دستور العمل گراوی پاندر پودینا ، تخته نعناع
تابلو Pudina به رنگ روغنی سفید ، بدون علف کش گوجه فرنگی. فیلم سریع ، دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله.
پارچه پوسته پوودینا با نعناع خشک ، نه نسخه گنجشک سبز😉. من این کار را یک بار در رستوران فرهنگ Curry کردم. این خاصیت نعناع بود که در رستوران آنها ادامه داشت و ما دستور دادیم این و پاراتا. خیلی دوستش داشتم فقط من و Vj آن را داشتیم. Aj طبق معمول از دال و bhindi masala😏 معمولی خود لذت می برد. من بلافاصله ذکر ایده ایده در تلفن همراه خود را به لیست امتحان کنید.
این حدود یک سال پیش بود – من پاراتا را امتحان کردم ، اما این مدت طولانی در انتظار است ، سرانجام دیروز برای ناهار انجام دادم. فکر می کرد اگر Aj موافقت کند که آن را داشته باشد ، به همین دلیل به تعویق افتادم که آن را امتحان کنم ، زیرا من مجبورم چیز دیگری را برای او در بالای این موضوع قرار بدهم. اما دیروز ، من فقط جلوتر رفتم و بعد از متقاعد کردن Aj. او هم از آنجا که از منوی معمول خسته شده بود ، آماده بود.

و او مانند هر چیزی آن را دوست داشت ، او می خواهد من را بارها و بارها دوباره بسازم. بچه های غیرقابل پیش بینی! با آمدن به دستور تهیه پودینای پودینا ، این عطر و طعم قدرتمند نعنا را ندارد. خیلی کم خفیف بود اگر به دنبال آن هستید می توانید 6-7 برگ در امتداد قسمت پوره شده برای عطر و طعم نعناع خرد کنید. من فقط نسخه خود را دوست داشتم و بهترین راه برای استفاده از نعناع است. فقط می توانید آن را خشک کرده و ذخیره کنید ، بعداً در این گیاه استفاده کنید یا پاتینای پودینای من باشد.
- روش های دیگر برای خشک کردن نعنا:
الف) همانطور که در مرحله 1 ذکر شد تمیز کنید. 2-3 روز آن را روی حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید. پس از خشک شدن ، در آفتاب گرم نگه دارید تا ترد شود و خرد شود تا آن را برای استفاده بعدی ذخیره کند.
b) همانطور که در مرحله 1 به آن اشاره شد تمیز کنید و در یخچال به صورت تک لایه در سینی پخش کنید و یک یا دو روز بگذارید. یک بار آفتاب خشک می شود.
c) همانطور که در مرحله 1 ذکر شد ، تمیز کنید. مایکروویو به مدت 30 ثانیه 2-3 بار تا زمانی که خشک شود.

چاپ پین
دستور العمل گراوی پنیر پودینا ، گیاه نعناع
تابلو Pudina به رنگ روغنی سفید ، بدون علف کش گوجه فرنگی. فیلم سریع ، دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله. چمن زنی پودینا با نعناع خشک
اندازه گیری های جام
عناصر
- 200 gm Paneer یخ زده ، (اندازه 1 و 1/2 لیوان)
- 1 فنجان برگ نعناع تازه
- 1/4 فنجان کشک
- 1/2 قاشق غذاخوری پودر گشنیز
- 1/2 قاشق غذاخوری پودر فلفل
- نمک در صورت نیاز
برای سلامتی
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 2 پیاز مکعب
- 5 حبه های سیر
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل
- 4 چیلی سبز شکاف
- 20 کاشوبادام هندی
برای خلق و خوی
- 3 قاشق غذاخوری روغن
- 2 هل
- 1 میخک
- 1 اینچ دارچین
- 1 برگ بیرانی
دستورالعمل ها
چگونه می توان نعناع را خشک کرد:
-
ابتدا برگهای نعنا را در یک حوله آشپزخانه تمیز بشویید و پخش کنید. بگذارید خشک شود تا کاملاً رطوبت نداشته باشد.
-
فر را از قبل با حرارت 170 گرم کنید ج – به عنوان یک لایه واحد در یک ورقه پخت پخش کنید.
-
فر را خاموش کنید و به مدت پنج دقیقه در قفسه میانی نگه دارید.
-
دوباره پخش کنید و 10 دقیقه نگه دارید. اکنون باید خشک شود. مدت زمان طولانی تری برای ترد ماندن آن نگه دارید.
-
مواد لازم را جمع کنید. پنل را در آب گرم در حال جوش آمدن تا استفاده خیس کنید. یک قابلمه را با کره گرم کنید. زنجبیل ، سیر ، فلفل و پیاز را اضافه کنید.
-
به مدت دو دقیقه در شعله متوسط صاف کنید.
-
2 دقیقه دیگر پنیرها و سس ها را اضافه کنید. مواظب باشید که چیزی را قهوه ای نکنید ، زیرا این امر رنگ گری را تغییر می دهد.
-
در صفحه را برای خنک کردن جدا کنید. انتقال یک بار به یک مخلوط خنک.
-
آن را با 1/2 فنجان آب به آرامی خرد کنید.
-
ماهیتابه را با روغن گرم کنید و وسایل را در زیر “به خنک شدن” اضافه کنید و بعد از آن فلفل قرمز خرد شده ، پودر گشنیز ، پودر فلفل را در شعله کم قرار دهید.
-
سریع هم بزنید و خمیر خمیر را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. به مدت 2 دقیقه بپزید. نعنا خرد شده را اضافه کنید.
-
پخت و پز را به مدت 4-5 دقیقه در شعله متوسط نگه دارید.
-
به راحتی پنیر صاف و صاف اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
-
3 دقیقه دیگر در شعله متوسط بپزید. مرتباً مخلوط کنید تا از چسبیدن ماسالا به پایین جلوگیری کنید.
-
پانل ، نمک و 1 فنجان آب اضافه کنید. به تدریج با مخلوط کردن آب اضافه کنید.
-
به مدت 3-4 دقیقه بجوش و خروش بمانید. انتقال به کاسه سرو.
یادداشت
- زمان صرفاً بستگی به نوع نعنا و شرایط آن دارد. بعضی اوقات 5 دقیقه نعنا خشک می کنید.
- در این دستور غذای به جای بادام نیز می توان از 15 عدد بادام تفت داده استفاده کرد.
- می توانید یک قاشق غذاخوری خامه را در حین سرو برای طعم غنی مخلوط کنید.
روش پاندر Pudina:
چگونه می توان نعناع را خشک کرد:
- ابتدا برگهای نعنا را در یک حوله آشپزخانه تمیز بشویید و پخش کنید. بگذارید خشک شود تا کاملاً رطوبت نداشته باشد.
- فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و به صورت یک لایه واحد در یک ورقه پخت قرار دهید. فر را خاموش کنید و به مدت پنج دقیقه در قفسه میانی نگه دارید.
- دوباره پخش کنید و 10 دقیقه نگه دارید. اکنون باید خشک شود. مدت زمان طولانی تری برای ترد ماندن آن نگه دارید.
- مواد لازم را جمع کنید. پنل را در آب گرم در حال جوش آمدن تا استفاده خیس کنید.
- یک قابلمه را با کره گرم کنید. زنجبیل ، سیر ، فلفل و پیاز را اضافه کنید. Sautee برای دو دقیقه در شعله متوسط.
- 2 دقیقه دیگر پنیرها و سس ها را اضافه کنید. مواظب باشید که چیزی را قهوه ای نکنید ، زیرا این امر رنگ گری را تغییر می دهد.
- در صفحه را برای خنک کردن جدا کنید. انتقال یک بار به یک مخلوط خنک.
- آن را با 1/2 فنجان آب به آرامی خرد کنید.
- تابه را با روغن گرم کنید و وسایل را در زیر “به خنک شدن” اضافه کنید و بعد از آن فلفل قرمز خرد شده ، پودر گشنیز ، پودر فلفل را در شعله کم قرار دهید. سریع بهش بزن
- خمیر زمین را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. به مدت 2 دقیقه بپزید. نعنا خرد شده را اضافه کنید.
- پخت و پز را به مدت 4-5 دقیقه در شعله متوسط نگه دارید. خوب اضافه کنید صاف کشک خرد شده
- خوب مخلوط کنید. 3 دقیقه دیگر در شعله متوسط بپزید. مرتباً مخلوط کنید تا از چسبیدن ماسالا به پایین جلوگیری کنید. پانل ، نمک و 1 فنجان آب اضافه کنید. به تدریج با مخلوط کردن آب اضافه کنید.
- به مدت 3-4 دقیقه بجوش و خروش بمانید. انتقال به کاسه سرو.
با نانهای مسطح و مسطح خوب پیش می رود نان، پراتوهای پر شده و غیره.
