دستور غذای خرد شده گوشت خوک آبگوشت آبدار

Air Fryer Pork Chops بهترین گوشت های گوشت خوک است! با داشتن پوسته و چنگال فصلی طلایی که درون آن آبدار است ، این باعث می شود که این ها خرداهای عالی خوک باشند.

تهیه گوشت خوک ساده مانند این دستورهای خرد شده گوشت خرد شده ، Easy Crockpot و چدن Skillet خرد کردن گوشت خوک است. آنها را به این Chry Chops خرد و بی عیب و نقص Air Fryer اضافه کنید و همیشه خرد گوشت خوک خواهید داشت که تحت تأثیر قرار می دهد!

خرد کن گوشت خوک هوای سرخ کن آبدار و خوش طعم.

استخوان در ریز ریز خرد کردن گوشت خوک

تمام خانواده من عاشق این تکه های گوشت خوک سرخ کن هوا بودند! پختن آنها در سرخ کن باعث صرفه جویی در وقت می شود و یک گوشت خوک آبدار ایجاد می کند که غیرقابل تخریب است. شما فقط نمی توانید طعم و بافت موجود در اجاق گاز خود را که می توانید با سرخ کن هوا تهیه کنید تکرار کنید. پوسته طلایی کاملاً خارج از چاشنی و داخل آن لطیف ، آبدار و پر از عطر و طعم. این تکه های گوشت خوک سرخ کن هوا برای یک وعده غذایی باورنکردنی آخر هفته یا روزهای هفته بسیار مناسب هستند!

این خرد گوشت خوک را با پوره سیب زمینی ، سبزیجات و پای دستی برای دسر جفت کنید! شما یک وعده غذایی کامل خواهید داشت که خانواده شما آن را دوست خواهند داشت. سرخ کن هوا این گوشت خردک های گوشتی را بسیار خوشمزه می کند ، حتی اگر تازه شروع به پخت و پز با سرخ کن هوا یا خردکن گوشت خوک کرده اید ، بسیار شگفت انگیز خواهد بود!

مواد لازم برای خرد کردن گوشت خرد شده خرد شده

در هنگام خرید به دنبال خرد گوشت خوک تازه که به رنگ صورتی است و کمی مرمر است. تکه های گوشت خوک تازه را می توانید تا 3 روز قبل از پخت و پز در یخچال نگهداری کنید. بیشتر مواد خشک ممکن است از قبل در شربت خانه شما باشد!

  • خرد گوشت خوک: برش و استخوان ضخیم در گوشت خرد شده گوشت خوک.
  • نمک و فلفل: چشیدن
  • شکر قهوهای: کمی شیرینی و تعادل اضافه می کند
  • پودر فلفل قرمز: کمی ادویه
  • فلفل قرمز: عطر و طعم لطیف و رنگ می دهد.
  • ادویه ایتالیایی: ترکیبی باورنکردنی از طعم دهنده ها برای چاشنی
  • پودر سیر: با سیر همه چیز بهتر است!
غذای پیشنهادی  دستور غذای سرخ کرده فرایر خانگی خانگی

چگونه می توان خرد گوشت خوک را در سرخ کن هوا تهیه کرد

این یک دستور العمل سریع ، آسان و راحت برای تکه تکه های گوشت خوک سرخ کن هوا است. آنقدر ساده است که سرخ کن هوا همه کارها را انجام می دهد. دمای داخلی گوشت خوک باید تمام شود و به 145 درجه فارنهایت برسد.

  1. آماده کردن: خرد گوشت خوک را نمک و فلفل بزنید.
  2. ماساژ خشک: در یک کاسه کوچک شکر قهوه ای ، پودر چیلی ، فلفل قرمز ، ادویه ایتالیایی و پودر سیر را اضافه کنید. روی خرد گوشت خوک بمالید.
  3. پختن: در سبد سرخ کن هوا ، خرد گوشت خوک اضافه کنید. سرخ کن هوا را به 400 درجه روشن کرده و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. سپس خرد گوشت خوک را برگردانید و برای 5-7 مورد دیگر یا تا زمانی که دیگر صورتی نباشد بپزید

گوشت خرد شده چاشنی.

همه چیز در مورد گوشت خوک

من فکر می کنم گاهی اوقات گوشت خرد گوشت گوشت فراموش شده است. بنابراین بسیاری از دستور العمل ها در اطراف گوشت گاو و مرغ وجود دارد. من کاملا صحبت می کنم تکه تکه های گوشت خوک. آنها فقط آنطور که شایسته است مورد توجه قرار نمی گیرند. به همین دلیل است!

  • خرد گوشت خوک چیست؟ خرد گوشت خوک ، مانند سایر گوشت خردکن ها ، برشی از ناحیه عمود بر ستون فقرات خوک است که معمولاً یک دنده یا بخشی از مهره است. خرد گوشت خوک نسبت به سایر برش ها فرآوری نشده و لاغرتر است. چیپس ها معمولاً به عنوان یک قسمت جداگانه سرو می شوند. گوشت خوک یکی از گوشت های پرمصرف در جهان است.
  • ارزش غذایی: گوشت خوک منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی خاصی است که بدن شما برای عملکرد نیاز دارد ، مانند آهن و روی. همچنین منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا است.
  • چه نوع خرید: انواع مختلف “گوشت خوک” در فروشگاه مواد غذایی وجود دارد ، بنابراین بهتر است بدانید کدام یک را خریداری کنید. برای این دستور من چیزی را که خرد گوشت خوک دنده ای نامیده می شود ترجیح می دهم. آنها برشی از ناحیه دنده هستند. آنها نسخه استخوانی خرد شده گوشت خوک بدون استخوان هستند. اینها ریز ریزهای ترجیحی هستند. شما همچنین می توانید تکه های خرد شده را پیدا کنید که دارای استخوان نیز باشد. اینها از ناحیه پشت و ران بریده می شوند و حاوی مقدار زیادی استخوان ، چربی و بافت همبند هستند.
  • آنها را ضخیم کنید! همچنین به دنبال خرد گوشت خوک خوب و ضخیم باشید. آنها بهترین طعم و آبدارترین گوشت را به شما می دهند و در خارج پوسته خوبی به شما می دهند. تکه های نازک تر قبل از خوب و سوختگی بیرون انجام می شود.
غذای پیشنهادی  میله های سعادت کرنبری نرم و جویدنی

خرد گوشت خوک در سبد سرخ کن هوا.

نکاتی برای بهترین گوشت خوک های سرخ کردنی در هوا

برای استفاده بیشتر از تکه های گوشت خوک سرخ کن هوا ، چند نکته وجود دارد که می توانید استفاده کنید. ریزه های گوشت خوک شما هر بار شگفت آور خواهد بود.

  • لایه چربی را ترک کنید: یک لایه نازک از چربی در اطراف خارج وجود دارد که ممکن است وسوسه شوید آن را قطع کنید ، این کار را نکنید. این چربی طعم و رطوبت عالی را اضافه می کند. اگر تمایل دارید آن را بردارید.
  • آن را خوب فصلی کنید: گوشت خوک به خودی خود یک گوشت با طعم بسیار ملایم است ، بنابراین با چاشنی های فراوان خوب عمل می کند. اگر احساس می کنید به مقدار بیشتری احتیاج دارید ، از افزودن بیشتر دریغ نکنید و به خصوص اضافه کردن مقداری نمک را فراموش نکنید. نمک به بیرون کشیدن عطر و طعم طبیعی گوشت خوک کمک می کند.
  • همپوشانی نداشته باشید: ممکن است مجبور شوید خرد گوشت خوک های خود را به صورت دسته ای بپزید ، اما هر کاری که می کنید آنها را همپوشانی نکنید و اگر می توانید جلوی حتی لمس آنها را بگیرند. این اجازه می دهد تا هوا به طور مساوی در اطراف تمام گوشت ها گردش کند و باعث می شود که پوسته مزه باورنکردنی در خارج ایجاد شود.
  • بگذارید استراحت کند: همیشه قبل از برش در گوشت خوک های سرخ کن ، اجازه دهید تا استراحت کنند. حداقل 10 دقیقه قبل از برش دادن به آن فرصت دهید. اگر اجازه ندهید وقتی خرد کنید ، همه آب میوه های خوش طعم روی بشقاب یا تخته برش شما تمام می شوند. استراحت باعث می شود که الیاف گوشت شل شوند ، نرم شوند و همه آن طعم های آبدار آبدار را خیس کرده و توزیع کنند.
  • لرزید: مانند تمام گوشت ها ، باید حداقل 15-30 دقیقه قبل از پخت آن را از یخچال خارج کنید. اگر ریز خردهای گوشتی شما هنگام اضافه شدن به سرخ کن خیلی سرد هستند ، قسمت بیرونی قبل از اینکه داخل آن زمان کافی برای پخت داشته باشد ، انجام می شود. نتیجه این که در داخل سخت خسته شده و در خارج لاستیک سوخته است.
غذای پیشنهادی  برنامه 7 روز غذای سالم (14-20 دسامبر)

سرخ کن آبدار و لطیف ، گوشت خرد شده گوشت خوک بر روی تخت سیب زمینی له شده.

دستورهای بیشتر سرخ کن هوا

سرخ کن های هوا یکی از بهترین اختراعات آشپزخانه است ، همانطور که تاکنون باید بدانید. آنها باعث پخت و پز آسان ، سالم و طعم بسیار شگفت انگیز می شوند. امشب برخی از این دستورالعمل های برنده را در سرخ کن هوا خود امتحان کنید.

تکه تکه های گوشت خوک

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

کل زمان 20 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 2 خرد گوشت خوک


Air Fryer Pork Chops بهترین گوشت های گوشت خوک است! با پوسته طلایی فصلی و چنگال که داخل آن آبدار لطیف است ، این باعث می شود که این ها خرداهای عالی خوک باشند.



  • 2
    خرد گوشت خرد شده استخوان ضخیم
  • نمک و فلفل
  • 2
    قاشق غذاخوری
    شکر قهوهای
  • 1
    قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    فلفل قرمز
  • 1
    قاشق چایخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • 1
    قاشق چایخوری
    پودر سیر



خدمت: 2

کالری265کیلو کالری (13٪)کربوهیدرات ها14g (5٪)پروتئین29g (58٪)چربی10g (15٪)چربی های اشباع شده3g (15٪)کلسترول90میلی گرم (30٪)سدیم86میلی گرم (4٪)پتاسیم537میلی گرم (15٪)فیبر1g (4٪)قند12g (13٪)ویتامین A543IU (11٪)کلسیم35میلی گرم (4٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *