دستور العمل های گل Veppam poo thuvaiyal ، گل چریش

ساخت Veppam poo thuvaiyal آسان است ، اگر به روش صحیح درست شود خیلی تلخ نیست. بیاموزید چگونه طعم کاملاً متعادل veppam poo thuvaiyal ایجاد کنید.

من هفته گذشته داشتم به فریزر خود نگاه می کردم و مقداری veppam poo (گل چریش) داشتم که مادر چند سال پیش به من هدیه داد. علاوه بر این ، Vj بدون اینکه بداند در حال حاضر در فریزر است ، یک بسته از فروشگاه خریداری کرد.

هر دو دوست داریم وپام پو rasam ، بنابراین خوب است حتی زمانی که سهام بیشتری داریم. به همین دلیل ، می خواستم آنهایی را که مادر به من داد تمام کنم. من ناامید شدم که آن سهام را به پایان برسانم و همچنین برای پست وبلاگم چیز جدیدی را امتحان کنم.

با این حال ، من در مورد طعم و مزه شک زیادی داشتم. من قبلاً چند بار از مادر در مورد طعم و مزه و طرز تهیه آن س askedال کرده ام. باز هم هفته گذشته او را محکوم کرد و در مورد دستور غذا و طعم آن س askingال کرد. به او گفتم اگر مزه خوبی ندارد ، با پیک برایش می فرستم. او اصلاً اذیت نشده بود ، او می گوید عاشق veppam poo thuvaiyal است و با خوشحالی آن را خواهد خورد.

غذای پیشنهادی  پیتزا مینی بیسکویت سرخ کن {فقط 5 دقیقه!}
veppampoo-thuvaiyal

او مرتباً به من چسبندگی می زد ، اما من در واقع فقط چشیدم ، آن روز هرگز آن را ندیدم. روز بعد نیز او مرا محکوم کرد و از طعم و مزه س askingال کرد. اما وقتی آن را داشتم ، آنطور که فکر کردم بد نبود. Vj نیز آن را دوست داشت. اگر veppam poo rasam را دوست دارید پس این را نیز دوست خواهید داشت thuvaiyal. امتحان کنید

غذای پیشنهادی  22 مجموعه دستور العمل Rasam هند جنوبی

کلید ساخت هر نوع آهنگ من چیست؟ استفاده از تمره بیشتر است ، تعادل ادویه و نمک بر این اساس. همین امر نیز در این مورد صدق می کند. به خصوص این گل چریش طعم تلخی درست دارد ، بنابراین مراقبت های ویژه ای برای افزودن گل مروارید و فلفل قرمز بیشتر برای متعادل کردن طعم آن ضروری است. همچنین جاگری برای یک نتیجه گیری ضروری است.

خلاصه Veppam poo thuvaiyal

  • وپام پو را با صبر و حوصله در حرارت کم تا زمانی که بوی مطبوعی به مشام برسد خشک کنید. شروع به سیگار کشیدن می کند و همچنین رنگ آن تیره می شود.
  • چیلی را در یک قاشق روغن تفت دهید. تمر هندی را تفت دهید تا نرم شود.
  • آن را در بشقاب برداشته و خنک کنید.
  • با کمی آب ، نمک و جاغلی خرد کنید.
غذای پیشنهادی  پرسش و پاسخ سریع و آسان سبک Fajita

تغییرات

من اضافه کردن urad dal و نارگیل را مانند سایر توگهای آزمایش نکرده ام. اگر سعی کنم ، در اینجا به روز می شود.

ذخیره سازی / زندگی خود

یک هفته در یخچال خوب می مانید.

آیا فیلم بیشتر مورد شماست؟

در اینجا یک فیلم سریع از نحوه تهیه veppam poo thuvaiyal آورده شده است

فواید سلامتی : Veppam poo یا گل چریش برای مشکلات مربوط به شکم مفید است. کرم موجود در معده / روده را از بین می برد.

احتیاط: برای زنان باردار توصیه نمی شود. همچنین ، این باعث تولید گرما در بدن می شود ، بنابراین باید آن را با قارچ و فقط یک بار در ماه مصرف کنید.

veppam-poo-thuvaiyal-recipe

چاپ سنجاق زدن

Veppam poo thuvaiyal

ساخت Veppam poo thuvaiyal آسان است ، اگر به روش صحیح درست شود خیلی تلخ نیست. بیاموزید چگونه طعم کاملاً متعادل veppam poo thuvaiyal ایجاد کنید.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1/2 جام گل چریش / وپام پو شل پر شده
  • 10 فلفل قرمز سطح ادویه بالا است
  • 1 قاشق غذاخوری تمر هندی
  • 1 قاشق چایخوری شکر زرد
  • 1 قاشق چایخوری روغن
  • نمک را در صورت لزوم

دستورالعمل ها

  • ابتدا یک ظرف زیرین سنگین را گرم کنید. پس از داغ شدن ، گل چریش را اضافه کرده و با شعله کم به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

  • در بشقاب بردارید. ظرف را پاک کرده و روغن اضافه کنید. چیلی را تفت دهید تا اینجا و آنجا سیاه شود و ترد شود.

  • برای خنک شدن در صفحه بردارید. در همان ماهیتابه ، فقط گل مروارید را تفت دهید تا نرم شود.

  • هنگامی که همه مواد خنک شدند ، در یک ظرف مخلوط کن قرار دهید.

  • آن را با نمک ، جاگی و کمی آب خرد کنید تا خمیر شود. باید ضخیم باشد ، مانند آب چوبی آبکی نباشد.

یادداشت

  • من از انواع تند فلفل قرمز استفاده کردم. اگر خفیف تر است ، از 12 عدد چیلی استفاده کنید.
  • اگر طعم طعم را بچشید ، باید طعم آن کمی تلخ ، تند و کمی ملایم با طعم شیرین باشد. هر یک از این طعم ها غالب است ، طعم خوبی ندارد. اگر تلخ باشد ، به این معنی است که احتمالاً گل هندی کمتری اضافه کرده اید. خیلی ملایم است ، پس ادویه کافی نیست. اگر خیلی تند باشد ، نمک کافی نیست.

روش عکس گام به گام:

  1. ابتدا یک ظرف زیرین سنگین را گرم کنید. پس از داغ شدن ، گل چریش را اضافه کرده و با شعله کم به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
    step1-roast-flower
  2. در بشقاب بردارید. ظرف را پاک کرده و روغن اضافه کنید. چیلی را تفت دهید تا اینجا و آنجا سیاه شود و ترد شود. برای خنک شدن در صفحه بردارید. در همان ماهیتابه ، فقط گل مروارید را تفت دهید تا نرم شود.
    step2-chilli-tamarind
  3. هنگامی که همه مواد خنک شدند ، در یک ظرف مخلوط کن قرار دهید. در آخر ، آن را با نمک ، جاگی و کمی آب خرد کنید تا خمیر شود. باید ضخیم باشد ، مانند دودکش آبکی نباشد.
    step3-salt-jaggery

آن را با برنج مخلوط شده با غذای گیاهی و سوتا سرو کنید.

veppam-poo-thuvaiyal

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *