دستور العمل Chola paniyaram ، سورگوم paniyaram

دستور العمل Chola paniyaram ، سورگوم سفید یا ارزن جوار که به غذاهای خوشمزه ، paniyaram ساخته شده است. تصاویر کامل گام به گام تصاویر.

من قبلاً در زندگی خودم چولام را نپخته ام. اما همیشه شیفته نام چولام است. در کودکی خانه ما محاصره شده از مزارع چولام بود. آن روزها هرگز چیزهای زیادی درباره ارزن نمی دانستیم. هنوز میدان پر از چول کاملاً دیدنی بود. ما قبلاً در تمام زمینه ها بازی می کردیم. همچنین برای خوردن مقداری کلم تازه استفاده می شود. قبلاً بسیار شیرین و جویدنی بود.

سورگوم سفید / jowar paniyaram

هفته گذشته یکی از دوستانم (Sugapriya / ما به آن شکر می گویم) تصاویر هفته گذشته او را با ارسال تصاویر به صورت زنده از طریق واتساپ به صورت زنده ارسال کرد. خیلی وسوسه انگیز بود او به طور مفصل نحوه ساخت آن را نیز به اشتراک گذاشت. بنابراین از او بخواهید که تمام شک و تردیدهای احمقانه را بخاطر اینکه در دسترس است از آنجایی که Vj می تواند سورگوم / جوار / کلم سفید را در نزدیکی خود بقالی دفتر خود منبع دهد ، خوش شانس شد و این paniyarams ها را ساخت.

غذای پیشنهادی  برگرهای ماهی قزل آلا | منتقد دستور العمل

همه در خانه آن را دوست داشتند. من دوزای را با همان خمیر درست کردم (فقط کمی رقیق شد) و درست کردم. خوب شد ، روز بعد Aj نیز آن را به عنوان dosais خورد.

نکاتی که در هنگام تهیه کلم سفید / سورگوم / جوور پانیارام یا خمیر دوزایی قابل توجه است:
  • دیگر نیازی به تخمیر ساعت ها بیشتر مانند خمیر معمولی ما نیست زیرا این حالت سریع ترش می شود (در این دستور ) بنابراین اگر در مکان مرطوب قرار دارید ، فقط 2 ساعت در خارج از خانه نگه دارید و سپس داخل یخچال باشید. قبل از درست کردن یک ساعت در بیرون نگه دارید. این بهترین طعم را برای paniyaram می بخشد.
  • بعد از مخلوط کردن برنج + کلم به اندازه خمیر غلیظ ، اگر آب بیشتری به آن اضافه شود ، آبکی خواهد شد.
  • من برای نتایج کرکی به طور جداگانه urad dal را زمین می کنم. می توانید در مخلوط کن و همچنین همه را با هم خیس کنید و آسیاب کنید. اما بهترین نتیجه نرم کننده در چرخ دستی است.
  • برای حداکثر حجم از آب یخ برای urad dal استفاده کنید.
آیا کلم / جوار / سورگوم برای کاهش وزن مفید است؟

غذای پیشنهادی  ماکارونی بدون تخم مرغ ، دستور تهیه خمیر ماکارونی بدون تخم مرغ

Cholam / jowar / sorghum مقادیر مشابه کربوهیدرات دارد. اما به دلیل داشتن مواد مغذی و فیبر ، احساس طولانی تر شدن آن می شود. همچنین از نظر شاخص گلیسمی پایین تر است. اطمینان حاصل کنید که به هر حال بخش را کنترل کنید.

چاپ پین

دستور العمل Chola paniyaram

دستور العمل Chola paniyaram ، سورگوم سفید یا ارزن جوار که به غذاهای خوشمزه ، paniyaram ساخته شده است. تصاویر کامل گام به گام تصاویر.

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان چلم سفید / جووار یا سورگوم
  • 1 فنجان برنج idli
  • 1/2 فنجان حبوبات
  • 1 پیاز
  • 3 فلفل های سبز ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان گشنیز برگ می زند
  • نمک در صورت نیاز

برای خلق و خوی

  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1/2 قاشق غذاخوری خردل
  • 1 قاشق غذاخوری حبوبات

دستورالعمل ها

  • اوراد دال را در یک کاسه جداگانه خیس کنید. برنج + کلم را در یک کاسه دیگر بشویید و خیس کنید. بگذارید 3 ساعت خیس شود.

  • ابتدا اوراد دال را با آب یخ خرد کنید (کمی به آن اضافه کنید) به یک خمیر کرکی. خمیر را در ظرف مخلوط کن جمع کنید.

  • بعد برنج + کلم را با نمک خرد کنید تا یکدست شود. آب را با دقت اضافه کنید. خمیر آبریزه نکنید. هر دو خمیر را مخلوط کرده و 2-3 ساعت کنار بگذارید. بعداً در یخچال نگه می دارم تا استفاده.

  • برای درست کردن پانیارام ، خمیر را به مدت 1 ساعت در بیرون نگه می دارم. فقط نصف مقدار خمیر را مصرف کنید.

  • درجه حرارت در کادای با روغن. خردل ، اوراد دال و سپس پیاز خرد شده و پیاز خرد شده را ریز خرد می کنیم.

  • سرخ کنید تا پیاز شفاف شود. برگهای گشنیز ریز خرد شده را اضافه می کنید. خوب مخلوط کنید.

  • یک ماهیتابه / قابلمه paniyaram را با کمی روغن گرم کنید. پر از خمیر.

  • کوک ها را به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در شعله متوسط ​​بپوشانید. یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی آن شود ، آنرا بپزید و بپزید. در یک بشقاب بریزید تا سرو شود.

یادداشت

  • حتما در حرارت کم و یا در حرارت متوسط ​​طبخ کنید تا به خوبی پانیارام پخته شود.

روش كولی پانیارام سفید:

  1. اوراد دال را در یک کاسه جداگانه خیس کنید. برنج + کلم را در یک کاسه دیگر بشویید و خیس کنید.
  2. بگذارید 3 ساعت خیس شود.
  3. ابتدا اوراد دال را با آب یخ خرد کنید (کمی به آن اضافه کنید) به یک خمیر کرکی. خمیر را در ظرف مخلوط کن جمع کنید. بعد برنج + کلم را با نمک خرد کنید تا یکدست شود. آب را با دقت اضافه کنید. خمیر آبریزه نکنید.
  4. هر دو خمیر را مخلوط کرده و 2-3 ساعت کنار بگذارید. بعداً در یخچال نگه می دارم تا استفاده.
  5. برای درست کردن پانیارام ، خمیر را به مدت 1 ساعت در بیرون نگه می دارم. فقط نصف مقدار خمیر را مصرف کنید.
  6. درجه حرارت در کادای با روغن. خردل ، اوراد دال و سپس پیاز خرد شده و پیاز خرد شده را ریز خرد می کنیم.
  7. سرخ کنید تا پیاز شفاف شود. به خمیر اضافه کنید. برگهای گشنیز ریز خرد شده می رود.
  8. خوب مخلوط کنید. یک ماهیتابه / قابلمه paniyaram را با کمی روغن گرم کنید. پر از خمیر.
  9. کوک ها را به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در شعله متوسط ​​بپوشانید.
  10. یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی آن شود ، آنرا بپزید و بپزید. در یک بشقاب بریزید تا سرو شود.

خدمت با نخود نارگیل یا نخود بادام زمینی. ما با هاتوی بادام زمینی گوجه فرنگی داشتیم.

Chola paniyaram
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *