دستور تهیه نان آسان ترش | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

نان ترش یکی از خوش طعم ترین و مناسب نان های موجود در آن است. راحت تر از آنچه فکر می کنید با طعم و بافتی کاملاً بهشتی!

نان غذایی راحت است که فراتر از حد معمول است. این دستورالعمل های نان دیگر را که امتحان کرده اید درست و حسابی امتحان کنید وقتی به آنها احتیاج دارید ، چله ، کلوچه انگلیسی و شیرینی رول.

نان خمیر مایه گرد.

دستور پخت نان ترش با استارتر

نان ترش سلطان نان محسوب می شود. نمای بیرونی پوسته ای آن و فضای داخلی لطیف و جویدنی آن ، این یک قرص دلچسب را به همراه دارد که مشت آن را حمل می کند. عطر و طعم کمی ملایم که از استارتر تخمیر حاصل می شود مورد علاقه بسیاری از کلاسیک ها است. وقتی این نان خمیر مایه را از اجاق بیرون می کشید ، برای خوشمزه بودن خالص آماده باشید! این بو نه تنها بوی هیجان انگیزی می دهد بلکه طعم الهی هم می دهد!

اجازه ندهید که این واقعیت که شما از یک مبتدی استفاده می کنید ، شما را صمیمی کند ، این نان بسیار ساده و با زمان بسیار کمی است. بیشتر کارها هنگام نشستن و تخمیر شدن و ایجاد عطر و طعم و بافت صورت می گیرد. این یکی از نکات جالب در مورد این نان خمیر مایه است که می تواند مطابق برنامه شما باشد و وقتی پخته اید آماده پخت است. آن را شب قبل برای پخت صبح یا صبح برای پخت شب درست کنید. در هر صورت ، شما باید این نان مایه فوق العاده آسان و شاداب را امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه نان آسان ترش

مواد ساده برای تهیه نان خمیرمایه مقاوم در برابر هم جمع می شوند. بیرون ترد و نرم آن ترکیب عالی برای تهیه این نان خمیر مایه بهترین غذای جانبی برای هر وعده غذایی است. برای تمام اندازه گیری مواد تشکیل دهنده ، به کارت دستورالعمل زیر مراجعه کنید.

  • شروع کننده ترشی: برخلاف نان معمولی ، غذای آغازین مایه ترشی همان چیزی است که شما برای افزایش نان نیاز دارید.
  • اب: هر نان معمولاً به مایعی نیاز دارد تا با آرد و آب مخلوط شود.
  • نمک: بدون نمک ، نان شما هیچ عطر و طعمی نخواهد داشت. همیشه نمک را اضافه کنید.
  • آرد نان: آرد نان دارای پروتئین بیشتری برای تشکیل گلوتن برای یک نان جویدنی مناسب است.

چگونه نان ترشی درست کنیم

نکته اصلی که باید در مورد خمیر مایه به یاد داشته باشید این است که زمان می برد. در حین تهیه دستورالعمل ، می توانید آن را رها کرده و به آن برگردید و بدانید که در تمام مراحل کار جادوی خود را دارد. این نان خمیر مایه یکی از انواع و بهترین دستور برای استفاده است!

  1. ترکیب کنید: استارتر و آب را در یک کاسه بزرگ با چنگال مخلوط کنید. آرد و نمک را اضافه کنید و مخلوط کردن را ادامه دهید تا بهم برسد. شاید لازم باشد از دستان خود برای کمک به تشکیل خمیر پشمالو استفاده کنید. روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.
  2. کشش ، استراحت ، تکرار: بعد از 30 دقیقه استراحت ، یک طرف خمیر را به سمت بالا کشیده و بالای آن را جمع کنید. یک چهارم دور به کاسه بدهید و کشیده و آن طرف خمیر را به سمت بالا بکشید و روی آن را تا بزنید. کاسه را یک چهارم برگردانید و دوباره تکرار کنید. یک بار دیگر این کار را تکرار کنید تا چهار کشش و کشش ایجاد شود. این فرآیند را 3 تا 4 بار و با 30-15 دقیقه قبل از هر بار تکرار کنید.
مخلوط کردن استارتر با آرد ، و کشش و تا شدن.

خمیر را بلند کنید و شکل دهید

بهتر است هنگام پخت یک نان مدور برای نان خمیر مایه خود تهیه کنید. این امر به پخت آن به طور مساوی و کارآمد کمک می کند.

  1. صعود کردن: روی کاسه را با حوله بپوشانید و بگذارید به مدت 10-7 ساعت روی میز و یا برای تخمیر کندتر در یخچال به مدت 24 ساعت بلند شود. اگر آشپزخانه شما گرمتر باشد در کمتر از 7 ساعت آماده می شود و اگر خنک تر باشد ممکن است بیش از 10 ساعت طول بکشد. باید حدود 50٪ افزایش می یافت.
  2. شکل: خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی کرده و خیلی آرام آن را به شکل گرد درآورید. سمت بالا را به سمت بالا کشیده و در وسط قرار دهید. خمیر را بچرخانید و این کار را تکرار کنید تا تمام طرفین به مرکز تا شوند. برای ایجاد کشش ممکن است از یک تراش دهنده نیمکت یا دستان خود برای فشار دادن و کشیدن خمیر در امتداد پیشخوان استفاده کنید ، اما فقط به اندازه کافی شکل گرفته است.
غذای پیشنهادی  Air Fryer Eggplant Pizza {پیچ و تاب سالم در پیتزا)

استراحت دهید و خمیر ترش را بپزید

وقتی گلوله گرد از خمیر شما تشکیل شد و بلند شد ، وقت آن است که شروع به پخت آن کنید. امتیاز دهی به بالا به ایجاد یک نمایش در نان پخته شده کمک می کند اما به هنگام پختن نیز کمک می کند. بگذارید خنک شود و در کنار خانواده از نان خمیر مایه خود لذت ببرید!

  1. فر هلندی خود را گرم کنید: پوست را در یک کاسه قرار داده و کمی آرد را غبارروبی کنید. توپ خمیر خود را روی پوست قرار داده و روی آن را بپوشانید. در یخچال قرار دهید تا یک ساعت استراحت کند. در همین حال ، فر را با فر هلندی در فر با دمای 500 درجه گرم کنید تا گرم شود. اجازه دهید فر هلندی برای مدت 50-60 دقیقه کامل داغ شود تا خمیر استراحت کند.
  2. امتیاز و پخت: از یک چاقوی تیز یا تیغ استفاده کنید ، قسمت بالای خمیر را با برش زاویه 35-40 درجه در عمق حدود ½ اینچ گل بزنید. برای انتقال خمیر به اجاق گاز هلندی که از قبل گرم شده اید ، خیلی با احتیاط از پوست پوست استفاده کنید. فر را تا دمای 450 درجه کاهش دهید و درب آن را روی اجاق گاز هلندی قرار دهید. 20 دقیقه بپزید. وقتی 20 دقیقه تمام شد ، درب ظرف اجاق گاز هلندی را برداشته و 20-25 دقیقه دیگر آن را بپزید ، تا زمانی که پوسته به رنگ قهوه ای طلایی عمیق درآید و دمای داخلی آن 205 ° -210 درجه باشد.
  3. خنک و بخورید: برای جلوگیری از لثه شدن نان ، حداقل 1 ساعت قبل از برش دادن روی رک خنک کنید.
بگذارید خمیر استراحت کند ، کشیده شود ، شکل بگیرد و نان برای پخت آماده شود.

نکاتی برای بهترین نان ترشی

به یاد داشته باشید نکته اصلی در وقت و تمرین است. اگر نان اول مطابق میل شما نبود تسلیم نشوید. شما کاملا این را دارید! و خانواده شما نیز دوست دارند اشتباهات شما را بخورند!

  • وزن و اندازه گیری جام: متوجه خواهید شد که من اندازه گیری وزن را به همراه اندازه گیری فنجان traditonal قرار داده ام. زیرا بهترین روش برای اندازه گیری دقیق وزن است. بسته به اینکه آرد خود را جمع کنید وزن آرد شما بسیار متفاوت است. اگر ترازوی آشپزخانه دارید ، از آن استفاده کنید. متوجه تفاوت بزرگی خواهید شد. اگر مقیاس ندارید ، از روش کرک ، اسکوپ و خراش برای اندازه گیری دقیق آرد استفاده کنید. قبل از اینکه در لیوان اندازه گیری خود را جمع کنید ، آن را کرک کرده و سپس با استفاده از چاقوی تخت سطح آن را مرتب کنید.
  • زمان افزایش می تواند متفاوت باشد: بسته به درجه حرارت آشپزخانه ، زمان افزایش نان ممکن است متفاوت باشد. به دنبال خمیری بگردید که حدود 50٪ از اندازه اولیه آن افزایش یافته باشد. شما باید انعطاف پذیر باشید. می توانید بگذارید در یخچال بلند شود و مدت زمان بیشتری طول می کشد و کمی بیشتر کنترل آن را به شما می دهد.
  • چرا کشش و جمع شدن: بخیه زدن و تا زدن خمیر بدون اینکه زیاد کار کند خمیر را تقویت می کند. این باعث افزایش ارتفاع و ساختار می شود.
  • فر هلندی: استفاده از فر هلندی از اجاق گاز بخار تقلید می کند و بهترین پوسته را ایجاد می کند. برای پخت نان خود می توانید از یک ظرف نان بزرگ نیز استفاده کنید اما پوسته آن متفاوت خواهد بود.
  • چگونه می دانیم نان شما تمام شده است: در دمای داخلی نان خمیر مایه 205-210 درجه فارنهایت است. توسط دماسنج بررسی کنید زیرا چشم شما می تواند در اینجا تصمیم گیری کند.
  • شکافها را درست قبل قرار دهید: قبل از قرار دادن خمیر در فر ، اسلش های خود را ایجاد کنید. این کار را قبل از بالا آمدن انجام ندهید ، اما بعد از آن.
غذای پیشنهادی  Triple Berry Crisp - Skinnytaste

انواع نان ترش

بعد از اینکه آویز خمیر شدید ، می توانید مخلوط را اضافه کنید و حتماً آن را برای بهترین نتیجه ذخیره کنید. بیشتر موارد الحاقی در اولین کشش و جمع شدن ترکیب می شوند.

  • آجیل و خشکبار: آجیل ها به مواد خمیر مایه شما طعم و بافت می بخشند. شما می توانید آنها را به صورت خشن برای یک اثر روستایی یا ریز برای توزیع یکنواخت خرد کنید. گردو و عسل یا دارچین و اسپند را با هم ترکیب کنید تا خمیر مایه شیرین تری به خود بگیرد.
  • میوه: میوه خشک یک افزودنی فوق العاده است زیرا اسیدیته خمیر مایه را با شیرینی طبیعی آن تعارف می کند. با استفاده از مقداری آب مورد نیاز خمیر ، میوه خشک خرد شده را برای چند ساعت خیس کنید. میوه و آب را قبل از مخلوط کردن به خمیر اضافه کنید. پوست مرکبات به روشی عالی دیگر برای افزودن طعم و مزه.
  • پنیر: افزودن پنیر خرد شده یا خرد شده طعم های بی عیب و نقصی به شما می بخشد. قبل از افزودن پنیر در حین کشش ، پنیر را در مقداری از آرد استفاده شده برای مخلوط کردن بریزید.
  • دانه: به دانه های کدو تنبل ، آفتابگردان یا حتی دانه های دریا فکر کنید. دوباره آنها را در اولین کشش اضافه کنید و بریزید.
  • گیاهان: تازه یا خشک طعم های باورنکردنی اضافه کنید ، فکر کنید شوید ، آویشن ، پونه کوهی ، و سیر. رزماری و ریحان نیز به خوبی با خمیر مایه همراه می شوند. 1-2 قاشق غذاخوری تمام آنچه شما نیاز دارید است.
  • زیتون: زیتون سبز ، کالاماتا و حتی سیاه لقمه خوبی به آنها اضافه می کند. آنها را خوب تخلیه کنید و در اولین کشش مخلوط کنید و بریزید.

ذخیره نان خمیر ترش خانگی

هنگام ذخیره نان خمیر مایه خود ، بگذارید کاملاً سرد شود. سپس آن را در دمای اتاق تا 5 روز محکم بسته بندی شده ذخیره کنید. همچنین می توانید نان خمیر مایه را فریز کنید. تا 3 ماه محکم در پلاستیک بپیچید و سپس در یک کیسه ضد فریزر ببندید. در یخچال قرار ندهید. خشک خواهد شد

نان مایه کاملاً سبک و هوا.

طرز استفاده از نان ترشی

نان ترش یک نان مایل به قرمز است ، دارای سوراخ های بزرگ ، پوسته ترد و بافتی جویدنی است. این نان را برای استفاده در جمع کردن آخرین تکه های اسپاگتی یا لازانیا ایده آل می کند. می توانید در گوجه فرنگی یا سوپ پیاز فرانسوی غرق شوید. این ساندویچ های باورنکردنی چه برای میتلوف و چه کوبایی تولید می کنند. آن را در کنار ظروف مورد علاقه خود برای غذای فرعی که حتماً ناپدید می شوند سرو کنید. این روش های دیگر را برای استفاده از نان خمیر مایه خود امتحان کنید ، من مطمئن هستم که این کار را اغلب انجام خواهید داد!

برش های نان خمیر مایه آماده برای خوردن.


  • استارتر و آب را در یک کاسه بزرگ با چنگال مخلوط کنید. آرد و نمک را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود. شاید لازم باشد از دستان خود برای کمک به تشکیل خمیر پشمالو استفاده کنید. روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.
  • بعد از 30 دقیقه استراحت ، یک طرف خمیر را به سمت بالا کشیده و بالای آن را جمع کنید. یک چهارم دور به کاسه برگردانده و کشیده و آن طرف خمیر را به سمت بالا بکشید و روی آن را تا کنید. کاسه را یک چهارم برگردانید و دوباره تکرار کنید. یک بار دیگر این کار را تکرار کنید تا چهار کشش و کشش ایجاد شود. این فرآیند را 3 تا 4 بار و با 30-15 دقیقه قبل از هر بار تکرار کنید.

  • روی کاسه را با حوله بپوشانید و بگذارید به مدت 7-10 ساعت روی میز و یا برای تخمیر کندتر در یخچال به مدت 24 ساعت بلند شود. اگر آشپزخانه شما گرمتر است ممکن است در کمتر از 7 ساعت آماده شود و اگر آشپزخانه شما خنک تر باشد ممکن است بیش از 10 ساعت طول بکشد. باید حدود 50٪ افزایش می یافت.

  • خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی کرده و خیلی آرام آن را به شکل گرد درآورید. سمت بالا را به سمت بالا کشیده و در وسط قرار دهید. خمیر را بچرخانید و این کار را تکرار کنید تا تمام طرفین به مرکز تا شوند. برای ایجاد کشش ممکن است از یک تراش دهنده نیمکت یا دستان خود برای فشار دادن و کشیدن خمیر در امتداد پیشخوان استفاده کنید ، اما فقط به اندازه کافی مناسب است.
  • پوست را در یک کاسه قرار داده و کمی آرد را غبارروبی کنید. توپ خمیر خود را روی پوست قرار داده و روی آن را بپوشانید. در یخچال قرار دهید تا یک ساعت استراحت کند. در همین حال ، فر را با فر هلندی در فر با دمای 500 درجه گرم کنید تا گرم شود. اجازه دهید فر هلندی برای مدت 50-60 دقیقه کامل داغ شود تا خمیر استراحت کند.
  • از یک چاقوی تیز یا تیغ استفاده کنید ، قسمت بالای خمیر را با برش زاویه 35-40 درجه در عمق حدود ½ اینچ گل بزنید. برای انتقال خمیر به اجاق گاز هلندی که از قبل گرم شده اید ، خیلی با احتیاط از پوست پوست استفاده کنید. فر را تا دمای 450 درجه کاهش دهید و درب آن را روی اجاق گاز هلندی قرار دهید. 20 دقیقه بپزید. وقتی 20 دقیقه تمام شد ، درب ظرف اجاق گاز هلندی را برداشته و 20-25 دقیقه دیگر آن را بپزید ، تا زمانی که پوسته به رنگ قهوه ای طلایی عمیق درآید و دمای داخلی آن 205 ° -210 درجه باشد.
  • برای جلوگیری از لثه شدن نان ، حداقل 1 ساعت قبل از برش دادن روی رک خنک کنید.


خدمت: 12

کالری138کیلو کالری (7٪)کربوهیدرات ها28g (9٪)پروتئین5g (10٪)چربی1g (2٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)چربی اشباع نشده1gچربی اشباع شده1gسدیم390میلی گرم (16٪)پتاسیم37میلی گرم (1٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A1IUکلسیم7میلی گرم (1٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره نان ، ظرف کناری

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی نان خمیر مایه ، دستور نان خمیر مایه

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *