دستور العمل های شیرین و بامزه لیمو

این دستور العمل های لیمو شیرین و خوش طعم و مناسب برای بهار است! هر دستور العمل شامل لیمو است! این درست دوستداران لیمو است ، این گردهمایی برای شما مناسب است.

تمام خوبی های شیرین و خوش ذوق لیمویی که قلب شما می توانست از آن بخواهد ، از لیموناد به سبک قدیمی گرفته تا پاستا و میله های دسر!

گزینه های بیشتر برای دستور العمل های لیمو: بهترین دستور العمل های لیمو یا عاشق لیمو.

دستور العمل های شیرین و بامزه لیمو

این دستور العمل های لیمو شگفت انگیز است و طعم آنها حتی بهتر است در ماه های گرمتر. آنها در هر نیش سبک و طراوت هستند. از صبحانه تا نوشیدنی ، سپس شام و دسرها ترکیبات لیمو به هر یک از آنها کاملاً اضافه می شوند. با یک اشاره ظریف به قسمت عمده ای از هر دستور العمل ، لیمو درست و درست تعادل می یابد و باعث می شود که این وعده های غذایی در یک جلسه نشاط و شیرین باشد.

دستور العمل های شیرین و خوش طعم لیمو برای این بار بهار مورد تأثیر قرار خواهد گرفت. هر دستور العمل در اطراف طعم تازه لیمو ساخته شده است. برای دوستداران لیمو این ترکیب کاملی از دستور العمل ها است که به شما کمک می کند تا در هر آخرین قطره آب لیمو تازه فشرده درست در یک کاسه یا ماهیتابه خیس کنید تا خوشمزه ترین وعده های غذایی لیمو را تهیه کنید. این زمان بهاری طرح این منو را با این دستور العمل های شیرین و خوش ذوق روشن تر کنید!

غذای پیشنهادی  پیکو دو گالو | منتقد دستور العمل

چیدن بهترین لیموها:

بهتر است لیمو را انتخاب کنید که به اندازه آن سنگین باشد. هرچه لیمو سنگین تر و پوست آن نازک تر باشد به این معنی است که آب میوه بیشتری در داخل میوه وجود دارد. همچنین بو کردن میوه به شما کمک می کند لیمو چقدر قوی و رسیده باشد. پوست یک لیمو باید روشن و زرد باشد و هیچ چین و چروک روی آن نباشد. چین و چروک به معنی میوه پیر و کمی تلخ است.

  • رنگ: روشن تر بهتر و بدون رنگ سبز است
  • بو: رایحه تازه ای از لیمو از میوه تابیده می شود
  • لمس كردن: هر چه آب آن سنگین تر و محکم تر باشد ، بیشتر آب آن در داخل است.
  • بافت: بدون چروک روی لیمو ، فقط صاف و براق است.

آب لیمو تازه در مقابل آب لیمو:

برای این دستور العمل های لیمو ، آب لیمو تازه یا بطری کار خواهد کرد. من آب لیمو ترش را به دلیل طعم شیرین و مقوی آن ترجیح می دهم. آب بطری طعم متفاوتی دارد که به ذخیره آن برای مدت طولانی کمک می کند. مواد افزودنی و مواد نگهدارنده اضافی برای کمک به این فرآیند وجود دارد که باعث تغییر ذائقه می شود. به همین دلیل آب بطری روشن نیست و لیمو مانند لیمو تازه است.

غذای پیشنهادی  قهوه موچین Dalgona ، دستور قهوه Dalgona

ذخیره لیمو:

ذخیره لیمو در یخچال در کیسه پلاستیکی بسته شده بهترین روش برای ماندگاری بیشتر لیموها است. هنگامی که در دمای اتاق نگهداری می شود ، لیموترش ها پس از یک هفته سخت می شوند. اگر قبل از این قصد استفاده از لیمو را دارید ، پیشخوان ، انبار غذا یا سبد در خارج از یخچال نیز کار خواهد کرد.

یخ زدن لیموها به عنوان یک کل کار می کنند اما ممکن است هنگام ذوب شدن آنها پخته شوند. آب آن خوب است و هنوز هم خوشمزه است. برش های لیمو را می توان با افزودن آنها به یک کیسه ziplock که در فریزر قرار گرفته است ، به راحتی منجمد شد. سرانجام ، با اضافه کردن آب فشرده شده درون سینی های یخ های یخ و انجماد آنها ، یخ زدن آب به همان اندازه ساده است. این برای افزودن به آب ، دیگ پختن یا نوشیدنی با طعم عالی مناسب است.

از خواب بیدار شد!

صبحانه بهتر است روشن ، تازه و خوشمزه باشد! با این صبحانه های خوشمزه و شیرین ، شما عاشق سلیقه های دهانی خواهید شد که در هر گزش ظاهر می شوند.

غذای پیشنهادی  دستور العمل کیک شگفت انگیز کیک آناناس | منتقد دستور العمل

کمی پخت و پز:

نان ضعف من است و با این دستور العمل های سریع نان می توانم آنرا هر وقت تهیه کنم. این آسان و ساده است! عاشق طعم هایی هستم که با لیمو ترکیب می شوند. لعاب لیمو حتی خود ضربه بزرگی هم هست!

مقداری لیمو را بجوشانید:

هر نوشیدنی مخصوصاً شیرین و با طراوت است که لیموهای ترش و تلخی را معمولاً از آن خارج می کند. این تعادل عالی در یک نوشیدنی است!

دستور العمل های شام لیمو ترش:

این دستور العمل های غنی و طعم دهنده شام ​​لیمو برای یک وعده غذایی تازه و خوشمزه مناسب است. ماه های گرم را هر بار با فشردن و استحکام پروتئین خود با لیمو صرف یک بشقاب شیرین و خوش طعم کنید.

دسرهای دستور العمل شیرین لیمو:

دسر یکی از وعده های غذایی مورد علاقه من است! من عاشق طعم های شیرین و مزه ای هستم که در یک دسر با هم مخلوط می شوند و باعث می شوند شما همیشه مایل باشید بیشتر. آنها بسیار سبک و طراوت هستند و حتی احساس نمی کنند دسر خورده شود!

در اصل ارسال شده در تاریخ 6 آوریل 2017

بروزرسانی شده در 29 مه 2020

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *