دستور تهیه سالاد سزار مورد علاقه من
کاهوی تازه ترد رومی ، پنیر پارمزان بزرگ تراشیده ، کروتون ترد و سس خامه ای این سالاد سزار را باید درست کند. سالاد سزار با بسیاری از چیزها همراه است و همیشه مورد علاقه خانواده است.
این سالاد وقتی کروتون های خانگی درست می کنید و با این سس معتبر سزار ، در سطح کاملاً جدیدی قرار می گیرد. این روش برای همیشه روش خوردن سالاد سزار را تغییر خواهد داد. شما آن را برای هر وعده غذایی درست خواهید کرد!
دستور تهیه سالاد سزار مورد علاقه من
دلیل اینکه این مورد علاقه مطلق من است ، واقعاً بخاطر وجود کروتونهای خانگی و پانسمان است. بسیار شاداب و پرجنب و جوش است و جمع کردن آن آسان است. همه یک سالاد سزار خوب را دوست دارند. مطمئناً با بهترین سالاد Caesar رستوران رقابت خواهد کرد.
بهترین چیز در مورد این سالاد این است که با همه چیز مطابقت دارد. از سوپ گرفته تا BBQ ، اگر به یک سالاد سریع برای متعادل کردن وعده غذایی خود نیاز دارید ، این تمام است. طعم و مواد بی نظیر سالاد سزار هر نوع غذای اصلی را تحسین می کنند. همیشه مورد علاقه است.
مواد لازم سالاد سزار
- کاهو: اطمینان حاصل کنید که رومین شما ترد و تازه است.
- پنیر پارمسان: من پارمزان تراشیده را ترجیح می دهم ، خودت این کار را انجام بده یا از قبل تراشیده شده بخری.
- پانسمان سزار: ساختن دستورالعمل معتبر برای خود بهترین روش است.
- Croutons: کروتون های خانگی تنها راه رفتن است.
مونتاژ سزار مورد علاقه من
- کاهو: اگر از رومائی خرد شده کیسه ای استفاده می کنید ، مطمئن شوید که قطعات شما از اندازه مساوی برخوردار هستند. اگر از سر رومین استفاده می کنید ، کاهو خود را به اندازه لقمه خرد کرده ، کاملاً بشویید و آبکش کنید. آن را با حوله های کاغذی خشک کنید.
- پنیر: پنیر را اضافه کنید و به آرامی بریزید تا پخش شود
- درست قبل از خدمت: پانسمان را اضافه کنید و آن را برای پوشاندن پرتاب کنید ، با کمتر از آنچه فکر می کنید نیاز دارید شروع کنید و بیشتر به دلخواه خود اضافه کنید. آخرین بار آن کروتون های ترد را اضافه کنید.
سالاد سزار از کجا آمده است؟
- یک ایتالیایی سرآشپز برای این خلقت باورنکردنی تشکر می کند ، نه یک امپراطور روم. سرآشپز سزار کاردینی به ایالات متحده مهاجرت کرد و یک رستوران در سان دیگو کالیفرنیا و سپس بعدا در تیخوانا مکزیک در دهه 1920 افتتاح کرد. در آخر هفته 4 جولای به خصوص شلوغ ، او در حال کمبود تجهیزات بود و از ناامیدی امضای سالاد سزار را ایجاد کرد.
- جولیا کودک، که به همراه والدینش از رستوران سزار بازدید کرده بود ، بازگو می کند که چگونه خود سزار یک گاری بزرگ را روی میز آنها غلتاند و یک سالاد سزار برای خانواده درست کرد. او می گوید ، “این یک احساس سالاد از ساحل به ساحل بود و حتی در اروپا موفقیت های زیادی داشت.” (From Julia Child’s Kitchen، 1975).
تغییرات و نکات
- پروتئین: با افزودن مرغ ، ماهی ، استیک ، نخود یا تخم مرغ آب پز شده ، این غذا را به یک غذای اصلی تبدیل کنید.
- سبزیجات: با خیال راحت سبزیجات بیشتری اضافه کنید ، این کلاسیک نخواهد بود اما همچنان خوش طعم خواهد بود. گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل ، تربچه یا آووکادو اضافه کنید.
- پیش از زمان: تمام مواد اولیه را زودتر از موعد آماده کنید اما تا آماده آماده شدن آنها را جمع نکنید تا از کروتونهای لنگ و کاهو جلوگیری کنید. من همیشه در مورد لباس پوشیدن از قانون کمتر استفاده می کنم بیشتر است. با کمتر شروع کنید و در صورت لزوم بیشتر اضافه کنید
- ذخیره سازی: مواد باقی مانده به خوبی ذخیره نمی شوند زیرا کروتونها لنگ می شوند و کاهوها می توانند خیس بخورند. اگر می ترسید غذای مانده و کروتون کنار غذا سرو کنید تا بتوانید کاهو و پنیر را برای یک روز دیگر ذخیره کنید.
سالادهای خوشمزه رومایی
کاهوی رومینه یک کاهو عالی برای استفاده است.

دستور تهیه سالاد سزار
زمان آماده سازی 10 دقایق
کل زمان 10 دقایق
خدمات 4 کاسه
کاهوی تازه ترد رومی ، پنیر پارمزان بزرگ تراشیده ، کروتون ترد و یک سس خامه ای این سالاد سزار را ضروری ساخته است. سالاد سزار با بسیاری از موارد همراه است و همیشه مورد علاقه خانواده است.
-
3
فنجان ها
کاهو
خرد شده -
1/2
جام
پنیر پارمزان تراشیده یا خرد شده - Croutons خانگی
- پانسمان سزار
-
در یک کاسه بزرگ کاهوی رومین ، پنیر پارمزان تراشیده و کروتون های خانگی را اضافه کنید. با سس سس پرتاب کنید.
ارزش غذایی
دستور تهیه سالاد سزار
مبلغ هر وعده
کالری 55
کالری از چربی 27
٪ ارزش روزانه*
چربی 3 گرم5٪
2 گرم چربی اشباع شده10٪
کلسترول 9 میلی گرم3٪
سدیم 203 میلی گرم8٪
پتاسیم 99 میلی گرم3٪
کربوهیدرات ها 2 گرم1٪
فیبر 1 گرم4٪
شکر 1 گرم1٪
پروتئین 5 گرم10٪
ویتامین A 3168IU63٪
ویتامین سی 1 میلی گرم1٪
کلسیم 160 میلی گرم16٪
اهن 1 میلی گرم6٪
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم 2000 کالری است.
تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.