دستور العمل کلم بروکلی سیب زمینی ، وگان

گل کلم بروکلی سیب زمینی یک میان وعده عالی ایجاد می کند. میان وعده های ترد ، بافت دار و خوشمزه که از مدال های گیاهی IKEA الهام گرفته است.

من این مدالهای گیاهی GRÖNSAKSKAKA را از IKEA سنگاپور طعم داده ام. مدالیون های ikea دارای پنیر و پیازچه هایی هستند که من آن را رد کردم اما آن را بیشتر شبیه نسخه hashbrown کردم. می گویم مزه هایی شبیه به آن دارند ، اگرچه بافت و ظاهری کمی با روشی که می توانم به راحتی آماده کنم سازگار است. اگر می خواهید مقداری پنیر اضافه کنید ، پیش بروید و 1/4 فنجان پنیر چدار رنده شده را نیز به این دستور العمل اضافه کنید.

غذای پیشنهادی  دستورالعمل های برنامه هفتگی منو {شماره 8

برای نامگذاری آن به عنوان خود مدالیون باید از درب کوچکتر استفاده می کردم. اگرچه من از درب برای شکل دادن استفاده می کردم ، اگر چیزی را برای شکل دادن به قالب دارید ، می توانید از آن استفاده کنید. من را بررسی کنید سیب زمینی شیرین توکی.

سیب زمینی-بروکلی-میان وعده
آیا می توانید این مدالها را پخت کنید؟

می توانید آنرا با پنیر بپزید تا به خوبی چسبیده و در کنار هم قرار بگیرد. پخت 190 درجه سانتیگراد را به مدت 20-30 دقیقه می خورد. برای شکل گیری و پخت آسان در آن می توانید از قابلمه مافین استفاده کنید.

غذای پیشنهادی  طرز تهیه مافین کدو تنبل عالی

خلاصه مراحل ساخت این کلم بروکلی سیب زمینی:

  • سبزیجات را پنهان کنید – آب جوشانده ، ابتدا کلم بروکلی ، سپس سیب زمینی ، زیرا سیب زمینی آب را ابری می کند.
  • کلم بروکلی ، آب سیب زمینی را فشار دهید
  • مواد را مخلوط کنید
  • پختن

مراحل ممکن است برای ترساندن شما به تصاویر بیشتر به نظر برسد ، بنابراین خلاصه ای نوشتید link لینک ویدیویی: https://youtu.be/At5SrjZDFKA

سیب زمینی-کلم بروکلی-srcset

چاپ پین

سیب زمینی کلم بروکلی

سیب زمینی کلم بروکلی سیب زمینی یک میان وعده عالی ایجاد می کند. میان وعده های ترد ، بافت دار و خوشمزه که از مدال های گیاهی IKEA الهام گرفته است.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 3 سیب زمینیها متوسط
  • 1 فنجان گل کلم بروکلی
  • 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
  • نمک در صورت نیاز
  • روغن برای سرخ کردن کم عمق

دستورالعمل ها

  • سیب زمینی ها را با استفاده از رنده شده و با سوراخ های بزرگ بشویید و پوست آنرا پوست بگیرید.برای حذف نشاسته اضافی آن را بشویید. روی یک برس فلزی تخلیه کنید.

  • آب را به جوش بیاورید ، کافی است تا سبزیجات غوطه ور شوند.

  • من ابتدا کلم بروکلی را مرتب کردم. گلها را فقط بعد از جوشاندن آب اضافه کنید. یک یا دو دقیقه صبر کنید. هنگام جوشاندن کمی نمک اضافه کنید.

  • گل کلم بروکلی را بیرون آورده و فوراً در آب یخ فرو بریزید تا رنگ سبز را حفظ کند ، از پختن آن جلوگیری کنید.

  • پت را در یک حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید.

  • با اجرای آن فقط یک یا دو بار در یک میکسر / مواد غذایی آن را پالس کنید.

  • حالا سیب زمینی رنده شده را به آب جوش اضافه کنید. کمی نمک اضافه کنید.

  • هنگامی که سرخ شود (2 دقیقه تقریباً) از آب تخلیه می شود و می توانید بعد از خنک شدن برای مدتی آب اضافی موجود در حوله آشپزخانه را فشار دهید. یا ، یک حمام یخ نیز برای آن بگذارید و آب را فشار دهید.

  • سیب زمینی ، کلم بروکلی را در یک کاسه مخلوط کن قرار دهید. پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر فلفل سیاه و نمک را بپاشید. همه آردهای هدف را اضافه کنید و به طور مساوی اضافه کنید.

  • روغن گرما را برای سرخ کردن کم عمق در یک تابه بریزید. بخشی از مخلوط آماده را محکم شکل دهید. به دستان خود منتقل کرده و آن را با دقت در روغن داغ قرار دهید.

  • هر طرف را به مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید. تنظیم زمان و شعله در صورت لزوم. باید ترد و طلایی شود. بنابراین مطمئن شوید روغن داغ است. اگر اینطور نیست ، روغن را حفظ می کند.

  • روی حوله های کاغذی تخلیه کرده و مخلوط را در چند دسته به پایان برسانید.

یادداشت

  • از بهترین چوبهای بزرگ برای بهترین تنظیمات استفاده کنید
  • اگر می خواهید از روغن جلوگیری کنید می توانید از 1/2 فنجان پنیر چدار در این محصول استفاده کنید و آن را در دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
  • پودرهای آب پاشیده شده را به هر جایی اضافه کنید.
  • اگر شکل را به هم نچسباند ، از maida بیشتر استفاده کنید (APF)

روش کلم بروکلی سیب زمینی:

  1. سیب زمینی ها را با استفاده از رنده و سوراخ های بزرگ بشویید و پوست بگیرید.step1-سیب زمینی
  2. آن را بشویید تا نشاسته اضافی آن برداشته شود. روی یک برس فلزی تخلیه کنید.
  3. آب را به جوش بیاورید ، کافی است تا سبزیجات غوطه ور شوند.
  4. من ابتدا کلم بروکلی را مرتب کردم. گلها را فقط بعد از جوشاندن آب اضافه کنید. یک یا دو دقیقه صبر کنید. هنگام جوشاندن کمی نمک اضافه کنید.
    step2-brokoli
  5. گل کلم بروکلی را بیرون آورده و فوراً در آب یخ فرو بریزید تا رنگ سبز را حفظ کند ، از پختن آن جلوگیری کنید.
  6. پت را در یک حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید.
    step3-pat-dry
  7. با اجرای آن فقط یک یا دو بار در یک میکسر / مواد غذایی آن را پالس کنید.
    step4-pulse
  8. حالا سیب زمینی رنده شده را به آب جوش اضافه کنید. کمی نمک اضافه کنید.step3-سیب زمینی
  9. هنگامی که سرخ شود (2 دقیقه تقریباً) از آب تخلیه می شود و می توانید بعد از خنک شدن برای مدتی آب اضافی موجود در حوله آشپزخانه را فشار دهید. یا ، یک حمام یخ نیز برای آن بگذارید و آب را فشار دهید.
    step4-تخلیه
  10. سیب زمینی ، کلم بروکلی را در یک کاسه مخلوط کن قرار دهید. پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر فلفل سیاه و نمک را بپاشید. همه آردهای هدف را اضافه کنید. به طور مساوی خوب مخلوط کنید.
    مرحله-6-mix
  11. روغن گرما را برای سرخ کردن کم عمق در یک تابه بریزید.
  12. بخشی از مخلوط آماده را محکم شکل دهید. به دستان خود منتقل کرده و آن را با دقت در روغن داغ قرار دهید.
    step7-shape
  13. هر طرف را به مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید. تنظیم زمان و شعله در صورت لزوم.
    step8-آماده
  14. باید ترد و طلایی شود. بنابراین مطمئن شوید روغن داغ است. اگر اینطور نیست ، روغن را حفظ می کند. روی حوله های کاغذی تخلیه کرده و مخلوط را در چند دسته به پایان برسانید.

با سس گوجه فرنگی چیلی یا به همین ترتیب سرو کنید.

سیب زمینی-بروکلی-مدالیون

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *