دستور زعفران چای ، کسار ماسالا چای

زعفران-چای

زعفران چای ، kesar masala chai برای معالجه ویژه به مهمان / خانواده خود برای لذت بردن از وقت چای خود. ویدئو سریع ، مرحله به مرحله تصاویر تفصیلی را ارسال کنید.

چون شاهی مدتهاست از منوی چای چشم من را جلب می کند همانطور که چلی چی پیدا کردم. اما قوام برای من عجیب و غریب بود که سعی کنم آنطور که به نظر می رسید عامل ضخیم شدن است ، امتحان کنم. من در مورد دستور مطمئن نیستم زیرا آن را چشیده ام. بنابراین با این چای زعفران حل و فصل کنید تا امتحان کنید. مطمئناً نوعی تنوع خفیف نسبت به ماسالا چی اما با لمس عجیب و غریب است.

غذای پیشنهادی  برنج سرخ شده سیر کره | برنج سرخ شده سیر آسان

شما می توانید از هر ماده ای به غیر از زعفران پرش کنید و مطابق راحتی خود ، آن را امتحان کنید ، بدون هیچ قانون سخت و سریع. زعفران خیس شده را در یخچال خود آماده نگه دارید و آماده هستید تا هر زمان با این چای بروید. هر چه بیشتر خیس شوید ، چای تر و خوش طعم تر است. سعی کنید برای معالجه با خانواده خود امتحان کنید یا یک بار دیگر با این چای ویژه وقت بگذارید.

غذای پیشنهادی  پنکیک ادویه ای کدو حیرت انگیز کرکی

زعفران-چای-دستور

زعفران-چای

چاپ پین

زعفران چای ، کسار ماسالا چای

زعفران چای ، kesar masala chai برای معالجه ویژه به مهمان / خانواده خود برای لذت بردن از وقت چای خود. ویدئو سریع ، مرحله به مرحله تصاویر تفصیلی را ارسال کنید.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 و 1/2 Tso پودر چای
  • 10 زعفران رشته ای در شیر / آب خیس کنید
  • 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل خردشده
  • 1 هل
  • 1/4 قاشق غذاخوری چای ماسالا
  • 3/4 فنجان شیر
  • 3/4 فنجان اب
  • 1 قاشق غذاخوری قند

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه آب را بجوشانید و برگهای چای (پودر) را به آن اضافه کنید. به مدت یک دقیقه آن را جوش دهید.

  • به مدت 3 دقیقه زعفران خیس شده ، زنجبیل خرد شده ، هل ، چی ماسالا ، شکر و مخلوط کن اضافه کنید.

  • از طریق یک صاف کننده فلزی فیلتر کنید.

  • فنجانهای خدمت را با پر کردن آب داغ در آن برای مدتی گرم کنید (برای آب دادن به گیاهان یا شستن عروق از آن استفاده کنید). چای را در فنجان های داغ سرو کنید.

یادداشت

  • زعفران را به مدت 15 دقیقه در شیر ولرم یا آب خیس کنید. در صورت تمایل می توانید این کار را به صورت عمده انجام دهید و در یخچال قرار دهید تا از این ماده به عنوان ذات استفاده کنید.
  • زنجبیل ، هل را کنار بگذارید و از چای ماسالا به تنهایی برای چای حاوی طعم زعفران استفاده کنید.

روش زعفران چای:

  1. در یک قابلمه آب را بجوشانید و برگهای چای (پودر) را به آن اضافه کنید. به مدت یک دقیقه آن را جوش دهید. زعفران خیس شده را اضافه کنید.saffron-chai
  2. زنجبیل خرد شده ، هل ، چی ماسالا ، قند.مرحله 2-اضافه کردن
  3. به مدت 3 دقیقه بجوش و خروش آمیزید. از طریق یک صاف کننده فلزی فیلتر کنید.مرحله-4-فیلتر
  4. فنجانهای خدمت را با پر کردن آب داغ در آن برای مدتی گرم کنید (برای آب دادن به گیاهان یا شستن عروق از آن استفاده کنید). چای را در فنجان های داغ سرو کنید.مرحله -5-آماده

فنجان چای خود را با زمان چای لذت ببرید تنقلات، خوراک مختصر.

زعفران-چای-دستور

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *