دستور غذای Moonglet ، سبک غذای خیابانی Moong dal chilla

Moonglet ، Moong dal chilla یا cheela یک میان وعده خوشمزه است و فقط با ترکیبات موجود در خانه است. نرم و کرکی در داخل ، بیرون ترد.

من چند بار این قهوه moong dal را در اینستاگرام آرام دیده ام و برای من خیلی وسوسه کننده بود. من به نوعی آن را با adai یا thalaala adai ارتباط می دهم. من در جستجوی دستور العمل هستم و تمام آنچه که می توانستم ببینم هست چله نسخه ، نازک و نرم. اما موردی که در فیلم های اینستاگرام می بینم ، تلخ درشت است. تنها چیزی که می دانستم این بود که آنها چیزی مثل سودا یا آنو پخت و پز اضافه می کردند. بنابراین من مراجعه کردم این ویدیو برای اندازه گیری های انو

غذای پیشنهادی  برای مرگ برای شربت دوغ خانگی
دستور مونگلت

بسیار لذت بخش است که تماشای چگونگی تهیه قارچ را با اضافه کردن ذرت شیرین ، پیاز ، کپسیم موجود در آن فقط برای دسته مشاهده کنید. آن را با برگ گشنیز بالا کنید. به محض اینکه تلنگر بزنید ، به 4 می ریزیم و کره مذاب را می ریزیم تا ترد شود. آیا این وسوسه‌کننده نیست؟ واقعاً تعجب کرده ام که آیا می توانم همین کار را در خانه انجام دهم.

moong-dal-chilla

چاپ پین

Moonglet ، moong dal chilla

Moonglet یک میان وعده خوشمزه است و فقط با مواد آن در خانه است. نرم و کرکی در داخل ، بیرون ترد. این یک نسخه از moong dal chilla است. فیلم سریع ، گامهای عاقلانه

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان ماهون دال
  • 1 پیاز
  • 1 فلفل سبز
  • 1/4 فنجان کپسیم خرد شده
  • 1/4 فنجان ذرت شیرین اختیاری
  • 1/4 فنجان برگ گشنیز
  • 1/2 قاشق غذاخوری انو یا 1/4 قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق غذاخوری asafoetida
  • چات ماسالا اختیاری برای آبپاش در بالا
  • نمک در صورت نیاز

دستورالعمل ها

  • یک ساعت مو را خیس کنید. بدون اینکه آبکی شود ، به یک خمیر درشت خرد کنید.

  • شما می توانید تپه را فوراً درست کنید. با نمک و سایر مواد خرد شده به خوبی مخلوط کنید. فقط قبل از ساختن انو اضافه کنید.

  • برای تهیه خمیر کرکی مخلوط کنید.

  • یک قابلمه ته سنگین را با روغن یا کره سخاوتمندانه گرم کنید.

  • برای تهیه یک چیلی ضخیم (adai / uthappam / pancake) ، 2 ملاقه پر از خمیر بریزید.

  • کوک را با صبر و حوصله بپوشانید تا پوسته طلایی شود.

  • با دقت تلنگر بزنید و در طرف دیگر طبخ آنرا ادامه دهید. با اسپاتولا خود را به 4 باز کرده و کره یا روغن مذاب را بریزید.

  • هنگامی که هر دو طرف طلایی و واضح هستند ، سریعاً بیرون آورده و سرو کنید.

  • برای نسخه کم کالری ، می توانید در صورت لزوم ، یک ژله نازک و فقط روغن اسمیر کنید.

یادداشت

  • برای نسخه کم کالری ، در صورت لزوم می توانید چله نازک و فقط روغن اسمیر کنید.

بگذارید نحوه ساخت Moonglet را ببینید:

  1. یک ساعت مو را خیس کنید.
  2. بدون اینکه آبکی شود ، به یک خمیر درشت خرد کنید.
    ماهواره
  3. شما می توانید تپه را فوراً درست کنید. با نمک و سایر مواد خرد شده به خوبی مخلوط کنید.
  4. فقط قبل از ساختن انو اضافه کنید. برای تهیه خمیر کرکی مخلوط کنید.
  5. یک قابلمه ته سنگین را با روغن یا کره سخاوتمندانه گرم کنید. برای تهیه یک چیلی ضخیم (adai / uthappam / pancake) ، 2 ملاقه پر از خمیر بریزید. کوک را با صبر و حوصله بپوشانید تا پوسته طلایی شود.
    دستور مونگلت
  6. با دقت تلنگر بزنید و طرف دیگر کوک را ادامه دهید. با اسپاتولا خود را به 4 باز کرده و کره یا روغن مذاب را بریزید. هنگامی که هر دو طرف طلایی و واضح هستند ، سریعاً بیرون آورده و سرو کنید.

به عنوان بهترین یا با نخلستان سبز به بهترین وجه خدمت کنید. در صورت لزوم ، ماسالا چات را بپاشید.

moonglet

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *