این سبک تر Clam Chowder ، پر از کنسرو کنسرو ، سیب زمینی و ذرت ، هنوز هم خامه ای اما با چربی کمتری نسبت به سایر نسخه های دیگر دارد.

این سبک چله چله ، پر از کنسرو کنسرو ، سیب زمینی و ذرت ، هنوز هم خامه ای اما با چربی کمتری نسبت به سایر نسخه های دیگر دارد.

این چاودار ضخیم و خامه ای نسبت به بیشتر غذاهای سنتی چادری سبک سبک تر و سالم تر است. برای برخی از دستور العمل های دیگر چاودار ، کلم گل کلم بو داده شده خامه ای ، جوجه سالمون دودی و چدار ذرت چدار را همراه با بیکن امتحان کنید.

این سبک چله چله ، پر از کنسرو کنسرو ، سیب زمینی و ذرت ، هنوز هم خامه ای اما با چربی کمتری نسبت به سایر نسخه های دیگر دارد.

چغندر سبک New England خامه ای است و معمولاً از نظر چربی و کالری بسیار زیادی مانند آنچه در دستور العمل Bon Appetit مشاهده می کنید ، حاوی بیش از 700 کالری در هر وعده است. بیکن ، خامه سنگین و سیب زمینی همه بازی می شوند. دستور غذای مرغ من بسیار سبک تر است ، به جای خامه 2٪ شیر ساخته شده است و کالری را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. من همچنین نیمی از سوپ را در مخلوط کن مخلوط می کنم که به ضخیم شدن آن کمک می کند و بدون اضافه کردن خامه به آن قوام خامه ای می دهد. من بیکن را نیز می پرم ، اما مطمئناً در صورت تمایل می توانید مقداری اضافه کنید.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه پودینگ نان کدو تنبل شیرین و شور

با کراکر صدف یا یک تکه نان پوسته پوسته سرو می شود. شما همچنین می توانید آن را با یک سالاد سبز ساده مخلوط ، این سالاد لوبیا سبز یا Spinach Wilted Baby سرو کنید.

از چه نوع صدف هایی برای چاله صدف استفاده می شود؟

من بر روی خلیج زندگی می کنم ، بنابراین به طور طبیعی ما تعداد زیادی صدف در اطراف داریم. اما تکان دادن کلوچه ها برای تهیه سوپ کار بسیار کمی است ، بنابراین استفاده از انواع کنسرو معمولی هنگامی که می خواهم یک غذای سریع میل کنم ، ترجیح من است. برای تهیه این سوپ سریع و آسان ، من از سبزیجات کنسرو شده در گوساله صدف خود استفاده کردم. اگر می توانید از صدف های تازه استفاده کنید اگر خوش شانس زندگی در ساحل مرتب باشید ، صدف های کنسرو شده بسیار ساده تر و مقرون به صرفه هستند. من همچنین از آب قوطی ها برای چاشنی سوپ استفاده می کنم.

چگونه می توان از صدف چاودار را درست کرد؟

تهیه کنسرو نخود کنسرو از ابتدا بسیار آسان است.

  1. کره را ذوب کرده و پیازها را تا زمان شفاف بپزید. در آرد هم بزنید.
  2. شیر ، آب سبزیجات ، آب گل کلم ، سیب زمینی ، برگ خلیج ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
  3. نیمی از سوپ را درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سوپ را به گلدان برگردانید.
  4. در صورت لزوم صدف و ذرت را به سوپ و نمک بیشتری اضافه کنید و سپس پنج دقیقه دیگر بپزید.
  5. سوپ و خورشت را با جعفری سرو کنید. لذت بردن!
غذای پیشنهادی  دستورالعمل کشویی ژامبون و چدار

نیمی از سوپ را درون مخلوط کن مخلوط کنید تا غلیظ شودگلاب را درون مخلوط کن گلدان بریزیداین سبک چله چله ، پر از کنسرو کنسرو ، سیب زمینی و ذرت ، هنوز هم خامه ای اما با چربی کمتری نسبت به سایر نسخه های دیگر دارد.

دستور العمل های سوپ بیشتر شما را دوست خواهید داشت:

Clam Chowder ، Lightened Up

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان : 25 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

این سبک تر Clam Chowder ، پر از کنسرو کنسرو ، سیب زمینی و ذرت ، هنوز هم خامه ای اما با چربی کمتری نسبت به سایر نسخه های دیگر دارد.

  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 2 قاشق غذاخوری ارد
  • 1 پیاز بزرگ بزرگ، ریز خرد شده
  • 2 سیب زمینی روتاس متوسط، پوست کوچک و مکعب کوچک
  • 3 فنجان ها 2٪ شیر
  • 1 فنجان آبگوشت
  • 2 قوطی 10 اونس صدف، زهکشی ، آب محفوظ
  • 2 برگهای خلیج
  • 1 قاشق غذاخوری آویشن
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
  • نمک کوشر و فلفل تازه
  • 1 فنجان ذرت تازه
  • کراکر صدف، اختیاری برای خدمت
  • در یک قابلمه بزرگ کره را ذوب کنید. پیازها را اضافه کنید و روی حرارت کم حرارت دهید تا پیازها شفاف شوند ، 5 تا 8 دقیقه.

  • آرد را اضافه کرده و 1 تا 2 دقیقه هم بزنید.

  • شیر ، آبگوشت سبزیجات ، آب کلوچه رزرو شده ، سیب زمینی ، برگ خلیج ، آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا طعم آن بیاید.

  • تا جوش بیاورید ، سپس حدود 10 دقیقه روی سیب زمینی ها را نرم و روی آن بپوشانید و بپزید.

  • نیمی از سوپ را برداشته و برگهای خلیج را دور ریخته ، سوپ را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شود. به گلدان برگردید.

  • صدف ، ذرت را اضافه کنید و در صورت لزوم نمک را تنظیم کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.

  • با جعفری تازه سرو و سرو کنید.

غذای پیشنهادی  ساخت آسان Tostadas | منتقد دستور العمل

خدمت: 11/4 لیوان، کالری: 209کیلوکالری، کربوهیدرات: 23.5گرم، پروتئین: 16گرم، چربی: 6گرم، سدیم: 209.5میلی گرم، فیبر: 2گرم، قند: 6گرم

نقاط هوشمند آبی: 5

نقاط هوشمند سبز: 7

نقاط هوشمند بنفش: 4

امتیاز +: 5

کلید واژه ها: جوجه ، کلوچه کلم ، دستور تهیه سوپ