دستور العمل پیزوکی | منتقد دستور العمل

این دستور غذای آسان پیزوکی باعث ایجاد یک شیرینی بزرگ شکلات با شکلات 8 اینچی می شود که می توانید با تمام خانواده به اشتراک بگذارید. خوردن pizookie مستقیم از تابه در حالی که هنوز گرم است و دلپذیر است بسیار سرگرم کننده است!

آیا به دنبال دستور العمل های کوکی آسان تر برای پخت با بچه های خود می گردید؟ این کوکی های شکلات کرلی و این کوکی های شکوفه کره بادام زمینی را امتحان کنید ، یا فر را فراموش کنید و این کوکی ها را بدون کره بادام زمینی ذرت بو داده درست کنید.

پیتزوکی با بستنی در ماهی چدنی

دستور العمل پیزوکی

این پیازوکی شکلاتی یک چیپس شکلات کلاسیک است که در قسمت آن خرد شده و در یک کلوچه غول پیکر تک قطره در یک ظرف چدنی پخته می شود. ساخت آن بسیار آسان است ، بدون میکسر ، بدون سرمازدگی ، بدون شکل گیری مورد نیاز است.

پیزوکی چیست؟

اگر به رستوران و آبجو خانگی BJ رفته اید ، احتمالاً می دانید که یک پیزوکی چیست. پیزوکی ترکیبی از “پیتزا” + “کوکی” است که به طور معمول برای سفارش در یک ماهیتابه پخته می شود و با یک قاشق چنگال بزرگ بستنی وانیلی گرم سرو می کند.

چگونه پیتزوکی درست کنیم

برای این دستور العمل پیتوکی ، من تمام مواد را با دست با یک مخلوط کن مخلوط کردم ، می توانید در صورت تمایل از یک اسپاتول ، یک قاشق چوبی یا یک میکسر برقی استفاده کنید ، اما بدانید که به هیچ وجه میکسر لازم نیست.

  1. ابتدا کره را در مایکروویو ذوب کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را با قند به سختی ضرب کنید ، به دنبال آن زرده تخم مرغ و وانیل.
  2. آرد ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر را الک کنید و در نمک بپاشید. مخلوط کنید تا خمیر کوکی جمع شود. در تراشه های شکلات هم بزنید. من از تراشه های شکلات نیمه شیرین استفاده می کنم ، اما شما می توانید از شکلات های شیر ، شکلات سفید ، تکه های شکلات ، هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
  3. خمیر کوکی ها را به یک قلع چدنی 8 اینچ بریزید و حدود 20 تا 22 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید. اگر می خواهید یک کوکی مرکزی نرم تر و بیشتر از قبل تهیه کنید ، زمان پخت را کوتاه کنید. اگر می خواهید یک کوکی طلایی ، ترد و طلایی ، آن را طولانی تر بپزید.
غذای پیشنهادی  دستور العمل puttu برنج قرمز ، puttu از ابتدا

تهیه خمیر پیتوکی

اگر من چدنی ندارم چه می شود؟

پیتوکی را می توانید در یک تابه کیک گرد 6 – 7 »پخت کنید. دیگ چدنی ارزان تر است ، با افت در 8 و پایین در 7 »، بنابراین اگر از یک تابه گرد 8 اینچ استفاده کنید ، کوکی ها نازک تر و سریع تر پخت می شوند.

غذای پیشنهادی  برای مردن برای Ooey Gooey S'mores Bars

پیتزوکی را در ماهی چدنی پخته کرد

ذخیره Pizookie باقیمانده

من تعجب خواهم کرد که از شما باقیمانده باشد ، زیرا این دستور پیتوکی فقط به اندازه کافی برای چند وعده به اندازه کافی ایجاد می کند. اما اگر اتفاقی برای شما باقی مانده باشد می توانید آن را در بسته بندی پلاستیکی بپیچانید و تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

پیتزوکی با بستنی در ماهی چدنی

Pizookie خود را با این بستنی خوشمزه خانگی سرو کنید

دستور پیتوکی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

زمان کل 30 دقایق

نویسنده Trang Doan

خدمات 4 مردم

این دستور غذای آسان پیزوکی باعث ایجاد یک شیرینی بزرگ شکلات با شکلات 8 اینچی می شود که می توانید با تمام خانواده به اشتراک بگذارید. خوردن کوکی ها مستقیماً از قابلمه در حالی که هنوز گرم است و غم انگیز است بسیار سرگرم کننده است!

  • 2 اوز کره بدون نمک ذوب شده
  • ¼ فنجان شکر قهوهای
  • 2 قاشق سوپخوری شکر دانه ریز
  • 1 زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی خالص
  • ½ فنجان + 1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • ¼ قاشق چایخوری نمک کوثر
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • ½ فنجان تراشه های شکلات
  • کره ذوب شده اضافی برای ماهی تابه

ارزش غذایی

دستور پیتوکی

مقدار در هر خدمت

کالری 372 کالری از Fat 162

٪ ارزش روزانه*

چربی 18 گرم28٪

11g چربی اشباع شده55٪

کلسترول 83mg28٪

سدیم 237mg10٪

پتاسیم 50mg

کربوهیدرات 49 گرم16٪

فیبر 1 گرم

شکر 34 گرم38٪

پروتئین 4 گرم

ویتامین A 470IU

کلسیم 55mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *