دستور تهیه پیتزا آسان Margherita (بدون مخمر)

پیتزا آسان Margherita ساخته شده از ابتدا با خمیر پیتزا نازک پوسته خمیر مخمر من با یک سس گوجه فرنگی خام ساده ، پنیر تازه موزارلا و ریحان در صدر قرار دارد.

پیتزا آسان Margherita ساخته شده از ابتدا با خمیر پیتزا نازک خمیر مخمر من ، با سس گوجه فرنگی خام ساده ، پنیر تازه مزارارلا ، و ریحان در صدر قرار دارد.
پیتزا آسان Margherita

“نمی توان خوب فکر کرد ، خوب دوست داشت ، خوب بخواب ، اگر کسی خوب ناهار نکشیده است.” این هفته در حال بازگشتم و به اشتراک گذاری دستور العمل هایی که خانواده ام دوست دارند ، بازگشتم. من مطمئن هستم که اکنون شما با خمیر ماست یونانی که همیشه محبوب بوده و من در این شیرینی ها ، این پیتزا های کباب شده و این پیتزا صبحانه استفاده می کنم ، غریبه نیست. این خمیر سریع و آسان تهیه می شود – دیگر نیازی به افزایش زمان لازم نیست. برای سایر گزینه های بدون مخمر ، از نان فرانسوی یا پیتزا تریلی استفاده کنید. برای گزینه پیتزا کم کربوهیدرات ، غذاهای پیتزا کدو سبز را امتحان کنید.

پیتزا آسان Margherita ساخته شده از ابتدا با خمیر پیتزا نازک خمیر مخمر من ، با سس گوجه فرنگی خام ساده ، پنیر تازه مزارارلا ، و ریحان در صدر قرار دارد.

ما شبهای جمعه تقریباً در خانه من پیتزا درست کرده ایم. ما از خمیر استارت خمیر ترش و خمیر پیتزا سنتی با مخمر استفاده کرده ایم. با این حال ، اکثر روزهایی که می خواهم یک پیتزا سریع شلاق بزنم که نیازی به انتظار برای افزایش خمیر نداشته باشد ، و به خصوص وقتی که من نتوانستم مخمر را پیدا کنم ، این دستور تهیه خمیر پیتزا خانگی استفاده من است. همچنین مورد علاقه مادیسون است. او پوسته نازک این پای را بر روی پوسته ضخیم تر ترجیح می دهد.

پیتزا مارگاریتا چیست؟

یک پیتزای کلاسیک مارگاریتا با یک لایه نازک سس گوجه فرنگی ، پنیر موزارلا تازه و ریحان در صدر قرار دارد. این یک پیتزا ساده اما خوشمزه است

غذای پیشنهادی  استیک کباب شده فجیتاس | منتقد دستور العمل

من از گوجه فرنگی کنسرو شده سان مارزانو برای سس پیتزا استفاده می کنم که مورد علاقه شخصی من است. آنها نسبت به سایر گوجه فرنگی های کنسرو شیرین و شیرین تر هستند. سس را فقط با سیر تازه ، نمک ، فلفل ، و پونه کوهی چاشنی می کنیم.

آیا پیتزا مارگاریتا سالم است؟

پیتزا Margherita یکی از گزینه های سالمتر پیتزا است زیرا حداقل وجود شکاف وجود دارد. خمیر بهم ریخته می شود تا پوسته نازک شود ، و شما آن را با یک لایه بسیار سبک پنیر می چسبانید.

پیتزا خانگی را چه درجه ای می پزید؟

این پیتزا مارگاریتا را به مدت 10-12 دقیقه در 450 درجه بپزید. پیتزا وقتی آماده است که پنیر حباب شود ، و پوسته طلایی شود و از طریق آن پخته شود. اگر دو کیک کوچکتر درست کرده اید ، آنها را حدود 5-6 دقیقه چک کنید تا ببینید که آیا آنها انجام شده اند.

من پیتزای خود را در یک ظرف پیتزا بدون رنگ که در بالای یک سنگ پیتزا از پیش گرم شده قرار می گیرد پختم. سنگ داغ اضافی باعث می شود پیتزا بسیار واضح تر شود. اگر یکی ندارید ، هیچ نگرانی ندارید – پیتزا هنوز عالی خواهد بود.

نکاتی در مورد خمیر پیتزا بدون مخمر کامل

  • ماست یونانی به جای ساده یک ضروری است. اگر مایعات در ماست وجود دارد ، حتما آن را تخلیه کنید.
  • من به شدت توصیه می کنم از ماست یونانی Stonyfield استفاده کنید زیرا ضخیم تر از مارک های دیگر است. اگر از مارک دیگری استفاده می کنید ، ممکن است منجر به خمیر استیکر شود ، که کار با آن دشوار خواهد بود.
  • اگر خمیر شما چسبنده است ، آرد بیشتری اضافه کنید یا از ماست کمتری استفاده کنید.
  • من این خمیر را با آرد گندم سفید و سفید آزمایش کرده ام. هر دو کار می کنند ، اما آرد سفید باعث پیتزا سبک تر و هوایی تر می شود.
  • من عاشق این ظرف پیتزا بدون رنگ هستم. این دور 14 اینچ گرد است و تمیز کردن آن آسان است زیرا رنگ آن نیست.
غذای پیشنهادی  مخلوط پنکیک خانگی آسان ساخته شده از خراش

خمیر پیتزا ماستخمیر پیتزا مخمرپیتزا آسان ساخته شده از ابتدا و بدون خمیر مخمرپیتزا آسان Margherita ساخته شده از ابتدا با خمیر پیتزا نازک خمیر مخمر من ، با یک سس گوجه فرنگی خام ساده ، پنیر موزاریلا تازه ، و ریحان در صدر قرار دارد.

دستور العمل های بیشتر پیتزا را دوست خواهید داشت:

پیتزا مارگاریتا

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 45 دقیقه

پیتزا آسان Margherita ساخته شده از ابتدا با خمیر پیتزا نازک پوسته خمیر مخمر من با یک سس گوجه فرنگی خام ساده ، پنیر تازه موزارلا و ریحان در صدر قرار دارد.

  • 1 فنجان آرد گندم سبوس دار یا سفید *، (5 اونس) به علاوه بیشتر برای گرد و غبار
  • 1 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • 1 فنجان ماست یونانی Stonyfield 0٪، منظم نیست ، اگر مایعی وجود دارد تخلیه شود

سس

  • 1/3 فنجان کنسرو گوجه فرنگی سان مارزانو، خرد شده با دست
  • 1 میخک سیر کوچک، چرخ کرده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • خرج کردن پونه کوهی خشک
  • فلفل سیاه تازه برای طعم دادن
  • 4 اونس پنیر موزارلا تازه، قطعه قطعه شده نازک و پاره شده با دست
  • ریحان تازه، پاره شدن برای پر کردن
  • روغن زیتون اضافی، اختیاری برای کشیدن
  • در یک کاسه متوسط ​​آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

  • ماست را اضافه کرده و با یک چنگال یا اسپاتولا مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود ، مانند خرده های کوچک به نظر می رسد.

  • آرد گرد و غبار را به آرامی روی یک سطح کار بریزید و خمیر را از کاسه جدا کنید ، خمیر را چند بار ورز دهید تا خمیر چسبناک باشد اما چسبناک نباشد ، حدود 20 چرخش (نباید هنگام خم شدن خمیر را روی دست خود بگذارید).

  • فر را از قبل گرم کنید تا 450F. من دوست دارم از سنگ پیتزا استفاده کنم و سنگ را در فر نیز گرم کنید. در صورت استفاده از یک تابه پیتزا گرد یا تابه ورقه ای ، با روغن اسپری کنید.

  • یک سطح کار و پین نورد را با کمی آرد بپاشید و خمیر را درون یک گرد بزرگ یا نازک بیضی بزرگ بپیچانید (یا می توانید 2 پای کوچکتر درست کنید).

  • خمیر را روی ظرف پیتزا روغنی روغنی یا گلدان بشقاب بگذارید.

  • سس را روی پوسته پخش کنید. با پنیر در قسمت بالا قرار داده و قابلمه را روی سنگ پیتزا قرار دهید ، 10 تا 12 دقیقه بپزید یا تا پنیر حباب شود و پوسته از بین برود.

  • در صورت تمایل به تخته برش ، بالای آن با ریحان و دراز با روغن زیتون انتقال دهید. پای را به 8 برش خرد کنید.

خدمت: 2برش، کالری: 236کیلوکالری، کربوهیدرات: 27گرم، پروتئین: 15گرم، چربی: 6.5گرم، چربی های اشباع شده: 3.5گرم، کلسترول: 23.5میلی گرم، سدیم: 636میلی گرم، فیبر: 1گرم، قند: 3.5گرم

نقاط هوشمند آبی: 6

نقاط هوشمند سبز: 7

نقاط هوشمند بنفش: 6

کلید واژه ها: دستور پیتزا آسان ، دستور پیتزا آسان تهیه شده از ابتدا ، خمیر پیتزا مخمر ، پیتزا

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *