دستور غذای کدو کدو ، با نارگیل به سبک هندی جنوبی

کدو سبز-کوتوت-دستور العمل

کدو سبز Kutu با تصاویر مرحله به مرحله. نارگیل که به سبزی از آن تهیه شده است به سبک هندی جنوبی ، همراه با برنج به عنوان بخشی از وعده های غذایی شما را شگفت انگیز می کند.

کدو سبز گیاهی است که ما تنها چند سال پس از اینکه آن را دوست داشتیم با آن آشنا شدیم پیتزا همانطور که در صدر نیز آن را دوست داشت سؤالs از آنجا که آجی خیلی از سبزیجات را دوست داشت ، شروع به خرید کردم. بیشتر اوقات 10 روز یک بار من برای تهیه شام ​​او کدو سبز را درست می کنم. این یکی از کسانی است که او سالم می خورد و من نیز بدون هیچ گونه گناهی با خوشحالی می شوم. گاهی اوقات ما با استفاده از سبزیجات ، سوبادیلاها و پیتزا ها را نیز درست می کنیم.

غذای پیشنهادی  دستورالعمل آدا پرادمان ، دستور العمل های اونام

easy-zucchini-kootu

حالا بعد از چند سال حضور در اینستاگرام ، می بینم که کدوی کدو نیز یک چیز است. من آن را در غذای خود می بینم و فکر می کنم آن را امتحان کنم. من در مورد برنامه ناهار من به آژانس می گفتم و او فکر می کرد من شوخی می کنم. وقتی کار آشپزی و کلیک کردن را تمام کردم ، او دوست داشت ، “پس شما پس از آن شوخی نمی کنید؟” هر دو بدون هیاهو می خوردند. حال این می تواند یک بار در منوی ناهار من ظاهر شود. ما با کارا سیب زمینی کاری داشتیم و برای کنار هم عالی بود.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه Pirandai podi ، podi سالم برای برنج

کدو تنبل نیز بسته به منطقه با نامهای courgette ، مغز خوانده می شود. هفته گذشته Vj مقداری کدو تنبل ارگانیک داشت که متفاوت از موارد معمول و معمولی است که به طور مرتب خریداری می کنیم. برنامه ریزی کردم که با آن kootu درست کنم اما کدوخواری معمولی را نیز گرفتم ، بنابراین نمی خواهم ریسک کنم.

کدو سبز-kootu- دستور العمل

چاپ پین

دستور غذای کدو سبز ، هند هند

کدو سبز Kutu با تصاویر مرحله به مرحله. نارگیل که به سبزی از آن تهیه شده است به سبک هندی جنوبی ، همراه با برنج به عنوان بخشی از وعده های غذایی شما را شگفت آور می کند.

غذا هندی ، هندی جنوبی

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 کدو سبز
  • 1/3 فنجان ماهون دال پس از پارپو
  • 1 و 1/2 قاشق غذاخوری پودر Sambar
  • 1/4 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • نمک در صورت نیاز
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل برای جوشانده اختیاری

برای خرد کردن

  • 1/2 فنجان نارگیل رنده شده بسته بندی شده آزاد
  • 1/2 قاشق غذاخوری دانه زیره سبز
  • 2 موسیر ها
  • 1/2 قاشق غذاخوری آرد برنج

برای خلق و خوی

  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1/2 قاشق غذاخوری خردل
  • 1 قاشق غذاخوری حبوبات
  • 1 برگ برگ کاری

دستورالعمل ها

  • پخت و پز را با 1 فنجان آب به مدت 4/5 لیوان بشویید و فشار دهید.

  • سر را قطع کرده و از زیر کدو تنبل خرد کنید. برش به دو. طول را به نصف تقسیم کنید. به نوارها برش داده و آنرا خرد کنید تا تکه های اندازه بزرگ شود.

  • با گوجه فرنگی خرد شده ، پودر سمبر ، زردچوبه و نمک جوشانید.

  • کدو سبز وقتی پخته می شود شفاف می شود. برای پختن زیر 4 دقیقه زمان لازم است.

  • در ضمن نارگیل را با کمی آب ، آرد برنج را به خمیر خرد کنید. صدف ، دانه زیره را اضافه کرده و درشت خرد کنید.

  • نارگیل پخته شده ، نارگیل پخته شده را به کدو سبز اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

  • بیاورید تا جوش بیاید و شعله را خاموش کنید. مرتباً هم بزنید چون خانه در پایین دچار سوختگی می شود.

  • یک کادای را با روغن ، خردل پاشیده ، گرم کنید و به آن اضافه کنید و آن را تا طلایی سرخ کنید. برگهای کاری را اضافه کنید و سریع هم بزنید.

  • آن را به کوتو اضافه کرده و با روغن نارگیل می ریزیم.

یادداشت

  • کدو سبز را بیش از حد نپزید ، بگذارید پوست آن شکاف داشته باشد.
  • می توانید نارگیل را پرش کرده و آن را به یک ماده تیز تبدیل کنید. برای این نسخه 2 گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید.

کدوی کدو کدو:

  1. پخت و پز را با 1 فنجان آب به مدت 4/5 لیوان بشویید و فشار دهید.step-1-dal
  2. سر را قطع کرده و از زیر کدو تنبل خرد کنید. برش به دو. طول را به نصف تقسیم کنید. به نوارها برش داده و آنرا خرد کنید تا تکه های اندازه بزرگ شود.v
  3. با گوجه فرنگی خرد شده ، پودر سمبر ، زردچوبه و نمک جوشانید.مرحله-3-آشپز
  4. کدو سبز وقتی پخته می شود شفاف می شود. برای پختن زیر 4 دقیقه زمان لازم است.مرحله 4-پخته شده
  5. در ضمن نارگیل را با کمی آب ، آرد برنج را به خمیر خرد کنید. صدف ، دانه زیره را اضافه کرده و درشت خرد کنید.مرحله -5-نارگیل
  6. نارگیل پخته شده ، نارگیل پخته شده را به کدو سبز اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.مرحله -6-افزودن
  7. بیاورید تا جوش بیاید و شعله را خاموش کنید. مرتباً هم بزنید چون خانه در پایین دچار سوختگی می شود.مرحله-7-جوش
  8. یک کادای را با روغن ، خردل پاشیده ، گرم کنید و به آن اضافه کنید و آن را تا طلایی سرخ کنید. برگهای کاری را اضافه کنید و سریع هم بزنید. آن را به کوتو اضافه کرده و با روغن نارگیل می ریزیم.مرحله -8-آماده

به عنوان همراه با برنج خدمت کنید. ما با برنج داغ ، گرم و مخلوط کنسرو سیب زمینی به عنوان کنار هم مخلوط شد.

zucchini-kootu

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *