دستور پخت آسان شیرینی پودینگ ذرت جنوبی

ذرت پودینگ یکی از طرفهای مورد علاقه ما در پاییز است که در کنار مرغ سوخاری ، خورشت دلچسب یا البته بوقلمون سرو می کنیم! نسخه ما فوق العاده خامه ای ، کمی شیرین ، با طعمی مرزه و بسته بندی شده با هسته های ذرت است.

برای راحتی بیشتر در کنار پاییز ، بهترین سیب زمینی های خامه ای ، این سیب زمینی های خامه ای و بهترین شیرینی لوبیای سبز را از دست ندهید. اینها همه مناسب برای فصل تعطیلات نیز هستند!

پودینگ ذرت در یک ظرف سفید.

دستور العمل پودینگ ذرت جیفی

در این زمان از سال طرفهای زیادی وجود دارد که من آنها را دوست دارم ، اما پودینگ ذرت باید در بالای لیست باشد! نسخه ما از خارج ترد است ، از داخل گرم و خامه ای است و با طعم ذرت شیرین بسته بندی می شود. از آنجا که ما دوست داریم روی یک فاکتور شیرین و نمکی خوب بازی کنیم ، سعی می کنیم با کمی پیاز و سیر تفت داده شده شیرینی را متعادل کنیم.

البته ، پودینگ ذرت بدون ذرت واقعی نام خود را نخواهد داشت. در اینجا ، ما از ذرت به سه روش استفاده می کنیم. ابتدا با کمی آرد ذرت کمی بافت نان ذرت را تقلید کنید. دوم ، با ذرت منجمد. ما ترجیح می دهیم در این زمان از سال از ذرت منجمد استفاده کنیم زیرا معمولاً در اوج خود منجمد می شود. اگر هنوز ذرت تازه دارید ، مطمئناً از آن استفاده کنید. سوم ، کنسرو خامه ذرت برای عامل خامه ای که همه ما از پودینگ ذرت دوست داریم.

حتماً مستقیم از فر سرو کنید و گود بزنید!

چه تفاوتی بین پودینگ ذرت ، تابه ذرت و نان ذرت وجود دارد؟

خوب ، بنابراین این اصطلاحات بسیار مشابه هستند. من می گویم که پودینگ ذرت آشکارا مانند بافت پودینگ بیشتری دارد. نان ذرت بسیار محکم و نان مانند است. جوش شیرینی جایی در وسط است.

مواد را درون ظرف شیشه ای هم بزنید.

مواد لازم برای پودینگ ذرت جنوبی

  • کره: این راز نیست – پودینگ ذرت یک غذای نرم کننده است ، بنابراین کره را کم نگذاریم. ما از کره بدون نمک و کاملاً کمی از آن استفاده می کنیم. دقیقاً یک چوب کامل. البته ، این غنی بودن به خود رب گوجه فرنگی اضافه می کند ، اما همچنین همان چیزی است که ما برای تفت دادن پیاز و سیر از آن استفاده می کنیم.
  • پیاز و سیر: این جایی است که فاکتور شیرین و شور با پودینگ ذرت ما ظاهر می شود. با افزودن کمی پیاز و سیر سیراب شده ، فقط لگد و مزه شور مورد نیاز ما را به ما می دهد.
  • آرد و آرد ذرت: پودینگ ذرت در واقع فقط بازی کردن نان ذرت است ، اما بسیار خامه ای و محکم است. تنها چیزی که ما احتیاج داریم این است که به اندازه کافی آرد و آرد ذرت آب بگیرید تا پودینگ را کمی در کنار هم نگه داریم.
  • تخم مرغ: از آنجا که پودینگ ذرت همانطور که از اسم آن پودینگ پیداست ، می خواهیم بافت کاستارد داشته باشد و این به معنای یک دست تخم مرغ سنگین است. ما از تخم مرغ های بزرگ استفاده می کنیم.
  • شیر: ما دوست داریم از شیر کامل استفاده کنیم ، اما اگر واقعاً می خواهید زیاده روی کنید ، از خامه سنگین استفاده کنید.
  • ذرت: همانطور که قبلا ذکر شد ، ما دوست داریم از ذرت منجمد یا تازه به جای کنسرو ذرت استفاده کنیم. من فهمیدم که کنسرو ذرت دارای بافت چندانی نیست و طراوت ذرت تازه و فاقد آن را ندارد. البته ، اگر این تنها چیزی است که در دست دارید ، پیدا کردن ، فقط مطمئن شوید که آن را به خوبی تخلیه کنید.
  • کرم ذرت: از طرف دیگر ، شما نمی توانید بافت و خامه خامه ذرت را با ذرت تازه یا منجمد بدست آورید ، بنابراین ما هیچ استفاده ای از آن نداریم.
غذای پیشنهادی  سالاد تن بسیار جذاب

چگونه پودینگ ذرت خانگی درست کنیم!

ظرف را آماده کنید. یک ظرف 9 × 9 را خیلی خوب کره یا چرب کنید.

  1. ساته پیاز و سیر: ابتدا ذوب کره را در یک قابلمه یا ماهی تابه کوچک ذوب کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید. پیاز و سیر را به آرامی تا حدود 5 دقیقه نرم و معطر عرق کنید. کنار بایست تا آرام شوی.
  2. همه چیز را با هم بزنید: آرد ، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر ، تخم مرغ ، خامه ذرت ، کره ، پیاز ، و سیر را به آن اضافه کنید. ویسک بزنید تا ترکیب شود. ذرت یخ زده را اضافه کنید. به آرامی درون خمیر را جمع کنید.
  3. پخت درون یک اجاق 400 درجه ای دم کرده و آن را بپزید تا روی آن طلایی و قهوه ای شود. قبل از شیرجه رفتن چند دقیقه استراحت کنید!
غذای پیشنهادی  شیرینی چیپس شکلات جو دوسر | منتقد دستور العمل

تفت دادن پیاز در کره.

شیرینی پودینگ ذرت را گرم یا سرد می خورید؟

من می گویم داغ تمام راه! اگرچه ، اگر به دمای اتاق برسد ، هنوز هم بسیار خوشمزه است.

پودینگ ذرت که در یک ظرف سفید پخته شده است.

آیا می توانم پیش از زمان ، پودینگ ذرت درست کنم؟

آره! اگر می خواهید آن را زودتر از موعد درست کنید ، من پیشنهاد می کنم زیر پخت آن را فقط لمس کنید ، و سپس دوباره آن را در فر با دمای 325 درجه بیرون بیاورید. حدود 20 دقیقه قبل از آماده بودن برای سرو کردن.

پودینگ ذرت با قاشق چوبی.

غذاهای کناری مورد علاقه بیشتر

پودینگ ذرت

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

کل زمان 45 دقایق

نویسنده نیکول لژیو

خدمات 10 مردم

ذرت پودینگ یکی از طرفهای مورد علاقه ما در پاییز است که در کنار مرغ سوخاری ، خورشت دلچسب یا البته بوقلمون سرو می کنیم! نسخه ما فوق العاده خامه ای ، کمی شیرین ، با طعمی مرزه و بسته بندی شده با هسته های ذرت است.

  • 1/4
    جام
    کره بدون نمک
  • 1/2
    جام
    پیاز خرد شده (1/2 پیاز کوچک)
  • 1
    بزرگ
    حبه سیر ، چرخ کرده
  • 1/4
    جام
    ارد
  • 1/4
    جام
    ارد ذرت
  • 2
    قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت
  • 3
    قاشق سوپخوری
    قند
  • 1/2
    جام
    خامه غلیظ
  • 4
    بزرگ
    تخم مرغ
  • 14
    اونس
    کنسرو ذرت به سبک خامه
  • 1
    جام
    ذرت منجمد یا تازه

غذای پیشنهادی  بهترین میله های چیزکیک سیب کاراملی

خدمت: 10

خدمت کردن1خدمت کردنکالری196کیلو کالری (10٪)کربوهیدرات ها20g (7٪)پروتئین5g (10٪)چربی12g (18٪)چربی های اشباع شده6g (30٪)کلسترول103میلی گرم (34٪)سدیم147میلی گرم (6٪)پتاسیم136میلی گرم (4٪)فیبر1g (4٪)قند6g (7٪)ویتامین A495IU (10٪)ویتامین سی3میلی گرم (4٪)کلسیم21میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *