دستور غذای سرخ کرده فرایر خانگی خانگی

Air Fryer سیب زمینی سرخ کرده کاملاً ترد ، در داخل لطیف و کاملاً آسمانی است. به سادگی آنها شگفت انگیز هستند! باور نمی کنید که این سیب زمینی سرخ کرده چقدر سالم است

این سیب زمینی سرخ کرده دلپذیر را با Famous Fry Sauce یا یک ضربه Skillet Queso سرو کنید. سپس آنها را برای تهیه نیشگون گرفتن و کشیدن سالم در غذاهای فست فود ساخته شده در خانه ، با بهترین گریل کبابی یا ناخن های Copycat Chick-fil-A قرار دهید.

بیرون ترد ، داخل سیب زمینی سرخ کن شگفت انگیز مناقصه

فری سرخ کن

اگر هنوز سرخ کن ندارید ، باید فقط برای این سیب زمینی سرخ کرده بخرید! این یکی از چیزهای مورد علاقه من برای همیشه است و ساختن آنها در سرخ کن باعث بهتر شدن آنها می شود! فقط چیزی در مورد یک بچه فرانسوی بسیار عالی وجود دارد که سخت است آن را پشت سر بگذارید. این واقعیت که شما می توانید بهترین سیب زمینی سرخ کرده را درست در خانه درست کنید بسیار جالب است. برای دریافت بهترین سیب زمینی سرخ شده با مزه ، ترد ، نرم و ملایم دیگر لازم نیست خانه ام را ترک کنم. کیف پول و سلامتی شما از شما برای ایجاد تغییر متشکریم.

اینها خیلی خوب هستند ، فقط ممکن است برای شام فقط سیب زمینی سرخ کرده بخورید. بنابراین آماده باشید تا به اندازه کافی درست کنید. این موارد به قدری محبوب خواهند بود که برای داشتن مقدار کافی باید دستور العمل را سه برابر کنید. اما این اشکالی ندارد اگر تنها چیزی است که شما برای شام می خورید ، آنها سلامتی بیشتری دارند!

مواد سرخ شده سرخ کن هوا

تهیه این سیب زمینی سرخ کرده بسیار آسان است. مواد ساده ، برای سیب زمینی سرخ کرده مفید.

  • سیب زمینیها: من دوست دارم از Russets استفاده کنم
  • روغن روغن زیتون: روغن سالم قلب
  • ادویه ایتالیایی: باعث می شود همه چیز عالی باشد.
  • پنیر پارمزان: چرا که نه ، خیلی خوب است
  • نمک و فلفل: همه به سلیقه
غذای پیشنهادی  گربه ماهی سرخ شده | منتقد دستور العمل

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده در سرخ کن هوا

این روغن فقط با کسری از روغن ، ایده آل برای هر کسی است که سعی می کند بدون از بین بردن عطر و طعم ، غذای سالم بخورد! به عزیزانتان طعم مورد علاقه خود را بدهید که برای آنها نیز مفید است.

  1. پیش گرم کنید: سرخ کن خود را تا 380 درجه گرم کنید
  2. برش و شستشو: سیب زمینی ها را با استفاده از دستگاه سرخ کن برش داده و یا به صورت نوارهای 1/4 اینچی برش دهید. در آب سرد بشویید و با حوله های کاغذی خشک کنید
  3. پرتاب: در یک کاسه به اندازه متوسط ​​روغن و چاشنی ها و نمک و فلفل را بریزید.
  4. سرخ کردن: درون سبد سرخ کن قرار دهید و به مدت 15-20 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود

شستشو ، برش و ساخت سیب زمینی سرخ کرده سرخ کن هوا.

سرخ کن هوا چیست؟

سرخ کن های هوا یک وسیله پیشخوان مانند اجاق گاز همرفت است که از آن جهت هوای گرم را برای پختن مواد غذایی در گردش می کند. این فرآیند محصول ترد و بدون روغن اضافه شده یا کالری اضافی سرخ شدن چربی عمیق تولید می کند. با سرعت بالا می پزد بنابراین سریعتر از اجاق گاز همرنگ یا معمولی می پزد. جمع و جور است و کل آشپزخانه شما را نیز گرم نخواهد کرد. این عطر و طعم را قربانی چربی و کالری نمی کند. این یک برد کامل است.

نکات و تغییرات برای سیب زمینی سرخ کرده خانگی

  • سیب زمینیها: با انواع سیب زمینی آزمایش کنید. انواع مختلفی از سیب زمینی وجود دارد که هر کدام دارای خواص منحصر به فردی هستند. ببینید کدامیک را بیشتر دوست دارید. شاید بتوانید یک مهمانی چشایی فرانسوی برگزار کنید. به هر صورت می توانید آنها را پوست بگیرید یا پوست آن را بگذارید. سیب زمینی ها را به طور مساوی برش دهید تا همه اندازه آنها یکسان باشد. به این ترتیب آنها به طور مساوی نیز طبخ می کنند.
  • شستشو یا خیساندن: چه بخواهید سیب زمینی خود را فقط بشویید یا آن را تا 15 دقیقه خیس کنید ، مهم است که از این مرحله صرف نظر نکنید. مقداری از نشاسته را شسته و باعث می شود سیب زمینی خوب و ترد شود. فقط مطمئن شوید که آنها را به خوبی خشک کرده اید ، سیب زمینی مرطوب برابر سیب زمینی سرخ شده مرطوب است.
  • ادویه ها: ادویه های بسیار متنوعی برای امتحان وجود دارد: فلفل سیاه ، پاپریکای دودی ، پودر چیلی ، زیره سبز ، ادویه جات ترشی جات ، ریحان ، پونه کوهی ، ادویه کاجون ، اجازه دهید تخیل شما وحشی باشد.
  • دسته های کوچک: داشتن تردی کامل به معنای ازدحام بیش از حد سرخ کن هوا نیست. ممکن است مجبور باشید که به صورت دسته های کوچک کار کنید اما این امر ضروری است تا هوا بتواند در اطراف همه سیب زمینی ها گردش کند. پس از اتمام کار پخت و پز همه آتش ها ، همه آنها را دوباره داخل سرخ کن بگذارید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید تا دوباره گرم و خرد شوند. آنها ترد خواهند ماند.
  • مانده: سیب زمینی سرخ کرده تا 5 روز و 2 ماه در یخچال نگهداری می شود.
  • دوباره گرم کنید: یخچال یا سیب زمینی سرخ کرده یخ زده را به دمای اتاق نزدیک کنید. در دمای 425 به مدت 5 دقیقه در فر یا در سرخ کن هوا برای مدت 5 دقیقه دوباره گرم کنید تا به بافت و دمای مورد نظر شما برسند.
غذای پیشنهادی  اجاق گاز آهسته سبک هاوایی Kalua Pulled Pork

از بیرون ترد ، از داخل لطیف ، سیب زمینی سرخ کرده سرخ کن شگفت آور هوا.

دستورالعمل های “فرانسوی” بیشتر برای امتحان کردن

شما می دانید که دستورالعمل هایی با کلمه “فرانسوی” در آنها طعم شگفت انگیزی دارند!

فری سرخ کن

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

کل زمان 30 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم

غذای پیشنهادی  لوبیا پخته شده از خراش | منتقد دستور العمل

Air Fryer سیب زمینی سرخ کرده کاملاً ترد در بیرون ، لطیف در داخل و کاملاً آسمانی است. به سادگی آنها شگفت انگیز هستند! بعد از چشیدن یک سیب زمینی سرخ کرده باور نمی کنید که چقدر سالم است.

  • 2
    سایز متوسط
    سیب زمینی حنایی
  • 1
    قاشق سوپخوری
    روغن زیتون
  • 1
    قاشق چایخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • 2
    قاشق غذاخوری
    پنیر پارمزان
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    فلفل

خدمت: 4

کالری127کیلو کالری (6٪)کربوهیدرات ها20g (7٪)پروتئین3g (6٪)چربی4g (6٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)کلسترول2میلی گرم (1٪)سدیم336میلی گرم (14٪)پتاسیم444میلی گرم (13٪)فیبر2g (8٪)قند1g (1٪)ویتامین A20IUویتامین سی6میلی گرم (7٪)کلسیم51میلی گرم (5٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *