دستور تهیه میله های نان شیرینی نرم و جویدنی

سه لایه ساده اما اغماض باعث می شود که هر بار این دستور پخت میلیونر پیروز شود. هر روز فقط 8 ماده به طرز جادویی به یک قاعده شیرینی ترد ، مرکز کارامل نرم و جویدنی و یک لایه غنی و ضخیم از گاناش شکلاتی تبدیل می شود.

اگر مثل من کارامل را دوست داشته باشید ، این بارها را دوست خواهید داشت اما همچنین به این Carmelitas ، Bites Brownie کارامل شور یا کاراملهای خانگی نیز علاقه خواهید داشت.

از نزدیک یک دسته از شیرینی های خرد شده میلیونر

دستور پخت نان میلیونر

شما عاشق گاز گرفتن از لایه های بالایی نرم و جویدنی این برش هستید ، سپس به آن قاعده ترد و کره ای می روید. از همه بهترین روشها غنی و سرخوش است اما برای ساختن آن تلاش نسبتاً کمی لازم است. این نیز آسان است ، در اینجا هیچ چیز خیلی فنی وجود ندارد.

مواد لازم در نان شیرینی میلیونر

یکی از نکات جالب در مورد این دسر سادگی مواد اولیه و چگونگی ایجاد ترکیباتی است که طعم آنها یک میلیون دلار است.

  • ارد: فقط آرد همه منظوره را منظم کنید
  • قند: در این نوع دو نوع وجود دارد – سفید (ترجیح می دهم فوق العاده ظریف باشد اما دانه بندی آن کار کند) در پایه نان کوتاه و قهوه ای در کارامل.
  • کره: بدون نمک استفاده کنید تا بتوانید نمکی را که می خواهید اضافه کنید کنترل کنید.
  • نمک: من برای این منظور از نمک غذای معمولی استفاده می کنم و فقط یک قاشق چای خوری برای تعادل آن استفاده می کنم اما شما می توانید با افزودن یک قاشق چای خوری دیگر این کارامل را نمک درست کنید.
  • شیر تغلیظ شده شیرین: یک قلع تنها چیزی است که شما نیاز دارید و طعم خامه ای زیبایی را در پر کردن کارامل ایجاد می کند.
  • شکلات: از شکلات نیمه شیرین یا تیره (50٪ کوکائو و بالاتر) استفاده کنید. شکلات شیر ​​قطعاً اینها را خیلی شیرین خواهد کرد.
  • خامه غلیظ: این کرم با محتوای چربی حداقل 35٪ است. با شکلات می توانید یک گاناش زیبا و غلیظ از بالا درست کنید.

3 پشته ، هر کدام با 2 قطعه شیرینی کوتاه میلیونر. شکلات در جلو پراکنده است

چگونه نان شیرین میلیونر نرم و جویدنی درست کنیم

این مراحل آسان برای تهیه شیرینی خانگی میلیونر است!

نان کوتاه

  1. آن را مخلوط کن: کره و شکر را با هم بزنید تا سبک و خامه ای شوند. در این مرحله کوتاهی نکنید. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا زمانی که شروع به جمع شدن کند و دیگر نمی توانید آرد را ببینید.
  2. آنرا بپزید: خمیر را در یک قالب مربع شکل 8 اینچی کاملاً سبک فشار دهید و سپس آن را به مدت 25 دقیقه بپزید یا تا زمانی که رویه طلایی شود.
غذای پیشنهادی  دستور غذای سرخ کرده فرایر خانگی خانگی

کارامل

  1. روی اجاق گاز بپزید: همه مواد را در قابلمه روی حرارت کم و با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا همه چیز با هم ذوب شود. بگذارید تا به یک حباب سبک برسد و 6-7 دقیقه دیگر هم بزنید تا غلیظ شود و در حین هم زدن هم از لابه لای ظرف جدا شود (همچنین باید دوباره چند ثانیه طول بکشد تا دوباره جا بیفتد).
  2. پخت: کارامل را روی پایه شیرینی پخته شده بریزید ، آن را با کفگیر صاف کنید ، سپس برای 20 دقیقه دیگر دوباره آن را بپزید تا قسمت بالای آن شروع به طلایی شدن کند.

گاناش شکلات

  1. کرم را گرم کنید: (وقتی کارامل حداقل برای یک ساعت خنک شد) خامه را گرم کنید ، سپس با شکلات مخلوط کنید تا یک گاناش صاف شود.
  2. بالای آن را بریزید: آن را بالای سر کارامل بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

کلاژ 4 تصویری که پایه و کارامل را به قالب پخت اضافه می کند

نکات و مواردی برای بهترین نان شیرینی میلیونر

  • خمیر نان کوتاه: فقط خمیر را بزنید تا توده های کوچک شروع به شکل گیری کنند. شما یک توپ خمیر نمی خواهید بلکه خمیری را دوست دارید که بتوانید آن را روی قالب خود پراکنده کنید. همچنین آن را فشار ندهید تا در قلع شما محکم شود. به این ترتیب بیشتر از اینکه سفت و خمیری شود پس از پخت ، ترد می ماند.
  • پخت پایه: شما می خواهید قبل از بیرون آوردن از فر رنگ آن شروع به رنگ آمیزی کند. این امر به ترد نگه داشتن آن در مقابل سفت بودن نیز کمک می کند.
  • نمک: اگر می خواهید یک کارامل نمکی داشته باشید ، یک قاشق چای خوری اضافی اضافه کنید.
  • کارامل: کارامل بعد از حدود 6 دقیقه ضخیم می شود تا جایی که دوباره چند ثانیه طول می کشد تا دوباره آرام بگیرد. در این مرحله آن را به نان کوتاه اضافه می کنید.
  • شکلات: اطمینان حاصل کنید که شکلات خیلی ریز خرد شده است ، بنابراین می تواند به راحتی در خامه ذوب شود و از شکلات خوراکی مناسب (نه شکلات سبک پخت) استفاده کنید. اگر در کرم ذوب نمی شود ، آن را برای مدت زمان 20 ثانیه در مایکروویو با کمبود نیرو محو کنید ، نه بیشتر ، سپس دوباره هم بزنید.
غذای پیشنهادی  دستور تهیه سوپ گل کلم کپی Zupas Wisconsin

2 تصویر ساخت گاناش و ریختن آن روی ورقه کارامل

نحوه نگهداری دسر نان شیرین میلیونر

این میله ها تا یک هفته در یخچال خوب نگه داشته می شوند. آنها را در یک ظرف ضد هوای ، در یک لایه یا با یک ورق کاغذ پخت بین لایه ها نگه دارید.

نمای نزدیک از یک تکه شیرینی میلیونی که علامت گزش در آن است

دستور العمل های شگفت انگیز کارامل

از نزدیک یک دسته از شیرینی های خرد شده میلیونر

نان شیرینی میلیونر

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت 55 دقایق

تنظیم و زمان خنک سازی 3 ساعت ها

کل زمان 4 ساعت ها 15 دقایق

نویسنده ماری روفی

خدمات 16 میله ها

سه لایه ساده اما اغماض باعث می شود که هر بار این دستور پخت میلیونر پیروز شود. هر روز فقط 8 ماده به طرز جادویی به یک قاعده شیرینی ترد ، مرکز کارامل نرم و جویدنی و یک لایه غنی و ضخیم از گاناش شکلاتی تبدیل می شود.

نان کوتاه

  • ½
    جام
    کره بدون نمک ، نرم شده است
    (1 چوب)
  • ¼
    جام
    شکر عالی
    (1.8 اونس)
  • 1
    جام
    آرد همه منظوره
    (4.5 اونس)

پر کردن کارامل

  • 1
    می توان
    شیر تغلیظ شده شیرین
  • ½
    فنجان ، بسته بندی شده
    شکر قهوهای
  • 3
    اونس
    کره بدون نمک
    (¾ چوب)
  • ½
    قاشق چایخوری
    نمک

توپینگ GANACHE

  • 1 و
    فنجان ها
    شکلات نیمه شیرین ریز خرد شده
    (7 اونس)

  • جام
    خامه غلیظ

  • خمیر را به یک گلوله خمیر نکوبید ، فقط می خواهید شروع به جمع شدن کند و دیگر نتوانید رگه های آرد را ببینید.
  • خمیر را خیلی محکم در قالب فشار ندهید زیرا این کار باعث می شود نان کوتاه پخته شده به جای ترد شود.
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک اضافی را به کارامل اضافه کنید تا طعم کارامل نمکی داشته باشد.

خدمت: 16

کالری254کیلو کالری (13٪)کربوهیدرات ها30g (10٪)پروتئین3g (6٪)چربی14g (22٪)چربی های اشباع شده9g (45٪)کلسترول42میلی گرم (14٪)سدیم110میلی گرم (5٪)پتاسیم114میلی گرم (3٪)فیبر1g (4٪)قند24g (27٪)ویتامین A449IU (9٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم84میلی گرم (8٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *