دستور پخت ساتای مرغ تایلندی

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

مرغ Satay آبدار ، ریز ، و کاملاً الهی است. اینها را با ترشی و سپس کبابی کاملاً کامل با یک سس بادام زمینی خوش طعم سرو کنید که باعث اعتیاد مثبت شود.

کباب کردن گوشت روی سیخ باعث می شود که برگرداندن آن راحت باشد و همه آن کنار هم باشد. دفعه بعد که کباب کردید این مرغ ، گوشت گاو و سیخ میگو را کاملاً خوشمزه امتحان کنید.

ساتای مرغ کبابی با سس بادام زمینی روی یک بشقاب.

مرغ Satay با سس بادام زمینی

Satay یک غذای ملی اندونزی است. یک غذای خیابانی محبوب جنوب شرقی آسیا که شامل گوشت مارینای خورده شده ، سوخاری ، کبابی و همراه با غوطه وری شیرین است. Satay را می توان با استفاده از انواع گوشت ها سرو کرد اما امروز ما از مرغ استفاده می کنیم. ترکیبی از ادویه ها و شیر نارگیل یک ماریناد ایجاد می کند که مرغ را در هر لقمه با طعم منفجر می کند. سهولت تهیه این غذا باعث می شود شما به طور منظم آن را درست کنید. طعم شدید باعث می شود خانواده شما درخواست بیشتری داشته باشند.

سرو ساتای مرغ با سس بادام زمینی یک امر ضروری است. این با طعم و بافت تند ، بادام زمینی و خامه ای بهترین همراه این افراد است. تمام خانواده شما قرار است آنها را دوست داشته باشند. این غذاها معمولاً به عنوان پیش غذا سرو می شوند و می توانند با افزودن برنج ، سالاد خیار یا رشته فرنگی به راحتی به غذای اصلی تبدیل شوند.

آنچه برای مرغ شور احساس می کنید

ادویه جات دور هم جمع می شوند و مرغی ایجاد می کنند که با عطر و طعم می ترکد. تهیه این ساتای مرغ سریع و ساده انجام می شود. این یک پیش غذای عالی یا یک شام سبک است. تمام اندازه گیری مواد تشکیل دهنده را در زیر در کارت دستورالعمل پیدا کنید.

  • ران مرغ: برای سهولت برش از رانهای بدون استخوان و بدون پوست استفاده کنید.
  • شیر نارگیل: شیر نارگیل را در راهروی آسیایی فروشگاه مواد غذایی محلی خود پیدا کنید. معمولاً در یک قوطی است.
  • سس سویا: می توانید از سس سویا کم سدیم استفاده کنید.
  • شکر قهوهای: قند کم رنگ یا قهوه ای تیره در اینجا کار می کند ، به آن طعم می بخشد.
  • زنجبیل ساییده: گرما را با یادداشت تند گرم اضافه می کند.
  • حبه های سیر: من سیر را خرد کردم اما شما می توانید آن را نیز خرد کنید.
  • تومریک: عطر و طعم خاکی و تند و تیز را اضافه می کند که دارای خاصیت ساتای است.
  • پودر کاری: مخلوطی از ادویه جات است که می توان آن را با مقاومت ملایم ، متوسط ​​یا گرم خریداری کرد.
  • آب یک آهک: به ماریناد مقداری زینگ می دهد.
  • نمک و فلفل: کم و بیش به مزه اضافه کنید.
  • بادام زمینی خرد شده: کمی ترد می کند و عطر و طعم خوبی به آن می بخشد.
  • بادام زمینی خرد شده و گشنیز برای تزیین: اختیاری است اما من اکیداً توصیه می کنم.
  • سس بادام زمینی: سس خارج از این دنیا که به طور سنتی با Chicken Satay سرو می شود.
غذای پیشنهادی  دستور العمل Easy One Pot Ground Beef Stroganoff

طرز تهیه مرغ کبابی ساتای

ساده و آسان ، این یک دستورالعمل مورد علاقه خانواده خواهد بود! ساتای مرغ روی سیخ قرار می گیرد و لطیف ترین قطعات مرغ را می سازد.

  1. جوجه: ران های مرغ را به صورت تکه تکه کرده و کنار بگذارید.
  2. ساخت ماریناد: در یک کاسه متوسط ​​شیر نارگیل ، سس سویا ، شکر ، زنجبیل ، سیر ، زردچوبه ، پودر کاری ، آب یک لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. بادام زمینی ها را هم بزنید.
  3. مرغ مارینت: تکه های مرغ را اضافه کرده و 3 ساعت یا یک شب مارینا کنید.
  4. سیخ: مرغ ها را روی سیخ ها بزنید و 8-10 دقیقه یک بار کباب کنید تا یک بار چرخانده شود تا مرغ ها به 165 درجه برسند و دیگر صورتی نباشند. در صورت تمایل با گشنیز و بادام زمینی خرد شده تزئین کنید.
  5. لذت بردن: با سس بادام زمینی سرو کنید.
مخلوط ماریناد ، اجازه دهید مرغ مارینات شود و آنها را سیخ کنید.

نکات Satay مرغ تایلندی

ما عاشق این ساتای مرغ کبابی هستیم که روی آنها ذغال سنگ خوبی دارد ، خیلی خوب هستند! مرغ خود را انتخاب کنید ، مارینات دهید و به سیخ اضافه کنید! با این نکات به همین سادگی است.

  • جوجه: ران مرغ یک قطعه مرطوب و لطیف از مرغ است که بدون خشک شدن سریع زود پخته می شود. از سینه مرغ نیز می توان با موفقیت خوبی استفاده کرد. در صورت تمایل می توانید مرغ را در نوارهای طولانی بگذارید اما خوردن تکه های لقمه آسان تر است.
  • مارینت: هرچه مدت بیشتری بتوانید مرغ را مارینا کنید بهتر است ، اما برای مدت طولانی آن را مارینت نکنید در غیر این صورت پروتئین ها تجزیه می شود. برای عطر و طعم حداکثر بین 6 تا 24 ساعت بمانید. 30 دقیقه قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا مرغ به دمای اتاق برسد. این به مرغ کمک می کند تا یکنواخت تر بپزد.
  • سیخ: اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید قبل از اینکه مرغ را نخ کنید حتما آنها را حداقل یک ساعت خیس کنید. در صورت تمایل می توانید آنها را یک شبه خیس کنید.
  • گوشت های مختلف: از این دستور برای گوشت گاو ، گوشت خوک یا میگو استفاده کنید. زمان کباب کردن را بررسی کنید زیرا متفاوت از مرغ است.
  • چگونه می دانید مرغ شما تمام شده است: وقتی دمای داخلی مرغ 160 درجه کاهش یافت ، می توانید آن را از گریل خارج کنید (با استراحت دمای داخلی همچنان افزایش می یابد) و اجازه دهید استراحت کند ، به آب ها اجازه می دهد توزیع مجدد گوشت شوند. در حالی که حدود 5 دقیقه استراحت دارد ، آن را با فویل بپوشانید.
غذای پیشنهادی  دستور پخت آهسته گوشت خوک کارنیتاس

مرغ روی سیخ های کبابی با بادام زمینی خرد شده برای تزیین.

انواع پخت و پز برای مرغ

کباب کردن تنها روش طبخ مرغ شما نیست! ساتای مرغ تایلندی نیز می تواند در اجاق گاز یا اجاق گاز طبخ کند.

  • بالای اجاق گاز: استفاده از تابه گریل چدنی یا فقط تابه چدنی برای ایجاد پوسته مناسب از بیرون بهترین کار را می کند. 1-2 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​گرم کنید. مرغ را در قابلمه قرار دهید و برای مدت 2-3 دقیقه در یک طرف بپزید یا تا دمای داخلی به 165 درجه برسد.
  • فر: این یک روش عالی برای پخت مرغ بدون نیاز به پرستار بچه است. فر را با حرارت 350 گرم کنید. یک ورق کلوچه را با فویل بپوشانید و کمی اسپری کنید. مرغ را روی ورق پخت فاصله دهید تا فضای کافی بین آنها وجود داشته باشد تا آنها را بخار ندهد. 15-20 دقیقه بپزید یا تا دمای داخلی 165 درجه برسد.
  • اضافه کردن: در صورت تمایل می توانید آناناس ، فلفل ، پیاز یا کدو سبز را به سیخ ها اضافه کنید.

نحوه نگهداری سیخ مرغ Satay

  • ذخیره سازی: برای نگهداری سیخ های مانده ، آنها را در ظرف محکم بسته شده قرار داده و تا 4 روز در یخچال قرار دهید. این موارد همچنین می توانند تا 3 ماه منجمد شوند. دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید.
  • خدمت باقی مانده: باقیمانده غذاها کاسه های برنج ، تاکو ، سالاد و حتی پیتزا عالی درست می کنند!
غذای پیشنهادی  طرز تهیه خامه باترکره شکلاتی خانگی

ریختن سیخ ساتای مرغ در سس بادام زمینی.


  • ران های مرغ را به یک قسمت برش دهید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه متوسط ​​شیر نارگیل ، سس سویا ، شکر ، زنجبیل ، سیر ، زردچوبه ، پودر کاری ، آب یک لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. بادام زمینی ها را هم بزنید.
  • تکه های مرغ را اضافه کرده و به مدت 3 ساعت یا یک شب مارینا کنید.

  • مرغ ها را روی سیخ ها بزنید و 8-10 دقیقه یک بار کباب کنید تا یک بار چرخانده شود تا مرغ ها به 165 درجه برسند و دیگر صورتی نباشند. در صورت تمایل با گشنیز و بادام زمینی خرد شده تزئین کنید.


خدمت: 4

کالری679کیلو کالری (34٪)کربوهیدرات ها19g (6٪)پروتئین42g (84٪)چربی48g (74٪)چربی های اشباع شده16g (80٪)چربی اشباع نشده10gچربی اشباع شده18gچربی ترانس1gکلسترول222میلی گرم (74٪)سدیم1142میلی گرم (48٪)پتاسیم707میلی گرم (20٪)فیبر2g (8٪)قند14g (16٪)ویتامین A183IU (4٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم58میلی گرم (6٪)اهن4میلی گرم (22٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره پیش غذا ، شام ، غذای اصلی ، ظرف کناری

غذا آمریکایی آسیایی

کلمه کلیدی ساتای مرغ ، دستور ساتای مرغ ، ساتای مرغ با سس بادام زمینی

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *