این گل گل کلم خوشمزه گنوشی به جای سیب زمینی سنتی با گل کلم درست می شود. بدون نیاز به اجرای یک معامله گر جو – آنها را از ابتدا با سه ماده تشکیل دهید!

گل کلم گنوچی در یک کاسه با یک چنگال.
گل کلم گنوچی

آیا گل کلم کاری ندارد که انجام دهد؟ من از آن به عنوان یک جایگزین کم کربوهیدرات برای تهیه برنج کم کربوهیدرات ، سالاد سیب زمینی کم کربوهیدرات ، سیب زمینی پوره گل کلم و ماکارونی و پنیر کم کربوهیدرات استفاده می کنم. و در اینجا ، جالب است که gnocchi در بالای مارینارا و پنیر پارمزان قرار دارد. این گنوچه گل کلم سالم نسبت به گنوشی های سنتی از نظر کربنی و کالری کم است و یک راه عالی برای خوردن گل کلم بیشتر است! این دستور العمل فوق العاده آسان فقط گل کلم ، آرد گندم سبوس دار و نمک را می طلبد. اگر می خواهید gnocchi سیب زمینی کلاسیک را امتحان کنید ، Gnocchi من را با مرغ کبابی در سس فلفل قرمز کباب شده ببینید.

گل گل کلم گنوچی در گلدان با سس مارینارا.

این دستور غذا کمی از آن اقتباس شده است غذای عالی Joy Bauer !: 150 دستور العمل برای جوانان ابدی کتاب آشپزی (لینک affil) ، اما با آرد کمتری. کتاب آشپزی وی علاوه بر تقویت ایمنی ، غذاهای بی نظیری مانند بال گاومیش ، پیتزا در قابلمه های عمیق ، کرم های شور نمکی کارامل و غیره را نیز شامل می شود. این دستور العمل دارای آرد کمتری نسبت به دستورالعمل اصلی او است ، اما بسیار عالی عمل می کند ، محصول نهایی مناقصه و جنس چرمی بالش بود که حتی شوهر من کلم گل کلم را نیز تأیید کردم! من حتی این کار را با آرد بدون گلوتن (Cup4cup) آزمایش کردم و موفقیت بسیار خوبی داشتم.

غذای پیشنهادی  طرز تهیه بهترین سس پستوی ریحان

ترفند پخت و پز gnocchi گل کلم برای بهترین نتیجه این است که آنها را با کمی اسپری روغن زیتون سرخ کنید (یا آنها را در سرخ کن هوا بپزید). جوشاندن آنها مانند gnocchi سنتی به خوبی نخواهد بود. سپس ، آنها را به سادگی مورد علاقه خود اضافه کنید و لذت ببرید.

انواع سس:

شما می توانید از هر نوع سس ماکارونی روی gnocchi استفاده کنید. در زیر چند پیشنهاد وجود دارد.

چگونه گل گل کلم گنوچی را یخ بزنیم

من چندین بار پایان نامه gnocchi ساخته ام و حتی یک دسته را یخ زده ام. برای یخ زدن ، آنها را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت فریز کنید و سپس به یک کیسه فشرده قفل منتقل کنید. وقتی آماده پخت هستید اجازه دهید آنها را یک شبه در یخچال ذوب کنند.

گنوکی های پخته شده را تا چهار روز یخچال و فریزر کنید. دوباره در یک ماهر یا مایکروویو گرم کنید.

gnocchi گل کلم گل کلم گنوچی در یک کاسه.گل کلم گنوچی در یک کاسه با یک چنگال.

بیشتر دستور العمل های گل کلم را دوست خواهید داشت:

گل کلم گنوچی

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

این گل گل کلم خوشمزه گنوشی به جای سیب زمینی سنتی با گل کلم درست می شود. بدون نیاز به اجرای یک معامله گر جو – آنها را از ابتدا با سه ماده تشکیل دهید!

  • 3 پوند گل گل کلم، 12 فنجان پشته از 2 سر متوسط
  • 1 فنجان آرد گندم سبوس دار، یا آرد بدون گلوتن یا بدون گلوتن
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوثر، به علاوه بیشتر برای آبپاش
  • اسپری روغن زیتون
  • 2 فنجان ها سس مارینارا، گلدان یا خانگی
  • پنیر پارمسان رنده شده را برای صاف کردن، اختیاری
  • ریحان، اختیاری برای خدمت
  • گل کلم را در گلدان بزرگی قرار دهید ، با آب بپوشانید (مطمئن شوید که سبزیجات غوطه ور شده اند) و به جوش آورده اید. گرما را تا حدود 22 دقیقه کم بپوشانید ، بپوشانید و بجوشانید تا گل کلم خیلی نرم شود. تخلیه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • پس از خنک شدن ، در دسته ها 1/3 تا 1/2 گل کلم را درون یک حوله ظرف بگذارید و تا حد ممکن آب اضافی آن را فشار دهید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. با گل کلم باقیمانده تکرار کنید تا همه مواد آن به خوبی تخلیه شود و از آن خارج شوند تا خمیر خیلی چسبنده نباشد.

  • آرد و نمک را با گل کلم پوره داخل کاسه اضافه کنید و ابتدا با یک چنگال مخلوط کنید ، سپس با استفاده از دستان خود را بکشید تا همه چیز را به هم بچسبانید و درون یک خمیر بپیچانید.

  • یک سطح کار را با آرد گرد و غبار کنید ، سپس خمیر را به 8 قطعه مساوی تقسیم کنید ، که هر کدام حدود 2/1/2 اونس است. هر بار یک بار ، هر توپ را به طناب thick اینچ ضخامت 10 اینچ بپیچید و کنار بگذارید. ادامه دهید تا تمام خمیرها استفاده نشوند.

  • در مرحله بعد ، هر طناب را به 13 قطعه مساوی (مانند gnocchi) برش دهید ، قطعات را کمی از هم جدا کنید تا لمس نشود. شما باید در حدود 108 قطعه جمع کنید. اگر در هر نقطه ای خمیر خیلی چسبنده به کار شد ، آرد را به دستان خود اضافه کنید.

  • در دو دسته ، یک لیزر ماهر را با اسپری روغن غیر رنگی گرم کنید و بیش از حد گرم کنید. نیمی از gnocchi را روی یک ماهیتابه داغ قرار دهید (اگر قطعات به هم بچسبند فقط با استفاده از اسپاتول آنها را در ماهیتابه خرد کنید). ماهیتابه را بیش از حد پر نکنید. شما نیاز به طبخ gnocchi در دو دسته.

  • بگذارید gnocchi به مدت 2 دقیقه در قابلمه داغ نشسته بماند ، سپس به آرامی با استفاده از یک قاشق یا انبر بچرخانید ، مراقب باشید که آنها را له نکنید. نمک را روی تاپ ها بپاشید و به مدت 2 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی دلخواه باشد ، بپزید.

  • کنار بگذارید و با gnocchi باقی مانده تکرار کنید ، سپس همه چیز را به ماهیتابه اضافه کنید و مارینارا را روی همه چیز بریزید ، یک هم بزنید و با پنیر رنده شده اختیاری در صدر قرار دهید.

غذای پیشنهادی  کیک پروانه ای آسان زغال اخته

خدمت: 1فنجان سخاوتمندانه (26 قطعه 1/4 فنجان سس)، کالری: 228کیلوکالری، کربوهیدرات: 42.6گرم، پروتئین: 12گرم، چربی: 2گرم، سدیم: 652میلی گرم، فیبر: 12.5گرم، قند: 11گرم

نقاط هوشمند آبی: 3

نقاط هوشمند سبز: 3

نقاط هوشمند بنفش: 3

کلید واژه ها: دستور العمل های گل کلم پخته شده ، gnocchi گل کلم