دستور العمل Scones Blueberry Up

پوسته های زغال اخته ، درست بیرون از فر ، صبحانه یکشنبه صبحانه عالی را به همراه یک فنجان چای داغ درست می کنند.

سبک تر ، گلدان های زغال اخته گرم درست از فر ، صبحانه یکشنبه صبح یکشنبه را به همراه یک فنجان چای داغ کامل می کنند.
Scones Blueberry

من عاشق scones آنقدر هستم که همیشه یک چوب کره را در فریزر خود نگه می دارم تا در هر زمان بتوانم آنها را شلاق بزنم. ما اغلب این Chocolate Chip Scones را برای موارد خاص تهیه می کنیم ، اما این پوسته های تازه زغال اخته در هر زمان از سال عالی هستند. از آنجا که آنها نسبت به بیشتر دستور العمل ها از کره کمتری استفاده می کنند ، این پوسته ها نیز کمی سالم تر هستند.

سبک تر ، گلدان های زغال اخته گرم درست از فر ، صبحانه یکشنبه صبح یکشنبه را به همراه یک فنجان چای داغ کامل می کنند.

این پوسته های نرم و مرطوب ، که با آب زغال اخته آبدار کاشته شده اند ، فوق العاده از آب گرم خارج از فر هستند. عطر خوشبو بودن آب زغال اخته تازه خانه من را هنگام پخت پر کرد. اینها به طور جدی بهترین اسکناس های زغال اخته هستند. آخرین باری که من آنها را درست کردم ، شوهرم سه نفر خورد!

تفاوت یک scone و بیسکویت در چیست؟

اسکون ها کمی خشک تر و پوسته پوسته تر از بیسکویت هستند. آنها معمولاً تخم مرغ هایی در آنها دارند که بیسکویت ها این کار را نمی کنند.

چگونه می توان Scones را مرطوب نگه داشت

من چند نکته برای مرطوب نگه داشتن پوسته دارم. استفاده از مواد سرد هنگام پخت پوسته پوستی ضروری است تا خمیر در اجاق پخش نشود ، که منجر به پوسته پوسته شدن می شود. به همین دلیل من همیشه یک کره کره را در فریزر خود نگه می دارم! کره یخ زده با مخلوط کردن خمیر ذوب می شود ، بنابراین به جای آن از کره یخ زده استفاده کنید.

غذای پیشنهادی  رول تخم مرغ ترد فیلی Cheesesteak

نکته مهم دیگر ، ریز کردن کره یخ زده با استفاده از سوراخ های بزرگ یک جعبه رنده مانند این (پیوند affil) است. قطعات کوچکتر کره با سرعت بیشتری درون خمیر مخلوط می شوند. برای پوسته های سبک و کرکی ، شما نمی خواهید خمیر را بیش از حد کار کنید.

چگونه می توانید از ابتدا صیغه کنید

این دستور العمل Scone بسیار آسان است. ابتدا مواد خشک خود را با هم مخلوط کنید. دوم ، کره یخ زده را رنده کرده و به خوبی با مخلوط آرد مخلوط کنید. سپس ، کره ماکارونی ، تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید. مواد مرطوب و خشک را با یک چنگال مخلوط کنید تا مرطوب شود.

بعد ، وقت آن رسیده که اینها را برای پخت آماده کنید. هیچ چرخشی یا برش وجود ندارد – شما فقط قاشق ها را با قاشق غذاخوری روی سینی پخت می ریزید. 18 دقیقه در دمای 400 درجه بپزید.

اگر دوست دارید طرح های زغال اخته زغال اخته ، آب لیمو را کمی اضافه کنید. همچنین می توانید از رنگ نارنج استفاده کنید. اگر پروانه ندارید ، از ماست ساده مخلوط شده با مقداری شیر برای رقیق کردن آن استفاده کنید. همچنین می توانید یک قاشق غذاخوری سرکه یا آب لیمو را به یک فنجان اندازه گیری اضافه کرده و سپس با شیر کافی برای تهیه یک فنجان پر کنید. با هم بزنید و بگذارید حدود پنج دقیقه بماند.

غذای پیشنهادی  رول های تخم مرغ Pastrami Reuben (دستور تهیه سرخ کن یا اجاق گاز)

تغییرات Scone:

  • زغال اخته را برای تمشک یا تمشک جابجا کنید.
  • اگر در دسترس نیست از زغال اخته منجمد ذوب شده استفاده کنید.
  • مقداری از پوست لیمو یا نارنج را برای یک اشاره مرکبات اضافه کنید.
  • نیمی از آرد را برای آرد سفید گندم کامل جابجا کنید تا فیبر اضافه شود.

چگونه می توان از طرح های زغال اخته استفاده کرد

https://www.youtube.com/watch؟v=LTekxPb0C_0

چگونه با آب زغال اخته درست کنیدسبک تر ، گلدان های زغال اخته گرم درست از فر ، صبحانه یکشنبه صبح یکشنبه را به همراه یک فنجان چای داغ کامل می کنند.سبک تر ، گلدان های زغال اخته گرم درست از فر ، صبحانه یکشنبه صبح یکشنبه را به همراه یک فنجان چای داغ کامل می کنند.سبک تر ، گلدان های زغال اخته گرم درست از فر ، صبحانه یکشنبه صبح یکشنبه را به همراه یک فنجان چای داغ کامل می کنند.

دستور العمل های بیشتر Scone شما دوست خواهید داشت:

Scones زغال اخته کم چرب

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

سبک تر ، گلدان های زغال اخته گرم درست از فر ، صبحانه یکشنبه صبح یکشنبه را به همراه یک فنجان چای داغ کامل می کنند.

  • 2 فنجان ها آرد غلیظ
  • 1/4 فنجان قند
  • 1/4 قاشق غذاخوری نمک
  • 1/2 قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 فنجان کره یخ زده، نیمه چوب
  • 3/4 فنجان ها 1٪ کره
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • 1 فنجان زغال اخته تازه، اگر یخ زده ، اول ذوب شود
  • فر را تا 400F درجه گرم کنید.

  • در یک کاسه بزرگ ، همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

  • با استفاده از سوراخ های بزرگ پنیر ، کره یخ زده را درون آرد رنده کنید. خوب با آرد مخلوط کنید.

  • در یک کاسه متوسط ​​، کره ماکارونی ، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.

  • با استفاده از یک چنگال ، به آرامی مواد مرطوب را با مواد خشک مخلوط کنید تا همه مخلوط مرطوب شود.

  • خمیر را بیش از حد کار نکنید. در زغال اخته ها تاشو کنید.

  • یک ورقه پخت را با یک کاغذ سیلت یا کاغذ روغنی بچسبانید. قاشق مرباخوری بزرگی را روی ورقه کوکی ریخته (برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن سخت ، فشار یا فشرده).

  • پخت و پز را در قسمت مرکزی 18 دقیقه انجام دهید. حدود 5 دقیقه قبل از خوردن غذا را برداشته و بگذارید تا خنک شود.

غذای پیشنهادی  ساندویچ تخم مرغ و گوجه فرنگی تخم مرغ

خدمت: 1طغیان کردن، کالری: 216کیلوکالری، کربوهیدرات: 33.5گرم، پروتئین: 5گرم، چربی: 6.5گرم، چربی های اشباع شده: 4گرم، کلسترول: 43میلی گرم، سدیم: 335میلی گرم، فیبر: 0.5گرم، قند: 9.5گرم

نقاط هوشمند آبی: 7

نقاط هوشمند سبز: 6

نقاط هوشمند بنفش: 7

امتیاز +: 6

کلید واژه ها: دستور العمل scone زغال اخته ، دستور العمل های صبحانه ، scones

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *