دستور تهیه ذرت کودک به سبک تاندوری

ذرت کودک Tandoori در فر ، که با ادویه جات هندی درست مانند ما انجام می دهیم ، پخته می شود. فیلم کامل ، دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله.

من برای اولین بار ذرت کودک را در نسخه پخته می سازم. من همیشه تصور زیبایی داشتم که درست مثل نسخه مینی بوته ذرت با انتخاب دندان در آن قرار بگیرم. اما وقتی می خواهم آن را به عنوان غذای جانبی برای Aj آماده کنم ، هیچ خطری و آزمایش نمی کنم. من مطمئن نیستم که چگونه آن را تغییر خواهد داد تا زمانی که من آن را بیرون. اما ساختن آن بسیار خوب و آسان بود. من فکر کردم (اگر نه من عکاسی از فیلمبرداری و عکس گرفتن نیستم).

غذای پیشنهادی  برنج و نخود فرنگی آسان پخته شده
tandoori-babycorn

فقط آن را در مراحل بسیار ساده مانند ما انجام می دهیم پخت. مدتی است که من فقط ذرت کودک ارگانیک می خرم زیرا Vj همچنان از برخی بوی مصنوعی یا چیزی که به طور مرتب شکایت دارد شکایت می کنم. همچنین علیرغم اینکه ارگانیک است اما خیلی هم گران نیست ، اما مناسب برای جیب نیز هست. در این دوره که ما سبزیجات هندی را در اینجا دریافت نمی کنیم در دسترس است.

غذای پیشنهادی  جایزه نان موز برنده

من در واقع برای تهیه پولاو خریدم ، اما موجودی از برگ گشنیز نداشتم. بنابراین بشقاب جانبی درست کردم تا سهام خود را تمام کنم. امتحانش کن حتماً آن را ادویه جات ترشی جات و همچنین مراقب باشید که ماسالا را به قدرت آن اضافه نکنید. شما می توانید قبل از پخت و پز 30 دقیقه ماریناسیون کنید ، اما من برای آن صبر نداشتم. از آنجا که قطع شد ، مشکلی هم نبود.

tandoori-style-babycorn

چاپ پین

ذرت کودک تندوری

ذرت کودک Tandoori در فر ، که با ادویه جات هندی درست مانند ما انجام می دهیم ، پخته می شود. فیلم کامل ، دستورالعمل تصاویر مرحله به مرحله.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 15 ذرت کودک
  • 1/2 فنجان کشک
  • 1 قاشق غذاخوری خمیر سیر زنجبیل
  • 1 قاشق غذاخوری بسان یا آرد نخود
  • 2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری garam masala
  • 1 قاشق غذاخوری چات ماسالا
  • 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1/4 قاشق غذاخوری ماسالا پادشاه آشپزخانه
  • 1/4 قاشق غذاخوری آژوین
  • 1/4 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری کره

دستورالعمل ها

تهیه ماریناد:

  • خمیر سیر زنجبیل ، بوبان ، خمیر سیر زنجبیل ، تمام پودرهای ادویه ، 1 قاشق غذاخوری کره ، آب لیمو ، آژوین و نمک را در یک ظرف مخلوط کن قرار دهید. مخلوط را مخلوط کنید.

  • ذرت کودک را به آن اضافه کرده و ذرت کودک را بدون احتیاط آن را با دقت بپوشانید. برای این کار از کاسه بزرگ استفاده کنید.

پخت ذرت کودک:

  • فر را از قبل با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی پخت را با فویل آلومینیومی بچینید. آن را با کره چرب کنید و ذرت کودک را به صورت یک لایه مرتب کنید.

  • پخت آن را به مدت 20 دقیقه. از نیمه راه آن را بیرون بگیرید ، قلم مو را با کره رزرو کرده و سینی را روشن کنید ، پخت را ادامه دهید.

  • پس از اتمام ، درجه حرارت را به 220 درجه سانتیگراد تبدیل کرده و به حالت کوره تغییر دهید. سینی پخت خود را در قسمت ردیف بالا قرار داده و صبر کنید تا وقتی در اینجا و آنجا قهوه ای مشاهده شد (زیر 4 دقیقه طول می کشد) و بیرون بیاورید.

  • همیشه مراقب باشید زیرا به راحتی می سوزاند. اگر اجاق شما کوچک است ، حتی ممکن است این مرحله از کباب کردن را نیز طی کنید زیرا در مدت زمان 20 دقیقه قهوه ای می شود. بسته به اجاق گاز ، لطفاً زمان پخت را تنظیم کنید.

  • با قلم مو بقیه کره را از ذرت کودک خارج کرده و خرد کنید.

یادداشت

  • فویل آلومینیومی را چرب کنید و در غیر این صورت ذرت کودک شما به آن گیر می کند.
  • سینی را حتی به مدت پخت و پز چرخ کنید.
  • من ذرت کودک را با خیساندن در آب نمک به همراه سرکه یا زردچوبه به مدت 15 دقیقه تمیز می کنم و پت را خشک می کنم ، هوا قبل از ذخیره آن کاملاً خشک می شود.
  • در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری خامه را در ماریناد برای طعم غنی اضافه کنید. من این کار را کردم اما تیکا من ادویه خفیف شد ، بنابراین از ذکر آن در این ماده صرف نظر کردم. اگر از آن استفاده می کنید ، حتما ادویه را متعادل کنید.
  • کره با طعم دادن به آن طعم خوبی می بخشد. می توانید از روغن گلی یا روغن نیز استفاده کنید.

طرز تهیه ذرت کودک تندوری:

  1. کشک آویز درست کنید: پنیر را در یک پارچه سفید نازک و تمیز مصرف کنید. برای خلاص شدن از آب اضافی آن را آویزان کنید. من فقط آن را روی یک صاف کن فلزی و یک کاسه نگه داشتم تا آب جمع کنم. مرحله 1-آویزان
  2. نحوه برش ذرت کودک: ذرت کودک خشک و بشویید. انتها را مرتب کنید. ذرت بزرگ کودک را به 4 و خرده های کوچک را به 2 قطعه می کنم. می توانید آن را کامل نگه دارید.مرحله چهارم-ترکیبات
  3. تهیه ماریناد: خمیر سیر زنجبیل ، بوبان ، خمیر سیر زنجبیل ، تمام پودرهای ادویه ، 1 قاشق غذاخوری کره ، آب لیمو ، آجوین و نمک را در یک کاسه مخلوط کن قرار دهید.step-2-curd مرحله-3-میکس
  4. مخلوط صاف کنید. ذرت کودک را به آن اضافه کرده و ذرت کودک را بدون احتیاط آن را با دقت بپوشانید. برای این کار از کاسه بزرگ استفاده کنید.پله 5-پالتو
  5. فر را از قبل با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی پخت را با فویل آلومینیومی بچینید. آن را با کره چرب کنید و ذرت کودک را به صورت یک لایه مرتب کنید.مرحله -6-پخت
  6. پخت آن را به مدت 20 دقیقه. از نیمه راه آن را بیرون بگیرید ، قلم مو را با کره رزرو کرده و سینی را روشن کنید ، پخت را ادامه دهید.
  7. پس از اتمام ، درجه حرارت را به 220 درجه سانتیگراد تبدیل کرده و به حالت کوره تغییر دهید. سینی پخت خود را در قسمت ردیف بالا قرار داده و صبر کنید تا وقتی در اینجا و آنجا قهوه ای شد و ببینید.
  8. همیشه مراقب باشید زیرا به راحتی می سوزاند. اگر اجاق شما کوچک است ، حتی ممکن است این مرحله از کباب کردن را نیز طی کنید زیرا در مدت زمان 20 دقیقه قهوه ای می شود. بسته به اجاق گاز ، لطفاً زمان پخت را تنظیم کنید.
  9. با قلم مو بقیه کره را از ذرت کودک خارج کرده و خرد کنید.مرحله-7-گریل

خدمت با سس سبز یا به همین ترتیب

tandoori-baby-corn-دستور
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *