دستور پخت نان های همبرگر خانگی آسان

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

نان های همبرگر خانگی بسیار بهتر از فروشگاه و بسیار دیوانه و خوشمزه هستند. اینها از طعم و بافت کاملی برخوردارند تا بتوانند در کنار همبرگر BBQ بعدی شما قرار بگیرند!

کار با مخمر می تواند ترسناک باشد اما با دستور العمل های درست و واقعی من بسیار آسان است. این نان رول ، خانگی و نان را امتحان کنید!

نان های همبرگر پخته شده روی یک سینی.

نان های همبرگر خانگی آسان

ما همیشه همبرگرهای خود را کبابی می کنیم ، اما آیا تابحال نان های همبرگر خانگی درست کرده اید؟ من اینجا هستم تا به شما بگویم این یک تغییر دهنده بازی است. ساخت نان خود همبرگرهایتان را به سطح کاملاً جدیدی از هیجان می رساند! این نان های دست ساز نرم و لطیف بالشی هستند و طعم آن بسیار بهتر از هر چیزی در فروشگاه است. شما دوست دارید که ساختن این موارد نیز آسان باشد. فقط یک مشت مواد تشکیل دهنده ، کمی وقت و بهترین برگرهای خانگی را تا به حال خواهید داشت!

درست است که نان بیشتر اوقات برگر درست می کند. این نان های خانگی را دوست خواهید داشت زیرا روی شما از هم نمی پاشد. آنها ضخیم اما کرکی هستند و به هر کدام یک لقمه نرم و ترد دارند. برای اینکه این نان ها فوق العاده شوند ، قبل از قرار دادن همبرگر روی آنها ، کمی زیر گوشت مرغ گوشتی یا با کمی کره در تابه نان تست کنید. تهیه نان همبرگر خانگی همچنین به این معنی است که می توانید نان های خود را متناسب با اندازه همبرگر خود بدانید. داشتن نان به اندازه کافی یا زیاد هرگز سرگرم کننده نیست. نان های خانگی از هر لحاظ عالی خواهند بود!

مواد لازم برای نان های همبرگر

مواد ساده در کمترین زمان به نان های همبرگر نرم و لطیف تبدیل می شوند! اینها مواد اصلی هستند که می توانند با هم ترکیب شوند و برای شام همبرگر بعدی شما آماده شوند.

  • بسته مخمر خشک فعال: این دستور برای مخمر خشک فعال نوشته شده است ، با مخمر فوری متفاوت است.
  • آب گرم: این به فعال شدن مخمر کمک می کند.
  • کره آب شده: عطر و طعم و رطوبت می بخشد.
  • قند: برای رشد مخمر قند لازم است.
  • تخم مرغ؛ غنا را اضافه می کند و به خمیر کمک می کند تا خرده لطیف خوبی داشته باشد.
  • نمک: بدون نمک نمیتوانید یک تکه مزه عالی داشته باشید. عطر و طعم می بخشد.
  • ارد: برای بهترین نتیجه از آرد سفید یا آرد نان استفاده کنید. اگر همه چیز شما باشد می توان از همه منظوره استفاده کرد.

دستور العمل شستشوی تخم مرغ

ایجاد این شستشوی تخم مرغ بسیار ساده است و افزودن دانه ها در بالای آن همیشه یک ماده سرگرم کننده برای افزودن این نان های خانگی است. نانها را با شستشوی تخم مرغ ، در امتداد کناره ها و پایین به طور کامل بپوشانید. این کار به نان ها یک رنگ کاملا طلایی و بدون لکه های روشن می دهد.

  • زرده تخم مرغ: به نان ها براقیت زیبا و رنگی طلایی از بالا می بخشد.
  • اب: با تخم مرغ مخلوط کنید تا کمی رقیق شود.
  • دانه کنجد اختیاری است: هر نان بزرگ دانه کنجد دارد ، اما شما می توانید آنها را نیز کنار بگذارید!
غذای پیشنهادی  دستور العمل سالسا آناناس | منتقد دستور العمل

بیایید چند نان درست کنیم!

فوق العاده آسان ، فوق العاده خوشمزه و عاری از مواد افزودنی و نگهدارنده! شما دوست دارید این نان های همبرگر خانگی را دوست داشته باشید!

  1. مخمر را فعال کنید: در یک کاسه مخلوط مخمر ، آب و شکر را با هم مخلوط کنید. بگذارید 5-7 دقیقه بماند ، تا شروع به کف شدن کند.
  2. اضافه کردن: تخم مرغ و کره را بزنید.
  3. مخلوط کنید و ورز دهید: آرد و نمک را اضافه کرده و با قلاب خمیر با سرعت متوسط ​​و کم به مدت 6-7 دقیقه مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
  4. بگذارید بلند شود: یک کاسه بزرگ را روغن زده و خمیر را داخل آن منتقل کنید. بسته بندی پلاستیکی را با اسپری پاشش بپاشید و کاسه را با طرف اسپری شده رو به روی خمیر بپوشانید. اجازه دهید تا اندازه آن دو برابر شود ، حدود 40-60 دقیقه.
  5. دبستان: فر را با دمای 425 گرم کنید.
  6. برش و شکل: وقتی اندازه خمیر دو برابر شد ، 8-10 قسمت مساوی برش بزنید (ممکن است از مقیاس آشپزخانه برای این کار استفاده کنید ، اما من فقط آن را دور چشم زدم). خمیر خود را به شکل گلوله در آورید و درز آن را در قسمت پایین رول ها نگه دارید. برای نانهای نازک تر ، از دستان خود برای صاف و کشیده شدن به شکل دیسک بیشتر از یک گلوله گرد خمیر استفاده کنید. روی تابه های ورقه ای روکش شده قرار دهید و بین هر نان 2 اینچ بگذارید.
  7. باقی مانده: بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.
  8. تخم مرغ شستشو: برای شستشوی تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. از برس قنادی استفاده کنید تا قسمت بالای هر نان را کاملا مسواک بزنید. اجازه دهید نان ها یک یا دو دقیقه بمانند و سپس با شستشوی تخم مرغ دوباره مسواک بزنید تا رنگ آنها تیره شود. مطمئن شوید که قلم مو را در کناره های آنها نیز قرار دهید. در صورت تمایل با کنجد بپاشید.
  9. نان در کوره: به مدت 10 دقیقه بپزید ، ظرف را بچرخانید و سپس 2 دقیقه دیگر آن را بپزید. قبل از سرو اجازه دهید تا کاملاً سرد شود.
خمیر را درست کنید ، بگذارید تا بلند شود ، و قسمتها را ببرید.

بهترین نکات خانگی همبرگر خانگی

فقط با چند نکته ساده ، برای همیشه در خانه نان های همبرگر خود درست خواهید کرد. اینها آسان و بسیار خوب است!

  • مخمر: در مخمر تفاوت وجود دارد. مخمر خشک فعال به فعال سازی نیاز دارد ، به همین دلیل اجازه می دهیم در آب گرم و شکر بنشیند. این کار باعث پیشرفت می شود و همچنین به شما اجازه می دهد تا بدانید که تازه و خوب است. لازم نیست مخمر فوری فعال شود و می توانید با سایر مواد به مخلوط نان اضافه کنید. با این حال ، می توانید مخمر فوری را نیز بدون هیچ مشکلی فعال کنید. من دوست دارم فقط فعال کنم تا بدانم که دسته خوبی از مخمرها است.
  • اب: برای جلوگیری از از بین بردن مخمر ، درجه حرارت بین 105-115 درجه را دنبال کنید.
  • تخم مرغ: تخم مرغ را در دمای اتاق قرار دهید تا به راحتی و کاملا مخلوط شود.
  • ارد: آرد سفید یا نان به شما بهترین رشد و نرمترین نان را می دهد. همه کاره کار می کند ، فقط ممکن است کمی متراکم تر باشد و به همان اندازه بالا نرود.
  • خمیر را رول کنید: دو راه برای انجام این کار وجود دارد. طرفین را به مرکز محکم کنید ، بچرخانید و فشار دهید تا یک توپ خوب شکل بگیرد. خرچنگ را کنار هم در قسمت پایین ظرف قرار دهید. یا با استفاده از دست خود به شکل حجامت ، گلوله های خمیر را روی پیشخوان بچرخانید تا به شکل دلخواه درآید. اگر یک نان بزرگ دیسک مانند می خواهید می توانید آن را صاف کنید.
  • بالا آن: می توانید با افزودن دانه های کنجد ، دانه های خشخاش ، پوسته های پیاز یا هر چیز دیگری به غیر از چاشنی نان شیرینی ، روی آن را کمی بالا ببرید.
غذای پیشنهادی  چیپس کدو تنبل پارمزان ترد و سرخ کن هوا

نانهای خانگی سریع خود را ذخیره کنید

من دوست دارم یک دسته دوتایی درست کنم و بعد نان های همبرگر را برای یک بار دیگر در فریزر می اندازم. ساخت یک دسته دو برابر به همان راحتی که یک دسته است بنابراین بعداً در وقت من صرفه جویی می شود.

  • فروشگاه: اگر نان های باقیمانده دارید ، آنها را به مدت 2-3 روز در یک کیسه ضد هوا و در دمای اتاق نگه دارید.
  • یخ زدگی: برای یخ زدگی ، آنها را در بسته بندی پلاستیکی یا فویل بپیچید و سپس آنها را در یک کیسه ضد فریزر قرار دهید. تا 3 ماه نگه دارید. هنگامی که آماده استفاده هستید در دمای اتاق ذوب شوید.
  • نان تست: من دوست دارم قبل از افزودن همبرگر یا مواد پر کننده ، نان هایم را کمی نان تست کنم. این امر به ویژه اگر ذخیره آنها کاملاً خشک شده باشد ، به این امر کمک می کند.

نان ها را تشکیل دهید ، آنها را با تخم مرغ و دانه ها بپوشانید.

بیش از فقط نان های همبرگر

این نان های بالش و نرم فقط مخصوص همبرگر نیست. یک دسته دوتایی درست کنید و مقداری را برای استفاده بعدی فریز کنید. هنگامی که آماده استفاده هستید در دمای اتاق ذوب شوید. ما دوست داریم روی این نان ها ساندویچ برای مدرسه درست کنیم. آنها سبک و بسیار بهتر از یک تکه نان هستند. عطر و طعم آنجاست ، بافت شگفت انگیز است ، این نان های خانگی واقعاً به ساندویچ های شما روح می بخشند. در اینجا چند ایده برای سرو در بالای این نان های خانگی آورده شده است.

همبرگر روی نان های خانگی.


  • در یک کاسه مخلوط مخمر ، آب و شکر را با هم مخلوط کنید. بگذارید 5-7 دقیقه بماند ، تا شروع به کف شدن کند.

  • تخم مرغ و کره را بزنید.

  • آرد و نمک را اضافه کرده و با قلاب خمیر با سرعت متوسط ​​و کم به مدت 6-7 دقیقه مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
  • یک کاسه بزرگ را روغن زده و خمیر را داخل آن منتقل کنید. بسته بندی پلاستیکی را با اسپری پاشش بپاشید و کاسه را با طرف اسپری شده رو به روی خمیر بپوشانید. اجازه دهید تا اندازه آن دو برابر شود ، حدود 40-60 دقیقه.

  • فر را با دمای 425 گرم کنید.

  • وقتی اندازه خمیر دو برابر شد ، 8-10 قسمت مساوی برش بزنید (ممکن است از مقیاس آشپزخانه برای این کار استفاده کنید ، اما من فقط آن را دور چشم زدم). خمیر خود را به شکل گلوله در آورید و درز آن را در قسمت پایین رول ها نگه دارید. برای نانهای نازک ، از دستان خود برای صاف کردن و شکل دادن به شکل دیسک بیشتر از یک گلوله گرد خمیر استفاده کنید. روی تابه های ورقه ای روغنی قرار دهید و بین هر نان 2 اینچ بگذارید.
  • بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.

  • برای شستشوی تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. از برس قنادی برای مسواک زدن بالای هر نان استفاده کنید. اجازه دهید نان ها یک یا دو دقیقه بمانند و سپس با شستشوی تخم مرغ دوباره مسواک بزنید تا رنگ آنها تیره شود. مطمئن شوید که قلم مو را در کناره های آنها نیز قرار دهید. در صورت تمایل با کنجد بپاشید.
  • به مدت 10 دقیقه پخت ، ظرف را بچرخانید و سپس 2 دقیقه دیگر آن را بپزید. قبل از سرو اجازه دهید تا کاملاً سرد شود.


خدمت: 12

کالری202کیلو کالری (10٪)کربوهیدرات ها31g (10٪)پروتئین5g (10٪)چربی6g (9٪)چربی های اشباع شده4g (20٪)چربی ترانس1gکلسترول45میلی گرم (15٪)سدیم248میلی گرم (10٪)پتاسیم54میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند3g (3٪)ویتامین A202IU (4٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم12میلی گرم (1٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره نان

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی نان همبرگر ، نان همبرگر خانگی

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *