دستور العمل idli podi دانه های کتان

دانه های کتان idli podi بهترین راه برای مصرف دانه های کتان به روش جنوب هند است. همچنین شما می توانید سهام خود را به راحتی به پایان برسانید.

من بعضی از دانه های کتان غیر از برخی کتان های خرد شده در شربت خانه ام نشسته بودم. بنابراین برای مدت طولانی می خواستم چیزی را با آن امتحان کنم. این زمانی است که خواهر همسرم به من گفت که او در بخشهای کوچک کتان اضافه می کند تا به درون بی نظیر خود بیاید. من سنگ زنی idli podi را برای مدت طولانی به تعویق می انداختم و به هر حال قصد داشتم آن را خرد کنم.

غذای پیشنهادی  بهتر از هر چیز دستور تهیه کیک

روی پست دیگری کار می کردم ، اما به نظر می رسید دیروز نمی توانم پست بگذارم ، بنابراین ناگهان برنامه هایم را تغییر داد و به فکر ارسال این موضوع افتادم. هنوز نمی توانم به موقع ارسال کنم post

flax-seed-idli-dosa-podi

با آمدن به این idli podi ، از آنجا که من این را به عنوان دانه های کتان idli podi ارسال می کنم ، من دستور را از اینجا و آنرا با بذر کتان بیشتر درست کرد. من متوجه شدم که اندازه سرو بیشتر است. این می تواند حداقل 4 ماه برای من دوام بیاورد … همچنین عطر و طعم بذر کتان باعث می شود podi idli کاملاً متفاوت از یک نوع معمولی باشد. شما می توانید دانه های کتان را با نسبت کوچکتر به podi idli podi یا چیز دیگری که dhaniya دارد مانند آن اضافه کنید این دستور العمل اگر می خواهید دزدکی حرکت کنید. اگر مشکلی برای استفاده از دانه های کتان ندارید ، می توانید پیش بروید و با نسبت های بیشتری از بذر کتان مطابق دستورالعمل سعی کنید.

غذای پیشنهادی  برنج پخته شده کره

اگر در حال تلاش هستید ، لطفا نیمی از دستور العمل را امتحان کنید و به مقدار کم امتحان کنید.

flax-seed-podi-for-idli

چاپ سنجاق زدن

دانه های کتان idli podi

دانه های کتان idli podi بهترین راه برای مصرف دانه های کتان به روش جنوب هند است. همچنین شما می توانید سهام خود را به راحتی به پایان برسانید.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1/2 جام دانه های کتان
  • 1/2 جام حبوبات
  • 1/4 جام چانا دال
  • 15 تا 20 فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری asafoetida ، جامد است اگر پودر شد از 1/2 قاشق چایخوری استفاده کنید
  • 1 قاشق چایخوری تمر هندی
  • 4 حبه های سیر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • نمک را در صورت لزوم

دستورالعمل ها

  • تمام مواد مورد نیاز را جمع آوری کنید.

  • ابتدا دانه های کتان را تفت دهید تا بریزد. مراقب باشید که نسوزد. برای خنک شدن در صفحه بردارید.

  • یک قاشق چایخوری روغن اضافه کنید و چیلی قرمز ، آسافوتودا ، چانا دال را تفت دهید تا طلای آن طلایی شود. در صفحه بردارید.

  • یک قاشق غذاخوری دیگر از روغن بریزید و اوراد دال را تفت دهید تا طلایی شود. برای خنک کردن بردارید.

  • یک قاشق روغن دیگر وارد می شود و تمره و سیر را تفت می دهیم تا سیر طلایی شود.

  • همه را کاملاً خنک کنید.

  • ابتدا چیلی ، گل مروارید ، آسافوتیدا و نمک را خرد کنید.

  • سپس روی آن را با سایر مواد بو داده و پودر درشت بریزید.

  • حتماً در این بین خوب مخلوط کنید. آن را خنک کرده و در ظرف ضد هوای خود نگهداری کنید.

یادداشت

  • اطمینان حاصل کنید که همه را با شعله متوسط ​​تفت داده و مرتباً هم بزنید تا از مواد سوخته جلوگیری شود.
  • Asafoetida عطر و طعم اضافه می کند ، بنابراین آن را سخاوتمندانه اضافه کنید.

بذر کتان به روش idli podi:

  1. تمام مواد مورد نیاز را جمع آوری کنید.
    مواد تشکیل دهنده
  2. ابتدا دانه های کتان را تفت دهید تا بریزد. مراقب باشید که نسوزد. برای خنک شدن در صفحه بردارید.
  3. یک قاشق چایخوری روغن اضافه کنید و چیلی قرمز ، آسافوتودا ، چانا دال را تفت دهید تا طلای آن طلایی شود. در صفحه بردارید.
    step1-roast
  4. یک قاشق غذاخوری دیگر از روغن بریزید و اوراد دال را تفت دهید تا طلایی شود. برای خنک کردن بردارید. یک قاشق روغن دیگر وارد می شود و تمره و سیر را تفت می دهیم تا سیر طلایی شود. همه را کاملاً خنک کنید.
    step2-roast
  5. ابتدا چیلی ، گل مروارید ، آسافوتیدا و نمک را خرد کنید.
    step3-powder
  6. سپس روی آن را با سایر مواد بو داده و پودر درشت بریزید. حتماً در این بین خوب مخلوط کنید. آن را خنک کرده و در ظرف ضد هوای خود نگهداری کنید.
    step4-ready

یک ماه در دمای اتاق خوب می ماند. پس از آن ، بهتر است در یخچال نگهداری شود.

Flax-seed-idli-podi
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *