دستور تهیه مارچوبه تفت داده شده با سرخ کن

این وب سایت ممکن است شامل پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

Air Fryer Asparagus ترد ، لطیف و خوشمزه است. این بهترین روش برای کباب کردن مارچوبه است!

غذاهای حاوی سرخ کردنی هوا یک بازی تعویض کننده است ، سریع ، آسان و شگفت انگیز است. شما باید سیب زمینی سرخ شده سرخ شده ، کلم بروکلی و جوانه های بروسل را امتحان کنید.

سرخ کن هوا مارچوبه تفت داده شده را در یک سبد سرخ کن هوا با لیمو قرار دهید.

هوای سرخ کن مارچوبه

هیچ چیز نمی گوید بهار کاملاً شبیه گل های شکفته و وقتی مارچوبه به سوپرمارکت می رسد! مارچوبه یکی از اولین سبزیجات تازه ای است که وارد فروشگاه هایی می شود که قطرات میوه و سبزیجات را در فصل شروع می کنند. ساقه های چوبی بلند که به یک حسن لطیف فوق العاده خوشمزه تبدیل می شوند. از زمان کودکی همه چیزهایی راجع به مارچوبه به یاد می آورم که چیزهای سبز لجن و منزوی من دوست ندارم. اما تفت دادن آنها ، آنها را لطیف ، واضح و کاملاً دلپذیر می کند.

افزودن لیمو مارچوبه را روشن کرده و کمی زینگ اضافه می کند. خیلی سریعتر از تفت دادن کوره ، سرخ کردن هوا ترد و عطر و طعم بهتری به شما می دهد. اینها را به عنوان یک غذای فرعی با غذای اصلی مورد علاقه خود سرو کنید. مرغ ، گوشت گاو ، ماکارونی و حتی ماهی یک گزینه مناسب برای این طرف وسوسه انگیز خواهد بود. اگر عاشق مارچوبه هستید یا حتی اگر حصار آن را حصار می کشید ، باید آن را در سرخ کن هوا امتحان کنید. همه چیز را تغییر خواهد داد.

مواد تشکیل دهنده مارچوبه Perfect Air Fryer

مواد ساده این ماده را سالم نگه می دارند و باعث درخشش عطر و طعم مارچوبه می شوند.

  • مارچوبه: یک ساقه برای این دستور العمل.
  • روغن زیتون: تا به آنها کمک کند ترد شوند.
  • لیمو: بهترین عطر و طعم را اضافه می کند.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  دستور مریم خونین ویرجین - لاغر لاغر

ساخت مارچوبه بو داده سرخ کن

این سریعتر از تفت دادن آن در فر است و مارچوبه به طور یکنواخت پخته می شود. خیلی خوب است!

  1. اصلاح: انتهای سخت مارچوبه را بگیرید.
  2. فصل: در یک کاسه متوسط ​​روغن زیتون و لیمو را اضافه کنید.
  3. بپاشید: نمک و فلفل برای چشیدن.
  4. پختن: مارچوبه را در یک ردیف یکدست در سبد سرخ کن هوا بچینید. در دمای 400 درجه به مدت 8-10 دقیقه بپزید. برای مارچوبه نازک تر در 6 دقیقه بررسی کنید.

نکته حرفه ای منتقد دستور العمل:

نیزه را محکم در انتهای آن نگه دارید. با کشیدن هر دو انتها به سمت پایین آن را خم کرده و از خود دور کنید. خم شوید تا جایی که خاموش شود. چیزی که تقریباً جادویی است این است که چگونه هر نیزه درست در جایی که ساقه چوبی و محکم می شود ، ضربه محکم و ناگهانی پیدا می کند. انتهای سخت را دور بریزید ، تنها ساقه های لطیف باقی می ماند.

اصلاح و افزودن چاشنی به مارچوبه برای سرخ شدن هوا.

چیدن و اصلاح مارچوبه

داشتن بهترین مارچوبه های سرخ شده با چیدن و مرتب کردن مارچوبه ها آغاز می شود تا بتواند عالی باشد. در اینجا نحوه است.

  • بافت: ساقه مارچوبه باید لمس آن محکم باشد و صاف بایستد. از ساقه هایی که لنگ یا پژمرده هستند خودداری کنید. نوک مارچوبه باید فشرده و بسته باشد ، پخش و نرم نباشد.
  • رنگ: یک دسته خوب مارچوبه یک رنگ سبز غنی است که در پایین ساقه به تدریج سفید می شود. اگر رنگ آن کسل کننده باشد ، به این معنی است که از اوج خود گذشته است. اگر راهنمایی ها به رنگ سبز تیره یا حتی بنفش باشند ، مشکلی نیست.
  • اندازه: مارچوبه های بزرگ می توانند در همه اندازه ها ، از کوچک گرفته تا جامبو موجود باشند. اگر تازه باشند همه خوش طعم هستند. آنچه مهم است این است که بسته ای که انتخاب می کنید از نظر طول و ضخامت یکنواخت است. این تهیه و پخت سازگارتر از اندازه ناهموار خواهد بود.
  • پیرایش: هر بار با یک نیزه مارچوبه کار کنید.
غذای پیشنهادی  پیتزا مینی بیسکویت سرخ کن {فقط 5 دقیقه!}

نکات و تغییرات برای مارچوبه تفت داده شده با سرخ کن

بسیار سریع و آسان ، در کمترین زمان یک غذای سالم و پر عطر و طعم خواهید داشت.

  • سرخ کن خود را بشناسید: هر سرخ کن هوا کمی متفاوت است ، بنابراین برای دانستن طرز پخت و پز شما کمی آزمایش و خطا لازم است. در نیمه راه زمان پخت پیشنهادی مارچوبه خود را بررسی کنید و کمی لرزش به آن بدهید. مجدداً در ساعت 6 دقیقه و سپس دوباره هر 2 دقیقه یکبار بررسی کنید تا احساس لطف انجام شود.
  • هم اندازه: مارچوبه ای خریداری کنید که اندازه آن حتی برای پخت و پز نیز شبیه باشد. چندین دسته را برای چند دسته انجام دهید.
  • ادویه ها: برای طعم های مختلف پارمزان ، سیر ، نمک فصلی ، فلفل قرمز دودی ، ادویه ایتالیایی یا ادویه Ranch را اضافه کنید.
  • بیکن: بیکن و مارچوبه فقط با هم ترکیب می شوند ، مقداری بیکن بریزید تا همراه مارچوبه بپزد. خرد کنید و به عنوان تزیین خدمت کنید.
  • فروشگاه: مارچوبه های مانده را در ظرف محکم بسته تا 5 روز در یخچال نگه دارید. به راحتی 2-3 دقیقه در سرخ کن هوا دوباره گرم کنید.
غذای پیشنهادی  هات داگ Perry Air Fryer

سرخ کن هوا مارچوبه تفت داده شده را در یک ظرف سفید.

دستور العمل های بیشتر برای سرخ کردن هوا را امتحان کنید

اگر به تازگی با سرخ شدن هوا روبرو هستید ، می دانید که این منع میز پیشخوان یک رویا است که به حقیقت پیوسته است. غذای ناسالم را سالمتر می کند و سریعتر از اجاق گاز یا اجاق گاز می پزد. همچنین باعث گرم شدن آشپزخانه می شود یا به شما امکان می دهد از اجاق گاز برای چیز دیگری استفاده کنید. هوای در حال گردش ، بیرون را ترد می کند و پوسته هایی بی عیب و نقص ایجاد می کند و قسمت های داخلی آن را می پزد تا به کمال آبدار برسد. شما باید این دستور العمل های کامل دیگر برای سرخ کن های هوا را امتحان کنید. آنها خیلی خوب هستند!

هوای سرخ کن مارچوبه

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 15 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم


Air Fryer Asparagus ترد ، لطیف و خوشمزه است. این بهترین روش برای کباب کردن مارچوبه است!



  • 1
    مارچوبه ساقه
  • 1
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
  • آب نصف لیمو
  • نمک و فلفل



خدمت: 4

کالری32کیلو کالری (2٪)کربوهیدرات ها1gپروتئین1g (2٪)چربی4g (6٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)سدیم1میلی گرمپتاسیم8میلی گرمفیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A30IU (1٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم1میلی گرماهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *