دستور العمل پای شکننده منحصر به فرد اسپند
پای ساده Decadent Pecan یک ماده اصلی اصلی برای تعطیلات غنی ، جویدنی ، مغزدار ، شیرین و شیرین است. برای بسیاری از تعطیلات تعطیلات بدون این دسر درخشان روی میز نیست. این لذت خانگی به طرز شگفت انگیزی فوق العاده ساده است. شما حتما خوشتان خواهد آمد!
این فصل تعطیلات سفره شما را با این شیرینی جادویی Pecan همراه با مادر بزرگ کدو تنبل ، پای سیب عالی و پای گیلاس آسان برای یک میز دسر برای سرخ کردن پهن کنید!
بهترین دستور غذای پای اسپند
Pecan Pie شروع خود را در قلب تگزاس آغاز کرد ، جایی که اکنون پای رسمی ایالت است! این اولین بار در سالهای 1870 و 1880 در کتابهای آشپزی تگزاس نشان داده شد. در سال 1930 شرکت های شربت ذرت با استفاده از شربت ذرت در دستور العمل ، به طور گسترده ای پای مورد علاقه خود را منتشر کردند که آن را در پشت بطری های خود منتشر می کند. این غذا در دهه های 1940 و 50 بیشتر به عنوان یک غذای جنوبی شناخته می شد و اکنون تغییرات در سراسر ایالات متحده وجود دارد و این غذای دلپذیر میزها را در همه جا تزیین می کند.
مهم نیست که از کجا آمده است ، این پای بسیار دلپذیر است. این یک مورد علاقه خانوادگی برای شکرگذاری و کریسمس است. اما منتظر تعطیلات نباشید تا این موضوع را تازیانه بزنید. بسیار آسان و بسیار خوشمزه آن را هر زمان که بخواهید بسازید!
مواد لازم برای پوسته پای خانگی
- ارد: آرد همه منظوره بهترین است ، بنابراین ساختار خود را حفظ می کند
- قند: به عنوان چسب و قهوه ای شدن کمک می کند
- نمک: به آن عطر و طعم می بخشد
- کره: کره به آن خوبی پوسته می دهد
- آب سرد: برای افزودن رطوبت
پر کردن پای اسپند
- نیمه گردو: اینها را تقسیم خواهید کرد
- کره: غنای اضافه شده کره را ذوب کرده و بگذارید سرد شود.
- تخم مرغ: این ماده چسباننده است و به پای بلند می شود
- وانیل: عطر و طعم
- شربت ذرت: بدون آن شیرینی اسپند نخواهد بود
- ملاس: عطر و طعم غنی عمیق اضافه می کند
- شکر قهوهای: نمی توانید از شربت ذرت استفاده کنید و تیره یا روشن این کار را انجام دهید
- ارد: کمک می کند تا فوق العاده آبریزش نداشته باشد
- نمک: شیرینی را متعادل می کند.
- دارچین: کمی سحر و جادو به عطر و طعم می بخشد
بیایید یک پای بپزیم!
- ویسک: در یک کاسه کوچک آرد ، شکر و نمک را با لیسک مخلوط کنید
- غذاساز: مخلوط آرد را در غذاساز قرار داده و کره مکعبی سرد را به آن اضافه کنید. چندین بار نبض کنید تا مخلوط به اندازه نخود یا لوبیا شود.
- اب: پردازنده را روشن کرده و آب سرد را از طریق سوراخ آب روی مخلوط خمیر بپاشید. به اندازه کافی آب اضافه کنید تا خمیر با هم جمع شود. قسمت پایین را متوقف کرده و خراش دهید تا مطمئن شوید آرد کاملاً با هم ترکیب شده است.
- در یخچال: خمیر را روی پیشخوان برگردانید و به صورت دیسک درآورید. در بسته های پلاستیکی بپیچید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- رول: از یخچال خارج کنید و به دور دایره ای در حدود 2 اینچ بزرگتر از ظرف پای خود بروید. از آرد اضافی استفاده کنید تا خمیر به پیشخوان و غلتک نچسبد.
- فرم: خمیر را روی ظرف پای قرار دهید ، و خمیر را کمی به ته و کنار ظرف پای فشار دهید. خمیر اضافی را بگذارید که فقط به اندازه ای باشد که بتواند زیر آن جمع شود و یک لبه فلوت ایجاد کند.
- پوشش: روی آن را بپوشانید و به مدت 15-30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید وگرنه می توانید برای بعد یخ بزنید.
- پوست: با استفاده از یک چنگال سوراخهای بخار را در پایین خمیر پای و در کناره ها فشار دهید. یک تکه بزرگ پوست را روی خمیر قرار دهید و وزن های پای یا لوبیای خشک را روی آن قرار دهید تا کل پوسته شیر پر شود. اطمینان حاصل کنید که پوست آنقدر بزرگ است که بتواند لبه های پوسته را کاملاً بپوشاند.
- پخت کور: ظرف پای را روی یک صفحه بزرگ پخت قرار دهید و در دمای 425 به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. پای را با احتیاط برداشته و وزهای پوست و شیرینی را بردارید. سپس 5 دقیقه دیگر بپزید. روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.
طرز تهیه پای اسپند
- ضرب و شتم: در یک کاسه مخلوط متوسط کره ذوب شده ، تخم مرغ ، شربت ذرت سبک ، ملاس و وانیل را مخلوط کنید ، بزنید تا یکدست شود.
- ویسک: در یک کاسه جداگانه شکر ، آرد ، نمک و دارچین را هم بزنید سپس به مواد مرطوب اضافه کنید و آن را بزنید تا کاملاً جا بیفتد.
- اضافه کردن: 2 فنجان اسپند خرد شده را درون پوسته پای پخته شده قرار دهید.
- پور: پر کردن از روی اسپندها در پوسته پای ، می ریزیم و اجازه می دهد تا همه جا خالی شود. 1/2 فنجان اسپند خرد شده خرد شده را به شکل دلخواه در بالا بچینید.
- محل: قطعه را روی یک ورق پخت قرار دهید و لبه آن را با یک محافظ پای یا نوارهای نازک فویل بپوشانید.
- پخت: در دمای 350 درجه به مدت 60-70 دقیقه بپزید تا وسط آن کمی مختلط شود. کاملاً خنک
پیشنهاداتی برای یک پای ساده اسپند
نه اینکه این پای اسپند به کمک زیادی نیاز داشته باشد اما در اینجا چند نکته آورده شده است!
- صرفه جویی در وقت: باید کمی وقت خود را پس انداز کنید و از پوسته پای درست شده از قبل استفاده کنید. شما می توانید برای آماده سازی سریعتر اسپند خرد شده اسپانیا را نیز خریداری کنید.
- آجیل و خشکبار: از اسپند خرد شده در پر کردن استفاده کرده و روی آن را با نیمه های کامل پر کنید تا بافت اضافه شود
- خیلی شیرین: این قرار است یک شیرینی شیرینی باشد ، اما من آن را دریافت می کنم ، گاهی اوقات می تواند خیلی شیرین باشد. قبل از افزودن پر کردن ، با اضافه کردن تکه های شکلات نیمه شیرین یا چیپس شکلات به ته پوسته ، این شیرینی را متعادل کنید. همچنین می توانید نمک دریایی شله را یک بار پخته و برای طعم شیرین و شور به آن اضافه کنید.
- پنیرهای تست دانه های اسپند را که در پایان بایگانی می شوند ، تست کنید ، اما آنها را که بالا خواهد بود ، نان تست کنید ، زیرا هنگام پخت نان تست می شوند. این نیز به شیرینی کمک می کند و کمی بافت به آن می افزاید.
آن را به جلو و ذخیره کنید!
من عاشق این دستور پای اسپند هستم زیرا شما آن را زودتر از موعد درست می کنید و لیست خود را برای انجام کارهای اولیه بررسی می کنید. مثل خیلی زود!
- چند روز: این پای را پخته و قبل از استفاده تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری می کنید.
- چند ماه: کاملاً پخته و خنک شود و سپس تا 2 ماه پای را فریز کنید. یک شب در یخچال ذوب شده و دمای اتاق را بردارید. قبل از سرو کردن
- چند روز دیگه: همچنین می توان آن را در یخچال و به مدت 5-4 روز که با شل شده باشد ، نگهداری کرد. قبل از سرو اجازه دهید به دمای اتاق بیایید.
پای بیشتر برای امتحان کردن!
از آنجا که پای فقط یک جذابیت ساده در پوسته پوسته پوسته است!

پای گردو
زمان آماده سازی 15 دقایق
زمان پخت 1 ساعت 35 دقایق
کل زمان 1 ساعت 50 دقایق
خدمات 8 مردم
پای ساده Decadent Pecan یک ماده اصلی اصلی برای تعطیلات غنی ، جویدنی ، مغزدار ، شیرین و شیرین است. برای بسیاری از تعطیلات تعطیلات بدون این دسر درخشان روی میز نیست. این لذت خانگی به طرز شگفت انگیزی فوق العاده ساده است. شما حتما خوشتان خواهد آمد!
پوسته پای
-
1 و 1/2
جام
آرد همه منظوره -
2
قاشق غذاخوری گرد قند شکر -
1/4
نمک کوشر قاشق چای خوری گرد شده -
5
اونس
کره بدون نمک
سرد و مکعبی -
2 – 4
قاشق سوپخوری
آب سرد
پر کردن پای اسپند
-
2 و
جام
نیمه گردو
تقسیم شده -
2
اونس
کره بدون نمک
ذوب شده و سرد می شود -
3
تخم مرغ های بزرگ -
1
قاشق چایخوری
عصاره خالص وانیل -
1
جام
شربت ذرت سبک -
⅓
جام
ملاس
سولفور نشده -
⅓
شکر قهوه ای تیره
یا قهوه ای روشن -
1
قاشق سوپخوری
ارد -
½
نمک کوشر قاشق چای خوری گرد شده -
1
قاشق چایخوری
دارچین
پوسته پای درست کنید
-
آرد ، شکر و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کن اضافه کرده و کاملاً با لیسک مخلوط کنید. مخلوط آرد را به غذاساز مجهز به تیغه خمیر منتقل کنید. کره سرد مکعبی را به مخلوط آرد اضافه کنید ، چندین بار پالس کنید تا کره تقریباً به اندازه نخود و لوبیا شود. تغییرات در اندازه خوب نیست.
-
غذاساز را در حالت “روشن” قرار داده و آب سرد را از طریق سوراخ آب روی مخلوط خمیر بپاشید ، به محض اینکه خمیر شروع به جمع شدن کرد ، غذاساز را خاموش کنید. ممکن است لازم باشد غذاساز را در این بین متوقف کنید و یک کفگیر تهیه کنید تا آرد پایین آن مخلوط شود.
-
خمیر را روی پیشخوان یا تخته برش بزنید و به صورت دیسک درآورید. داخل پلاستیک بپیچید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت کنید.
-
دیسک خمیر پای را از یخچال بیرون آورده و به دور دایره ای در حدود 2 “بزرگتر از ظرف پای خود بچرخانید. از آرد اضافی استفاده کنید تا خمیر به پیشخوان و غلتک نچسبد.
-
با دقت خمیر را روی ظرف پای قرار دهید ، خمیر را به آرامی به کف و کنار ظرف پای فشار دهید ، اجازه دهید خمیر اضافی از کنار آن آویزان شود. خمیر اضافی را بگذارید تا فقط در زیر تا شود و لبه فلوت ایجاد شود.
-
ظرف پای را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و به مدت 15 – 30 دقیقه در یخچال نگه دارید یا آن را فریز کنید (ترجیح دهید).
-
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
پوسته پای را از فریزر برداشته و با چنگال منافذ بخار را در پایین خمیر پای و در کناره ها فشار دهید.
-
یک قطعه بزرگ کاغذ پوست را روی خمیر پای منجمد قرار دهید ، وزنه های پای را در بالا قرار دهید یا روی آن لوبیای خشک بریزید تا کل پوسته پای پر شود. اطمینان حاصل کنید که پوست آنقدر بزرگ است که بتواند لبه های پوسته را کاملاً بپوشاند.
-
ظرف پای را روی یک صفحه بزرگ پخت قرار دهید. پوسته پای را به مدت 25 دقیقه با وزن پای یا لوبیا بپزید ، سپس کاغذ روغنی را به همراه وزنه های پای با دقت برداشته و 5 دقیقه دیگر بپزید.
-
پوسته پای را از اجاق برداشته و آن را روی توری قرار دهید تا کمی خنک شود. دمای فر را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید.
پر کردن پای را درست کنید
-
کره ذوب شده خنک شده ، تخم مرغ ، شربت ذرت سبک ، ملاس و عصاره وانیل را به یک کاسه مخلوط کن متوسط اضافه کرده و آن را بزنید تا یکدست شود. شکر ، آرد ، نمک و دارچین را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و آن را به مخلوط مایع اضافه کنید ، دوباره بزنید تا کاملاً جا بیفتد.
-
2 فنجان اسپند خرد شده تقریباً به پوسته پای کمی خنک شده اضافه کنید و حدود ½ فنجان نصف کامل اسپند را ذخیره کنید تا یک الگوی در بالای آن ایجاد شود.
-
پر کردن را روی اسپندهای خرد شده بریزید ، اجازه دهید تا ته بگیرد و تمام فضاهای بین دانه های دانه را پر کند. دانه های اسپری رزرو شده را با الگوی دلخواه روی سطح قرار دهید.
-
ظرف پای را روی یک ورق پخت قرار دهید و لبه آن را با یک محافظ پای یا نوارهای نازک فویل بپوشانید. به مدت 60 – 70 دقیقه بپزید تا وسط آن کمی مختلط شود.
-
قبل از سرو از فر خارج کرده و بگذارید کاملاً سرد شود.
خدمت: 8
کالری679کیلو کالری (34٪)کربوهیدرات ها70g (23٪)پروتئین8g (16٪)چربی44g (68٪)چربی های اشباع شده15g (75٪)کلسترول115میلی گرم (38٪)سدیم59میلی گرم (2٪)پتاسیم380میلی گرم (11٪)فیبر4g (16٪)قند48g (53٪)ویتامین A726IU (15٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم78میلی گرم (8٪)اهن3میلی گرم (17٪)
تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.