودر ، آجیل خرد شده ، کشمش و گز ذوب شده را بگیرید.مرحله 5-افزودن مرحله-6-mix
  6. خوب مخلوط کرده و مخلوط را به لادو شکل دهید. فشار دادن و شکل دادن آن به مدتی طول می کشد ، بنابراین برای شکل نگه داشتن لادو محکم فشار دهید. برای سهولت کار و نتایج سریعتر از دستکش استفاده کنید.مرحله -7-شکل

در طی یک هفته مصرف کنید ، می توانید در دمای اتاق نگه دارید.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *