دستور تهیه وعده های غذایی شام گندم سیاه

شام آرد گندم سیاه حاوی شکر با آرد گندم ، پوسته psyllium ، وعده غذایی کتان ، فلفل سبز ، پیاز و برگ گشنیز است. پست کامل فیلم

من عاشق نان های زباله هستم و می خواستم الان حدوداً یک ماه بسازم. ماه گذشته این یکی را ساخت و می خواستم دوباره بسازم. بعد فکر کرد که چرا کمی با یک ماده سالم که در دست داشتم یک پست جدید درست نکنید. در کل عاشق بافت نرم و طعم اینها با اشاره ادویه ای از فلفل دلمه ای و عطر و طعم از بیدها بود. همچنین در این نان از پوسته psyllium استفاده کرده ام. اکنون،

کاربردهای پوسیلیم چیست؟

پوسته Psyllium عمدتا به عنوان فیبر غذایی استفاده می شود ، به علائم یبوست کمک می کند. همچنین با گذشت زمان استفاده می شود ، همچنین به کاهش کلسترول و بیماران دیابتی نوع دو کمک می کند.

این اولین باری است که بعد از تهیه آن از Wildseed از پوسته psyllium می دانم و یادگیری در مورد مزایای سلامتی آن خوب است. استفاده از آن را فقط در مقادیر کمی (1 قاشق غذاخوری) در خمیر پاراتا ، نان ، چله و غیره شروع کرده ام. این طعم و مزه را تحت تأثیر قرار نمی دهد. فهمیدم که داشتن ترکیبات سالم در خانه بر روی عادت غذایی سالم نیز تأثیر می گذارد و می خواهم با آن ادامه دهم

غذای پیشنهادی  کلوچه کره دانمارکی خانگی | منتقد دستور العمل

بنابراین اگر در سنگاپور هستید ، می توانید چنین مواد آلی با کیفیتی را از آن سفارش دهید wildseed.sg (پیوند غیر وابسته)

گندم سیاه-کلاس

با استفاده از دستورالعمل امروز ، هر دو Vj و Aj عاشق این رول های شام بودند و در مدت زمان زیادی تمام نشد. من در این دستور العمل از کره استفاده کرده ام ، اگر نگران آن هستید ، می توانید به راحتی آن را با روغن زیتون جایگزین کنید.

شما همچنین می توانید همان دستور العمل را با 1 و 1/2 فنجان میدا (تمام آرد هدف) یا کاملا آرد گندم یا نسبت آرد میدا و گندم نیز تهیه کنید! – جستجوی آرد گندم سیاه ، وعده غذایی کتان ، پوسته پسیلیم. مقدار آب 1/4 فنجان و برخی دیگر همان است (به جای استفاده از آب برای مخلوط کتان و 1 قاشق غذاخوری اضافی).

غذای پیشنهادی  سس لیمو عسل لیمو ترش

من از مخمر فوری استفاده کرده ام ، بنابراین مستقیماً برای مخلوط کردن اضافه می کنم. اگر از مخمر خشک فعال استفاده می کنید ، باید مخمر را به طور کامل در شیر ، آب و شکر حل کنید. به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. این مخلوط باید خنک باشد و برای استفاده در دستور العمل برای خمیر خمیر افزایش یابد.

سالم-شام-رول

چاپ پین

شام آرد گندم سیاه حاوی نان چرخ می شود

شام آرد گندم سیاه حاوی شکر با آرد گندم ، پوسته psyllium ، وعده غذایی کتان ، فلفل سبز ، پیاز و برگ گشنیز است. پست کامل فیلم

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان آرد گندم
  • 1/2 فنجان آرد گندم سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری پوسته اسفرزه
  • 1 قاشق غذاخوری وعده غذایی کتان
  • 3 قاشق غذاخوری آب گرم
  • 2 قاشق غذاخوری صدف / پیاز کوچک اندازه گیری خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز اندازه گیری خرد شده
  • 1 فلفل سبز خرد شده
  • 1/4 فنجان شیر
  • 1 قاشق غذاخوری آب گرم
  • 1/2 قاشق غذاخوری قند
  • 3/4 قاشق غذاخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • شیر و کره برای مسواک زدن

دستورالعمل ها

  • وعده غذایی کتان را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید.

  • در یک کاسه مخلوط کن ، همه مواد مرطوب را اضافه کنید. آن را با دیگر مواد خشک خشک کنید.

  • من از نان ساز خود برای خمیر ورزی استفاده کردم. حدود 15 دقیقه طول می کشد. می توانید به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید.

  • پس از خمیر ، یک کاسه را با روغن چرب کنید و سطح خمیر را چرب کنید. برای بلند شدن ، یک ساعت را ببندید و کنار بگذارید.

  • بعد از 1 ساعت ، دوباره ورز دهید تا صاف شود. به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

  • به توپ های کوچک بپیچید. یک قابلمه را با روغن / کره چرب کنید. گرد و غبار را با مقداری آرد گرد و غبار کنید.

  • خمیر نورد شده را درون آن قرار داده و برای افزایش دوم آن را بپوشانید. (10-15 دقیقه) می توانید اجاق را تا آن زمان در دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • قسمت بالای آن را با شیر مسواک بزنید تا سطح آن را بپوشاند. پخت برای 15-18 دقیقه.

  • پس از اتمام کار ، با سخاوتمندانه با کره مسواک بزنید. از گرما لذت ببرید.

یادداشت

می توانید آرد گندم را به طور کامل یا تمام هدف و یا مخلوطی از هردو را به همان دستور العمل استفاده کنید ، از پوسته پوسیلیم ، آرد گندم سیاه و آرد کتان استفاده کنید. مراجعه کنید این دستور العمل برای اطلاعات بیشتر

تصاویر گندم سیاه مرحله به مرحله تصاویر:

  1. مخلوط کتان را آماده کنید: وعده غذایی کتان را با 3 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید.
    step2-faux-egg
  2. در یک کاسه مخلوط کن ، همه مواد مرطوب را اضافه کنید.
    ترکیبات مرحله ای
  3. آن را با دیگر مواد خشک خشک کنید.
    مرحله خشک کردن مواد
  4. من از نان ساز خود برای خمیر ورزی استفاده کردم. حدود 15 دقیقه طول می کشد. می توانید به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید.
    مرحله قبل از ورق زدن
  5. پس از خمیر ، یک کاسه را با روغن چرب کنید و سطح خمیر را نیز چرب کنید. برای بلند شدن ، یک ساعت را ببندید و کنار بگذارید.
    مرحله بعد از ورق زدن
  6. بعد از 1 ساعت ، دوباره ورز دهید تا صاف شود. به قسمت های مساوی تقسیم کنید. به توپ های کوچک بپیچید.
    مرحله بعد از افزایش
  7. یک قابلمه را با روغن / کره چرب کنید. گرد و غبار را با مقداری آرد گرد و غبار کنید. خمیر نورد شده را درون آن قرار داده و برای افزایش دوم آن را بپوشانید. (10-15 دقیقه)
    مرحله دوم
  8. می توانید اجاق را تا آن زمان در دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید تا سطح آن را با شیر بریزید. پخت برای 15-18 دقیقه. معدن 18 دقیقه طول کشید.
  9. پس از اتمام کار ، سخاوتمندانه را با کره مسواک بزنید. از روی قفسه سیم خنک شوید. از گرما لذت ببرید.
    مرحله آماده

برای صبحانه و یا وقتی شام را با سوپ میل کنید ، از کره با کره گرم لذت ببرید از نظر بافت نرم و خوشمزه است! از آنجا که پیاز را اضافه کردیم ، بهتر است در طی یک روز مصرف کنید. دوغ نیز برای استفاده در همان روز توصیه می شود.

سالم-شام-رول

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *