دستور تهیه میله های کوکی قند | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

این میله های شیرینی شیرینی با لایه ای صاف از مایه کیک نرم و شیرین که روی آن پاشیده می شود. ایده آل برای مهمانی بعدی شما!

کوکی ها در خانه ما مورد علاقه و همیشه مورد نیاز هستند. برخی از آنها که ما دوست داریم کوکی های No-Bake ، Pecan و Snickerdoodles هستند.

شیرینی های شیرینی قندی که به شکل مربع در می آیند و روی آنها آب پاش می کنند.

من بیش از دوازده بار این شیرینی های شیرینی قندی را درست کرده ام! به راحتی می توان یک دسته را شلاق زد و در یک بار یک شیرینی شیرینی خوشمزه داشت! یک کلوچه قندی نرم و جویدنی با مات کردن خوشمزه در بالای آن. و این باعث می شود که به اندازه کافی جمعیت تغذیه شود! شما دوست دارید اینها را دوست داشته باشید و هر کجا آنها را ببرید تبدیل به یک ضربه مهم می شوند!

یک کلوچه قندی همه چیزهایی است که یک کلوچه قندی خوب آن است: نرم ، جویدنی و شیرین اما نه خیلی شیرین! کلوچه های سنتی شکر کمی بیشتر وقت می گیرند. اما این میله های شیرینی شیرینی ساده هستند و در کمتر از 20 دقیقه پخته می شوند. اگر عاشق کلوچه های قندی هستید ، این کلوچه های Lofthouse شیرین ترین جلوه ای را دارند که همه دوست دارند! به هر حال یک کوکی قند ساخته شده مورد علاقه من است!

اینها مواد اصلی انبار شربت خانه هستند که تهیه این شیرینی های کلوچه قندی را در هر روز از هفته آسان می کند. سریع و آسان با هم مخلوط می شود و ظرف 30 دقیقه پخته می شود.

  • کره: از کره بدون نمک نرم شده در دمای اتاق و ذوب نشده استفاده کنید.
  • قند: این جذابیت و شیرینی اصلی هر کوکی قندی است.
  • تخم مرغ و سفیده تخم مرغ: تخم مرغ و سفیده یک روش ویژه برای اتصال میله های کلوچه به هنگام پخت است.
  • خامه ترش: کوکی ها را مرطوب نگه می دارد و همچنین به میله های کلوچه های قندی که مانند کیک هستند ، کمک می کند.
  • عصاره وانیل: به خمیر مزه می دهد.
  • ارد: یک خمیر ضخیم ایجاد می کند که به طور مساوی خاموش می شود.
  • پودر خمیرمایه: از تازه بودن آن اطمینان حاصل کنید و این به شما کمک می کند تا شیرینی شیرینی نرم و پف کرده در فر باشد.
  • نمک: فقط یک خرج کردن!

یخ زدگی رنگی

یخ زدگی می تواند سرگرم کننده باشد و به راحتی لایه لایه این شیرینی های شیرینی قرار می گیرد. قبل از استفاده از فراستینگ اطمینان حاصل کنید که میله های شیرینی شیرینی خنک شده اند.

  • کره بدون نمک: برای یک روش سریعتر مخلوط کردن ، به صورت قاشق غذاخوری برش دهید.
  • شکر پودر شده: برای یخ زدگی ضخیم تر ، پودر قند بیشتری اضافه کنید.
  • نصف نصف: برای یخ زدگی نازک تر ، نصف و نیمه بیشتری اضافه کنید.
  • عصاره وانیل: برای عطر و طعم در خنک کردن کلوچه قند اضافه شده است.
  • رنگ مواد غذایی انتخابی: من به خاطر دخترانم با رنگ صورتی رفتم اما بسته به تعطیلات یا جشن آن را با هم مخلوط کرده و اوقات خوشی را سپری می کنم!
غذای پیشنهادی  دستور العمل Chola paniyaram ، سورگوم paniyaram

پس از مخلوط کردن خمیر با هم ، آن را در ظرف 9 13 13 فشار دهید و بپزید ، خنک شود و سپس یخ زدگی! این بسیار ساده است و سریع و آسان گرد هم می آید!

  1. تنظیم دما: فر را با دمای 375 درجه گرم کنید. (بهتر است اگر 30 دقیقه قبل از پخت انجام شود ، بنابراین درجه حرارت مناسب است.)
  2. تابه را آماده کنید: یک ظرف 9 13 13 اینچی را چرب کنید. (برای برداشتن آسان از کاغذ روغنی استفاده کنید)
  3. مواد اولیه خشک: تمام آرد ، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه جداگانه ترکیب کرده و کنار بگذارید.
  4. مخلوط کردن با هم: کره و شکر را با استفاده از استند یا میکسر دستی برقی خامه بزنید. (حدود 3 دقیقه)
  5. اضافه کردن در: سپس تخم مرغ ، و تخم مرغ ، خامه ترش و عصاره وانیل را مخلوط کنید تا کاملاً مخلوط شوند.
  6. ترکیب کنید: مخلوط مواد خشک را به آرامی اضافه کنید تا مخلوط شوند.
  7. پان را پر کنید: خمیر را کمی در ظرف چرب فشار دهید.
  8. پخت: پخت 17-20 دقیقه. وقتی لبه ها کمی طلایی باشد و خلال دندان تمیز بیرون بیاید ، انجام می شوند.
  9. سرمازدگی: در حالی که کلوچه ها در حال پخت هستند ، با ترکیب کره ، پودر قند و نیم و نیم آن را خنک می کنیم تا نرم شود.
  10. رنگ و طعم: عصاره وانیل و رنگ خوراکی اختیاری اضافه کنید.
  11. چک کردن: وقتی خلال دندان تمیز بیرون آمد و لبه های آن کمی طلایی شد ، آن را از فر خارج کنید
  12. صبر کنید تا فراست: بگذارید کاملا خنک شود. سرما و برش برای لذت بردن.
فرآیند تهیه خمیر شیرینی شیرینی و پخت در تابه.

نکاتی برای تهیه بهترین میله های شیرینی کوکی

این نکات به شما اطمینان می دهند که کلوچه های قندی شما ضخیم ، شیرین و کرکی هستند! هر لقمه نرم و جونده ای خواهد بود!

  • پودر خمیرمایه: اطمینان حاصل کنید که تازه است و هر 6 ماه آن را تعویض کنید.
  • ارد: قبل از اندازه گیری ، آرد خود را نرم کنید. با این کار از داشتن کوکی های متراکم یا خشک جلوگیری می شود. از لیسک یا قاشق آن را در فنجان اندازه گیری استفاده کنید.
  • خامه ترش: برای کوکی های غنی و لطیف تر از چربی کامل استفاده کنید.
  • شکر پودر شده: اگر می خواهید یخ زدگی صاف باشد ، الک کنید.
  • خمیر چسبنده: در یخچال قرار دهید تا کره شما سفت شود و قرار دادن آن در ظرف راحت تر شود.
  • بیش از حد پخت نکنید: ظرف را به محض اینکه کمی لبه ها طلایی شود و خلال دندان تمیز بیرون بیاید ، از اجاق خارج کنید.
  • بگذارید قبل از یخ زدگی کاملاً خنک شوند: به نظر من سخت ترین قسمت
غذای پیشنهادی  دانلود سریال دل قسمت 21 کامل

با میله های شیرینی شیرینی چه چیزی می توانید خدمت کنید؟

شما می توانید تقریباً هر چیزی را با این شیرینی های شیرینی شیرینی سرو کنید ، آنها برای یک گلدان ، مهمانی های تولد یا موارد خاص مناسب هستند. این میله های شیرینی شیرینی را بعد از یک شام خوشمزه ، بعد از سالاد ناهار با دوستان خود سرو کنید یا یک میان وعده بعد از ظهر را بعد از مدرسه سرو کنید.

شیرینی های شیرینی قندی که به صورت مربع برش خورده اند.

با این تغییرات سریع و آسان به میله های شیرینی قندی خود اضافه کنید

دستور پخت شیرینی شیرینی برای تعطیلات ، روزهای تولد ، مهمانی های خانوادگی و کباب پز آسان است. شما می توانید رنگ های مختلفی را به آب پاش های یخ زده و جشن اضافه کنید.

  • شکلات: شکلات سفید آب شده را ریز کنید. آجیل خرد شده یا نارگیل خرد شده را بپاشید.
  • طعم دهنده: سعی کنید عصاره لیمو یا عصاره بادام را به خمیر کلوچه یا فراستینگ اضافه کنید. می توانید میوه تازه را تازه قبل از سرو برای یک نسخه از پیتزای میوه ای اضافه کنید.
  • تکه: می توانید اینها را به راحتی در مربع ، مستطیل ، الماس و حتی مثلث ببرید.
  • الماس برش: برای الماس خطوط طولی را با فاصله 1 ½ اینچ برش دهید. سپس خطوط مستقیم را با فاصله 1 ½ اینچ از سطح ظرف برش دهید.
  • مثلث برش: برای مثلث ، کوکی ها را به مربع های 2 اینچی برش داده و سپس به صورت مورب از وسط ببرید.

نحوه ذخیره میله های کوکی

ذخیره سازی با این میله های کوکی ساده است. یخ زدگی ، یخچال و یا گذاشتن آن روی میز برای اسنک خوردن آسان است. در طول سال از این شیرینی های شیرینی نرم و جویدنی لذت ببرید!

  • چگونه می توان شیرینی های شیرینی قندی خود را یخ زد؟ شما باید به صورت مربع یا مستطیل برش داده و درون کیسه فریزر گالن در یک لایه قرار دهید. تا آنجا که ممکن است هوا را خارج کرده و آب بندی کنید. چند کیسه را روی هم لایه نکنید زیرا یخ زدگی می چسبد. وقتی میله های شیرینی کاملاً یخ زده باشد ، کیسه ها روی هم قرار می گیرند. برای سرو اجازه دهید حداقل 20 دقیقه در دمای اتاق قرار بگیرند.
  • چه مدت می توان شیرهای کوکی قندی را ذخیره کرد؟ در یک ظرف ضد هوای ، آنها را می توان به مدت 2 هفته در پیشخوان نگهداری کرد ، ترجیح می دهم در هفته اول آنها را بخورم. در فریزر می توان آنها را تا 3 ماه نگهداری کرد.
  • اگر خمیر خیلی چسبناک باشد و نتواند در ظرف چرب شده بریزد چطور؟ می توانید خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال سرد کنید. اگر مدیریت آن هنوز سخت است ، یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و آن را روی خمیر غبارپاش کنید و به آرامی آن را بزنید.
غذای پیشنهادی  کورکا سرخ ، سیرو کژانگو سرخ ، سیرو کژانگو پوریال

سه میله کلوچه قندی روی هم چیده شده اند.


  • فر را با دمای 375 درجه گرم کنید. یک ظرف 9 × 13 اینچی را چرب کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده سپس آن را کنار بگذارید.
  • در یک مخلوط کن ایستاده یا با ضربات قهوه ، کره و شکر را با هم خامه بزنید تا نرم شود. حدود 3 دقیقه تخم مرغ ، سفید تخم مرغ ، خامه ترش و وانیل را با هم ترکیب کنید. با هم مخلوط کنید تا کاملاً جا بیفتد. مواد خشک را اضافه کنید تا همه ترکیب کامل شود.
  • خمیر را به آرامی در کف ظرف 9 × 13 اینچی خود فشار دهید. به مدت 17-20 دقیقه بپزید تا لبه ها کمی طلایی شوند و خلال دندان وارد شده در مرکز تمیز شود. بگذارید کاملا خنک و یخ زده شود.

  • برای تهیه یخ زدگی ، کره ، پودر قند و نصف و نیم را با هم بزنید تا نرم شود. وانیل اضافه کنید. در صورت استفاده رنگ مواد غذایی را اضافه کنید. در بالای میله های خنک شده پخش کنید.


خدمت: 12

کالری353کیلو کالری (18٪)کربوهیدرات ها57g (19٪)پروتئین4g (8٪)چربی13g (20٪)چربی های اشباع شده8g (40٪)کلسترول46میلی گرم (15٪)سدیم178میلی گرم (7٪)پتاسیم61میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند36g (40٪)ویتامین A393IU (8٪)کلسیم23میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره دسر

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی دستورالعمل های نوار ، شیرینی ، شیرینی شیرینی

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *