دستور تهیه مارچوبه کبابی (با پارمسان و سیر)

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

مارچوبه تازه ای که کبابی شده به شما علامت های ذغالی و عطر و طعمی دودی می دهد که شگفت انگیز است! در عرض چند دقیقه مارچوبه های لطیف پوشیده شده با پارمزان و سیر دارید که به محبوبیت خانواده تبدیل خواهد شد!

مارچوبه کبابی

من کاملا مارچوبه کبابی را دوست دارم. عطر و طعم دودی و لبه های سوختگی بهترین قسمت است! این دستور مارچوبه یکی از اولین دستورهای تهیه شده در وبلاگ بود. ما تقریباً هر بار که کباب می کنیم ، آن را درست می کنیم. این کار سریع و آسان است و در عرض چند دقیقه در کنار گوشت روی کباب پخته می شود.

من این دستور العمل را از زمان ارسال تقریباً 3 سال پیش تاکنون بیشمار درست کرده ام! اما تصاویر قطعاً به بروزرسانی نیاز داشتند. من فکر می کنم به راحتی می توان گفت که من با این سالها عکاسی و لذت آن بهتر شده ام و می بینم که چقدر پیشرفت کرده ام!

طرز تهیه کباب مارچوبه

من می دانم که شما بچه ها این دستور العمل را دوست خواهید داشت! این روش ایده آل برای وارد کردن سبزیجات در حالی که شما کباب می کنید و روی آن بسیار خوب است که بچه ها نیز آن را دوست دارند. و روی سیر پارمزان. این یک دستورالعمل پنج ستاره است!

  • مارچوبه: مارچوبه را آماده کنید و ته آن را مرتب کنید. مارچوبه را در ظرف بریزید و نمک و فلفل بپاشید و روغن زیتون را بریزید.
  • گریل: مارچوبه را پشت سر هم روی کوره بریزید. به مدت 5-10 دقیقه روی حرارت ملایم کباب کنید تا جایی که دارای علائم ذغالی باشند و چنگال نرم شوند. مارچوبه را برداشته و دوباره در ظرف را بگذارید. با سیر و پنیر پارمزان بریزید. خدمت.
  • از فویل استفاده کنید! * همچنین می توانید مارچوبه را در صورت تمایل در فویل کباب کنید.
غذای پیشنهادی  Bhindi Do Pyaza ، بامیه سرخ شده را هم بزنید

آیا مارچوبه را قبل از پختن می شوید؟

نیزه ها را زیر آب خنک بشویید تا هرگونه شن و ماسه از بین برود. با استفاده از انگشتان خود ، اینچ پایین یا پایین را بگیرید ؛ ساقه ها به طور طبیعی در جایی که قسمت چوبی سخت به پایان برسد و ساقه حساس شروع می شود ، می شکند. نیزه ها را با چرخاندن بین دو حوله آشپزخانه خشک کنید.

چگونه می دانید مارچوبه چه زمانی بد می شود؟

این نوک مارچوبه است که ابتدا شروع به خراب شدن می کند ، که همچنین مطلوب ترین قسمت مارچوبه است. بهترین راه برای تشخیص بد بودن مارچوبه این است که به نکاتی توجه کنید ، آنها شروع به سبز شدن بسیار تیره (تقریباً سیاه) می کنند و وقتی آنها را لمس کنید بین انگشتان شما له می شوند.

مارچوبه را باید برش بزنم یا ضربه محکم و ناگهانی بزنم؟

خرد متعارف این است که این نقطه ضربه محکم و ناگهانی طبیعی جایی است که مقاومت ناخوشایند به پایان می رسد و مارچوبه های لطیف آغاز می شوند. این یک تصمیم سریع است که اشتباه است. … مسلماً بریدن و لایه برداری از نیزه های تک مارچوبه زمان بر است. اما در این حالت ، زمان واقعاً پول است.

غذای پیشنهادی  کلوچه های سنتی کریسمس ایتالیا | منتقد دستور العمل

آیا می توانید مارچوبه را در فویل کبابی کنید؟

آره! بسته را روی گریل و روی حرارت ملایم قرار دهید. کوره جلویی؛ 10 تا 15 دقیقه بپزید ، بسته چرخشی پس از 4 دقیقه بچرخانید ، تا مارچوبه نرم شود. برای سرو کردن ، X بزرگ را از بالای بسته برش دهید. فویل را به دقت تا کنید تا بخار خارج شود.

مارچوبه روی صفحه گریل و کنار آن گوه های لیمو.

چگونه مارچوبه را روی کباب ترد می کنیم؟

برای اینکه مارچوبه از خارج ترد و از داخل نرم شود ، روی حرارت زیاد و مستقیماً روی توری های کوره ای کباب کنید. گرمای مستقیم باعث خرد شدن مارچوبه در خارج می شود.

آیا می توانید مارچوبه را در اجاق بپزید؟

آره! در حالی که من معمولاً این مارچوبه را روی کوره درست می کنم ، بعضی مواقع هوا سرد است یا من نمی خواهم کوره را آتش بزنم. این بسته های فویل مارچوبه همچنین می توانند در فر با دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه پخته شوند.

مارچوبه کبابی روی بشقاب سفید تزئین شده با گوه های لیمو.

دستور العمل های خوشمزه ای که با مارچوبه به خوبی همراه خواهند شد

مارچوبه سیر پارمزان کبابی

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 15 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم




  • 1
    پوند
    مارچوبه تازه
  • 2
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
  • 3
    قاشق غذاخوری
    پنیر پارمزان رنده شده
  • 2
    حبه های سیر
    خرد شده
  • نمک و فلفل


به روز شده در 13 آوریل 2021

نوشته اصلی در 18 ژوئن 2019 ارسال شده است


خدمت: 4

خدمت کردن-1gکالری80کیلو کالری (4٪)کربوهیدرات ها1gپروتئین2g (4٪)چربی8g (12٪)چربی های اشباع شده2g (10٪)کلسترول3میلی گرم (1٪)سدیم58میلی گرم (2٪)قند1g (1٪)ویتامین A35IU (1٪)ویتامین سی0.5میلی گرم (1٪)کلسیم44میلی گرم (4٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *