دستور تهیه سس اسپاگتی خانگی | منتقد دستور العمل

با این دلچسب و طعم آور نیازی به خرید سس فروشگاهی نیست سس خانگی اسپاگتی. مواد ساده مانند گوشت گاو ، پیاز ، سیر و ادویه جات ترشی جات و ریحان طعم جسورانه ای به این سس ساده می بخشد.

این دستور العمل بسیار ساده است. اگر دوست دارید دستور العمل های آسان الهام گرفته از ایتالیایی ، پس حتماً این ماکارونی مرغ Cajun Alfredo یا این دستور پیتزا Prosciutto Mozzarella را نیز امتحان کنید.

سس اسپاگتی کلاسیک روی نودل

سس خانگی اسپاگتی

سس اسپاگتی خانگی یک دستور العمل کلاسیک است که می تواند به سرعت تهیه شود و همه آن را دوست داشته باشند. این سس ساده نه تنها دلتنگی بلکه کلاسیک است و به همین دلیل مناسب است. هر کس دستور مورد علاقه خود را دارد ، اما بهترین سس ها اغلب اساسی ترین هستند. شما به راحتی می توانید این سس را تهیه کرده و برای باقیمانده یا انجماد و استفاده های بعدی به مقدار کافی تهیه کنید.

مواد لازم در سس گوشت اسپاگتی

  • روغن زیتون: یک روغن زیتون با کیفیت بالا برای قهوه ای شدن گوشت انتخاب کرده و پیاز و سیر را سس کنید. این فقط به عطر و طعم اضافه می کند.
  • گوشت چرخ كرده: نوع گوشت گاو کاملاً مناسب است و همچنین می توانید گوشت گاو را برای سوسیس خاموش تغییر دهید.
  • پیاز زرد: پیاز نیش ملایمی به سس می دهد که عطر و طعم اصلی سس اسپاگتی است.
  • حبه های سیر: این میخک های چرخ کرده قدرتمندترین طعمی را که در دستور العمل های ایتالیایی رایج است ، به ارمغان می آورد. استفاده از سیر تازه خرد شده نیز بهترین طعم را به همراه خواهد داشت.
  • رب گوجه فرنگی: اضافه کردن رب گوجه فرنگی به غلیظ شدن سس کمک می کند ، اما همچنین طعمی قوی را به همراه می آورد که هنگام هم زدن و بعد از پختن پیاز و سیر ، سفت تر می شود.
  • گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده: برای یک سس نرم تر از گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید و برای سس لوبیا با گوجه فرنگی رنده شده بروید. یا یکی سس خوشمزه درست می کند.
  • اب: این به جمع شدن سس کمک می کند و می توانید کم و بیش از آن برای ضخیم شدن آن استفاده کنید.
  • Oregano خشک: این ادویه کلاسیک طعم فلفلی به سس اضافه می کند.
  • پنیر پارمسان رنده شده: اضافه کردن پنیر پارمسان اختیاری است ، اما به شدت برای آن طعم خوشمزه پنیری پیشنهاد می شود.
  • ریحان تازه: عطر تازه این برگ با طعم فلفل دلمه ای نعناع دیگری نیز به آن اضافه می کند.
غذای پیشنهادی  کرم پخته شده پنیر کرم پنیر طوسیوس

گوشت گاو سس

طرز تهیه سس اسپاگتی

  1. گوشت قهوه ای: نیمی از روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ آهن گرم کنید. گوشت را به صورت قهوه ای از هم جدا کنید و سپس از قاشق شکاف دار استفاده کرده و گوشت آن را جدا کرده و روی یک بشقاب کنار بگذارید.
  2. پیاز و سیر Sauté: روغن زیتون باقیمانده را اضافه کنید و حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید. پیازها را تا زمانی که شفاف شود ، صاف کرده و سپس سیرها را اضافه کنید.
  3. Simmer the Saluce: درون گوجه فرنگی خرد شده ، آب ، رب گوجه فرنگی ، گوشت گاو خرد شده ، پونه کوهی و نمک و فلفل را هم بزنید. بجوشانید و به مدت 20 دقیقه گرمای آن را بجوشانید تا سس غلیظ شود.
  4. در پنیر هم بزنید: پنیر رنده شده و هر چاشنی اضافی را اضافه کنید. با ریحان تازه چاشنی بزنید.

پیاز و سیر را در ماهی تفت دهید

نحوه ذخیره سس اسپاگتی

سس اسپاگتی را درون یک ظرف محکم هوا قرار دهید و حداکثر 5 روز در یخچال نگهداری کنید یا تا 18 ماه آنرا یخ بزنید.

آیا می توانم بدون گوشت سس اسپاگتی درست کنم؟

برای بیشتر سس نوع مارینارا می توانید به راحتی گوشت را از این سس خارج کنید. اگر می خواهید گوشت را کنار بگذارید ، پیشنهاد می کنم از 1 قوطی گوجه فرنگی خرد شده و 1 قوطی گوجه فرنگی 28 اونسی استفاده کنید.

آیا می توانم این سس گوشت اسپاگتی را منجمد کنم؟

آره. این سس را می توانید بعداً منجمد و ذخیره کنید. به منظور یخ زدن سس ، اجازه دهید قبل از قرار دادن آن در یک کیسه زیپ یا یک ظرف نگهدارنده هوا ، به دمای اتاق بیاید. حتماً تاریخ را درج کنید. سس حدود 18 ماه در فریزر ذخیره می شود.

آیا می توانم به جای گوشت گاو ، از کالباس زمینی استفاده کنم؟

آره. تغییر گوشت گاو زمینی برای سوسیس یک مبادله آسان و رایحه ای است که طعم بی نظیری به آن می بخشد.

غذای پیشنهادی  آب نبات مرغ پیاز فرانسوی | منتقد دستور العمل

آیا می توانم این سس اسپاگتی را در گلدان فوری تهیه کنم؟

آره. برای تهیه این سس اسپاگتی آسان در گلدان فوری ،

  • دکمه “sauté” را فشار دهید تا روغن زیتون گرم شود. گوشت را قهوه کنید و از یک قاشق شکاف دار برای خارج کردن گوشت گاو استفاده کنید.
  • قاشق غذاخوری باقی مانده روغن زیتون را اضافه کرده و پیازها را به مدت 4 دقیقه سس کنید و سپس سیرها را اضافه کنید تا 1 دقیقه دیگر بپزد.
  • به جز پارمسان و ریحان ، مواد باقی مانده را اضافه کنید.
  • درب را بپوشانید و آب بندی کنید. دکمه آشپز دستی / فشار را روی 10 دقیقه تنظیم کنید. وقتی زمان تمام شد ، اجازه دهید فشار به مدت 10 دقیقه به طور طبیعی آزاد شود و سوپاپ را به سمت هوا بکشید.
  • درب آن را برداشته و در پارمسان رنده شده هم بزنید.

سس اسپاگتی آسان بیش از ماکارونی

نکاتی در مورد تهیه بهترین سس اسپاگتی خانگی

  • از گوجه فرنگی خرد شده برای سس نرم تر استفاده کنید که پایه آن ضخیم تر باشد.
  • برای سس رقیق تر ، آن دسته بزرگ گوجه فرنگی و گوشت گاو از گوجه فرنگی کنسرو شده استفاده می کنند.
  • برای اضافه کردن طعم حتی جسورانه تر سیر را افزایش می دهید. شما واقعاً می توانید به همان اندازه که ترجیح می دهید از آن استفاده کنید ، مگر اینکه شما نسبت به سیر بی اعتنایی یا حساسیت داشته باشید من از 4 مورد نزدیک استفاده نمی کنم.
  • مقداری پنیر پارمسان را مستقیماً درون سس بریزید.

دستور العمل های ماکارونی خوشمزه تر برای امتحان کردن:

سس اسپاگتی خانگی آسان

سس خانگی اسپاگتی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 33 دقایق

زمان کل 43 دقایق

نویسنده آیمه مریخ

خدمات 6 خدمات

با این دلچسب و طعم آور نیازی به خرید سس فروشگاهی نیست سس خانگی اسپاگتی. مواد ساده مانند گوشت گاو ، پیاز ، سیر و ادویه جات ترشی جات و ریحان طعم جسورانه ای به این سس ساده می بخشد.

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پوند گوشت چرخ كرده
  • 1 پیاز زرد خرد شده
  • 4 حبه های سیر چرخ کرده
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 28 اونس می تواند گوجه فرنگی خرد شده
  • 3/4 فنجان اب
  • 1 قاشق سوپخوری خشک اورگانو
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای
  • 1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  1. از یک قاشق شکاف دار استفاده کنید تا گوشت گاو را از ماهی ماهی خارج کرده و آن را به یک صفحه جانبی منتقل کنید. در صورت استفاده از یک نسخه چربی تر از گوشت گاو ، نیمی از گریس را تخلیه کنید و حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری از آن خارج کنید.

  2. حرارت را به اندازه متوسط ​​بریزید و باقی مانده قاشق غذاخوری روغن زیتون و پیاز خرد شده را اضافه کنید. 3 تا 4 دقیقه بپزید ، تا پیازها معطر و شفاف شوند. سیر خرد شده را درون قابلمه قرار داده و برای مدت زمان 1 دقیقه دیگر بپزید.

  3. در رب گوجه فرنگی هم بزنید و یک دقیقه دیگر هم بپزید ، که طعم دهنده های خمیر را بیرون می آورد.

  4. گوجه فرنگی ریز خرد شده (یا تکه ای) ، آب ، پونه کوهی خشک ، نمک و فلفل را درون ماهیتابه بریزید و به جوش بیاورید. بگذارید 15 تا 20 دقیقه بجوش آید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.

  5. در قابلمه رنده شده را به سس بریزید و روی ماکارونی ها را سرو کنید. با ریحان تازه چاشنی بزنید.

برای سس ضخیم تر: رب گوجه فرنگی اضافی را اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوش آید تا غلیظ شود.

برای یک سس نازک تر: در آب بیشتری هم بزنید و بگذارید گرم شود.

ارزش غذایی

سس خانگی اسپاگتی

مقدار در هر خدمت

کالری 271 کالری از چربی 189

٪ ارزش روزانه*

چربی 21 گرم32٪

7 گرم چربی اشباع شده35٪

کلسترول 57mg19٪

سدیم 568mg24٪

پتاسیم 331 میلی گرم

کربوهیدرات 5 گرم

فیبر 1 گرم

2 گرم شکر

پروتئین 15 گرم30٪

ویتامین A 207IU

ویتامین سی 4mg

کلسیم 84mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *