دستور پخت سمبر ، پودر سمبر خانگی

دستور العمل Sambar podi در مخلوط کردن ، دسته کوچک برای استفاده یک ماه. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.

وقتی پودر سمبر مادر و مادرم را ارسال کردم (همانطور که ما می گویم پودر میلگای) ، درخواست ها و نمایش داده شدگان زیادی برای ارسال در اندازه گیری های فنجان دریافت کردم. هر وقت بسته های قلی قرمز یا dhaniya می خریدم می خواستم آن را در فنجان بسنجم و یادداشت کنم. این سالها ، فقط سال گذشته من این کار را برای فلفل قرمز و دانه های گشنیز انجام دادم. اما 1000 شک داشت که هر از گاهی از مادرم می پرسم و پست را فراموش می کنم.

اکنون این زمان است ، من باید این کار را انجام دهم زیرا نیاز وجود دارد. من برخی از سهام را که مامی در سفر اخیر دسامبر خود به دست آورد ، دارم. اما پودر آمما انجام شده است و آنچه که تاکنون باقی مانده است بسیار بی ارزش است. من همیشه احساس می کنم که موجودی پودر سمبار من به اندازه تکه های مما و مامی تازه بو نمی دهد. وقتی من پودر سمباری سمباری مامی را باز می کنم ، به محض برخورد بینی من عطر و طعم تازه و تازه تازه و خوب است.

غذای پیشنهادی  دستور آشپزی آسان هومینی | منتقد دستور العمل
sambar-podi

وقتی من را باز می کنم و حتی وقتی خطر می کنم آن را نزدیک بینی خود قرار دهم و احساس کنم ، نمی توانم بوی عطر و طعم مطبوعی مانند او بو کنم. من مطمئن نیستم که چگونه آن را ذخیره کنم. مادر شوهر من یک ظرف مخصوص سن دارد که مخصوصاً برای دسته بزرگ و سپس یک اسمبل کوچکتر برای استفاده روزمره استفاده می کند. من هم همین کار را دنبال می کنم اما بوی آن بو نمی خورد. فکر می کنم وقتی دفعه دیگر می روم باید در یک ظرف خوب سرمایه گذاری کنم.

غذای پیشنهادی  Zero-Proof Jalapeño Paloma (Mocktail) - لاک پوست

من می خواهم از همه کسانی که برای مدت طولانی از من اندازه گیری جام خواسته اند عذرخواهی کنم و پست نکردم (اگرچه در نامه ها و نظرات به بعضی از شما پاسخ داده ام). معنای ارسال این مطلب برای مدت طولانی ، دیرتر از هرگز است. بنابراین پس از سؤال از مادر و مادرم این اندازه گیری من است و می خواهم از آن برای دسته های تازه استفاده کنم که می خواهم در مخلوط کردن آسیاب کنم. امیدوارم اکنون برای خیلی ها مفید باشد.

غذای پیشنهادی  3-موز پخته شده با عناصر - پوست لاغر

گرچه با نام sambar podi نامگذاری می شود ، ما معمولاً آن را “مالتا پائول” می نامیم (اگر بخواهم آشنا به نظر بیایم) از پودر کاری استفاده می کنم. بنابراین این می تواند در تمام آشپزی های هندوستان مورد استفاده قرار گیرد – کاملاً آشکارا ، کارا کوژامبو ، واتا کوژامبو ، پولی کوژامبو ، پوریال، kari ، kootu و غیره. مرا بررسی کنید دستور العمل های کوژامبو اگر شما علاقه مندید.

اگر می خواهید اندازه گیری پودر سمبار برای ذخیره انبوه ، به این پست مراجعه کنید.

sambar-podi

چاپ پین

دستور العمل سامبی پودی

دستور العمل Sambar podi در مخلوط کردن ، دسته کوچک برای استفاده یک ماه. فیلم سریع ، تصاویر به صورت مرحله به مرحله.

غذا هندی ، هندی جنوبی

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان بذر گشنیز
  • 1 فنجان فلفل قرمز خشک (من از 10 فلفل قرمز badagi + 15 فلفل قرمز بلند استفاده کردم)
  • 1 قاشق غذاخوری چانا دال
  • 1 قاشق غذاخوری توور دال
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق غذاخوری دانه زیره سبز
  • 1/2 قاشق غذاخوری دانه شنبلیله

اختیاری:

  • 1/2 قاشق غذاخوری برنج
  • 1/2 قاشق غذاخوری دانه های خردل

دستورالعمل ها

  • مواد لازم را اندازه گیری کرده و آماده آن را نگه دارید.

  • یک تابه را گرم کنید تا گرم شود و آن را در شعله کم قرار دهید.

  • تخم گشنیز ، فلفل قرمز و کباب شده را فقط اضافه کنید تا مواد داغ شوند. یک دقیقه طول می کشد. انتقال به یک صفحه.

  • Chana dal ، toor dal ، فلفل ، برنج ، خردل و دانه زیره را اضافه کنید.

  • همین ، فقط یک دقیقه کباب کنید تا مواد گرم شوند. داخل بشقاب بردارید.

  • دانه های متی را اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا طلایی و معطر شود.

  • داخل بشقاب برداشته و مواد را کاملاً خنک کنید.

  • در مخلوط کردن با پودر زردچوبه را به یک پودر ریز خرد کنید.

  • برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد ، مدتی فاصله برقرار کنید. اگر ظرف گرم است ، زیرا می تواند مخلوط را خراب کند ، ادامه ندهید.

  • همچنین طرفها را حتی برای پودر کردن نیز پاک کنید.

  • در ابتدا ممکن است رنگ قهوه ای باشد ، اما هرچه فلفل قرمز پودر می شود ، رنگ نارنجی را تغییر می دهد.

  • قبل از گرم کردن در ظرف هوایی خوب و خوب مخلوط کرده و پودر را خنک کنید.

یادداشت

  • من از 15 فلفل قرمز معمولی و 10 عدد فلفل بیاداگی برای رنگ استفاده کردم. می توانید از فلفل معمولی نیز به طور کامل استفاده کنید.
  • برنج و خردل اختیاری است.
  • همچنین می توانید از زردچوبه کامل استفاده کنید.
  • اگر در منطقه ای گرم و آفتابی زندگی می کنید ، می توانید آفتاب را نیز خشک کرده و مواد آن را آسیاب کنید.

روش Sambar podi:

  1. مواد لازم را اندازه گیری کرده و آماده آن را نگه دارید.
    مواد تشکیل دهنده سامری پادری
  2. یک تابه را گرم کنید تا گرم شود و آن را در شعله کم قرار دهید. تخم گشنیز ، فلفل قرمز و کباب شده را فقط اضافه کنید تا مواد داغ شوند. یک دقیقه طول می کشد. انتقال به یک صفحه.
  3. Chana dal ، toor dal ، فلفل ، برنج ، خردل و دانه زیره را اضافه کنید. همین ، فقط یک دقیقه کباب کنید تا مواد گرم شوند. داخل بشقاب بردارید.
  4. دانه های متی را اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا طلایی و معطر شود. داخل بشقاب برداشته و مواد را کاملاً خنک کنید.
  5. در مخلوط کردن با پودر زردچوبه را به یک پودر ریز خرد کنید.
  6. برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد ، مدتی فاصله برقرار کنید. اگر ظرف گرم است ، زیرا می تواند مخلوط را خراب کند ، ادامه ندهید.
  7. همچنین طرفها را حتی برای پودر کردن نیز پاک کنید.
  8. در ابتدا ممکن است رنگ قهوه ای باشد ، اما هرچه فلفل قرمز پودر می شود ، رنگ نارنجی را تغییر می دهد.
  9. قبل از گرم کردن در ظرف هوایی خوب و خوب مخلوط کرده و پودر را خنک کنید.

این تقریباً 1 و 1/2 فنجان پودر سمبار به شما می دهد ، می تواند برای یک ماه کافی باشد.

خانگی-sambar-podi

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *