دستور پخت حریر فرانسه بهشتی

پوسته پوسته پوسته پر شده از یک میوه شکلاتی انعطاف پذیر ، رویایی ، خامه ای و پر از بالش خامه برای این شیر ابریشم مقاوم در برابر فرانسه است. پر کردن بسیار صاف و غنی است ، و سپس در یک پوسته کره قرار می گیرد. این یک جمعیت شاد است که هر وقت به آن خدمت می کنید!

این دسر جلوی غذاها را به دیگران مانند کیک بهتر از هر چیز ، تارت لیمو با پوسته شیرینی کره ای و تیرامیسو آسان اضافه کنید و آن را سریع از بین ببرید!

پای ابریشمی رویایی خامه ای

پای ابریشم فرانسوی

این پای واقعا یک کیک رویایی عاشق شکلات است. پر کردن شکلات غنی را می توان به میزان شکلات بودن تنظیم کرد. و چون تخمها را گرم می کنیم ، لازم نیست نگران خوردن تخم مرغ خام باشید. شما فقط می توانید از لطافت مخملی و بدون مراقبت در دنیا لذت ببرید.

در هر تعطیلات یا موقعیت های خاص از این سرویس استفاده کنید و دوستان و خانواده خود را ببینید که شما را به یک قهرمان تبدیل می کنند. همه عاشق یک دسر خوب درست شده با عشق… و شکلات هستند… و خامه!

پختن پوسته

  • ارد: آرد همه منظوره بهترین است ، بنابراین ساختار خود را حفظ می کند
  • قند: به عنوان چسب و قهوه ای شدن کمک می کند
  • نمک: به آن عطر و طعم می بخشد
  • کره: کره به آن خوبی پوسته می دهد
  • آب سرد: برای افزودن رطوبت

مواد لازم برای پر کردن خامه ای رویایی موس

  • خامه غلیظ: جایگزین نکنید
  • شکر پودر شده: استفاده از پودر قند شیرینی را بدون دانه دانه می بخشد.
  • شکلات پخت شیرین نشده: یا تخته شکلات شیرین نشده
  • شکلات شیرین و شیرین: یا میله شکلات
  • تخم مرغ: چسب و نرم بودن را ایجاد می کند
  • قند: شیرینی را به تلخ می بخشد
  • کره: کره را به دمای اتاق نرم کنید
  • وانیل: تقسیم شده

مواد تشکیل دهنده خامه زده شده

  • خامه غلیظ: شما می خواهید که آن را خوب و بلند شلاق بزنید
  • شکر پودر شده: به راحتی حل می شود
  • وانیل: عطر و طعم شیرین را اضافه کنید
  • چاشنی زدن: فرهای شکلاتی

پوسته پای را در بشقاب پای آماده برای پخت.

ساخت بهترین پوسته پای حریر فرانسه

  1. ویسک: در یک کاسه کوچک مخلوط آرد، شکر، و نمک با هم زن
  2. غذاساز: مخلوط آرد را در غذاساز قرار داده و کره مکعبی سرد را به آن اضافه کنید. چندین بار نبض کنید تا مخلوط آن به اندازه نخود یا لوبیا شود.
  3. اب: پردازنده را روشن کرده و آب سرد را از طریق سوراخ آب روی مخلوط خمیر بپاشید. به اندازه کافی آب اضافه کنید تا خمیر با هم جمع شود. قسمت پایین را متوقف کرده و خراش دهید تا مطمئن شوید آرد کاملاً با هم ترکیب شده است.
  4. در یخچال: خمیر را روی پیشخوان برگردانید و به صورت دیسک درآورید. در بسته های پلاستیکی بپیچید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. رول: حذف از یخچال و رول را به یک دایره در حدود 2 اینچ بزرگتر از ظرف پای خود را. از آرد اضافی استفاده کنید تا خمیر به پیشخوان و غلتک نچسبد.
  6. فرم: خمیر را روی ظرف پای قرار دهید ، و خمیر را کمی به ته و کنار ظرف پای فشار دهید. خمیر اضافی را بگذارید که فقط به اندازه ای باشد که بتواند زیر آن جمع شود و یک لبه فلوت ایجاد کند.
  7. پوشش: روی آن را بپوشانید و به مدت 15-30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید وگرنه می توانید برای بعدا یخ بزنید.
  8. پوست: با استفاده از یک چنگال سوراخهای بخار را در پایین خمیر پای و در کناره ها فشار دهید. یک تکه بزرگ پوست را روی خمیر قرار دهید و وزن های پای یا لوبیای خشک را روی آن قرار دهید تا کل پوسته شیر پر شود. اطمینان حاصل کنید که پوست به اندازه کافی بزرگ برای پوشش لبه های پوسته به طور کامل است.
  9. پخت کور: محل ظرف پای در یک ورق پخت بزرگ و پخت در 425 به مدت 25 دقیقه. پای را با احتیاط برداشته و وزهای پوست و شیرینی را بردارید. سپس 5 دقیقه دیگر بپزید. روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.
غذای پیشنهادی  دستور تهیه آسان لوبیا و پنیر Pupusas

پر کردن موس

  1. ذوب شدن: در یک دیگ بخار دوتایی شکلات را ذوب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  2. حرارت: در دیگ بخار دیگری یا دوتایی یا در قابلمه کوچکی که روی حرارت ملایم قرار گرفته ، تخمها و 1/2 فنجان شکر را گرم کنید تا مخلوط آن به 160 درجه فارنهایت برسد ، مرتباً هم بزنید تا تخم مرغ ها نپزند ، حدود 7-10 دقیقه.
  3. برداشتن: از روی حرارت برداشته و آن را به لیسک شکلات ذوب شده اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود.
  4. ضرب و شتم: در یک مخلوط کن ایستاده ، خامه سنگین و 1 قاشق غذاخوری پودر قند را اضافه کنید ، با سرعت متوسط ​​بزنید. در 1/2 قاشق چای خوری وانیل جریان دهید و ضرب و شتم را ادامه دهید تا قله های سفت ایجاد شود. در یک کاسه کوچک بریزید و تا حد لازم در یخچال قرار دهید.
  5. کرکی: در همان کاسه مخلوط کره نرم شده و 1/2 قند باقیمانده را اضافه کرده و بزنید تا سبک و نرم شود ، حدود 2-3 دقیقه. آگهی شکلات و تخم مرغ مخلوط، ضرب و شتم تا به طور کامل صاف، دقیقه دیگر 2/3 سرد می شود.
  6. تا کردن: خامه فرم گرفته را بریزید و مخلوط را به طور یکنواخت در پوسته پای کاملا خنک شده پخش کنید. قبل از سرو حداقل 2 ساعت خنک شوید.

خامه فرم گرفته

خامه و پودر قند را در یک مخلوط کن اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​بزنید. در وانیل جریان پیدا کنید و آنقدر بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. بالای پای را پهن کرده و تزئین را به دلخواه اضافه کنید.

شلاق زدن و مخلوط کردن پر کردن موس خامه ای.

ساخت ابریشم فرانسه بهشتی

چند نکته برای این پای ابریشمی فرانسوی وجود دارد!

  • شکلات: اگر دوست دارید طعم شکلات سبک تری داشته باشید ، شکلات شیرین را برای شیرین و تلخ تغییر دهید و سپس شیرین تلخ را برای نیمه شیرین تغییر دهید. من توصیه نمی کنم از چیپس شکلات استفاده کنید. از یک نانوائی خوب مانند Bakers یا Ghirardelli یا یک شکلات با کیفیت دیگر استفاده کنید. پشیمان نخواهید شد
  • کرم رنگ: از آنجا که شما باید خامه را کاملاً شلاق زده و پفکی کامل ایجاد کنید ، توصیه نمی کنم از مواد جایگزین کرم سنگین استفاده کنید.
  • پوسته پای: برای سرعت بخشیدن به فرآیند می توانید از پوسته پای پیش ساخته استفاده کنید. طبق دستورالعمل بسته بندی آن را بپزید. در صورت تمایل می توانید پوسته شیرینی شکلاتی نیز درست کنید.
  • تخم مرغ: از آنجا که تخمها را به 160 درجه ایمن می رسانیم ، دیگر لازم نیست نگران خوردن تخم مرغ باشید! بنابراین برای همه و همه خدمت کنید. حتماً آن را به آرامی گرم کنید تا پخته نشود.
  • فقط آن را بزنید: برای به دست آوردن یک شکل ابریشمی و ملایم بهشتی به شکلات پر کننده خود ، باید بیش از آنچه فکر می کنید آن را بزنید. ضرب و شتم این فرآیند برای مدت طولانی تضمین می کند که قند حل شده و کره و تخم مرغ ها سبک و کرک می شوند.

پای ابریشم فرانسوی با روکش زده شده و آبپاش های شکلات.

ذخیره و انجماد پای شما

این واقعیت را دوست دارید که می توانید آن را زودتر از موعد درست کنید و برای بعداً آن را مسدود کنید.

  • پیش بروید:ساختن این قطعاً به زمان نیاز دارد ، اما ارزشش را دارد و آنچه باعث بهتر شدن می شود این است که می توانید زودتر از موعد آن را بسازید. تا 2 روز زودتر از موعد آن را درست و در یخچال قرار دهید. فقط تا قبل از آماده کردن ، روی آن را اضافه نکنید.
  • انجماد: پای را مطابق دستور درست کنید اما روی آن را نگذارید ، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. روی آن را کاملاً با پلاستیک بپوشانید ، سپس با فویل بپوشانید و تا 2 ماه یخ بزنید. یک شب در یخچال ذوب شوید. روی آن را زده و به دلخواه تزئین کنید.
غذای پیشنهادی  بهترین میله های چیزکیک سیب کاراملی

یک تکه شیر ابریشم فرانسوی روی یک بشقاب.

دسرهای شکلاتی بیشتر برای تسخیر

از آنجا که شکلات همیشه پاسخ صحیح به آنچه برای دسر است است.

پای ابریشم فرانسوی

زمان آماده سازی 40 دقایق

زمان پخت 35 دقایق

کل زمان 1 ساعت 15 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 8 مردم


پوسته پوسته پوسته پر شده از یک میوه شکلاتی منحصر به فرد ، رویایی ، خامه ای و پر از بالش خامه برای این شیر حریر پای فرانسوی است. پر کردن بسیار صاف و غنی است ، و سپس در یک پوسته کره قرار می گیرد. این یک جمعیت شاد است که هر وقت به آن خدمت می کنید!



پوسته پای

  • 1 و 1/2
    جام
    آرد همه منظوره
  • 2
    قاشق غذاخوری گرد قند شکر
  • 1/4
    قاشق چای خوری نمک کوشر گرد
  • 5
    اونس
    کره بدون نمک
    سرد و مکعبی
  • 2 – 4
    قاشق سوپخوری
    آب سرد

پر کردن شکلات موس

  • ¾
    جام
    خامه زدن سنگین
  • 1
    قاشق سوپخوری
    شکر پودر شده
  • 3
    اونس
    شکلات پخت شیرین نشده
  • 3
    اونس
    شکلات شیرین و شیرین
  • 3
    تخم مرغ های بزرگ
  • 1
    جام
    شکر دانه ریز
    تقسیم شده
  • 12
    قاشق سوپخوری
    کره بدون نمک
    تا دمای اتاق نرم شده
  • 1 و
    قاشق چایخوری
    عصاره خالص وانیل
    تقسیم شده

روکش خامه زده شده

  • ¾
    جام
    خامه زدن سنگین
  • 2
    قاشق سوپخوری
    شکر پودر شده
  • ½
    قاشق چایخوری
    عصاره وانیل

چاشنی زدن

  • فرهای شکلاتی
    شکلات تراشیده ، پودر کاکائو ، آب پاش شکلات


شکلات پخت شیرین نشده برای عطر و طعم شکلات تیره استفاده می شود.
برای یک شکلات شیرین تر ، می توانید به جای آن از همه شکلات های پخت شیرین و یا حتی شکلات های شیرین نیمه شیرین استفاده کنید.
از میله های پخت یا ویفر پخت یا شکلات خوردن مورد علاقه خود استفاده کنید ، از چیپس شکلات استفاده نکنید.
بعد از برداشتن وزنه های پای و قبل از این که پوسته را دوباره به اجاق بریزید ، اگر متوجه شدید که آن لبه خیلی قهوه ای شده است ، یک محافظ پای یا چند نوار فویل دور لبه قرار دهید تا از سوختن جلوگیری کند.


خدمت: 8

کالری717کیلو کالری (36٪)کربوهیدرات ها54g (18٪)پروتئین7g (14٪)چربی55g (85٪)چربی های اشباع شده34g (170٪)کلسترول206میلی گرم (69٪)سدیم49میلی گرم (2٪)پتاسیم175میلی گرم (5٪)فیبر2g (8٪)قند31g (34٪)ویتامین A1713IU (34٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم62میلی گرم (6٪)اهن3میلی گرم (17٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

مراحل تهیه شیرینی ابریشم فرانسوی.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *