دستور پخت سریع ماکارونی رشته فرنگی آسان ، ماستال رشته فرنگی خانگی

دستور پخت سریع و آسان رشته ماستا با یک نسخه آسان میانبر. ماسالا رشته فرنگی خانگی با استفاده از پودر سمبر. در ظروف دیگر نیز قابل استفاده است.

چه کسی رشته فرنگی فوری را دوست ندارد؟ با نودل فوری خاطرات خوبی داشته باشید. اولین باری که من غذا خوردم فقط بعد از اینکه اقامت در خوابگاه را شروع کردم. امما خرید آن را در مغازه مجاور انجام داد و بار اول که آن را دوست ندارم. با من در بسیاری از موارد جدید دیگر اتفاق می افتد ، من برای اولین بار سعی می کنم و دوست ندارم ، این شامل پیتزا هم می شود! اما بعداً من عاشق آن شدم. مامان درست مثل هر بیماری دیگری ایجاد می کند ، اما من آن را دوست دارم.

غذای پیشنهادی  باقلوا (دستورالعمل های گام به گام!) (بهترین دستور العمل باقلوا!) | منتقد دستور العمل
noodles-masala

آن پیاز خنک و خوشمزه است و آن را درست می کنیم. او قبلاً آن را درست می کرد و آن را بسته بندی می کرد ، صبح زود (همراه با ناهار بسته بندی شده) وقتی که من به خوابگاه می روم تا بتوانم قبل از رفتن به کلاس آن را داشته باشم. قبلاً الهی بود. هرگز مگی را به این ترتیب نخورید ، همیشه نسخه ویتا است. اما آجی هیچ چیز را در رشته فرنگی خود دوست ندارد. فقط یکی ساده بعضی اوقات وقتی بحث و جدال در مورد ماده مضر موجود در آن زیاد شد ، خوردن او را متوقف کرد.

هرگز فکر نکنید که در آن زمان ماسالا را در خانه امتحان کنید ، حتی اگر بسیاری از فیلم ها و دستور العمل ها در آن زمان وجود داشته باشد. حالا بعد از خواندن این دستور العمل در توییتر یک حساب کاربری خود را دنبال کردم ، مرا متقاعد کرد که سعی کنم. از آن زمان بارها تلاش کردم. با وجود بسیاری از اشتباهات علی رغم دستورالعمل موجود ، این بهترین نسخه من است که می توانم از الان به اشتراک بگذارم. نسخه اصلی را با پودرهای فلفل قرمز ، گشنیز ، زیره ، متی امتحان کردم. احساس کردم پودر زیره یا چیزی بیش از حد قدرت است و بوی خام را در رشته فرنگی می دهد. اما من پودر سمبار یکی از آن را که به نظر من نزدیک است پیدا کردم.

من استفاده کرده ام پودر Sambar من از آشپزی روزمره استفاده می کنم. اما شما می توانید با پودرهای سمباری که خریداری کرده اید (Aachi یا Sakthi کار خواهد کرد) و همچنین پودر کاری هندی که در فروشگاه های مواد غذایی دریافت می کنید ، همین کار را انجام دهید.

غذای پیشنهادی  برنج پخته شده کره

استفاده از این پودر ماسالا برای bajji، pakora و هر fritter، dal، parathas، masala upmas. استفاده از آن را در upmas (semiya upma ، ارزن semiya upmas) و آن را به فرزندان خود به عنوان جایگزین رشته فرنگی فوری ، آنها آن را دوست دارم!

خانگی-نودل-ماسالا

چاپ پین

دستور تهیه آسان ماکارونی رشته فرنگی ، ماسالا رشته فرنگی خانگی

دستور پخت سریع و آسان رشته ماستا با یک نسخه آسان میانبر. ماسالا رشته فرنگی خانگی با استفاده از پودر سمبر. در ظروف دیگر نیز قابل استفاده است.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری پودر سمبر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت آرد ذرت سفید
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
  • 1/2 قاشق غذاخوری قند
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر آمچور
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر garam masala
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر دانه رازیانه اختیاری
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه مخلوط کن ، همه مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • ذخیره در ظروف محفوظ. حداکثر 1 ماه استفاده کنید

  • 2 قاشق غذاخوری ، ماسالا آماده شده و نمک مورد نیاز برای تک وعده های رشته های فوری را اضافه کنید.

یادداشت

  • با توجه به پودر سمباری که استفاده می کنید ، طعم آن نیز متفاوت است.
  • از پودر سمبار با کپرا / نارگیل موجود در آن خودداری کنید.
  • من دوست داشتم مقدار کمی پودر تخم رازیانه را در ماسالا اضافه کنم زیرا پودر سمبار من رازیانه نیست.
  • شما باید از پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید. پودر زنجبیل را می توان رد کرد.

روش ماسالا رشته فرنگی:

  1. در یک کاسه مخلوط کن ، همه مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
    step1-mix
  2. ذخیره در ظروف محفوظ. حداکثر 1 ماه استفاده کنید
    step-2-mix
  3. 2 قاشق غذاخوری ، ماسالا آماده شده و نمک مورد نیاز برای تک وعده های رشته های فوری را اضافه کنید.

با استفاده از این در رشته فرنگی ، upmas و من semiya upma را ایجاد کرده ام و این یک جایگزین عالی برای نودل فوری است!

noodles-masala-mix

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *