دستور العمل چغندر وادای ، چغندر پارپو وادای

چغندر-ودا-دستور

دستور تهیه چغندر وادای با فیلم سریع ، نسخه پخته شده ، نسخه سرخ شده درشت و تصاویر مرحله به مرحله تفصیلی.

من همیشه جشنواره های ulundhu vadai را به عنوان Vj و Aj آن را دوست دارم. حتی وادای کلم ، کرای ودایی با urad dal در خانه درست می شود. من عاشق ساختن paruppu vadai برای تغییر هستم ، اما آن را بسیار نادر می سازم. هفته گذشته زن و شوهر از دوستان پیرو دستور تهیه چغندر وادای را خواستند. از آنجایی که اکنون ما روزانه فروشگاه های مواد غذایی هفتگی را بصورت آنلاین سفارش می دهیم ، سبزیجات و مواد تشکیل دهنده آن بسیار محدود است. من یک مدت زمان طولانی یک چغندر در یخچال خوابیده بودم.

غذای پیشنهادی  مرغ پخته شده Ratatouille - Skinnytaste

خدا را شکر چغندر برای مدت طولانی خوب است. من همیشه چغندر را برای تهیه می خرم پوریال برای خودم که هیچ کس آن را در خانه دوست ندارد. تا حد امکان به تعویق می اندازم و بعد فقط آن را می پزم. این بار نیز همین اتفاق افتاد. اما از آنجا که آنها سؤال کردند من فکر کردم که باید پست الکترونیکی را امتحان کنم.

غذای پیشنهادی  دستور العمل idli podi دانه های کتان

beetroot-vada

برای تعجب من Aj آن را دوست داشت. از آنجایی که من زنجبیل ، سیر ، رازیانه و برگ نعنا را اضافه کردم ، در حالی که می ساختم عطر واقعا برای او خوب بود. وی پرسید آیا مانند کتلت آن را طعم می دهد؟ از او خواستم که آن را نیش دهد. اما در پایان آن را به عنوان میان وعده بعد از ظهر با مقداری سس فلفل گوجه فرنگی به همراه داشت. من واقعاً خوشحال شدم که او paruppu vadai با چغندر را در آن داشت.

چغندر-ودا-دستور

چاپ پین

دستور تهیه چغندر وادای

دستور تهیه چغندر وادای با فیلم سریع ، نسخه پخته شده ، نسخه سرخ شده درشت و تصاویر مرحله به مرحله تفصیلی.

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1/2 فنجان chana dal / kadalai paruppu
  • 3/4 فنجان چغندر رنده شده
  • 1 پیاز
  • 1 غلاف سیر تنوع بزرگ
  • 1 قطعه زنجبیل اندازه آن به اندازه سیر است
  • 4 فلفل سبز
  • 2 قاشق غذاخوری آرد آبدان اختیاری
  • 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده
  • 10 برگ نعناع تقریباً خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری دانه رازیانه من از پودر استفاده کردم
  • 1/8 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه فقط برای نسخه پخته شده
  • نمک در صورت نیاز
  • روغن در صورت نیاز

دستورالعمل ها

  • حداقل 3 ساعت شستشو و خیساندن چانا dal / kadalai paruppu. آب را روی یک صاف کننده تخلیه کرده و کنار بگذارید.

  • چغندر رنده شده ، فنجان 3/4 را اندازه بگیرید.

  • سایر مواد لازم را جمع کنید. من از پردازنده مواد غذایی ام برای خرد کردن قسمت استفاده کردم. می توانید با چاقو خرد یا تقریباً آن را در مخلوط کن مخلوط کنید.

  • ابتدا زنجبیل ، سیر و فلفل سبز را خرد کنید. پیاز را اضافه کرده و فرآوری کنید تا تقریباً خرد شود.

  • انتقال به کاسه مخلوط کردن. زهکشی شده زهکشی شده و مخلوط درشت اضافه کنید اما به اندازه کافی برای اتصال. نیازی به افزودن آب نیست زیرا چغندر پیاز باعث خارج شدن آب می شود.

  • به ظرف مخلوط کن انتقال داده و چغندر رنده شده را خیلی ریز پردازش کنید.

  • چغندر ، دال ، سایر مواد تشکیل دهنده آن را به همراه نمک ، گشنیز ، کاری ، نعنا ، رازیانه مخلوط کنید.

  • آبدان را برای اتصال اضافه کنید. اگر خود زمین به اندازه کافی برای اتصال باشد ، می توانید پرش کنید.

  • همچنین می توانید به طور اختیاری برای مدت یک ساعت یخچال و فریزر کنید تا طعم شدید تری از مواد ایجاد شود تا با هم مخلوط شوند.

  • روغن گرما را در کادای. در یک کاسه کوچک ، آب را نگه دارید. دستان خود را با آب چرب کنید. داخل توپ به اندازه لیمو بپیچید و کمی صاف کنید تا وادای. پهلوها را بکشید تا شکل گرفته و با دقت به روغن بیفتند.

  • روغن باید داغ باشد. بسته به مقدار روغن / اندازه کادای ، 4-وادای در هر دسته اضافه کنید.

  • بعد از گذشت یک دقیقه ، در شعله متوسط ​​تا بزنید و بپزید تا رنگ طلایی شود.

  • روی حوله های کاغذی تخلیه کنید.

  • برای پخت چغندر وادای: اجاق گاز را با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • یک کاغذ پخت را با کاغذ کره خط کنید. یک قاشق غذاخوری روغن و برس را برای چربی زدن بپاشید.

  • پودر بیکینگ را به خوبی با خمیر ودایی مخلوط کنید. وادای مسطح را در سینی مرتب کنید. برای مدت زمان 25 دقیقه پخت ، وادای را به نیمه راه برسانید.

  • از یک اسپاتول استفاده کنید و وادای را با دقت بچرخانید زیرا اجاق گاز داغ خواهد شد.

  • یک بار طلایی را بیرون آورده و قبل از غذا 2 دقیقه زمان ایستادن بدهید.

یادداشت

  • در صورت عدم استفاده از پردازنده مواد غذایی می توانید مواد را ریز خرد کنید. انجام همان کارها در مخلوط کردن نیز نتایج خوبی می دهد ، اما فقط این کار را در پالس های کوتاه انجام دهید.
  • مقدار چغندر را برای وادای صورتی بیشتر به رنگ صورتی افزایش دهید. برای این دستورالعمل بیش از 1 فنجان تجاوز نکنید.
  • بیکینگ پودر برای نرمی و فعال کردن وادای پخته شده از داخل در هنگام پخت است.

روش چغندر وادای:

  1. حداقل 3 ساعت شستشو و خیساندن چانا dal / kadalai paruppu. آب را روی یک صاف کننده تخلیه کرده و کنار بگذارید.step1-soak
  2. چغندر رنده شده ، فنجان 3/4 را اندازه بگیرید. سایر مواد لازم را جمع کنید. من از پردازنده مواد غذایی ام برای خرد کردن قسمت استفاده کردم. می توانید با چاقو خرد یا تقریباً آن را در مخلوط کن مخلوط کنید.step2-состојки
  3. ابتدا زنجبیل ، سیر و فلفل سبز را خرد کنید. پیاز را اضافه کرده و فرآوری کنید تا تقریباً خرد شود.step3-process
  4. انتقال به کاسه مخلوط کردن. زهکشی شده زهکشی شده و مخلوط درشت اضافه کنید اما به اندازه کافی برای اتصال. نیازی به افزودن آب نیست زیرا چغندر پیاز باعث خارج شدن آب می شود.step4-grind
  5. به ظرف مخلوط کن انتقال داده و چغندر رنده شده را خیلی ریز پردازش کنید. step5-process
  6. چغندر ، دال ، سایر مواد تشکیل دهنده آن را به همراه نمک ، گشنیز ، کاری ، نعنا ، رازیانه مخلوط کنید.step6-mix
  7. آبدان را برای اتصال اضافه کنید. اگر خود زمین به اندازه کافی برای اتصال باشد ، می توانید پرش کنید. همچنین می توانید به طور اختیاری برای مدت یک ساعت یخچال و فریزر کنید تا طعم شدید تری از مواد ایجاد شود تا با هم مخلوط شوند.شکل ودایی چغندر
  8. روغن گرما را در کادای. در یک کاسه کوچک ، آب را نگه دارید. دستان خود را با آب چرب کنید. داخل توپ به اندازه لیمو بپیچید و کمی صاف کنید تا وادای. پهلوها را بکشید تا شکل گرفته و با دقت به روغن بیفتند. روغن باید داغ باشد. بسته به مقدار روغن / اندازه کادای ، 4-وادای در هر دسته اضافه کنید. بعد از گذشت یک دقیقه ، در شعله متوسط ​​تا بزنید و بپزید تا رنگ طلایی شود. روی حوله های کاغذی تخلیه کنید.step8-cook
  9. برای پخت چغندر وادای: اجاق گاز را با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و با کاغذ کره یک آزمایش پخت را خط کنید. یک قاشق غذاخوری روغن و برس را برای چربی زدن بپاشید. پودر بیکینگ را به خوبی با خمیر ودایی مخلوط کنید. وادای مسطح را در سینی مرتب کنید. برای مدت زمان 25 دقیقه پخت ، وادای را به نیمه راه برسانید.step9-bake
  10. از یک اسپاتول استفاده کنید و وادای را با دقت بچرخانید زیرا اجاق گاز داغ خواهد شد. یک بار طلایی را بیرون آورده و قبل از غذا 2 دقیقه زمان ایستادن بدهید.مرحله 10-پخته شده

به این ترتیب از گرما لذت ببرید و یا می توانید آن را با بخل نارگیل میل کنید.

چغندر-وادای-دستور العمل

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *