دستور پخت طعم مرغ مرغ | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

Chicken Cordon Bleu دارای لایه هایی از ژامبون و پنیر است که درون سینه مرغ خرد شده و آبدار با پوسته خرده نان ترد پیچیده شده است. این یکی در فر پخته شده و باعث سالم تر شدن آن نیز می شود.

مرغ یک غذای آسان و مورد علاقه است! برای مرغ آبدار بیشتر ، این جوجه و این ناگت های مرغ را نیز امتحان کنید.

نمای نزدیک قسمت داخلی آبی طناب مرغ با پنیر که از آن خارج می شود.

بلو مخروطی مرغ خانگی

این آبی بندناف مرغ روغنی نان خرده نان دارای همه چیز است. طعم ، مرغ آبدار و پنیر گوه ، همه آن با یک سس خردل غنی و خامه ای تهیه می شود که تهیه آن بسیار ساده است.

بعد از آزمایش های فراوان با روش های مختلف پر کردن و پخت و پز ، اکنون می توانم تمام نکات مربوط به دستور العمل بی نقص cordon bleu را به اشتراک بگذارم.

Cordon Bleu چیست؟

به طور سنتی ، cordon bleu نوعی شنیتسل است که با ژامبون و پنیر پر می شود ، سپس رول می شود و تابه سرخ می شود.

این یکی در فر پخته شده است که کمی سالم تر است و همچنین ساخت آن آسان تر است. پس از آماده شدن برای پخت ، مستقیماً داخل اجاق داغ بروید و حدود 30 دقیقه آن را بپزید. بدون نگهداری از کودک لازم نیست.

مخلوط طناب مرغ روی توری فر.

مواد لازم در مخلوط طناب مرغ کلاسیک

یکی از بهترین چیزهای این دستورالعمل این است که از حداقل مواد استفاده می کند و همه آنها بسیار رایج هستند.

  • سینه مرغ: از کتلت / شنیسل استفاده کنید یا خودتان آنها را از ابتدا برش دهید.
  • ژامبون: استفاده از ژامبون خلال یا تراشیده شده بسیار نازک و ژامبون بریده شده استخوان بهترین عطر و طعم را دارد.
  • پنیر: اگر بتوانید آن را دریافت کنید ، گودا فوق العاده است ، اما سوئیس یا پروولون نیز به خوبی کار می کنند. حتی چدار شما یک پنیر نیمه سفت خامه ای به صورت تکه ای یا بلوک می خواهید – خرد نشده.
  • آرد ساده ، نمک ، پودر پیاز و فلفل: این مرحله از 3 مرحله لایروبی / نان دادن تشکیل می شود ، کاملا مرغ را در همان زمان چاشنی می کند.
  • تخم مرغ: فقط یک تخم مرغ برای این دستورالعمل ، 4 مخلوط بند ناف را پوشانده است.
  • خرده نان پانکو: من panko را دوست دارم چون سبک و فوق العاده ترد هستند اما انواع دیگر آنها نیز کار خواهند کرد.
  • روغن زیتون: فقط یک لمس با آرد سوخاری مخلوط می شود ، که به آنها کمک می کند تا ترد شوند و رنگ آنها را نیز لمس کنند.

مواد لازم برای سس

این دستور تهیه cordon bleu همراه با سس خردل خامه ای فوق العاده ساده خود نیز است. احساس سس خردلی خامه ای نمی کنید؟ این سس پنیر خانگی یا حتی این سس گوجه خانگی آسان را امتحان کنید.

  • آب مرغ / آب گوشت: از یک ماده سدیم کم و با کیفیت استفاده کنید. کیفیت ها بسیار متفاوت است اما قبل از اینکه چیز دیگری اضافه کنید ، کیفیت خوب طعم دار خواهد بود.
  • آویشن خشک: می توانید از گیاهان خشک دیگری نیز استفاده کنید – مریم گلی ، ریحان ، پونه کوهی همه به خوبی کار می کنند.
  • کرم تک / سبک: اگر آنچه در دست دارید می توانید از کرم سنگین نیز استفاده کنید.
  • خردل دیژون: دیژون قطعاً در اینجا بهترین است – یک صدای سبک و خوب خردل به شما می دهد. می توانید از همان مقدار پودر خردل استفاده کنید ، یا از خردل سبوس دار برای چیز دیگری استفاده کنید.
  • نشاسته ذرت و آب: این مخلوط ساده بدون نیاز به ساخت روس سس شما را غلیظ می کند. شما فقط کمی احتیاج دارید و به هیچ وجه بافت و طعم سس را تغییر نمی دهد.
غذای پیشنهادی  بهترین دستور العمل چیلی همیشه | منتقد دستور العمل

طرز تهیه بلو مخروطی مرغ

در اینجا جزئیات سریع گام به گام ساخت آبی طناب مرغ وجود دارد اما اطمینان حاصل کنید که نکات زیر این بخش را برای همه نکات کامل آنها بررسی کنید.

  1. مرغ ها را به ضخامت یکنواخت کوبیده (تقریباً از یک اینچ).
  2. ژامبون و سپس پنیر را روی مرغ قرار دهید.
  3. وقتی می روید آن را محکم بچرخانید و آن را بچرخانید.
  4. در بسته بندی پلاستیکی بپیچید و به مدت 40-60 دقیقه فریز کنید.
  5. ابتدا در مخلوط آرد ، سپس تخم مرغ ، سپس آرد سوخاری را باز کرده و بپوشانید.
  6. به مدت 30-35 دقیقه بپزید – زمان پخت به اندازه سینه مرغ شما بستگی دارد.

6 تصویری که نشان می دهد چگونه پر کردن و مخلوط کردن مخلوط طناب مرغ را نشان می دهیم.

نکات و ترفندهای Cordon Bleu

  • کوبیدن مرغ: این کار سه کار انجام می دهد – گوشت را نرم می کند ، بزرگتر می کند (در پر کردن و غلتاندن راحت تر است) و باعث ضخامت گوشت در کل (به همین دلیل کاملاً پخته می شود) می شود. هر چند خیلی خشن نباشید
  • مرغ را بپوشانید: قبل از کوبیدن ، گوشت را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید تا هر قسمت از پاشیدن آشپزخانه شما متوقف شود.
  • ابتدا ژامبون: ابتدا یک لایه نازک ژامبون را در سراسر مرغ قرار دهید.
  • پنیر دوم: پنیر را برش دهید تا حداقل 1 اینچ از هر دو طرف مرغ قرار بگیرد. سپس ژامبون روی آن تا می شود و یک بسته کوچک ایجاد می شود. این پنیر گویی را قفل می کند تا احتمال فرار آن کمتر باشد.
  • آن را محکم بچرخانید: استفاده از یک تکه پلاستیک در زیر مرغ به شما کمک می کند تا آن را رول کنید. همانطور که می روید در کناره ها بکشید. مطمئن شوید که بسته پلاستیکی را درون مرغ نپیچید. پس از غلتاندن ، آن را محکم در بسته بندی پلاستیکی بپیچید.
  • نان به سرعت: بسته بندی پلاستیکی را برداشته و هنگامی که بسته ها را نان می کنید سریع کار کنید. گرمای دستان شما می تواند آنها را بیش از حد گرم کند که ممکن است باعث باز شدن آنها شود.
  • از قفسه استفاده کنید: مرغ ها را روی توری ، بالای سینی فر قرار دهید تا پخته شود. این اجازه می دهد تا هوا در اطراف کل مرغ بسته بندی شود به معنی آرد سوخاری ترد در سراسر. بدون بیت های مرطوب و نیازی به چرخاندن آنها نیست.
غذای پیشنهادی  بهترین کلوچه های همیشه سبوس دار | منتقد دستور العمل

سس خردل که روی مرغ پخته شده ریخته می شود.

چه چیزی را می توانید با مرغ بلوطی تهیه کنید

مخلوط طناب مرغ یک غذای غنی با طعم های جسورانه است بنابراین طرف های ساده بهترین نتیجه را می دهند این سرخ کن هوای سرخ کن عالی “بو داده” یا سالاد Panzanella را امتحان کنید.

این سالاد گلابی و چغندر شگفت انگیز علاوه بر برخی از سیب زمینی سرخ کن شگفت انگیز یک طرف دوست داشتنی است.

چگونه آن را فریز کنیم

بستن بسته های مرغ به مدت 40-60 دقیقه قبل از پخت و پز به شکل مرغ کمک می کند تا کار با آن راحت تر شود و دوباره مطمئن شوید که پنیر با شروع پخت نمی تواند فرار کند.

مخلوط طناب مرغ روی چنگالی که لایه های داخلی آن را نشان می دهد.

دستور العمل های مرغ شگفت انگیز تر

نمای نزدیک قسمت داخلی آبی طناب مرغ با پنیر که از آن خارج می شود.

کوردن بلوی مرغ

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

زمان خنک کننده 40 دقایق

کل زمان 1 ساعت 30 دقایق

نویسنده ماری روفی

خدمات 6 خدمت


Classic Chicken Cordon Bleu دارای لایه هایی از ژامبون و پنیر است که درون سینه مرغ خرد شده و آبدار با پوسته خرده نان ترد پیچیده شده است. این یکی در فر پخته شده و باعث سالم تر شدن آن نیز می شود.



برای مرغ

  • 4
    کوکوی مرغ / شنیتزل های خرد نشده
    (یادداشت)
  • 5
    اونس
    ژامبون خلال یا تراشیده شده نازک
  • 4
    اونس
    پنیر قطعه قطعه یا قطعه قطعه شده (گودا ، سوئیس یا پروولون)
  • 2
    قاشق غذاخوری
    آرد همه منظوره
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک
  • ½
    قاشق چایخوری
    پودر پیاز
  • ½
    قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ترک خورده
  • 1
    بزرگ
    تخم مرغ
  • 1
    جام
    خرده نان پانکو
    (یادداشت)
  • 1
    قاشق چایخوری
    روغن زیتون

برای سس سخت

  • 1
    جام
    آب مرغ سدیم کم
  • 1
    قاشق چایخوری
    آویشن خشک

  • جام
    کرم رنگ
  • 2
    قاشق غذاخوری
    خردل دیژون
  • 4
    قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت
  • 4
    قاشق چایخوری
    اب


  1. کتلت مرغ سینه مرغ است که از ضخامت آن به دو نیم شده و 2 سینه لاغرتر شده است. این کار را می توانید خودتان با استفاده از سینه های بزرگ مرغ انجام دهید.
    • سینه مرغ را روی تخته خرد کنید و یک دست را روی آن بگذارید تا کمی فشار داده شود.
    • از یک چاقوی تیز برای برش وسط آن استفاده کنید ، از ضخیم ترین انتها شروع کنید و به سمت نوک نازک کار کنید.
  2. خرده های نان پانکو خرده های نان سبک و بسیار ترد ژاپنی است. آنها در اکثر فروشگاه های مواد غذایی موجود هستند.

خدمت: 6

کالری363کیلو کالری (18٪)کربوهیدرات ها13g (4٪)پروتئین33g (66٪)چربی19g (29٪)چربی های اشباع شده9g (45٪)چربی ترانس1gکلسترول154میلی گرم (51٪)سدیم964میلی گرم (40٪)پتاسیم587میلی گرم (17٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A479IU (10٪)ویتامین سی2میلی گرم (2٪)کلسیم57میلی گرم (6٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *