دستور تهیه بستنی گل رز ، بستنی خانگی

بستنی گل رز یک درمان عالی برای تابستان و همچنین دوستداران عطر و طعم گل سرخ است. ویدئو سریع ارسال گام به گام تصاویر.

من یک بار دیدم که این بستنی باندونگ در منوی Swensens وجود دارد. من به دلیل اتفاقات سال گذشته طعم نچشیدم. فکر کردم یک پیمانه سفارش بدهم ، اما بعد از خودم فکر کردم که چرا من در خانه شربت گلاب داشتم آن را امتحان نکردم. بنابراین هفته گذشته یک بسته خامه شلاق برداشتم.

غذای پیشنهادی  اسپاگتی پوتانسکا - یک قابلمه - Skinnytaste

سرانجام این را ساخت چون Aj نیز در خانه است ، درمان خوبی برای او است. او منتظر بود تا کلیک کنم. شربت گل سرخی که من استفاده کردم کمی آبکی است. بنابراین ، بعد از شلاق زدن کرم ، فقط تا زدن کافی نبود. برای به دست آوردن یک بافت خامه ای یکدست ، مجبور شدم چند بار سر و صدا کنم.

رز-بستنی-دستور العمل

همچنین اگر می خواهید ، می توانید یک وانسیل وانیل برای طعم شیرین تر اضافه کنید. من قبلاً هم اشاره کردم که ترکیب عالی موجود در شیرماهی گل رز وانیلی چقدر عالی است. من همه نوشیدنی های با طعم گلاب ، شیرینی و غیره را دوست دارم ، بنابراین این یکی دیگر از لیست است. سعی کنید برای این فصل تابستان. همچنین می توانید به جای خامه خامه از کرم نستله حلبی استفاده کنید. از شیر می توان به جای شیر تبخیر شده استفاده کرد.

آیا فیلم بیشتر مورد شماست؟

در اینجا یک فیلم سریع از نحوه تهیه بستنی گل رز ارائه شده است

هرچه مقدار چربی موجود در بستنی بیشتر باشد ، بافت نرم تری خواهد داشت. در غیر این صورت اگر محتوای آب بیشتر باشد ، کریستال ها بر روی بافت تأثیر می گذارند. ممکن است لازم باشد آن را بریزید.

غذای پیشنهادی  Rasam فوری بدون dal ، 10 دقیقه rasam

دستورالعمل های ویژه 80++ تابستانی دیگر من را مرور کنید.

بستنی خانگی

چاپ سنجاق زدن

بستنی گلاب

بستنی گل رز یک درمان عالی برای تابستان و همچنین دوستداران عطر و طعم گل سرخ است. ویدئو سریع ارسال گام به گام تصاویر.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 200 میلی لیتر خامه زدن
  • 1/4 جام شیر تبخیر شده
  • 1/2 جام شربت گلاب

دستورالعمل ها

  • ابتدا خامه را بزنید تا قله های نرم ظاهر شود.

  • شیر تبخیر شده و شربت گلاب را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. شما می توانید از whipper استفاده کنید اما مال من پر بود بنابراین من فقط با کفگیر مخلوط کردم.

  • یك شب یخ ​​بزنید. دوباره به مخلوط کن منتقل کنید و چرخ کنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

  • یک بار دیگر فرآیند را برای بافت کامل تکرار کنید.

  • شب را یخ بزنید و سرو کنید.

یادداشت

  • اگر شربت گلاب ندارید و فقط کنسانتره رنگی صورتی با طعم گلاب دارید ، می توانید به جای شیر تبخیر شده و شربت گلاب ، یک قاشق چایخوری از آن و 1/2 فنجان شیر تغلیظ شده شیرین شده را اضافه کنید.
  • اگر اسکوپر بستنی ندارید می توانید از ملاقه (نوع sambar ، kuzhambu) برای پیمودن بستنی استفاده کنید.

روش بستنی گلاب

  1. ابتدا خامه را بزنید تا قله های نرم ظاهر شود.
    step1-cream
    step2-soft-talk
  2. شیر تبخیر شده و شربت گلاب را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. شما می توانید از whipper استفاده کنید اما مال من پر بود بنابراین من فقط با کفگیر مخلوط کردم.
    step3-mix
    step4
  3. یک شب یخ ​​بزنید.
    step5-freeze
  4. دوباره به مخلوط کن منتقل کنید و چرخ کنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.
    step6-blend
  5. تکرار یک بار دیگر برای بافت کامل پردازش کنید. شب را یخ بزنید و سرو کنید.
    step7-scoop

با سرو بستنی اسکوپ شده در ظرف سرو بستنی خنک شده یا مخروط ویفر لذت ببرید.

بستنی گل سرخ

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *