دستور تهیه سرخ کن ترد پارمسان بروکسل

جوانه های بروکسل Crispy Parmesan Air Fryer بسیار آسان ، بسته بندی شده با طعم و مزه و ترد طلایی خوشمزه است. این یکی از بهترین راه ها برای جلب بچه ها برای گفتن “بیشتر لطفا!” خواهد بود. وقتی صحبت از سبزیجاتشان می شود. اینها فقط به همین خوبی هستند!

خوردن جوانه های بروکسل بسیار سرگرم کننده است ، به ویژه هنگامی که یک دستور العمل باورنکردنی برای استفاده از آنها دارید. آنها را در این جوانه های بزرگ بیکن بسته بندی شده بروسل ، سالاد جوانه های بیکن اپل و جوانه های بروسل افرا تست کنید.

جوانه های بروکسل پوسته ترد و پارمزان در سرخ کن هوا.

سرخ کن هوای جوانه Brussel

اینها جوانه های بروسل مادربزرگ شما نیستند! به من اعتماد کن! پختن آنها در سرخ کن هوا لطافت ایجاد می کند و پوشش باعث می شود پوسته طلایی ترد با طعم ایجاد شود. اینها خیلی خوب هستند! این روش شما را برای دیدن جوانه های بروسل برای همیشه تغییر می دهد.

بسیار آسان و سریع است. با استفاده از یک سرخ کن هوا مدت زمان پخت را به نصف کاهش می دهد و باعث سلامتی آن می شود زیرا می توانید روغن کمتری استفاده کنید. اکنون می توانید تمام تغذیه ها را بدون خفه کردن آنها دریافت کنید. این ها یک غذای مناسب برای هر وعده غذایی هستند ، از اسپاگتی گرفته تا ماهی گرفته تا استیک. این قسمت از چرخ کناری خود را بسازید.

سرخ کن هوا چیست؟

سرخ کن های هوا یک وسیله پیشخوان مانند اجاق گاز همرفت است که از آن جهت باعث گرم شدن هوا برای پخت غذا می شود. این فرآیند محصول ترد و بدون روغن اضافه شده یا کالری اضافی سرخ شدن چربی عمیق تولید می کند. با سرعت بالا می پزد بنابراین سریعتر از اجاق گاز همرنگ یا معمولی می پزد. جمع و جور است و کل آشپزخانه شما را نیز گرم نخواهد کرد. این عطر و طعم را قربانی چربی و کالری نمی کند. این یک برد کامل است.

غذای پیشنهادی  Pani varagu vazhaipoo adai ، دستور پخت ارزوی آدای پروسو

دستور تهیه جوانه پارمسان بروکسل

  • جوانه های بروکسل: جوانه های بروسل را از وسط نصف کنید
  • روغن زیتون: این فقط برای کمک به چسبیدن پوشش به جوانه ها است
  • نمک و فلفل: فقط برای سلیقه
  • پنیر پارمسان: برای بهترین نتیجه از پارمزان رنده شده استفاده کنید
  • خرده نان پانکو: پانکو سبک است و به خوبی ترد می شود
  • ادویه ایتالیایی: عطر و طعم عالی برای تهیه پنیر

ساختن کلم بروکسل در سرخ کن هوا

  1. ترکیب کنید: در یک کاسه جوانه ها ، روغن و نمک و فلفل را مخلوط کنید ، به آرامی بریزید تا پوش شود
  2. مخلوط کردن: در یک کاسه جداگانه پنیر پارمزان ، پنکو و ادویه ایتالیایی را با هم مخلوط کنید. بپاشید نیم از مخلوط روی جوانه های بروکسل و پرت کردن.
  3. پختن: جوانه ها را در یک لایه یکنواخت در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. در 390 به مدت 5 دقیقه بپزید. سرخ کن را باز کنید و جوانه های بروسل را با بقیه مواد رویی بریزید. 5 دقیقه دیگر بپزید. تا قهوه ای طلایی و لطیف.

پوشش جوانه های بروسل با پارمزان و ادویه جات.

فواید جوانه بروکسل

جوانه بروکسل بخشی از خانواده سبزیجات است که شامل کلم بروکلی و کلم ، سبزیجات چلیپایی است. من شخصاً دوست دارم که آنها شبیه سرهای کلم کوچک باشند ، آنها کمی زیبا هستند. آنها با داشتن محتوای بالای ویتامین C ، K و سایر مواد معدنی ، یک ماده غذایی فوق العاده قدرت هستند. آنها بیشتر به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی بالا شناخته شده اند. آنتی اکسیدان ها استرس اکسیداتیو را در سلول های شما کاهش می دهند و به شما در کاهش خطر بیماری های مزمن کمک می کنند. بنابراین یک کیسه جوانه بروسل بگیرید و سلامتی خود را بخورید! طعم دهنده های حاصل از بو دادن را می توان به عنوان شور ، کمی مغزدار و حتی شیرین ریز توصیف کرد – مخصوصاً جوانه های با اندازه کوچکتر.

غذای پیشنهادی  گوشت خوک را در یک قارچ شگفت انگیز قارچ خرد کرد

جوانه های بروسل را پارمزان در سرخ کن هوا پوشانده است.

نکات و مواردی برای بهترین سبزیجات سرخ شده در هوا

  • چاشنی: می توانید برای هر اشتیاق خود چاشنی را تغییر دهید. ادویه های کاجون ، مکزیکی ، تند یا هندی را امتحان کنید تا طعم آن را تغییر دهد. انجام آن بسیار متنوع و آسان است.
  • ازدحام نکنید: بهترین نکته برای هر غذایی که کاملا از سرخ کن هوا خارج می شود این است که مطمئن شوید فضای دور آنها وجود دارد ، بیش از حد جمعیت ، اگر شما به صورت دسته ای کار می کنید.
  • دو برابر: این برای افراد دو برابر بسیار آسان است ، فقط فقط به صورت دسته ای کار کنید.
  • پرتاب: پس از پخت و پز در صورت تمایل می توانید با پنیر بیشتری بریزید
  • پودرهای سوخاری: پانکو یا آرد سوخاری در این دستورالعمل به خوبی کار می کند. می توانید با خرده نان های فصلی نیز طعم و مزه دهید.
  • ذخیره سازی: باقی مانده مواد غذایی را تا 4 روز در یك یخچال در یك ظرف هوادهی نگه دارید. به مدت 1-2 دقیقه در سرخ کن هوا دوباره گرم کنید ، تا گرم شود تا تردی آنها برگردد. دقیقاً یکسان نخواهد بود اما باید کمک کند.

جوانه های سرخ کن سرخ کن پارمسان.

راه های بیشتری برای خوردن سبزیجات

سبزیجات فقط برای شما مفید هستند و این دستور العمل ها خوردن آنها را آسان می کند!

سرخ کن هوای تیز پارمزان جوانه بروکسل

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 15 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم

غذای پیشنهادی  بودا کاسه | منتقد دستور العمل

جوانه های بروکسل Crispy Parmesan Air Fryer بسیار آسان ، بسته بندی شده با عطر و طعم و کرانچ طلایی خوشمزه هستند. این یکی از بهترین راه ها برای جلب بچه ها برای گفتن “بیشتر لطفا!” خواهد بود. وقتی صحبت از سبزیجاتشان می شود. اینها فقط همین خوب است!

  • 1/2
    پوند
    جوانه های بروسل
    به نصف بریده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • 1/2
    جام
    پنیر پارمسان
    رنده شده
  • 2
    قاشق غذاخوری
    خرده نان پانکو
  • 1
    قاشق سوپخوری
    چاشنی ایتالیایی

خدمت: 4

کالری127کیلو کالری (6٪)کربوهیدرات ها10g (3٪)پروتئین7g (14٪)چربی7g (11٪)چربی های اشباع شده3g (15٪)کلسترول9میلی گرم (3٪)سدیم251میلی گرم (10٪)پتاسیم258میلی گرم (7٪)فیبر3g (12٪)قند2g (2٪)ویتامین A546IU (11٪)ویتامین سی48میلی گرم (58٪)کلسیم201میلی گرم (20٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *