دستور غذای واقعی سس یام یام ژاپنی

سس Yum Yum ، این نام همه چیز را می گوید ، یک سس استیک ژاپنی با پایه مایو که شگفت انگیز است. این سس محبوب سبک ، شیرین و ملایم است!

سس های معروف که از ابتدا درست می شوند بسیار آسان و بسیار بهتر هستند. به سس سرخ کرده معروف ، سس Tzatziki و سس پنیر خانگی فکر کنید.

سس خامه ای و لطیف Yum Yum

سس یام یام خانگی

سس Yum Yum یکی از مواد اصلی رستوران های ژاپنی Hibachi است ، اگرچه چیزی نیست که به راحتی در ژاپن پیدا کنید. این یک چیز آمریکای شمالی است ، اما اوه خوب است. هیباچی روشی است برای پختن گوشت ، سبزیجات و غذاهای دریایی در صفحه پخت فلز با حرارت زیاد. این سس تقریباً همیشه همراه وعده غذایی شما روی میز است.

این ساده و ساده است که باعث می شود از خود بپرسید چرا این همه مدت منتظر مانده اید تا آن را امتحان کنید. سس یام یوم را می توانید در فروشگاه ها بفروشید ، اما این بسیار آسان تر و بسیار بهتر است!

طرز تهیه مواد سس یام یام

مواد ساده اما با عطر و طعم بزرگ.

  • مایو: پایه خامه ای
  • سرکه برنج: یک شیرینی لذیذ اضافه می کند اما لزوماً لمس این سس Yum Yum است
  • رب گوجه فرنگی: این را با کچاپ جایگزین نکنید. بزرگ نه نه
  • فلفل قرمز: طیف وسیعی از طعم ها در فلفل دلمه ای وجود دارد که به طعم های شیرین و دودی نیست
  • پودر سیر: تقویت کننده طعم
  • قند: شمارنده اسید موجود در رب گوجه فرنگی را عمل می کند و همه چیز را به هم متصل می کند.
  • کره: ممکن است عجیب به نظر برسد اما این یک قسمت مهم از یام یام است
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید
  • اب: سس را با قوام مناسب رقیق می کند.
غذای پیشنهادی  حلقه های پیاز ترد (پخته یا سرخ شده!)

آن را جالب کنید!

این سس حتماً بسیار ساده است ، بنابراین شما مجبور نیستید برای تهیه آن به یک خانه استیک ژاپنی بروید!

  1. مخلوط کردن: در یک کاسه کوچک همه مواد را بهم بزنید اما آب را با هم مخلوط کنید. سپس با قوام دلخواه با آب نازک کنید.

مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده سس نرم و خامه ای سس Yum Yum.

نحوه استفاده از سس یام یام

مشابه آنچه بسیاری “سس سرخ” می نامند اما متفاوت است ، از این سس می توان به طرق مختلف استفاده کرد. آنقدر همه کاره است که مطمئناً باید یخچال اصلی شما باشد.

  • به عنوان سس غوطه وری برای میگو
  • روی برنج و رشته رشته سرخ کنید
  • با مرغ کبابی ، گوشت و غذاهای دریایی
  • بر روی نان های همبرگر و هات داگ چسبیده است
  • با سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی سیب زمینی شیرین
  • به عنوان یک سس غوطه وری برای گلدان های قابلمه و وونتون
  • به عنوان یک شیرجه گیاهی
  • با توپ های سوشی و برنج
  • در سالاد ماکارونی
  • در سالاد سیب زمینی
  • به عنوان سس سالاد
  • روی سیب زمینی پخته شده
غذای پیشنهادی  ژله خانگی Jalapeño | منتقد دستور العمل

سس خامه ای و لطیف Yum Yum.

نکات و ذخیره سس

  • تنوع: این قطعاً یک سس پایه عالی است ، اگر باید کم و بیش چاشنی دلخواه خود را اضافه کنید. مقداری کاین ، یک چاشنی سرکه یا فلفل اضافی اضافه کنید. تو تصمیم بگیر.
  • بگذارید تنظیم شود: اگر می توانید سس قبل از استفاده از آن بماند بهتر است ، اگر می توانید یک روز جلوتر درست کنید بهتر است. این زمان برای ترکیب شدن طعم دهنده ها می دهد.
  • فروشگاه: این حالت بهتر است تا 10 روز در یخچال نگهداری شود. با این وجود ساخت این کار بسیار آسان و بسیار خوب است ، شما می توانید هر زمان که به آن نیاز دارید دسته های کوچکی درست کنید و آن را تازه کنید.

نمای نزدیک مرغ هیباچی روی یک بشقاب

دستور العمل های تهیه شده با سس یام یام

سس یام یام

زمان آماده سازی 5 دقایق

کل زمان 5 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 32 قاشق غذاخوری

غذای پیشنهادی  دستور تهیه خامه قارچ

سس Yum Yum ، این نام همه چیز را می گوید ، یک سس استیک ژاپنی با پایه مایو که شگفت انگیز است. این سس محبوب سبک ، شیرین و ملایم است!

  • 1
    جام
    سس مایونز
  • 2
    قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی
  • 1
    قاشق سوپخوری
    سرکه برنج
  • 1
    قاشق چایخوری
    فلفل قرمز
  • 1
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • 1
    قاشق سوپخوری
    قند
  • 1
    قاشق سوپخوری
    کره ذوب شده
  • نمک و فلفل
  • 2-3
    قاشق غذاخوری
    اب

خدمت: 32

کالری54کیلو کالری (3٪)کربوهیدرات ها1gپروتئین1g (2٪)چربی6g (9٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)کلسترول4میلی گرم (1٪)سدیم56میلی گرم (2٪)پتاسیم14میلی گرمفیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A62IU (1٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم1میلی گرماهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *