دستور تهیه نان پیتا خانگی – آشپزخانه Raks

نان پیتای خانگی ، طرز تهیه نان پیتا در خانه. گام به گام تصاویر و دستور العمل کامل فیلم.

نان پیتا به راحتی در خانه درست می شود. از زمان قفل کردن ، من چندین بار کار کرده ام و بشقاب هوموس در امتداد. داشتن یک گلوله سخاوتمندانه از هوموس با پیتا بسیار جالب است. من می گویم که مناسب برای تهیه هوموس است ، اگرچه می توانیم آن را با خیار ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و کراکر تهیه کنیم. من با نسبت آرد گندم هم امتحان کردم. اما نه کاملاً گندم ، بلکه قابل انجام است.

pita-bread-hummus-plater
چگونه نان پیتا را پف کنیم؟

پفک های نازک پیتا خیلی خوب و راحت هستند. اگر ضخیم است ، اطمینان حاصل کنید که خمیر نرم ، قابل انعطاف با رطوبت زیاد باشد. می توانیم گرد و غبار را به طور سخاوتمندانه استفاده کنیم حتی اگر چسبناک باشد. کلید دیگر پف کردن پیتا خمیر ورز یکنواخت است.

غذای پیشنهادی  برنج پخته شده کره
آیا می توانیم بدون نان پیتا بدون مخمر و فر درست کنیم؟

بله می توانید درست کنید ، اما مخمر طعم نان می دهد ، بنابراین بسیار توصیه می شود از مخمر استفاده کنید. در صورت کنار گذاشتن مخمر ، می توانید بیکینگ پودر و جوش شیرین اضافه کنید تا نان نرم شود. همچنین می توانید خمیر را بیشتر استراحت دهید.
اگر اجاق گاز ندارید می توانید آن را روی ظرف چدنی / توری داغ بپزید.

غذای پیشنهادی  سیر سیر ، غذای خیابانی به سبک کارناتاکا
چگونه نان پیتا سبوس دار درست کنیم؟

اگرچه می توانید از آرد گندم کامل تهیه کنید ، اما پیشنهاد می کنم برای بهترین نتیجه از گلوتن حیاتی استفاده کنید یا از 50: 50 با تمام آرد استفاده کنید.

محتوای آب چگونه بر بافت نان پیتا تأثیر می گذارد؟

آب کمتر = جویدنی
محتوای آب بیشتر = نرم است

اگرچه من در ابتدا یک دستورالعمل از Youtube امتحان کردم ، اما متناسب با دستور نان خود را تنظیم کردم. من بدون بیکینگ پودر هم امتحان کردم ، خوب شد.

نان پیتا

چاپ سنجاق زدن

نان پیتای خانگی

نان پیتای خانگی ، طرز تهیه نان پیتا در خانه. گام به گام تصاویر و دستور العمل کامل فیلم.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 2 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری مخمر فوری
  • 1 قاشق چایخوری قند
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه اختیاری
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 165-170 میلی لیتر اب یادداشت ها را ارجاع دهید

دستورالعمل ها

  • آرد ، مخمر ، شکر ، نمک ، بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.

  • مخلوط کن در وسط یک فرورفتگی ایجاد کنید ، آب گرم لوک و یک قاشق روغن اضافه کنید.

  • جمع شده و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. من از نان ساز خود برای ورز دادن استفاده کردم اما شما می توانید با دست ورز دهید تا یکدست شود.

  • خمیر را در ظرف مخلوط چرب نگه دارید. سطح خمیر را نیز روغن بزنید. روی آن را با حوله مرطوب (بدون دست زدن به خمیر) بپوشانید یا دهان کاسه را ببندید. به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.

  • بعد از 1 ساعت حجم آن دو برابر می شود. منگنه بزنید و ورز دهید تا دوباره نرم شود. برای جلوگیری از چسبیدن ، سخاوتمندانه سطح را گردگیری کنید.

  • به 8 توپ به اندازه مساوی تقسیم کنید. برای جلوگیری از خشک شدن ، خمیر و گلوله ها را همیشه پوشانده نگه دارید.

  • هر توپ را با غبارگیری سطح سخاوتمندانه رول کنید. من تقریباً در حدود 6 اینچ چرخیدم. فر را با دمای بالاتر از 250 درجه سانتیگراد گرم کنید. از سینی معکوس استفاده کنید. بالای آن کمی غبار. من در هر دسته 3 قرار می دهم.

  • سینی را به رک بالا وارد کنید (من از قسمت دوم استفاده کردم) و برای مدت 2-3 دقیقه آن را بپزید. باید در این مورد پف کند.

  • برای مدت زمان طولانی پخت نکنید زیرا باعث ترد شدن یا جویدن آن می شود.

  • آن را بیرون آورده و روی توری خنک کنید و یا در یک حوله آشپزخانه تمیز بپیچید.

یادداشت

  • با توجه به ترجیح خود می توانید کوچکتر / ضخیم تر کنید. بنابراین بسته به آن می تواند 8 تا 12 پیتزا ایجاد کند
  • مقدار آب بسته به کیفیت آرد ، رطوبت محل زندگی شما ، خمیر دستی / ورز دادن دستگاه متفاوت است. بنابراین از این به عنوان راهنما استفاده کنید و در صورت لزوم تنظیم کنید.
  • من بدون بیکینگ پودر درست کردم ، خوب می شود. اضافه می شود تا به راحتی پف کند و مطمئن شوید که داخل آن نیز پخته می شود.
  • خمیر سفت – پیتای جوتر ، خمیر چسبناک – نان پیتا نرم تر.

روش نان پیتا خانگی:

  1. آرد ، مخمر ، شکر ، نمک ، بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید. مخلوط کن در وسط یک فرورفتگی ایجاد کنید ، آب گرم لوک و یک قاشق روغن اضافه کنید.
    step1-συστατικά
  2. جمع شده و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. من از نان ساز خود برای ورز دادن استفاده کردم ، اما شما می توانید با دست ورز دهید تا یکدست شود.
    step2-smoothen
  3. خمیر را در ظرف مخلوط چرب نگه دارید. سطح خمیر را نیز روغن بزنید. روی آن را با حوله مرطوب (بدون دست زدن به خمیر) بپوشانید یا دهان کاسه را ببندید. به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. بعد از 1 ساعت حجم آن دو برابر می شود.
    step3-raise
  4. منگنه بزنید و ورز دهید تا دوباره نرم شود. برای جلوگیری از چسبیدن ، سخاوتمندانه سطح را گردگیری کنید.
  5. به 8 توپ به اندازه مساوی تقسیم کنید. برای جلوگیری از خشک شدن ، خمیر و گلوله ها را همیشه پوشانده نگه دارید.
    step4-divide
  6. هر توپ را با غبارگیری سطح سخاوتمندانه رول کنید. تقریباً در حدود 6 اینچ نورد کردم.
    step5-spread
  7. فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  8. از سینی وارونه استفاده کنید. بالای آن کمی غبار. من در هر دسته 3 قرار می دهم. سینی را به رک بالا وارد کنید (من از قسمت دوم استفاده کردم) و برای مدت 2-3 دقیقه آن را بپزید. باید در این مورد پف کند.
    step6-bake
  9. برای مدت زمان طولانی پخت نکنید زیرا باعث ترد شدن یا جویدن آن می شود. آن را بیرون آورده و روی توری خنک کنید و یا در یک حوله تمیز آشپزخانه بپیچید.
    step7-ready

با هوموس یا بابا گانوش لذت ببرید. یا جیب پیتا درست کنید. دو روز در دمای اتاق خوب می ماند.

نان خانگی-پیتا

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *