دستور تهیه آسان brinjal sabzi – Raks Kitchen

sabzi آسان brinjal برای phulka ، roti ، نان های مسطح ، pulao نیز. دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله.

من هرگز نمی توانم به اندازه کافی از غذاهای برنجیال تهیه کنم. با خوشحالی می تواند هر روز آنرا بسازد. تنها سبزی که خودم بدون هیچ اجباری می خورم. Vj به من یک ظرف برنجل در لوله شما نشان داد. آیا چنین دستور العمل شایسته ای برای یک عاشق برینجال مثل من بود. به همین دلیل بادمجان خریداری کرد و هفته گذشته بهارتا کرد. بنابراین دوباره دستور همان. بعضی ها فراموش کرده اند یا تنبل هستند که غذای جهانی نیست.

غذای پیشنهادی  گل آهک گیلاس ، آهک گیلاس آسان

یعنی من باید پسران دیگری را درست کنم. امروز بالاخره ساخته شد و خیلی خوب بود. آنقدر هیجان زده بود که می خواست بلافاصله آن را به اشتراک بگذارد. من با سرخ کردن و یا سرخ کردن سبزیجات سبزیجات سبزی درست نکرده ام. اما این خیلی وسوسه‌انگیز بود که یکبار امتحان کنید. آن را با نخود فرنگی بود و جالب بود. Vj نیز آن را داشت. احساس می کردم مانند چنین چیزی هستم. برای رفتن با گل و گیاه ، روتی یا سایر پهن برها باید ایده آل باشد.

easy-brinjal-recipe
easy-brinjal-sabzi

چاپ پین

آسان brinjal sabzi

sabzi آسان brinjal برای phulka ، roti ، نان های مسطح ، pulao نیز. دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 brinjal (انواع زیادی) بادمجان
  • 1 پیاز بزرگ
  • 3 گوجه فرنگیها
  • 1/2 فلفل دلمه
  • 1 فلفل سبز
  • 3 حبه های سیر تنوع زیاد
  • نمک در صورت نیاز
  • روغن برای سرخ کردن کم عمق
  • گشنیز برای رقیق کردن برگ می گذارد

پودر ادویه

  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
  • 1/4 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر Sambar یا از پودر کاری استفاده کنید
  • 1/2 قاشق غذاخوری garam masala
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر دانه زیره بو داده bhuna jeera

دستورالعمل ها

  • پیاز ، سیر و فلفل سبز را ریز خرد کنید ، کپسیم ، گوجه فرنگی را تقریباً ، برنجل را به مکعب ها بریزید. مطمئن شوید که برنجل آب ندارد.

  • یک قابلمه را با روغن کافی گرم کنید تا برنج کم عمق بپزد. مایع برنج را به دقت اضافه کنید.

  • گاهی اوقات حتی برای قهوه ای کردن هم بچرخید. پس از کشیدن رنگ از روغن ، طلایی شوید و کنار بگذارید.

  • 1 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه گرم کنید و سیر ، فلفل سبز ، پیاز خرد شده را با هم اضافه کنید. سرخ کنید تا پیاز نرم شود.

  • کپسول خرد شده را اضافه کنید و برای یک دقیقه سرخ کنید.

  • گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و دیگر پودرهای ادویه جات ترشی جات. طبخ کنید تا گوجه فرنگی ها نرم و پخته شوند. تقریباً 4 دقیقه طول می کشد.

  • برنجل سرخ شده را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید. کوک را به مدت 3-4 دقیقه بپوشانید. با برگ گشنیز چاشنی بزنید (من رد کردم چون هیچ سهام ندارم).

یادداشت

  • سرخ کردن کم عمق عطر و طعم بسیار خوبی به برنج می دهد. همچنین می توانید روغن کمتری استفاده کنید و امتحان کنید.
  • سبزی ها روغن نمی گیرند ، بنابراین کمتر برای سرخ کردن پیاز و دیگران استفاده کنید. من بیشتر اضافه کردم و بیش از حد روغنی احساس کردم.

روش آسان brinjal sabzi:

  1. پیاز ، سیر و فلفل سبز را ریز خرد کنید ، کپسیم ، گوجه فرنگی را تقریباً ، برنجل را به مکعب ها بریزید. مطمئن شوید که برنجل آب ندارد.مرحله 1-ترکیبات
  2. یک قابلمه را با روغن کافی گرم کنید تا برنج کم عمق بپزد. مایع برنج را به دقت اضافه کنید. مرحله 2-کم عمق-سرخ
  3. گاهی اوقات حتی برای قهوه ای کردن هم بچرخید. پس از کشیدن رنگ از روغن ، طلایی شوید و کنار بگذارید.مرحله 3-سرخ شده
  4. 1 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه گرم کنید و سیر ، فلفل سبز ، پیاز خرد شده را با هم اضافه کنید. سرخ کنید تا پیاز نرم شود.سپس خرد شده خرد شده را اضافه کنید و برای یک دقیقه سرخ کنید.مرحله-4-fry
  5. گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و دیگر پودرهای ادویه جات ترشی جات. طبخ کنید تا گوجه فرنگی ها نرم و پخته شوند. تقریباً 4 دقیقه طول می کشد.مرحله-5-گوجه فرنگی ، - ادویه جات ترشی جات
  6. برنجل سرخ شده را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید. step-6-brinjal
  7. کوک را به مدت 3-4 دقیقه بپوشانید. با برگ گشنیز چاشنی بزنید (من رد کردم چون هیچ سهام ندارم).مرحله -7

با نان های roti / flat یا pulao ، که با نخود pulao داشتیم ، سرو کنید.

brinjal-sabzi
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *