دستور پخت ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورات غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

این ماهی قزل آلا لعابدار آبکی آسیاب شده با لعاب سیر فوق العاده خوب ، برای آن می میرد! با اینکه چقدر سالم و خوشمزه است ، به غذای ناهار جدید شما تبدیل می شود!

ماهی قزل آلا بسیار شگفت انگیز است با یک سس شیرین و خوش طعم ، با الهام از آسیایی در بالا. شما دیگر دستور العمل های تایلندی ، کنجد عسل و ماهی قزل آلا teriyaki را دوست خواهید داشت!

ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی روی مارچوبه سرو می شود.

طرز تهیه آسان و خوشمزه ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی

ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی دستورالعمل مناسبی برای زمانی است که می خواهید بدون صرف کل شب برای انجام این کار ، چیزی خوشمزه و سالم درست کنید. فقط تعداد انگشت شماری از مواد ساده با هم جمع می شوند تا لطیف ترین و شگفت انگیزترین غذا را خلق کنند! سهولت پخت ماهی قزل آلا ، فواید آن برای سلامتی ، یک سس کامل را با هم ترکیب کنید و یک شام حذفی داشته باشید. شما هرگز نمی دانید که این ماهی کاملاً لعابدار وقتی طعم خوبی دارد ، رژیم غذایی را دوست دارد! این ماهی قزل آلا لعاب دار نه تنها کربوهیدرات کمی دارد ، بلکه سرشار از امگا 3 ، پتاسیم و ویتامین ها است و به این ترتیب می توانید از خوردن آن لذت ببرید!

برای اضافه کردن ، من ماهی قزل آلا را دوست دارم زیرا پخت آن بسیار آسان و سریع است. بهترین بخش در مورد این دستورالعمل قزل آلا لعابدار آسیایی این است که شما به سادگی آن را به مدت 5 دقیقه در طرف مرغ گوشتی قرار دهید و هر بار کاملاً پخته می شود! شما عاشق طعم شیرین ، تند و غلیظ این سس خواهید بود. طعم فوق العاده ای دارد و بافت لطیف و پوسته پوسته ماهی قزل آلا را به خوبی تکمیل می کند. مارچوبه و برنج قهوه ای چیزی بودند که من با این ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی ترکیب کردم و معلوم شد که یک غذای مغذی اما سیر کننده است. حتی اگر عاشق غذاهای دریایی نیستید ، باید این دستور غذا را امتحان کنید! زمان آن فرا رسیده است که سس سویا و هویزین را در انبار خود بچرخانید و به تهیه این غذای خوشمزه بپردازید!

مواد ساده ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی

وقتی بچشید که این ماهی قزل آلا لعابدار چقدر شگفت انگیز است ، باور نمی کنید که فقط از چند ماده آسان تهیه شده است! دستور العمل هایی که طعم شگفت انگیزی دارند اما نیازی به خرید همه مواد اولیه جدید ندارند ،+ A در کتاب من وجود دارد. اندازه گیری برای هر ماده در کارت دستور زیر ذکر شده است.

  • شکر قهوهای: شیرینی لعاب از شکر قهوه ای ناشی می شود. پس از حل شدن ، به ایجاد بافت کامل نیز کمک می کند.
  • سس سویا: سس سویا اصلی Kikkoman معمولاً چیزی است که من در کمد دارم ، اما شما نیز انواع کم سدیم را انتخاب کنید. این به کاهش نمک لعاب کمک می کند.
  • سس hoisin: سس هویزین جزء مخفی بسیاری از غذاهای الهام گرفته از آسیا است. اگر قبلاً آن را امتحان نکرده اید ، شور و دارای طعم شیرینی است و طعم امامی قوی دارد. این برای دستور العمل های دیگر من مانند غذاهای عمومی و مرغ کونگ پائو مفید است ، بنابراین دفعه بعد که به بازار آسیایی محلی خود سفر می کنید ، مقداری از آن را انتخاب کنید! به کار شما می آید ، قول می دهم!
  • زنجبیل: زنجبیل بسیار معطر است و تمام طعم های لعاب را تقویت می کند به طوری که کاملاً در دهان شما پخش می شود. در این دستور غذا ، زنجبیل مورد استفاده من پوست کنده و رنده شده است.
  • دانه های فلفل قرمز خشک: برای کمی گرما و بافت اضافی ، ذرات فلفل قرمز را به مزه اضافه کنید.
  • سیر: سیر خرد شده می تواند حجم زیادی از سس را انجام دهد تا طعم مطبوع کاملی به شما بدهد. آن را نادیده نگیرید!
  • آب لیمو: اشاره کاملی به طعم ترش و طعم دهنده می بخشد.
  • ماهی سالمون: من دوست دارم از فیله ماهی قزل آلا استفاده کنم که بدون استخوان ، بدون پوست و تقریباً ضخامت دارد. به این ترتیب ، همه آنها با یک نرخ طبخ می کنند.
غذای پیشنهادی  برنج راوا وما ، آریس وما در vengala panai

طرز تهیه ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی

این غذای نهایی برای شبهای شلوغ هفته است. شما در کمتر از 20 دقیقه یک وعده غذایی خوشمزه و مغذی دریافت می کنید ، شروع کنید تا پایان دهید! من مطمئن هستم که به دلیل چگونگی آن ، در برنامه شام ​​هفتگی شما به طور منظم تبدیل می شود بطور باور نکردنی ساختن آن آسان است!

  1. مواد لازم سس را با هم مخلوط کنید: در یک قابلمه متوسط ​​، شکر قهوه ای ، سس سویا ، سس هویسین ، زنجبیل ، تکه های فلفل قرمز ، سیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
  2. جوشاندن: روی حرارت متوسط ​​بجوشانید تا سس غلیظ شود. کنار بگذارید.
  3. جوجه های گوشتی پیش گرم و غذای آماده برای پخت: جوجه های گوشتی را از قبل گرم کنید. روی یک ظرف پخت را با فویل بپوشانید و ماهی قزل آلا را روی آن قرار دهید.
  4. برس با لعاب: به مدت 4 دقیقه با لعاب مزه دار کنید. ماهی قزل آلا را از فر خارج کرده ، برگردانید ، روی آن را لعاب بمالید و به فر برگردانید تا 4 دقیقه دیگر تفت داده شود.
  5. تکرار: ماهی قزل آلا را با دقت از فر خارج کرده و یک بار دیگر قبل از سرو میل کنید.
غذای پیشنهادی  دستور پخت کیک پوند لیمو
مواد سس را در یک قابلمه هم بزنید.

نکاتی در مورد تهیه بهترین ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی

این نکات سریع می تواند به شما در ارتقاء این غذای آسان کمک کند! کاملاً پخته شده و در یک سس خوش طعم غوطه ور شده است ، می دانم که شما این دستور غذا را به اندازه خانواده من دوست خواهید داشت!

  • ماهی سالمون: من سعی می کنم ماهی قزل آلا را انتخاب کنم زیرا چربی کمتری دارد و سالم تر از ماهی آزاد است. همچنین پایدارتر است! ماهی قزل آلا وحشی تیره تر و پر جنب و جوش تر از گونه های پرورشی آن است. سعی کنید ماهی قزل آلا را انتخاب کنید که مرطوب به نظر می رسد و لکه های قهوه ای در لبه های آن وجود ندارد.
  • اندازه فیله: هرچه فیله ماهی قزل آلا ضخیم تر باشد ، زمان پخت آن بیشتر طول می کشد. توصیه می کنم فیله هایی را انتخاب کنید که تقریباً اندازه و ضخامت دارند تا همه آنها سریع و کامل بپزند.
  • چرا برویل: کباب کردن یکی از روش های مورد علاقه من برای پخت ماهی قزل آلا است. نه تنها آسان است ، بلکه ماهی شما را نرم و لطیف نگه می دارد در حالی که رویه عالی و کارامل شده ای ایجاد می کند.
  • لعاب غلیظ: اگر می خواهید سس خود را غلیظ کنید ، می توانید یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت را در یک زمان اضافه کنید تا به غلظت دلخواه خود برسید.
  • طعم های اضافی: شما می توانید لعاب خود را با سایر مواد مانند عسل و سس تند سفارشی کنید تا حرارت و شیرینی را به دلخواه تنظیم کنید.
  • هنگام انجام ماهی قزل آلا: هنگامی که ماهی قزل آلا کدر و پوسته پوسته می شود ، می دانید که پخت آن تمام شده است. به خاطر داشته باشید که اگر فیله های شما غلیظ است ممکن است قبل از رسیدن به این نقطه به چند دقیقه دیگر پخت نیاز داشته باشید.

لعاب را روی ماهی قزل آلا در فویل قلع بریزید.

ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی با چه چیزی سرو شود

راه مورد علاقه شخصی من برای لذت بردن از این ماهی قزل آلا کنار آن است که می تواند مزایای سلامتی آن را تکمیل کند. به همین دلیل ، سبزیجات کبابی و برنج قهوه ای معمولاً در کنار این غذای خوشمزه قرار دارند! همچنین می توانید یک شب الهام گرفته از آسیا داشته باشید و ماهی قزل آلا خود را با گلدان ، وانتون و برنج سرخ شده برای یک شام سبک به راحتی در خانه جفت کنید!

ماهی قزل آلا در فویل قلع پوشیده شده با لعاب.

نحوه نگهداری ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی

قابلیت گرم کردن مجدد در اجاق و مایکروویو ، این ماهی قزل آلا را به یک غذای سریع و خوشمزه عالی تبدیل می کند! برای کسانی که در حال حرکت هستید عالی است! کودکان حتی می توانند آن را برای یک میان وعده عصرانه خوشمزه گرم کنند.

  • داخل یخچال: هنگامی که ماهی قزل آلا به طور کامل سرد شد ، می توانید آن را به مدت 3 روز در ظرفی که هوا نمی گذارد نگهداری کنید.
  • در فریزر: ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی تا 6 ماه در فریزر نگهداری می شود. قبل از گرم شدن مجدد یک شب در یخچال آب کنید.
  • گرم کردن مجدد: می توانید ماهی قزل آلا خود را با 50 درصد قدرت به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که گرم شود در مایکروویو قرار دهید. همچنین می توانید آن را در فر بگذارید ، در فویل حلبی بپیچید ، در دمای 275 درجه فارنهایت به مدت 10-15 دقیقه.
غذای پیشنهادی  دستور پخت کوفته مرغ بوفالو | منتقد دستور العمل

خوردن یک لقمه ماهی قزل آلا لعابدار آسیایی ، تزئین شده با پیاز سبز.


  • در یک قابلمه متوسط ​​، شکر قهوه ای ، سس سویا ، سس هویزین ، زنجبیل ، پودر فلفل قرمز ، سیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
  • روی حرارت متوسط ​​بجوشانید تا سس غلیظ شود. کنار بگذارید.

  • جوجه های گوشتی را از قبل گرم کنید. روی یک ظرف پخت را با فویل بپوشانید و ماهی قزل آلا را روی آن قرار دهید.

  • به مدت 4 دقیقه با لعاب مزه دار کنید. ماهی قزل آلا را از فر خارج کرده ، برگردانید ، روی آن را لعاب بمالید و به فر برگردانید تا 4 دقیقه دیگر تفت داده شود.

  • ماهی قزل آلا را با دقت از فر خارج کرده و قبل از سرو یک بار دیگر میل کنید.


به روز شده در 1 اوت 2021
ارسال شده در 19 ژوئن 2013

خدمت: 4

کالری432کیلوکالری (22٪)کربوهیدرات ها46g (15)پروتئین36g (72)چاق11g (17)چربی های اشباع شده2g (10٪)کلسترول94میلی گرم (31))سدیم1296میلی گرم (54 درصد)پتاسیم953میلی گرم (27 درصد)فیبر1g (4 درصد)قند43g (48 درصد)ویتامین A68IU (1)ویتامین سی1میلی گرم (1)کلسیم61میلی گرم (6 درصد)اهن2میلی گرم (11)

تمام اطلاعات تغذیه ای بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک تخمین است. هر دستور غذا و ارزش غذایی بسته به مارک هایی که استفاده می کنید ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانواده متفاوت خواهد بود.

دوره شام ، غذای اصلی

غذا آسیایی آمریکایی

کلمه کلیدی ماهی قزل آلا لعاب دار ، ماهی قزل آلا ، دستور العمل های ماهی قزل آلا

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *