دستور تهیه وفل گندم سیاه ، وافل های بدون گلوتن بدون تخم مرغ

وافل گندم سیاه یک وافل فاقد گلوتن است. ویدئوی سریع ، تصاویر مرحله به مرحله وافل های بدون گلوتن بدون تخم مرغ. به راحتی می توان به عنوان وگان سازگار شد.

گندم سیاه معمولاً در شمال هند به عنوان آرد مورد استفاده قرار می گیرد (kuttu ka ata). در روزهای ناشتای ناواتری که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد ، بسیاری از ظروف فلاحاری با استفاده از گندم سیاه تهیه می شوند. این از نظر استفاده در آشپزی من کاملاً جدید است. اما در میان دیگر وبلاگ نویسان مواد غذایی دیده شده است. با خوردن انواع ارزن ، جو دوسر و غیره ، گندم سیاه را دوست داشتم و با کمال تعجب Aj نیز دوست داشت.

ممکن است این واقعیت باشد که او آن را به عنوان وافل امتحان کرد. اما خیلی خوشحال بود که دوست دارد چیزهای سالم را دوست داشته باشد. به من انگیزه می دهد تا دستور العمل های مختلفی را با استفاده از گندم سیاه امتحان کنم. من این را دو بار از قبل ساخته ام و فکر کردم که دستور العمل را به اشتراک بگذارم. در این دستور العمل از تخمهای فاکس با دانه های کتان (وعده غذایی کتان) استفاده می شود که این ماده را مغذی تر می کند. آهن مورد نیاز شما یک آهن وافل خوب است.

غذای پیشنهادی  دسرهای خوشمزه بهاری گرد بالا
بدون تخم-گندم سیاه-وفل

معدن یکی از صفحات قابل تعویض با سازنده ساندویچ است. من می خواستم یک سازنده وافل خوب بخرم چون کیفیت این را دوست ندارم. منتظر فروش مدار شکن در سنگاپور هستید تا بتواند روی یک کالای خوب سرمایه گذاری کند. اگرچه می توان به صورت آنلاین نیز خریداری کرد ، نوعی ترس از خرید لوازم خانگی آنلاین.

از نظر دستور العمل ، من آن را از دستور وفل گندم سیاه گندم وفق داده ام ، اما این نسخه را ساختم. بنابراین اگر می توانید کره را با روغن نارگیل و شیر گاو با شیر گردو عوض کنید ، این به راحتی می تواند به دستور وگان تبدیل شود. من اولین بار با دارچین بیشتر درست کردم ، اما احساس کردم این برای من تمام شده است. بعد دفعه دیگر کاهش پیدا کرد و خیلی عالی بود!

غذای پیشنهادی  دستور تهیه نان کدو سبز مورد علاقه من (سعی شده و واقعی!)

نکاتی که باید توجه داشته باشید:

  • من از عصاره وانیل استفاده کرده ام ، اگر از جوهر استفاده می کنید ، فقط نیمی از مقدار آن را استفاده کنید.
  • اگر آهن وافل با کیفیت خوبی دارید ، می توانید پودر بیکینگ را به 3/4 قاشق غذاخوری افزایش دهید زیرا به این ترتیب آنقدر ترد است.

چگونه وافل گندم سیاه کامل تهیه کنیم؟

  • برای بهترین نتیجه از آهن وافل با کیفیت خوب استفاده کنید.
  • قبل از اضافه کردن خمیر به آن ، آهن وافل را گرم کنید.
  • برای جلوگیری از چسبیدن ، از اسپری پخت و پز استفاده کنید. من شخصاً کره اضافه نمی کنم ، فقط از روغن استفاده می کنم.
  • همیشه خمیر را فقط بعد از داغ شدن به آهن اضافه کنید.
  • قبل از پختن آن را باز نکنید. در غیر این صورت ، به بالا و پایین می چسبد و در آخر به صورت تقسیم می شود.
  • قبل از باز کردن حتماً طبخ کنید. من دو چرخه منتظر ماندم تا اطمینان حاصل شود که پخته شده است. بنابراین ابتدا کتابچه راهنمای خود را قبل از شروع مطالعه کنید.
  • دلیل دیگر چسبیدن زیاد پودر بیکینگ یا مایع موجود در خمیر است.
  • اگر نوشیدنی شد ، پودر بیکینگ شما هنگام پخت با شیر کار نمی کند. دسته را تغییر داده و از موارد جدید استفاده کنید. اگر پودر بیکینگ شما مناسب نیست ، به آن طعم تلخی و همچنین بوی عجیب و غریبی در وافل می بخشد.
غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 14 روزه غذایی سالم (6-19 آوریل)

من از آرد گندم سیاه ارگانیک و دانه کتان ارگانیک استفاده کردم ، هر دو از wildseed.sg آیا سایت آنها را برای مواد غذایی با کیفیت بالا و ارگانیک بررسی کنید.

گندم سیاه-وافل-دستور

چاپ پین

دستور تهیه وفل گندم سیاه ، وافل های بدون گلوتن بدون تخم مرغ

وافل گندم سیاه یک وافل فاقد گلوتن است. ویدئوی سریع ، تصاویر مرحله به مرحله وافل های بدون گلوتن بدون تخم مرغ. به راحتی می توان به عنوان وگان سازگار شد.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 3/4 فنجان آرد گندم سیاه
  • 1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری شیر
  • 1 و 1/2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1/2 قاشق غذاخوری شکر کشور
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
  • 1/8 قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • 1/2 قاشق غذاخوری وعده غذایی کتان
  • 1 و 1/2 قاشق غذاخوری آب گرم
  • 1/2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • روغن برای گریس کردن

دستورالعمل ها

تهیه خمیر:

  • ابتدا مواد خشک را گرفته و به خوبی با یک کلاله مخلوط کنید. سپس شیر ، کره ، تخم مرغ فوکس ، وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

یادداشت

  • من از عصاره وانیل استفاده کرده ام ، اگر از جوهر استفاده می کنید ، فقط نیمی از مقدار آن را استفاده کنید.
  • برای نتایج ترد ، مدت زمان بیشتری بپزید. اگر کره را با روغن نارگیل و شیر گاو با شیر گردو عوض کنید ، می توانید به راحتی وگان درست کنید

روش وافل گندم سیاه:

  1. غذای کتان را تهیه کنید: دانه های کتان را در مخلوط کن قرار داده و آنرا ریز پودر کنید. شما الان وعده غذایی کتان دارید.
    step1-flax-seed
  2. تخمهای فاکس را آماده کنید: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری کتان را مصرف کنید و 1 و 1/2 قاشق غذاخوری آب گرم را به آن مخلوط کنید. به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید. این تخم کتان به همراه وعده غذایی کتان است.
    step2-faux-egg
  3. تهیه خمیر: ابتدا مواد خشک را گرفته و به خوبی با یک کلاله مخلوط کنید.
    مرحله3-ترکیبات خشک
  4. سپس شیر ، کره ، تخم مرغ فوکس ، وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
    Step4-مرطوب-ترکیبات
  5. یک وافل را گرم کنید و آن را با روغن چرب کنید. 1/4 فنجان خمیر را بریزید.
    step5-batter
  6. طبق زمان پخت و پز که در دفترچه کارخانه سازنده وافل آورده شده ، بپزید و بیرون بیاورید.
    مرحله 6-آماده

از گرما با عسل ، سیب یا تاپ های مورد علاقه خود لذت ببرید.

waff-free-gluten-free-class

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *