دستور تهیه ساندویچ بستنی خانگی

این وب سایت ممکن است شامل پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

این دستور تهیه ساندویچ بستنی خانگی بهترین وعده غذایی تابستانی است. آنها با بستنی مورد علاقه شما ساخته شده اند که بین پوسته ای مانند قهوه ای قرار دارد که حتی در حالت یخ زده نیز نرم می ماند. یک دسته بزرگ درست کنید و در تمام طول تابستان از آنها لذت ببرید!

برای اینکه این موارد را به مرحله بعدی برسانید ، سعی کنید آنها را با بستنی Strawberry ، Brownie Batter یا بستنی سرگرم کننده و آسان در کیسه درست کنید.

ساندویچ بستنی خانگی روی بشقاب سرو.

دستور پخت ساندویچ بستنی براونی

چیزی شبیه گاز گرفتن ساندویچ بستنی با پوسته ای نرم و شبیه قهوه ای و بستنی مورد علاقه شما نیست. این واقعاً بهترین دسر تابستانی است و تضمین می کند لبخند را به لب می آورد. و از آنجا که تهیه این دستور العمل بسیار ساده است ، تهیه آن برای کودکان بسیار عالی است. ما بسیار سرگرم کننده هستیم که هر تابستان اینها را درست می کنیم و لبه های هر ساندویچ را در شکلات های کوچک شکلاتی ، آب پاش یا آجیل خرد شده غوطه ور می کنیم تا هر نوع رفتار را شخصی سازی کنیم.

پس از تهیه آنها ، آنها را به صورت جداگانه بسته بندی شده منجمد کنید تا هر زمان که تمایل به بستنی خوردن داشتید ، یک درمان سریع داشته باشید.

طرز تهیه ساندویچ بستنی

شما از تهیه آسان این دستورالعمل شگفت زده خواهید شد! ببینید تهیه ساندویچ بستنی خانگی چقدر آسان است؟ برای تهیه دستورالعمل کامل ، به کارت دستورالعمل زیر مراجعه کنید.

  1. یک براونی نازک درست کنید. این درست مثل درست کردن یک براونی معمولی است که فقط آن را در ظرف بزرگتر بپزید تا کاملا نازک شود. هنگامی که کاملاً سرد شد ، آن را از ظرف خارج کرده و از وسط نصف کرده و یک نیمه را روی مقداری کاغذ روغنی قرار دهید.
  2. بستنی مورد علاقه را انتخاب کنید و آن را سریع در مخلوط کن ایستاده یا با ضربات الکتریکی قرار دهید. این برای اطمینان از اینکه بسیار نرم است اما آبریزش نیست. حالا آن بستنی نرم را روی نیمه قهوه ای بچینید.
  3. بستنی را ساندویچ کنید با نیمه دیگر براونی آن را در فریزر خود قرار دهید.
  4. آن را به مربع های کوچکتر برش دهید یکبار کاملاً یخ زده نگران نباشید ، براونی کاملاً یخ نمی زند بنابراین می توانید آن را برش دهید.
غذای پیشنهادی  سالاد ترد سبزیجات با وینگرت زنجبیل هویج
ساندویچ بستنی پشت سر هم قرار گرفته اند.

نکاتی برای بهترین ساندویچ بستنی

در حالی که تهیه ساندویچ بستنی خانگی کار دشواری نیست ، برای اطمینان از اینکه رفتار شما کاملاً خوب است ، چند نکته را دنبال کنید!

  • ورق پخت: برای قهوه ای از یک ورق پخت 18 ″ 13 ″ استفاده کنید – کوچکتر نیست! یک تابه کوچک یک براونی خیلی ضخیم درست می کند.
  • Brownies خود را خنک کنید: قبل از اینکه نان را از وسط نصف کنید و روی آن بستنی بگذارید ، اطمینان حاصل کنید که 100٪ خنک است. یک براونی گرم بستنی را آب می کند!
  • انجماد: در یخ زدن ساندویچ بستنی غول پیکر عجله نکنید. اگر بستنی در مرکز آن یخ زده نباشد ، وقتی می خواهید آن را برش دهید ، له می شود.
  • توپینگ ها: اگر به لبه های ساندویچ بستنی خود آب پاش ، آجیل خرد شده یا چیپس شکلات اضافه می کنید ، بگذارید بعد از اینکه آنها را بریدید چند دقیقه بیرون بمانند تا بستنی به اندازه کافی نرم شود تا آبپاش ها و غیره بچسبند.
  • لذت بردن! اگر بستنی شروع به ذوب شدن می کند ، ناراحت نشوید و ساندویچ ها به نظر مناسب فروشگاه خریداری شده نیستند. چکه های خوشمزه را لیس بزنید و احساس راحتی این ساندویچ های بستنی خانگی کاملاً خوشمزه را بپذیرید.
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (12 تا 18 آوریل)

نحوه نگهداری ساندویچ بستنی خانگی

مگر اینکه بلافاصله جمعیت گرسنه را تغذیه کنید ، باید این موارد را در فریزر خود نگه دارید. آنها را در بسته های غذایی پلاستیکی یا موم بپیچید و آنها را با هم در یک کیسه فریزر ذخیره کنید.

ماندگاری ساندویچ بستنی خانگی چه مدت است؟ در صورت محکم بسته شدن ، این ساندویچ ها حداقل 3 ماه به خوبی حفظ می شوند.

ساندویچ بستنی خانگی با آب پاش و چیپس شکلات.


  • فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید. یک قالب 18 “x13” را با کاغذ پوستی بچرخانید ، اجازه دهید انتهای آن از لبه ظرف آویزان شود.
  • در قابلمه ای با اندازه متوسط ​​، قندها ، کره و شیر را گرم کنید تا بخار پز شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید. اجازه دهید شکلات به مدت 3 دقیقه بماند سپس هم بزنید تا ذوب شود. هنگامی که شکلات کمی خنک شد و با لمس گرم شد ، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید.
  • آرد ، جوش شیرین و نمک را به قابلمه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط شود.

  • خمیر را در ظرف ژله ای آماده شده بریزید ، و خمیر را به طور یکنواخت به دو طرف پخش کنید – به یادداشت ها مراجعه کنید. آن را به مدت 12-15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که کمی پف کند و قسمت رویی آن خشک شود. ظرف را از اجاق برداشته و به آرامی روی Brownie فشار دهید تا کاملا نازک باشد و در جاهایی پف کند – اگر دستتان خیلی گرم است از یک دستمال کاغذی استفاده کنید. بگذارید براونی کاملاً خنک شود سپس از کاغذ پوست استفاده کنید تا از ظرف خارج شود.

  • براونی را از وسط نصف کنید و یک نیمه آن را روی یک ورق پخت روکش کاغذ روغنی بیندازید.

  • با همزن ایستاده یا ضربات برقی خود حدود 10 ثانیه بستنی را بزنید. باید کاملاً نرم و پخش شود.
  • بستنی نرم را روی مایه قهوه ای روی ورق پخت پهن کنید. نیمه دیگر براونی را روی آن قرار دهید و سپس ورق پخت را حداقل برای 2 ساعت در فریزر خود قرار دهید.

  • وقتی یخ زد ، آن را به ساندویچ بستنی کوچکتر برش دهید. اگر از آب پاش ، مینی چیپس شکلات یا آجیل استفاده می کنید ، لبه های ساندویچ بستنی را درون آنها قرار دهید و سپس هر کدام را جداگانه بپیچید و در فریزر خود ذخیره کنید.


اگر پخش خمیر در ظرف سخت است (خیلی ضخیم است) به راحتی دستان خود را با مقداری کره چرب کرده و به آرامی فشار دهید تا صاف و یکدست شود.


خدمت: 16

کالری478کیلو کالری (24٪)کربوهیدرات ها68g (23٪)پروتئین8g (16٪)چربی21g (32٪)چربی های اشباع شده9g (45٪)چربی اشباع نشده3gچربی اشباع شده6gچربی ترانس1gکلسترول57میلی گرم (19٪)سدیم299میلی گرم (12٪)پتاسیم262میلی گرم (7٪)فیبر2g (8٪)قند38g (42٪)ویتامین A433IU (9٪)کلسیم119میلی گرم (12٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره دسر

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی ساندویچ بستنی خانگی ، ساندویچ بستنی

غذای پیشنهادی  ساده ترین پای شکلاتی بدون پخت

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *