دستور العمل Cacio e Pepe | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

Cacio e Pepe یک غذای سریع و پنیری است که مطمئناً به آن نقطه خواهد خورد. این یک غذای راحت است که آسان و دیوانه وار خوشمزه است!

Cacio e Pepe را با سالاد سزار یا کلم بروکلی و مقداری نان پنیر سرو کنید و شام سرو شود! خانواده شما این غذای سریع ایتالیایی را دوست دارند!

روکش Caico de pepe.

دستور العمل Cacio e Pepe

در ایتالیایی cacio e pepe به معنای واقعی کلمه “پنیر و فلفل” است. همچنین “kah-cheeoh eh peh-peh” تلفظ می شود ، بنابراین شما می توانید به اندازه این غذا معتبر به نظر برسید. این غذای بسیار اعتیاد آور ابتدا در مرز آشپزی روم ظاهر شد و اکنون یک ماده اصلی در سراسر ایتالیا است. این نسخه خرد شده ماکارونی و پنیر بهترین و ساده ترین مواد را برای ایجاد یک رستوران مناسب در خانه درست می کند. طعم ها ساده ، معتبر و بسیار اعتیاد آور هستند.

خانواده شما می خواهند که شما این cacio e pepe را بارها و بارها درست کنید. و از آنجا که این کار بسیار آسان است ، شما از انجام آن بیزار نخواهید بود. Cacio e pepe خامه ای و پنیر است اما بدون استفاده از خامه سنگین و مقدار زیادی چربی برای انجام آن. یکی دیگر از مزایای تهیه این ، این یک نسخه سالم تر است که به ماکارونی و پنیر برای بزرگسالان بروید. کامل! فقط با 4 ماده تشکیل دهنده یک انتخاب عالی برای روزهای شلوغ هفته یا حتی یک شام عاشقانه سریع برای دو نفر است.

مواد لازم برای Decadent Cacio e Pepe

این غذا بسیار معتبر است اما بسیار آسان است. شما عاشق طعم ، بافت و سهولت این غذا هستید. فقط با 4 ماده اولیه می توانید این امشب را درست کنید!

  • رشته فرنگی ماکارونی ضخیم: اگر نودل ضخیم از نوع ماکارونی پیدا نکنید ، اسپاگتی معمولی جواب می دهد.
  • کره: کمی غنا و طعم به غذا اضافه می کند.
  • فلفل زمینی درشت: برای داشتن بهترین عطر و طعم می خواهید فلفل دلمه ای درشت باشد. ارزشش را خواهد داشت
  • پنیر Pecorino Romano: در جایی که فروشگاه مواد غذایی شما پنیرهای خاص خود را می فروشد ، به دنبال این باشید. اغلب با بلوک های پارمزان.
غذای پیشنهادی  دستور غذای Tandoori roti ، سبک tandoori roti در tawa

ساخت Cacio e Pepe معتبر

بله ، این فوق العاده آسان و سریع است ، اما شما باید سس را درست کار کنید. استفاده از آب ماکارونی کلیدی برای به دست آوردن بافت سس خامه ای مخملی و بدون خامه یا شیر است.

  1. ماکارونی: در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و ماکارونی را اضافه کنید. آنرا بپزید تا به صورت دندانی درآید.
  2. آب ماکارونی را نگه دارید: یک فنجان از آب ماکارونی را ذخیره کرده و ماکارونی را آبکش کنید.
  3. ذوب شدن: کره را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​زیاد آب کنید. فلفل را اضافه کنید و 2-3 دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید.
  4. پنیر: 2 فنجان پنیر و ماکارونی را به قابلمه اضافه کنید و آن را بریزید تا پنیر ذوب شود و روی آن آغشته شود. با فلفل و پنیر اضافی تزئین کنید.

رشته فرنگی در آب جوش ، تهیه سس و افزودن پنیر برای Caico de Pepe.

چه نوع نودل و پنیری بهترین نتیجه را می دهد

سس پنیر خامه ای بهترین کار را با رشته فرنگی دارد که می توان درون سس را قنداق کرد و آن را نگه داشت. شما یک رشته فرنگی می خواهید که لطیف باشد اما دندانه ای باشد و مانند موهای فرشته در دهان شما از بین نرود. برای دستیابی به بهترین نتیجه ، حتماً ماکارونی خود را به صورت آل دونت بپزید.

  • تونارلی: این ماکارونی است که به طور سنتی در این غذا استفاده می شود اگر بخواهید آن را در ایتالیا سفارش دهید. ضخیم و دندانه دار است و به بهترین شکل ممکن سس پنیر را نگه می دارد. یافتن آن نیز ممکن است دشوار باشد.
  • بوکاتینی: این اسپاگتی ضخیم توخالی بهترین چیز بعدی است و یافتن آن آسان تر است. همچنین کمی جویدن دارد و کم رنگ بودن آن با سس پنیر پر می شود ، یام!
  • لینگوئینی: کمی کوچکتر از رشته فرتوسین ، اگر نتوانید بوکاتینی پیدا کنید ، گزینه پشتیبان خوبی است.
  • ماکارونی: اسپاگتی کاملاً عالی کار می کند ، مخصوصاً وقتی که هیچ یک از دیگران را در دست ندارید. آل دونته پخته شده و ماکارونی عالی برای این غذای شیرین حیرت انگیز دارید.
  • پنیر: اگر می خواهید این گل سرخ Cacio e Pepe را درست کنید و آن را با پنیر مناسب درست کنید. پشیمان نخواهی شد. این ماده دارای طعم قوی تر و شورتری نسبت به پارمزان است که کاملاً با فلفل دلمه ای تازه ترکیب می شود.
غذای پیشنهادی  دستور Crockpot Little Smokies | منتقد دستور العمل

قابلمه ای پر از کاسیو دو پپه.

نکاتی برای Perfect Cacio e Pepe

چند نکته وجود دارد که می خواهید آنها را رعایت کنید تا مطمئن شوید سس شما کلوخ نمی شود و ماکارونی شما یک ظرف غذا است. کافی است کمی تکنیک باشد و cacio e pepe شما هر بار عالی خواهد بود.

  1. آب زیاد نیست: شما می خواهید آب ماکارونی شما بسیار راکد باشد ، بنابراین رشته های خود را در کمترین مقدار آبی که هنوز رشته های شما را بپزند بپزید. حدود 2 لیتر آب همان چیزی است که شما نیاز دارید و بعد از ماکارونی آب ماکارونی خود را جمع کنید تا بیشترین نشاسته را بدست آورید. من همچنین دوست دارم کمی بیشتر از آنچه که نیاز دارم آب ذخیره کنم.
  2. آب ماکارونی را قبل از پنیر و رشته فرنگی اضافه کنید: پس از پخت کره و فلفل ، آن را از روی حرارت برداشته و به آرامی آب ماکارونی را به هم بزنید تا مخلوط شود. وقتی ترکیب شد ، اجازه دهید 3 دقیقه بماند.
  3. پنیر را هر از چند بار اضافه کنید: اجازه دهید آب برای چند دقیقه بماند ، اطمینان حاصل کنید که آب خیلی گرم نیست و این باعث می شود پنیر به چنگ بیفتد و جمع شود. همانطور که پنیر را اضافه می کنید مرتباً هم بزنید و روی مشعل روی حرارت کم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا ذوب شود.
  4. نودل را هر بار نصف اضافه کنید: نیمه اول رشته را هم بزنید و هم بزنید تا پوش شود. سپس بقیه را اضافه کنید و در صورت لزوم آب ماکارونی بیشتری اضافه کنید تا سس رقیق شود.
  5. پنیر خود را ریز رنده کنید: برای داشتن بهترین نتایج پنیر ، باید خودتان رنده کرده و از کوچکترین سوراخهای رنده خود استفاده کنید. پیش رنده شده معمولاً دارای مواد ضد پخت است که از ذوب شدن جلوگیری می کند. همچنین پنیر خود را قبل از شروع مراحل پخت رنده کنید. فقط چند دقیقه فرصت دارید که به کره و آب اضافه شود ، می خواهید زودتر آماده شوید.
  6. فلفل: برای بهترین عطر و طعم از فلفل چرخ شده درشت استفاده کنید. بهترین لقمه و طعم را می دهد. کاملاً ارزش آسیاب شدن را دارد!
غذای پیشنهادی  فرو رفتن آسان جالاپنو پوپر | منتقد دستور العمل

رشته فرنگی داغ با پنیر Pecorino Romano و چاشنی که با انبر از گلدان خارج می شود.

ظروف ایتالیایی بیشتری برای ساخت

غذای ایتالیایی مترادف با غذای راحت است. ایتالیایی شامل قابلمه های ماکارونی ، سوپ های دلگرم کننده ، غذاهای دلچسب است و نان ها را فراموش نکنید! آه و البته پیتزا وجود دارد. اگرچه خیلی ها پیتزای ما را در ایتالیا نمی یابید اما مشخصات طعم آن یکسان است. غذای ایتالیایی در لیست برخی از غذاهای مورد علاقه من در لیست بالا قرار دارد. نه تنها این ، بلکه ساخت آنها اغلب فوق العاده آسان است. آنها از مواد ساده ای استفاده می کنند و آنها را در طعم های خارق العاده ترکیب می کنند. و غذاهای ایتالیایی به راحتی تهیه می شوند. بنابراین وقتی هوس چیزی با الهام از ایتالیایی می کنید ، به سراغ این موارد دلخواه واقعی بروید.

کاسیو پپه

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 15 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم


Cacio e Pepe یک غذای سریع و پنیری است که مطمئناً به نقطه مورد علاقه شما خواهد رسید. این یک غذای راحت است که آسان و دیوانه وار خوشمزه است!



  • 1
    پوند
    اسپاگتی غلیظ
    یا fettuccine یا linguine
  • 3
    قاشق غذاخوری
    کره
  • 1
    قاشق سوپخوری
    فلفل سیاه دانه درشت تازه
  • 2 1/2
    فنجان ها
    پنیر Pecorino Romano
    تقسیم شده



خدمت: 4

کالری738کیلو کالری (37٪)کربوهیدرات ها87g (29٪)پروتئین35g (70٪)چربی27g (42٪)چربی های اشباع شده16g (80٪)چربی ترانس1gکلسترول88میلی گرم (29٪)سدیم832میلی گرم (35٪)پتاسیم309میلی گرم (9٪)فیبر4g (16٪)قند3g (3٪)ویتامین A522IU (10٪)کلسیم691میلی گرم (69٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *