دستور العمل هویج سرخ کن هوا “بو داده”

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

هویج های سرخ کن کاملا چاشنی و کاملاً خوشمزه هستند! این ظرف جانبی از بیرون کاملاً ترد ، از داخل لطیف و بسیار عطر و طعم کامل است.

مشابه این هویج ها و هویج های عسلی ، این موارد مورد علاقه شما قرار می گیرند. هویج مخصوصاً در این کیک کاملاً خوشمزه است!

هویج سرخ کن هوا در سبد سرخ کن هوا چیده شده است.

هویج سرخ کن سیر پارمسان

یک وعده غذای جانبی شگفت انگیز بسیار درست می کند تا یک شام کاملا درست درست کنید! غذاهای کناری به اندازه غذای اصلی در تماشایی وعده غذایی نقش دارند. شما می خواهید یکی را انتخاب کنید که از نظر رنگ ، عطر و طعم و بافت از آن تعریف کند. یک شام عالی معمولاً کمی از همه چیز دارد. البته اختلاط و مطابقت با نیازهای رژیم غذایی متفاوت است. اینجاست که این هویج های سیر پارمزان سرخ کن هوا وارد می شوند. اینها به معنای واقعی یکی از بهترین غذاهای جانبی هستند که می توانید درست کنید!

این هویج ها سریع ، آسان و بافت کاملی هستند! عطر و طعم شیرین و شیرین آنها تقریباً به هر غذایی تعارف می کند. هویج مملو از ویتامین ها و مواد معدنی مناسب برای شماست و پختن آنها در سرخ کن هوا بیشتر آنها را با درایت حفظ می کند. این هویج های سرخ کن هوای پارمزان از موارد مورد علاقه ما برای تهیه هستند. آنها بسیار خوب هستند ، شما باید آنها را امتحان کنید.

آنچه برای هویج سرخ کن هوا آسان نیاز دارید

من عاشق آشپزی با سرخ کن هوا هستم. به معنای واقعی کلمه به نظر می رسد محدودیتی در کارهایی که می تواند انجام دهد ندارد. این هویج ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

  • هویج: من از 6 هویج بزرگ که پوست کنده و خرد می شوند استفاده کردم.
  • روغن زیتون: پایه چاشنی و کمک می کند تا هویج کاملاً خارق العاده باشد.
  • پنیر پارمزان: پارمزان ریز رنده شده.
  • ادویه ایتالیایی: این یک ترکیب کلاسیک از گیاهان و ادویه جات است که الهی است.
  • پودر سیر: عطر و طعم سیر را بدون تکه های سیر خرد شده می دهد.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  زغال اخته هلو ترد - لاغر پوست

ساخت هویج سیر در سرخ کن هوا

اینها می خواهند سریع بپزند که وقتی شما به یک غذای کناری دلپذیر سریع احتیاج دارید عالی است.

  • تزئین: در یک کاسه متوسط ​​روغن زیتون ، ادویه ایتالیایی پارمزان ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • کت: پانسمان را با هویج ها بریزید و مطمئن شوید که به خوبی پوشانده شده اند.
  • پختن: هویج ها را در یک لایه از سرخ کن هوا در سبد قرار دهید. در حرارت 360 درجه به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که نرم و ترد شود بپزید.

ریختن چاشنی روی هویج های خرد شده.

نکاتی برای هویج سرخ کن هوا

طعم این هویج های سرخ کن هوا تقریباً به اندازه سیب زمینی سرخ کرده است ، اگر بخواهید در واقع جایگزین مناسبی هستند.

  • سرخ کن هوا: اطمینان حاصل کنید که سرخ کن خود را می دانید ، بسته به نحوه طبخ سرخ کن هوا ممکن است زمان کم یا بیشتری برای پخت هویج شما طول بکشد. آنها را در حدود 7 دقیقه و سپس هر 2 دقیقه بعد از لطف دلخواه بررسی کنید. اندازه هویج نیز باعث تغییر در زمان پخت می شود. اگر هویج نازک دارید یا از هویج کودک استفاده می کنید ، ممکن است زمان کمتری طول بکشد.
  • هویج: من دوست دارم از هویج های بزرگی که پوست آنها را جدا می کنم و می برم استفاده کنم. به نظر من آنها طعم بیشتری نسبت به هویج کودک دارند. با خیال راحت از هویج کودک استفاده کنید ، کاملاً مفید است. اگر هویج کودک شما خیلی مرطوب است ، که گاهی اوقات اتفاق می افتد ، قبل از پوشش آن را با حوله کاغذی خشک کنید. به این ترتیب پوشش به هویج می چسبد و هویج را بهتر خرد می کند و به جای سرخ شدن هوا از بخارپز شدن آن جلوگیری می کند.
غذای پیشنهادی  دستور العمل Easy One Pot Ground Beef Stroganoff

تغییرات

به چند روش می توانید این موارد را تغییر دهید!

  • هویج های مختلف: سعی کنید از هویج های رنگی مختلف استفاده کنید. هویج به رنگ های بنفش ، قرمز ، سفید و زرد وجود دارد. این باعث می شود ظرف غذای شما بسیار رنگارنگ تر و همچنان جالب توجه باشد!
  • نحوه برش هویج: به جای تکه کردن هویج ، سعی کنید آنها را از طول برش دهید تا یک فرم سرخ شده فرنگی درست کند. بچه های من دوست دارند از این طریق آنها را با انگشتانشان بخورند. من فقط دوست دارم آنها را بخورند.
  • ادویه جات مختلف: روش های مختلفی برای چاشنی این هویج های سرخ کن هوا وجود دارد. شوید ، پودر چیلی ، زردچوبه ، پودر پیاز یا مخلوط دامداری را امتحان کنید.

چه چیزی برای خدمت به این هویج های بو داده

هویج برای شما مقوی و مفید است بنابراین می خواهید تا آنجا که می توانید این غذاها را سرو کنید. استفاده از سرخ کن هوا آنها را بسیار جالب می کند! از آنجا که آنها یک عطر و طعم شیرین و خوش طعم هستند بسیار خوب با آنها جفت می شوند. در اینجا چند ایده آورده شده است.

ذخیره بهترین هویج های سرخ کن هوا

این هویج ها تا 4 روز در یخچال و در ظرف محکم بسته شده به زیبایی ذخیره می شوند. آنها را به مدت 1-2 دقیقه در سرخ کن هوا با دمای 360 درجه گرم کنید. همچنین می توانید آنها را در مایکروویو گرم کنید.

هویج پخته شده در یک ظرف سفید.

ظرف های کناری بیشتر تا غذاهای شما را شگفت انگیز کند

غذاهای کناری غذای اصلی را تعارف می کنند ، آن را دور آن می چرخانند و مطمئن شوید که از هر گروه غذایی که روی میز است کمی تهیه کرده اید. دفعه دیگر که به یک ظرف غذای قاتل نیاز داشتید ، با یکی از این موارد امتحان شده و درست شروع کنید و از آنجا بروید. من یک لیست کامل از موارد عالی دارم.

غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (20-26 ژوئیه)

هویج سرخ کن هوا

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 15 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم


هویج سرخ کن سیر پارمزان کاملا چاشنی و کاملاً خوشمزه است! این ظرف جانبی از بیرون کاملاً ترد ، از داخل لطیف و بسیار عطر و طعم کامل است.



  • 6
    بزرگ
    هویج
    پوست کنده و برش خورده
  • 1/4
    جام
    روغن زیتون
  • 2
    قاشق غذاخوری
    پنیر پارمزان
  • 1
    قاشق چایخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • نمک و فلفل برای چشیدن



خدمت: 4

کالری176کیلو کالری (9٪)کربوهیدرات ها11g (4٪)پروتئین2g (4٪)چربی14g (22٪)چربی های اشباع شده2g (10٪)کلسترول2میلی گرم (1٪)سدیم115میلی گرم (5٪)پتاسیم359میلی گرم (10٪)فیبر3g (12٪)قند5g (6٪)ویتامین A18071IU (361٪)ویتامین سی6میلی گرم (7٪)کلسیم74میلی گرم (7٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *