دستور تهیه برنج هویج | برنج با تنوع آسان برای بچه ها

برنج هویج ، یک نوع برنج سریع و آسان مناسب برای بچه ها یا ناهار برای یک نفر. درمان هر دو چشم و جوانه های چشایی ، همچنین می توانید آن را در جعبه ناهار خود قرار دهید.

وقتی می خواهید فقط برای خود درست کنید به دنبال یک وعده غذایی سالم هستید؟ مقدار هویج خود را با این برنج هویج ساده در اختیار داشته باشید و آن را با مقداری پاپاد یا سرخ کرده مخلوط کنید.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه پودینگ نان کدو تنبل شیرین و شور

من قبلا یک برنج چغندر زیبا ارسال کردم ، اما این تفاوت کمی با آن دارد. افزودن پودر سمبار (یا پودر کاری) آن را بسیار خوش طعم می کند.

پرش به:

عناصر

آیا دوست دارید چگونه هویج خود را برای این دستور تهیه کردم؟ شنیدم من ابتدا از رنده ژولین خود برای رنده کردن نوارها استفاده کردم و سپس آن را روی هم قرار دادم و ریز خرد کردم.

در زیر خواهید دید که چگونه این کار را انجام داده ام. روش های ساده تری وجود دارد که فقط می توانید از رنده ریز برای این منظور استفاده کنید یا حتی می توانید تقریباً خرد کنید و چند پالس بدهید تا از نظر ظاهری مشابه باشد.

  • Moong dal (عدس زرد) مقدار پروتئین را اضافه می کند.
  • نارگیل یک طعم شگفت انگیز برای دستور العمل است که به آن طعم لطیف مورد نیاز دستور غذا می دهد.
  • برنج باسماتی نه تنها دارای طعم و مزه است بلکه چشم نیز خوشایند است. باید فاکتور وسوسه انگیزی وجود داشته باشد که ما ابتدا با چشم غذا بخوریم؟

برای سایر مواد و مقدار آن به کارت دستورالعمل مراجعه کنید.

تعویض ها

من این را بدون هیچ چیز ماسالایی مانند ادویه کامل – گل میخک ، هل ، دارچین یا پودر ماسالای گارم درست کرده ام. اگر این عطر و طعم را دوست دارید می توانید اینها را اضافه کنید.

من شخصاً به نوعی علاقه زیادی به کسانی که در برنج تنوع خود دارند ندارم و دوست دارم آن را ساده نگه دارم.

  • پیاز – اگر می خواهید از این برنج هویج بدون پیاز بدون سیر درست کنید ، در صورت تمایل آن را کنار بگذارید. اگر دوست دارید می توانید آسفوتیدای کمی برای عطر و طعم اضافه کنید.
  • برنج – هر نوع برنج باقیمانده از وعده قبلی شما قابل استفاده است. برنج منجمد یا خام مانند سونا ماسوری باشد ، می توانید همین دستور را دنبال کنید. آسیاب همچنین می تواند جایگزین برنج شود.
  • نارگیل – نارگیل را نیز می توان کنار گذاشت ، می توانید روغن نارگیل را برای دادن عطر و طعم مشابه امتحان کنید.
  • مونگ دال – می توانید از moong dal صرف نظر کنید و بادام زمینی را نیز برای پروتئین اضافه شده اضافه کنید.

تغییرات

این فقط یک ایده با هویج است ، شما می توانید از ایده های خود برای بداهه خواندن دستور غذا استفاده کنید و نوع خود را برای خود به ارمغان بیاورید.

  • تند – من در دستور غذا 2 عدد فلفل قرمز درست کردم. برای اینکه بچه ها دوستانه باشند ، می توانید از آن بگذرید و گرما را کم کنید و یا حتی از پودر سمبار صرف نظر کنید.
  • آن را رنگارنگ کنید – نخود سبز ، تازه یا یخ زده را اضافه کنید تا جلوه زیبایی داشته باشد.
  • بچه دوستانه – روی آن را با چند عدد بادام هندی سرخ شده قیچی بپوشانید.

این برنج کلم آسان را در وب سایت من مشاهده کنید!

ویدئو

آیا فیلم ها بیشتر مورد علاقه شما هستند؟ برنج هویج را در کانال Youtube من تماشا کنید.

ذخیره سازی

من در واقع مانده را در یخچال ذخیره کردم و برای یک وعده دیگر گرم کردم. فقط در بخارپز قرار دهید تا دوباره گرم شود تا نرمی آن حفظ شود.

اگر بعد از افزودن نارگیل 2 دقیقه برنج را خوب بپزید ، می توانید این ناهار را بسته بندی کنید و خوب باقی بماند.

نکته برتر

برای تهیه این غذا می توانید از هر برنج مانده از یخچال نیز استفاده کنید.

برای برنج دادن هویج از غذاساز استفاده کنید. تقریباً خرد کنید و 3-4 بار اجرا کنید تا هویج رنده شده به دست آید.

توجه داشته باشید

لطفا توجه داشته باشید که برای تهیه این دستور به برنج پخته شده و مونگ دال خیس خورده (در صورت افزودن آن) نیاز دارید.

کارت دستور غذا

چاپ
سنجاق زدن

دستور تهیه برنج هویج ، ایده های آسان ناهار

برنج هویج ، یک نوع برنج سریع و آسان مناسب برای بچه ها یا ناهار برای یک نفر. درمان هر دو چشم و جوانه های چشایی ، همچنین می توانید آن را در جعبه ناهار خود قرار دهید.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 2 فنجان ها برنج پخته شده
  • 1.5 فنجان ها هویج رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری مونگ دال برای گزینه ها یادداشت ها را ارجاع دهید
  • 1 پیاز
  • 2 فلفل سبز شکاف
  • قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری پودر Sambar برای گزینه ها یادداشت ها را ارجاع دهید
  • 2 قاشق چایخوری قی
  • نمک را در صورت لزوم

خو گرفتن

  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • ½ قاشق چایخوری خردل
  • 1 قاشق چایخوری حبوبات
  • 10 برگ های کاری

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

دستورالعمل ها

  • تمام مواد مورد نیاز را آماده کنید.

  • ابتدا برنج ، دال را بشویید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در آب داغ خیس کنید.

  • برنج را با نسبت آب 1: 1 و ½ فنجان برای 3 سوت بپزید. پس از اتمام ، در یک بشقاب پهن کرده و خنک شوید.

  • بعد از آن هویج را تمیز ، پوست بگیرید و رنده کنید. من از یک رنده ژولین استفاده کردم و سپس آن را خرد کردم و تقریباً روی هم چیده شد.

  • یک تابه را با روغن گرم کنید ، با خردل ، دال اوراد ، برگ کاری ، فلفل دلمه ای سبز گرم کنید.

    1 قاشق غذاخوری روغن، sp قاشق چایخوری خردل، 1 قاشق چایخوری Urad dal، 10 برگ کاری، 2 فلفل قرمز

  • در می رود مونگ خیس و تخلیه می شود. به مدت یک دقیقه آن را با شعله ملایم تفت دهید.

    2 قاشق غذاخوری مونگ دال

  • سپس پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.

    1 پیاز

  • به دنبال آن هویج رنده شده را اضافه کنید. نمک ، زردچوبه ، پودر سمبار مورد نیاز را اضافه کرده و تفت دهید.

    1.5 فنجان هویج، sp قاشق چایخوری زردچوبه، نمک را در صورت لزوم، 1 قاشق چایخوری پودر سامبار

  • حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب پاشیده و به آن مخلوط کنید.

  • به مدت 2 دقیقه با شعله کم روی آن را بپزید.

  • پس از اتمام کار ، مخلوط کنید. اگر خیلی خشک باشد می توانید یک قطره قطره چکه روغن بریزید. برنج پخته شده و نارگیل رنده شده را اضافه کنید.

    2 فنجان برنج پخته شده

  • با دقت مخلوط کنید تا گرم شود و برنج یکنواخت رنگ شود.

  • در آخر ghee را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید.

  • نکته: اگر بادام هندی را اضافه می کنید می توانید آن را سرخ کرده و اکنون اضافه کنید.

    2 قاشق چایخوری قی

یادداشت

  • به جای ماه دال ، می توانید بادام زمینی اضافه کنید در حالی که معتدل هستید
  • اگر پودر سمبار ندارید ، می توانید ¾ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز و sp قاشق چایخوری پودر گشنیز اضافه کنید. می توانید پودر کاری نیز اضافه کنید.

عکس های گام به گام

1. ابتدا برنج را شسته ، دال کرده و به مدت 15 تا 30 دقیقه در آب داغ خیس کنید.

2. بعد از آن هویج را تمیز ، پوست بگیرید و رنده کنید. من از رنده ژولین استفاده کردم و سپس آن را خرد کردم و تقریباً روی هم چیده شد.

هویج را رنده کنید

3. تمام مواد لازم را آماده کنید. یک تابه را با روغن گرم کنید ، با خردل ، دال اوراد ، برگ کاری ، فلفل دلمه ای سبز گرم کنید.

temper

4. در می رود مونگ خیس و تخلیه می شود. به مدت یک دقیقه آن را با شعله ملایم تفت دهید.

5. سپس پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.

6. به دنبال آن ، هویج رنده شده را اضافه کنید. نمک ، زردچوبه ، پودر سامبر مورد نیاز را اضافه کرده و یک تفت دهید.

نارگیل رنده شده اضافه کنید
ادویه برای برنج هویج

7. حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب پاشیده و به آن مخلوط کنید.

کمی آب - برنج هویج

8. به مدت 2 دقیقه با شعله کم روی آن را بپزید.

آشپزی سرپوشیده

9. پس از اتمام ، مخلوط کنید. اگر خیلی خشک باشد می توانید یک قطره قطره چکه روغن بریزید. برنج پخته شده و نارگیل رنده شده را اضافه کنید.

برنج پخته شده ، نارگیل را اضافه کنید
افزودن نارگیل ، هویج

10. با دقت مخلوط کنید تا گرم شود و برنج یکنواخت رنگ شود.

13. سرانجام ghee را اضافه کرده و اجاق گاز را خاموش کنید.

لمس نهایی
برنج هویج گرم
برنج هویج آماده

اشاره: اگر بادام هندی را اضافه می کنید می توانید آن را سرخ کرده و اکنون اضافه کنید.

برنج هویج آسان
برنج هویج برای جعبه ناهار مناسب است
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *