دستور العمل نان لعاب لعاب دار | منتقد دستور العمل

نان لیمو لعاب یک نان نرم و مرطوب است که با طعم لیمو مرکبات ترکیده و در بالای آن با پوسته ای از لعاب لیمو شیرین در آمده است. این نان خانگی سریع و آسان برای به اشتراک گذاشتن یا لذت بردن از آن عالی است !!

اگر عاشق عطر و طعم روشن لیمو در یک نان صبحانه عالی هستید ، نان بادام لیمو یا بادام زمینی یا کلوچه پاپیسه را با آبلیمو امتحان کنید.

برش های نان لیمو لعاب دار.

نان لیمو لعاب دار

همانطور که می دانید اگر مدتی خواننده بوده اید ، من عاشق لیمو هستم! چنین طعمی پر جنب و جوش را به هر نوع دستور العمل من اضافه می کند. در این زمان از سال ، من همیشه به نظر می رسد شروع به جاذبه به سمت دستور العمل های تازه الهام گرفته از میوه های تازه می کنم! بنابراین ، هنگامی که من در یک بازار محلی خرید می کردم و تن لیموهای تازه دیدم ، این دستور غذا بلافاصله در ذهنم شکل گرفت! من می خواستم مخلوطی از کیک و نان با یک لعاب شیرین و ترش خارق العاده داشته باشم. آيا من با اين يك برنده آفريدم!

این نان لیمو لعاب دار خیلی به من یادآوری یک کیک پوند عالی را می دهد زیرا آنقدر متراکم و پروانه ای با لعاب ضخیم در بالای آن است. از تعادل کامل طعم های ترش و شیرین برخوردار است. این که آیا من برای دوش گرفتن ، ناهار ، مهمانان خانه سرگرم می شوم ، یا فقط یک روز آرام را در خانه لذت می برم ، می توانم بگویم که این نان غذای من خواهد بود. ساخت آن بسیار آسان بود و رنگ ها برای زیبایی خاصی ارائه می دهند! مطمئن باشید که آن را امتحان کنید و به من اجازه دهید افکار شما را بشناسم!

آنچه برای تهیه نان لیمو لعاب نیاز دارید:

این مواد اکثراً جزء اصلی شیرین کاری هستند که شما در دسترس خواهید بود. اگر از طرفداران مشتاق لیمو هستید ، توصیه می کنم یک لیمو (یا دو عدد) را در فریزر خود نگه دارید تا برای دستور العمل های لیمو استفاده شود. عصاره لیمو یا آب لیمو خریداری شده فقط نتیجه آن را با آب لیمو تازه فشرده یا جوشانده رنده شده حاصل نکنید. برای یخ زدن لیموهای کامل ، آنها را در کیسه های فریزر قرار دهید (قبل از آب بندی تا آنجا که ممکن است هوا از بین ببرید). سپس ، برای ذوب کردن ، چند ثانیه در مایکروویو قرار دهید یا به مدت 10-15 دقیقه در آب سرد قرار دهید.

نان:

  • آرد همه منظوره: قوام خود را به نان می بخشد. با دقت اندازه گیری کنید تا نان شما خیلی متراکم نشود.
  • جوش شیرین: این کمک می کند نان در هنگام پخت افزایش یابد.
  • پودر خمیرمایه: یک عامل ترک برگ در نان.
  • نمک: فقط یک خرج کردن!
  • کره: عطر و بوی نرم و نرم پروانه را اضافه می کند و نان ها را به هم می چسباند.
  • قند: شیرینی!
  • تخم مرغ: پایداری و ساختار
  • وانیل: طعم های دیگر را بیرون می آورد و عطر و طعم را نیز اضافه می کند!
  • آب یک لیمو: تازه تازه فشرده بهترین هستند.
  • پوست یک لیمو: یک پاپ لیمو اضافی اضافه می کند
  • خامه ترش: نان را هنگام طبخ آن مرطوب نگه می دارد.
غذای پیشنهادی  مرغ خانگی Gyro با Tzatziki

لعاب:

  • شکر پودر شده: شیرینی را به لعاب لیمو اضافه می کند
  • آب لیمو: تازه فشرده بهترین طعم لیمو را می بخشد.
  • شیر: برای نازک شدن لعاب

چگونه نان لیمو لعاب را از ابتدا درست می کنید؟

شما فقط 7 قدم از ساختن شگفت انگیزترین نان لیمو لعاب از ابتدا فاصله دارید! با آن ترکیب جعبه بسیار وسوسه‌انگیز بود و شما مقاومت کردید! من خیلی افتخار می کنم! به من اعتماد کن که بعد از اینکه ببینی این نان چقدر خوشمزه است ، به خودت نیز افتخار می کنی !! مراحل به راحتی دنبال می شوند. شما می توانید این کار را انجام دهید!

  1. دبستان: فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه. یک تابه نان 9 × 5 اینچ و صفحه کاغذ روغنی را چرب کنید.
  2. ترکیب مواد خشک: در یک کاسه به اندازه متوسط ​​آرد ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
  3. مخلوط کره و شکر: در یک میکسر ایستاده کره و شکر را اضافه کنید و تا 1-2 دقیقه خامه بزنید.
  4. اضافه کردن مواد باقی مانده: تخم مرغ ، وانیل ، آب لیمو ، پوست و خامه ترش را در آن قرار داده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شود.
  5. پخت: خمیر را به طور مساوی درون تابه نان خود بمالید. پخت را به مدت 45-50 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و خلال دندان وارد شود تمیز شود. از اجاق گاز خارج نموده و بگزارید تا سرد شود.
  6. لعاب درست کنید: در یک کاسه کوچک پودر قند ، آب لیمو و شیر را اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری را به یکباره در شیر اضافه کنید تا به قوام مطلوب برسد.
  7. لعاب نان: بالای نان خنک شده پخش کنید.

مراحل تهیه نان لیمو.

نکاتی درباره بهترین نان لیمو خانگی:

  • Glaze in Stages: برای به دست آوردن یک لایه ضخیم بزرگ لعاب ، در 3 مرحله لعاب بزنید. لعاب خود را به 3 قسمت تقسیم کنید. از اولین 1/3 لعاب خود برای پوشاندن نان هنگام خنک شدن استفاده کنید. سپس بگذارید لعاب تنظیم شود (حدود 10-20 دقیقه در دمای اتاق یا کمتر از یخچال). بعد ، 1/3 دوم لعاب خود را اضافه کنید. اجازه دهید دوباره تنظیم شود. در آخر ، 1/3 نهایی لعاب خود را به نان اضافه کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.
  • زمان خنک کننده: بگذارید 20 دقیقه در تابه خنک شود. سپس ، از قابلمه جدا شده و اجازه دهید تا نان کاملا بر روی یک قفسه سیمی خنک شود. قبل از شروع لعاب ، نان باید کاملاً خنک شود.
  • مواد تشکیل دهنده دمای اتاق: تخم مرغ ، کره و خامه ترش را 20 دقیقه قبل از شروع تهیه این دستورالعمل از یخچال خارج کنید. تخم مرغ ها وقتی در دمای اتاق قرار می گیرند به نان بهتر کمک می کنند. اگر عجله دارید ، قبل از استفاده تخم مرغهای خود را برای چند دقیقه در یک کاسه آب گرم (نه داغ) قرار دهید.
  • پرش از مایکروویو: در عوض ، کره را با یک ساعت خارج کردن آن در دمای اتاق نرم کنید و یا بین دو تکه کاغذ موم قرار دهید و با یک پین نورد حل کنید.
  • مخلوط کردن: خمیر خود را بیش از حد مخلوط نکنید و یا نان شما بیش از حد غلیظ باشد.
  • گزینه های ضروری: برای کمی پروتئین بیشتر از ماست یونانی به جای خامه ترش استفاده کنید.
غذای پیشنهادی  دستورالعمل کشویی ژامبون و چدار

ذخیره نان لیمو لعاب شما:

قبل از اینکه نان خود را ذخیره کنید ، حتما بگذارید کاملاً خنک شود. سپس ، نان لیمو را در یک ظرف هوادهی قرار دهید.

  • دمای اتاق: حداکثر 2-3 روز روی پیشخوان خود بگذارید.
  • یخچال و فریزر: بعد از گذشت 2-3 روز در دمای اتاق ، باید نان خود را به یخچال منتقل کنید ، اما مراقب باشید ممکن است یخچال باعث خشک شدن نان شود.
  • یخ زدگی حداکثر 6 ماه و بعداً خدمت کنید آن را به صورت یک حلقه یا برش منجمد کنید. من ترجیح می دهم در برش ها یخ بزنم تا وقتی می خواهم فقط یک قطعه را ذوب کنم. حتی اگر من می خواهم کل نان را ذوب کنم ، اگر قبل از یخ زدن قطعه قطعه شده باشد سریعتر ذوب می شود.
  • ذوب شدن در دمای اتاق در ظرف در صورت برش ، نان لیمو لعاب دار 20 تا 30 دقیقه طول می کشد.

عصاره لیمو یا جگر لیمو؟

از عصاره لیمو به جای جوش لیمو می توان استفاده کرد نه آب لیمو. این به دلیل عطر و بوی قوی عصاره لیمو است. یک قاشق چایخوری عصاره برابر با دو قاشق چایخوری لیمو است. با این حال ، من به جای آن که از ویتامین های عالی و طعم تازه و بدون طعم شیمیایی استفاده می شود ، بسیار توصیه می کنم از ترکیب واقعی لیمو استفاده کنید.

غذای پیشنهادی  برنامه غذایی کاهش وزن وزن 7 روزه

تکه نان لیمو لعاب دار به پایان رسید.

دسرهای تزریقی بیشتری با لیمو:

نان لیمو لعاب دار

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 45 دقایق

زمان کل 1 ساعت

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 12 برش

نان لیمو لعاب یک نان نرم و مرطوب است که با طعم لیمو مرکبات ترکیده و در بالای آن با پوسته ای از لعاب لیمو شیرین در آمده است. این نان خانگی سریع و آسان برای به اشتراک گذاشتن یا لذت بردن از آن عالی است !!

  • 1 1/2 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان کره نرم شد
  • 1 فنجان قند
  • 3 تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • آب یک لیمو
  • پوست از یک لیمو
  • 1/3 فنجان خامه ترش

لیمو لعاب:

  • 1 فنجان شکر پودر شده
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو
  • 1-3 قاشق غذاخوری شیر

ارزش غذایی

نان لیمو لعاب دار

مقدار در هر خدمت

کالری 258 کالری از چربی 90

٪ ارزش روزانه*

چربی 10 گرم15٪

6 گرم چربی اشباع شده30٪

کلسترول 65mg22٪

سدیم 161mg

پتاسیم 58mg

کربوهیدرات 39 گرم13٪

فیبر 1 گرم

27 گرم شکر30٪

پروتئین 3 بار

ویتامین A 336IU

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 26mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

تکه ای از نان لیمو لعاب دار در عکسی که با دست نگه داشته می شود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *